640
avagy a kénköves pokol
-
Ulthane #479 Valahogy megoldom majd. :) ha ekkora nagy egy nem foboss, mekkora a foboss? :) -
#478 jaj te.hát próbálkozz amúgy van egy gyűrű ami védi a hátad,egy phantom lesz rajtad,azthiszem 3x megvéd bármilyen sérüléstől most oda pl az nagy segítség.de anélkül is lemegy nem olyan gáz.de egyébként ha nyugodtan jutottál vlna el addig leverve a többieket,akkor nem lenne ez a gpnd :) -
Ulthane #477 Azert, mert a jatekban meg egy sarkany sem volt a haverod. Rohantam mint allat, elottem eletem legnagyobb sarkanya, azt hitem egy boss, s egybol nekiestem. Bandi meg nem szolt, h semmikepp nem ussem meg. :)
Most majd szophatok vele. Koopban behivok valakit.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.18. 22:20:22 -
#476 Az nem a vége. Le lehet nyomni biztonságiban is (jó sokáig eltart), de ott is hagyhatod. Nem gambreaker ha állva marad.
/ja most olvasom, hogy nem is bezéltél vele. Hát akkor le kell nyomnod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.18. 22:11:20 -
#475 nem értem minek ütötted meg xd amúgy nem olyan gáz lenyomni -
LBandi77 #474 Buzi telefon. -
LBandi77 #473 Bonfire asteic? -
LBandi77 #472 Bongyor aesthetic?
-
Ulthane #471 Nahh, itt a vége nekem a dalnak. A buzi nagy sárkányt megütöttem beszélgetés helyett, és persze totál esélytelen, hogy lenyomjam A ködig nem tudok elmenni, kedvem sincs hozzá, nemhogy erőm, meg türelmem. Ha 100szor próbálom se tudom leverni, már most látom, ezt kurvára elbaszták.
Szóval, remek kaland volt, belebasztam már közel vagy 100 órát, mindhiába, a semmiért. :(
MIELŐTT BÁRKI KÉZBE VENNÉ A JÁTÉKOT, A LEGFONTOSABB TANÁCS, HOGY SEMMIKKÉPP NE ÜSSE MEG A NAGY SAÁRKÁNYT A VÉGÉN!
-
#470 Mindenképp harc. -
LBandi77 #469 Srácok valaki tudja ha megütöm a nagy sárkányt meg lehet gyónni,vagy mindenképpen harc? -
Ulthane #468 Most a kriptaban szopok -
Ulthane #467 Buta szar, masodjara hullott. :) -
Ulthane #466 A bbben is megaladtam volna parszor.... -
Ulthane #465 Kerestem a kijaratot :) -
Ulthane #464 Egty budos nagy bekat utok :) -
#463 az a baj lényegében mondod mindig hogy picsa ez a játék a bbhez képest meg stb.de mégis most szépen megakadnál ha nem segít senki:) lebecsülöd -
#462 én sem értem :D -
#461 Mi a jóistennek csináltál ott ennyiszer? :D -
#460 ez a baj a megyek és levágok mindenkit a picsába taktikával de nem gondolkodok :o amúgy hogy jártál ott annyiszor hogy végleg kipusztultak? -
LBandi77 #459 Akkor bonfire ascetic. -
Ulthane #458 Az a baj, hogy oket vegkepp kinyirtam. Mar nem jonnek tobbszor. :( -
LBandi77 #457 Csald a szobor elé a 2 személyes ugrócsoportot ott öld meg őket. -
#456 a jobbra lévő szobából az azokat akik rád támadnak odatudod csalni levágod őket,kinyítja a szobor az egyik ajtót. -
Ulthane #455 A kastelyba ugy jutottam be, hogy levagtam mindenkit. De itt nincs kit levagni. -
Ulthane #454 Az a nagy faszom szobor? De nem tudok mit kezdeni vele. Utom, nem mozog. Korulotte meg a harcosok se mozdulnak. -
#453 Utáltam azt a kastélyt. :D -
#452 ahogy bejutottál a kastélyba úgy kell tovább is, a gólemekbe lelket és hello:) -
#451 Szerinted az a kővé dermedt gólem az viccnek van ott? Dizájnelem? -
Ulthane #450 Baszna meg a jo eg ezt a jatekot. 10szer korbementem, de itt elore nincs ut sehol. -
Ulthane #449 Nem rohan. De zsakutca.
-
#448 hát mert rohan -
#447 Nem zsákutca, csak figyelmetlen vagy :) -
#446 dehogy xd ott van még boss nem is egy :D meg érdekességek és arra kell tovább menni:) -
Ulthane #445 Van meg egy-ket bokor, az igaz :) -
Ulthane #444 Zsak-ut-ca -
#443 Dehehehehogy van annak még vége...ha itt találkoztál a pacival először, akkor még jó sok helyen nem is jártál. -
#442 jutsz a fenét,csak ott hangyafasznyit gondolkodni kell xd kikell nyitni egy ajtót ennyi :D -
Ulthane #441 Nincs kesz, a lo utan zsakutcaba jutok. -
LBandi77 #440 Drangelic kész? Nem hiszem,mirror knight?
Van még bőven ne félj.