Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hívj be segítséget.

Adversus solem ne loquitor

A lábát kell ütni target lock nélkül amikor rogyaszt föl fog repülni na ekkor sprint a farka felé el tőle minél messzebb de ne pont alá mert rádesik ha ez megvan megint gyorsan a lábához.20000 hp-ja van türelem kell hozzá,ha bejutsz gyorsan szaladj felé a jobb oldalán.
Mindenképp meg kell ölnöm, mert másfelé nincs út. Ha van, mondjátok, és azonnal megyek innen a picsába. Hányok ettől a pályától.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hát, 30 éve játszom videojátékokkal, de bevallom, ilyen keserű csalódottságot és tehetetlenséget még sosem éreztem, mint most. 😞

Tízből egyszer jutok el a ködig, ha bejutok nagy nehezen, akkor fogalmam nincs mit kell csinálni, hiába néztem videót, nekem nem megy a körberohangálás. S nekem ehhez se kedvem, se időm, se türelmem, se energiám...

😞

Ma lesz a napja, hogy szétbaszom a lemezt millió darabokra, de lehet, a konzol is megy mellé.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Csak akkor nem kell megölni ha nálad van az ashen mist hert,ezt nézd meg.ezzel tudsz bemenni az emlékekbe ahol a giant lord is van,ő kötelező.
Moby
Az is nagyon soknak tűnik. Nekem hatvanakárhány volt úgy, hogy ebszolájte nem rohantam.

/mondjuk nem is farmoltam egy nanoszekundumot sem. Azthiszem 126-os szinten fejeztem be.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.19. 08:59:08

Kár, mert már kezdem unni. :-/

A mentés betöltésekor a játék 289 órát ír, ami ugye lehetetlen, kb. 20 óra játék után volt 120+ óra. :-/ Kár, mert tényleg megnéztem volna, hogy mennyi időt tolok bele

Moby
Jajajaj de nem vagy te még a végének a közelében sem... 😄D

Este utánaolvastam. Nem muszáj ezt megölni. Van a játékban összesen 5 darab valamilyen soul. Ha máshol össze tudsz szedni négyet, akkor okés, nem kell megölni ezt a böszme dögöt.

AntiHero

Én is itt tartok, bár én beszéltem vele előtte. mehetnék tovább, de egyenlőre nem megyek amig nem győzöm le. Csak hát időm sincs játszani. :\
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.18. 23:34:55

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Valahogy megoldom majd. 😊 ha ekkora nagy egy nem foboss, mekkora a foboss? 😊

Myselor
jaj te.hát próbálkozz amúgy van egy gyűrű ami védi a hátad,egy phantom lesz rajtad,azthiszem 3x megvéd bármilyen sérüléstől most oda pl az nagy segítség.de anélkül is lemegy nem olyan gáz.de egyébként ha nyugodtan jutottál vlna el addig leverve a többieket,akkor nem lenne ez a gpnd 😊
Azert, mert a jatekban meg egy sarkany sem volt a haverod. Rohantam mint allat, elottem eletem legnagyobb sarkanya, azt hitem egy boss, s egybol nekiestem. Bandi meg nem szolt, h semmikepp nem ussem meg. 😊

Most majd szophatok vele. Koopban behivok valakit.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.18. 22:20:22

Moby
Az nem a vége. Le lehet nyomni biztonságiban is (jó sokáig eltart), de ott is hagyhatod. Nem gambreaker ha állva marad.

/ja most olvasom, hogy nem is bezéltél vele. Hát akkor le kell nyomnod.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.18. 22:11:20

Myselor
nem értem minek ütötted meg xd amúgy nem olyan gáz lenyomni
Buzi telefon.
Bonfire asteic?
Bongyor aesthetic?
Nahh, itt a vége nekem a dalnak. A buzi nagy sárkányt megütöttem beszélgetés helyett, és persze totál esélytelen, hogy lenyomjam A ködig nem tudok elmenni, kedvem sincs hozzá, nemhogy erőm, meg türelmem. Ha 100szor próbálom se tudom leverni, már most látom, ezt kurvára elbaszták.

Szóval, remek kaland volt, belebasztam már közel vagy 100 órát, mindhiába, a semmiért. 😞

MIELŐTT BÁRKI KÉZBE VENNÉ A JÁTÉKOT, A LEGFONTOSABB TANÁCS, HOGY SEMMIKKÉPP NE ÜSSE MEG A NAGY SAÁRKÁNYT A VÉGÉN!

AntiHero
Mindenképp harc.

Srácok valaki tudja ha megütöm a nagy sárkányt meg lehet gyónni,vagy mindenképpen harc?
Most a kriptaban szopok

Buta szar, masodjara hullott. 😊

A bbben is megaladtam volna parszor....

Kerestem a kijaratot 😊

Egty budos nagy bekat utok 😊

Myselor
az a baj lényegében mondod mindig hogy picsa ez a játék a bbhez képest meg stb.de mégis most szépen megakadnál ha nem segít senki😊 lebecsülöd
Myselor
én sem értem 😄
Moby
Mi a jóistennek csináltál ott ennyiszer? 😄

Myselor
ez a baj a megyek és levágok mindenkit a picsába taktikával de nem gondolkodok :o amúgy hogy jártál ott annyiszor hogy végleg kipusztultak?
Akkor bonfire ascetic.
Az a baj, hogy oket vegkepp kinyirtam. Mar nem jonnek tobbszor. 😞

Csald a szobor elé a 2 személyes ugrócsoportot ott öld meg őket.
Myselor
a jobbra lévő szobából az azokat akik rád támadnak odatudod csalni levágod őket,kinyítja a szobor az egyik ajtót.
A kastelyba ugy jutottam be, hogy levagtam mindenkit. De itt nincs kit levagni.

Az a nagy faszom szobor? De nem tudok mit kezdeni vele. Utom, nem mozog. Korulotte meg a harcosok se mozdulnak.

AntiHero
Utáltam azt a kastélyt. 😄

Myselor
ahogy bejutottál a kastélyba úgy kell tovább is, a gólemekbe lelket és hello😊
Moby
Szerinted az a kővé dermedt gólem az viccnek van ott? Dizájnelem?<#ticking>

Baszna meg a jo eg ezt a jatekot. 10szer korbementem, de itt elore nincs ut sehol.

Nem rohan. De zsakutca.

Myselor
hát mert rohan
Moby
Nem zsákutca, csak figyelmetlen vagy 😊

Myselor
dehogy xd ott van még boss nem is egy 😄 meg érdekességek és arra kell tovább menni😊
Van meg egy-ket bokor, az igaz 😊

Zsak-ut-ca

Moby
Dehehehehogy van annak még vége...ha itt találkoztál a pacival először, akkor még jó sok helyen nem is jártál.

Myselor
jutsz a fenét,csak ott hangyafasznyit gondolkodni kell xd kikell nyitni egy ajtót ennyi 😄
Nincs kesz, a lo utan zsakutcaba jutok.

Drangelic kész? Nem hiszem,mirror knight?
Van még bőven ne félj.