640
avagy a kénköves pokol
-
Ulthane #519 Nem jott.
Legalso platform kiirtva vegleg.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.19. 14:22:36 -
akkor jó :) -
Ulthane #517 Mar rajtam van. -
LBandi77 #516 Nem tudom átment e a privát szarakodik a telefonom. -
biztos nem találta meg -
LBandi77 #514 Egyébként azon a pályán van a játék legjobb gyűrűje,third dragon ring. -
LBandi77 #513 Este elmegyek adó ha ráérsz megpróbáljuk levágni,de át is adhatod.Nekem se fog menni elsőre de már 4-5 szőr levágtam egyedül. -
Na akkor a lényeg: amíg rohad a fejed, addig nincs koop :) -
nem kell utána olvasni,figyelni kell mi hgoy működik én az első 10órában voltam ilyen bamba,a last giantig el balfaszkodtam magam és rájöttem hogy azt se tudom mit csinálok.utána beletanultam és végigvittem gond nélkül még ha néhány boss vagy helyszín nehéz is volt.nem rohansz olvasol gondolkozol ez a lényege -
Ulthane #510 Igen, kurvara nem ertek hozza. Nem olvastam utana, nem erdeklodtem, ennyi. -
Ulthane #509 Ujrakezdem az egeszet. Total eselytelen igy. -
Nem a koophoz kell az effigy, hanem a humantiy visszaállításához. Hollowban nincs koop. Azaz addig van koop, amíg human vagy.
Néha megdöbbentesz, kb mintha semmi nem értenél ebből a játékból :) -
Ulthane #507 Te azt mondta kell effigy a koophoz. Moby azt, hogy nem. Most akkor kell vagy nem? -
LBandi77 #506 Optionsban a régiót azthiszem át lehet állítani worldra,ez nem biztos ,de az európaiak dolgoznak az amik alszanak úgyhogy neked ha most tolod a japók kellenek. -
Ulthane #505 Az a baj h egy darab sarga jel sincs.
Katana kimaxolva. -
LBandi77 #504 3 segítő lehet egyszerre de én max 2-őt ajánlok mert a boss élete is növekszik a segítők számával,és keress nagykalapos mágusokat akiknél bot van,ledarálják 1 perc alatt. -
Nem, az effigy a humantityt állítja vissza. Annyi jelen nyomsz summont, amennyin akarsz. Nemtudom das2-ben mennyi a limit. Szerintem itt is 3 segítőd lehet(?) egyszerre. -
Ulthane #502 Nem használok shieldet, tudod. :) Nem tudom, hogy kell több segítőt hívni. Egy segítő egy effigy? -
LBandi77 #501 A backstel katlanát húzd föl 10-re a te dex-eddel brutális picit lassabb mint a falchion de erős. -
>nem tudok mit kezdeni velük.
Hát akkor ne kezdj velük semmit. Húzd le őket a segítőkről, hogy leszedhessék neked egyesével. Az egyetlen dolgod (ami az egész játékban is, csak még mindig ezt a hájli szkilld pofozógép marhaságot akarod tolni), hogy MARADJ ÉLETBEN. Ha ezt meg tudod csinálni, meg tudod oldani a helyzetet. -
Legyen egy jó shielded, ami életbentart. Ha kell hívj be több segítőt. -
Ulthane #498 Kipróbáltam, Én vagyok a gyenge pont. Annyira gyorsak ezek a bronz katonák, nem tudok mit kezdeni velük. Én halok meg, nem jutunk el a ködig. -
Ulthane #497 Nem tudom kifarmolni őket. Eséltelen. Megpróbáltam. A legalső szintet sem tudom leölni, vagy csak ritkán. Mire azt az 50 katonát leölöm vagy 10szer, az több tíz óra játék. Előbb behívtam segítséget, az első ellenfélnél meghasaltam, vége volt.
Ennek sincs értelme.
Szétvág az ideg, de tényleg. Csak szólni kellett volna. -
De mondom: hívj be valakit, aki segít végigmenni, és be is megy veled. Tuti, hogy ps4-en is dobnak le jeleket a tüzeknél is. Egy jó mágus ki tudna húzni a szarból, csak életben kéne maradjál.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.19. 12:43:20 -
Deeeeehogy vágtam le. Eleve minden baszt összeszedtem onnan. Elég sok eldugott item van azon a pályán. Murdeltem ott eleget. Aztán befutottam, beszéltem vele, megkaptam amiért jöttem, dobtam egy puszit neki, és részemről ennyi volt ez a pálya. -
hát buzi nehézre csinálták meg az újított verzióban azt a részt igen,én mondjuk berohantam a sárkányhoz elkértem a mistet és heló.nem öltem meg ebben,de az előzőben többször is.kár hogy tényleg egyből neki mentél jól kibasztál magaddal sajna xd de megölhető .csak hülyén rohansz el.egyébként ha ki faromolod őket utána már nem kell szarakodnod az eljutásig xd 1 óra alatt megvan max 2 ha ügyes vagy :D -
Ulthane #493 Ennyit birok
-
Ulthane #492 Jatszottal a jatekkal, biztos vagyok benne, hogy a nagy sarkany elott nem vagtal le mindenkit. Total eselytelen. -
A legtöbb pályán ha épp nem voltam hollow, a tűznél is teli volt jelekkel. -
Ulthane #490 Hivnek, de a kodig se jut el. Nem tudok segiteni neki. -
Hívj be segítséget. -
LBandi77 #488 A lábát kell ütni target lock nélkül amikor rogyaszt föl fog repülni na ekkor sprint a farka felé el tőle minél messzebb de ne pont alá mert rádesik ha ez megvan megint gyorsan a lábához.20000 hp-ja van türelem kell hozzá,ha bejutsz gyorsan szaladj felé a jobb oldalán. -
Ulthane #487 Mindenképp meg kell ölnöm, mert másfelé nincs út. Ha van, mondjátok, és azonnal megyek innen a picsába. Hányok ettől a pályától. -
Ulthane #486 Hát, 30 éve játszom videojátékokkal, de bevallom, ilyen keserű csalódottságot és tehetetlenséget még sosem éreztem, mint most. :(
Tízből egyszer jutok el a ködig, ha bejutok nagy nehezen, akkor fogalmam nincs mit kell csinálni, hiába néztem videót, nekem nem megy a körberohangálás. S nekem ehhez se kedvem, se időm, se türelmem, se energiám...
:(
Ma lesz a napja, hogy szétbaszom a lemezt millió darabokra, de lehet, a konzol is megy mellé. -
LBandi77 #485 Csak akkor nem kell megölni ha nálad van az ashen mist hert,ezt nézd meg.ezzel tudsz bemenni az emlékekbe ahol a giant lord is van,ő kötelező. -
Az is nagyon soknak tűnik. Nekem hatvanakárhány volt úgy, hogy ebszolájte nem rohantam.
/mondjuk nem is farmoltam egy nanoszekundumot sem. Azthiszem 126-os szinten fejeztem be.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.19. 08:59:08 -
Ulthane #483 Kár, mert már kezdem unni. :-/
A mentés betöltésekor a játék 289 órát ír, ami ugye lehetetlen, kb. 20 óra játék után volt 120+ óra. :-/ Kár, mert tényleg megnéztem volna, hogy mennyi időt tolok bele -
Jajajaj de nem vagy te még a végének a közelében sem... :DD -
Ulthane #481 Este utánaolvastam. Nem muszáj ezt megölni. Van a játékban összesen 5 darab valamilyen soul. Ha máshol össze tudsz szedni négyet, akkor okés, nem kell megölni ezt a böszme dögöt. -
Én is itt tartok, bár én beszéltem vele előtte. mehetnék tovább, de egyenlőre nem megyek amig nem győzöm le. Csak hát időm sincs játszani. :\
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.18. 23:34:55