640
avagy a kénköves pokol
  • Kandurex
    Őőő? Nekem ott jött!
  • Ulthane
    Ez az Aida csak a dlc utan van, szoval nem haggtam le semmit ott. :)
  • Ulthane
    Nem tudom hol van ez a dark luke skywalker..addig jo neki...:)
  • Myselor
    darklurkernél fogsz még szopni párat xd vedd fel légyszi
  • Ulthane
    Na, meglesem ezeket is, megfekszik mind. :)
  • Ulthane
    Jo bizony.
  • Ulthane
    Nahh, a dlc elso bossa vegre BB-szintu. A rohej az, hogy negyedik probalkozasra mar csak egyetlen utes kellett volna, es meghal. Smindez ugy,, hogy az utolso par utesnel eltort a kardom. Ha nem akkor torik, hanem egy perccel kesobb, mar fekudne a boss. Azota sajna nem jutottam meg ennek a kozelebe sem. Van mar benne kb. 15 probam.
  • LBandi77
    Ugye hogy jó fegyver az a katana.
  • LBandi77
    Ja csak malujában a tűznél el ne indítsd ng+-t mert akkor kimarad a dlc.Megjelent egy új dolog a bonfirénél azt ne válaszd.
    Egyébként még össze kéne gyűjteni a giant soulokat legyőzni a kriptában a királyt,illetve van még darkluker az alapjátékban meg a 2 fejű ló mint boss.
  • Ulthane

791szer haltam meg a jatekban :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.20. 19:07:29
  • Kandurex
    Ott 3 Boss van. A dupla, a nő és Aldia. Egyébként gyün.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.20. 18:54:35
  • Ulthane
    Porog a Credits. :) jo volt. Throne of wantban legyoztem a dupla bosst, majd egybol azt a boszorka bosst, ott volt a feny, hogy megyek a tronba, es en beleptem.

Ja, es elsore gyoztem le mindkettot. :) igaz, par napja megprobaltam egyszer az elso kettot, de akkor meg mas tennivalom is volt.

most gyun a dlc?
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.20. 18:51:31
  • Kandurex
    nem akartam én semmit :) csak megjegyeztem, hogy pörögsz, hogy milyen nehéz a BB, a DaS alatt meg az őrület jelei mutatkoznak...szal :)
  • LBandi77
    Ez csak azért van mert a BB nagyon jó alap volt a pajzs nélküli harchoz,hidd el sokan beparáznak amikor meglátják a boss-t pajzs föl,te meg 2 kezes elmozgós stílusban gyakorlatilag ledaráltad őket,de még kellett hozzá a relatív magas adp stat is.Meg persze van érzéked hozzá.
    De nem gond a dlc-k még okoznak 1-2 izzadságcseppet.
    Apropó egy jó coop valamikor?
  • Ulthane
    Amúgy a recept tök egyszerű:

BB-ben a bossig eljutni könnyeb, a boss maga nehezebb, DaS2-ben a bossig eljutni nehezebb, a boss könnyebb.
  • Ulthane
    De azt is csak a sárkány miatt.

Fogalmam nincs miért kell arról győzködnöm téged, hogy márpedig én könnyűnek ítélem meg a bossokat, a BB-ben százszor nehezebb. Figyelj, ezzel neked semmit nem kell csinálnod, nem kell megcáfálnod, nem kell bizonyítani az ellenkezőjét, nem kell próbálnod megmagyarázni. hogy én mit gondolok, hisz én gondolom, vágod!?

De ha nem hiszed el nekem, hogy én mit gondolok (vicces), akkor kérdezd meg Bandit, ő elég sokat látott a játékomból, hogy második-harmadik próbálkozásra feküdt a bossok 90%-a, 6-7-re 9%, s az egyetlen, aki megizzasztott, az süsü volt.

• Kandurex
    "1. Soha nem mondtam, hogy eladom a gépet"

akkor feldarabolod, nem mindegy?
  • Kandurex
    [sír a röhögéstől]

ezt hogy a faszomba hozta össze? :DDD
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.20. 14:23:29
  • Ulthane
    1. Soha nem mondtam, hogy eladom a gépet
    2. A lemezt a buzi nagy sárkány miatt akartam törni, amikor rájöttem, hogy nem kellett volna megütni, csak dumálni vele. Azt hittem, sosem jutok be hozzá többet, pláne nem azt, hogy kinyírom. Egyikben sem lett igazam.
    3. Az összes többi boss komolytalan, egyedül Smelter lett volna az átlagosnál nagyobb kihívás.

De a többi boss nevetségesen buta és könnyű. A BB bossai fényévekre nehezebbek náluk. Egyedül a süsü volt eddig az, amire azt mondom, hogy dolgozni kellett érte. De Martyr Logariushoz képest ő is piskóta volt.
  • Kandurex
    ne kamuz, már ott tartottál, hogy töröd a lemezt, gépet, eladod stb....
  • Moby
    Hát szerintem még az Ashen Mist Heartot használnia kéne ha már ennyit kínlódott érte...mármint a Giant soulokat be kéne gyűjtenie (memory of jeigh, stb),
  • LBandi77
    A fume knight számomra felért minden bb-bossal persze csak elsőre.Aztán sír allone kék smelter még 1 süsü stb........
  • LBandi77
    Na akkor irány a főnök és két csicskája,aztán mehetnek a dlc-k ott azért van még kihívás.Meg ami kimaradt.
  • Ulthane
    Ez az elso bb szintu boss a jatekban. A bb bossai nehezebbek sokkal, meg mindig tartom.
  • Myselor
    és még hogy bb nehezebb .
    amúgy grat :D látod most lehet hánysz tőle de lesz ez még szép emlék is,volt kihívás na :D
  • Ulthane
    Na, a susu halott. Kb. 20-25 probalkozas volt. Sajnos csak akkor jottem ra, hogy az oldalt allo katonak nem bantanak, amikor mar tobb orat kinlodtam vele. Epp eleg volt a ket batart levagni, meg a lepcsos bruce leet.

Azt hittem sose nyuvasztom ki a sarkanyt.

Ha belegondolok, tobb volt mint 25. Volt kb. Olyan 30-40.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.19. 21:52:24
  • LBandi77
    Gyakorlatilag 3 gólemet vágtam le meg a bejárat előtt 1 duplakardost és felsétáltam süsühöz.
  • AntiHero
    Yep. Ps4es verzióba már így van. Meg is hajolnak előtted. :)
  • LBandi77
    Srácok ez vicc,ha nem támadód be a kis sárkánylovagokat hozzád sem érnek itt szambátok előttük
  • Myselor
    mindig az egyik széle felé ameddig jutsz,ennyi a titka tök mindegy merre száll fel ha fel száll akkor már baj van és futni kell
  • Ulthane
    Az a baj, hogy nem tudom mikor merre szal fel. Es pontosan merrrohanjak el.
  • Myselor
    oké szóval az a taktika hogy amikor beérsz hozzá felrepül akkor szaladsz mögé a perem egyik széle felé leszáll akkor szaladj elé,de egy bizonyos távolságot tarts hogy fújja a tüzet akkor szaladj oda csapkodd meg,felrepül és megint kifele szaladsz majd ismétled ennyi.
  • AntiHero
    Nézd meg a videót amit lentebb lentebb linkeltem. Ott mindent elmond. :)
  • Ulthane
    Azt ird le, hogy csinaljam, ne azt, hogy hogy ne. Plane ne egyben a kettot.
  • Ulthane
    Ember legyen a talpan, aki ertelmezni tudja, amit irsz. :)
  • Myselor
    nagyon kapkodva csinálod,nem figyelted még meg?ha felrepül és utána kicsit rohangálsz előtte akkor fúj rád tüzet kikerülöd odafutsz megcsapkodod majd megint felrepül .akkor a perem egyik széle felé futsz ,majd leszáll megint incselkedsz előtte akkor rád fúj a földön és megcsapkodod.így nem fog menni még mindig
  • Ulthane
    Itt tartok. Meglesz ez.
  • Ulthane
    Nincs tojas.beszaras van.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.19. 14:33:05
  • LBandi77
    A tojás is megvan?
  • LBandi77
    Telefon nem küldi át valamiért.