Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hát szerintem még az Ashen Mist Heartot használnia kéne ha már ennyit kínlódott érte...mármint a Giant soulokat be kéne gyűjtenie (memory of jeigh, stb),

Adversus solem ne loquitor

A fume knight számomra felért minden bb-bossal persze csak elsőre.Aztán sír allone kék smelter még 1 süsü stb........
Na akkor irány a főnök és két csicskája,aztán mehetnek a dlc-k ott azért van még kihívás.Meg ami kimaradt.
Ez az elso bb szintu boss a jatekban. A bb bossai nehezebbek sokkal, meg mindig tartom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
és még hogy bb nehezebb .<#banplz>
amúgy grat :D látod most lehet hánysz tőle de lesz ez még szép emlék is,volt kihívás na :D
Na, a susu halott. Kb. 20-25 probalkozas volt. Sajnos csak akkor jottem ra, hogy az oldalt allo katonak nem bantanak, amikor mar tobb orat kinlodtam vele. Epp eleg volt a ket batart levagni, meg a lepcsos bruce leet.

Azt hittem sose nyuvasztom ki a sarkanyt.

Ha belegondolok, tobb volt mint 25. Volt kb. Olyan 30-40.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.19. 21:52:24

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Gyakorlatilag 3 gólemet vágtam le meg a bejárat előtt 1 duplakardost és felsétáltam süsühöz.
AntiHero
Yep. Ps4es verzióba már így van. Meg is hajolnak előtted. :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Srácok ez vicc,ha nem támadód be a kis sárkánylovagokat hozzád sem érnek itt szambátok előttük
Myselor
mindig az egyik széle felé ameddig jutsz,ennyi a titka tök mindegy merre száll fel ha fel száll akkor már baj van és futni kell
Az a baj, hogy nem tudom mikor merre szal fel. Es pontosan merrrohanjak el.

Myselor
oké szóval az a taktika hogy amikor beérsz hozzá felrepül akkor szaladsz mögé a perem egyik széle felé leszáll akkor szaladj elé,de egy bizonyos távolságot tarts hogy fújja a tüzet akkor szaladj oda csapkodd meg,felrepül és megint kifele szaladsz majd ismétled ennyi.
AntiHero
Nézd meg a videót amit lentebb lentebb linkeltem. Ott mindent elmond. :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Azt ird le, hogy csinaljam, ne azt, hogy hogy ne. Plane ne egyben a kettot.

Ember legyen a talpan, aki ertelmezni tudja, amit irsz. :)

Myselor
nagyon kapkodva csinálod,nem figyelted még meg?ha felrepül és utána kicsit rohangálsz előtte akkor fúj rád tüzet kikerülöd odafutsz megcsapkodod majd megint felrepül .akkor a perem egyik széle felé futsz ,majd leszáll megint incselkedsz előtte akkor rád fúj a földön és megcsapkodod.így nem fog menni még mindig
Itt tartok. Meglesz ez.
//www.youtube.com/embed/Fi6AEG0ugb0

Nincs tojas.beszaras van.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.19. 14:33:05

A tojás is megvan?
Telefon nem küldi át valamiért.
Nem jott.
Legalso platform kiirtva vegleg.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.19. 14:22:36

Myselor
akkor jó :)
Mar rajtam van.

Nem tudom átment e a privát szarakodik a telefonom.
Myselor
biztos nem találta meg
Egyébként azon a pályán van a játék legjobb gyűrűje,third dragon ring.
Este elmegyek adó ha ráérsz megpróbáljuk levágni,de át is adhatod.Nekem se fog menni elsőre de már 4-5 szőr levágtam egyedül.
Moby
Na akkor a lényeg: amíg rohad a fejed, addig nincs koop :)

Myselor
nem kell utána olvasni,figyelni kell mi hgoy működik én az első 10órában voltam ilyen bamba,a last giantig el balfaszkodtam magam és rájöttem hogy azt se tudom mit csinálok.utána beletanultam és végigvittem gond nélkül még ha néhány boss vagy helyszín nehéz is volt.nem rohansz olvasol gondolkozol ez a lényege
Igen, kurvara nem ertek hozza. Nem olvastam utana, nem erdeklodtem, ennyi.

Ujrakezdem az egeszet. Total eselytelen igy.

Moby
Nem a koophoz kell az effigy, hanem a humantiy visszaállításához. Hollowban nincs koop. Azaz addig van koop, amíg human vagy.
Néha megdöbbentesz, kb mintha semmi nem értenél ebből a játékból :)

Te azt mondta kell effigy a koophoz. Moby azt, hogy nem. Most akkor kell vagy nem?

Optionsban a régiót azthiszem át lehet állítani worldra,ez nem biztos ,de az európaiak dolgoznak az amik alszanak úgyhogy neked ha most tolod a japók kellenek.
Az a baj h egy darab sarga jel sincs.

Katana kimaxolva.

3 segítő lehet egyszerre de én max 2-őt ajánlok mert a boss élete is növekszik a segítők számával,és keress nagykalapos mágusokat akiknél bot van,ledarálják 1 perc alatt.
Moby
Nem, az effigy a humantityt állítja vissza. Annyi jelen nyomsz summont, amennyin akarsz. Nemtudom das2-ben mennyi a limit. Szerintem itt is 3 segítőd lehet(?) egyszerre.

Nem használok shieldet, tudod. :) Nem tudom, hogy kell több segítőt hívni. Egy segítő egy effigy?

A backstel katlanát húzd föl 10-re a te dex-eddel brutális picit lassabb mint a falchion de erős.
Moby
>nem tudok mit kezdeni velük.

Hát akkor ne kezdj velük semmit. Húzd le őket a segítőkről, hogy leszedhessék neked egyesével. Az egyetlen dolgod (ami az egész játékban is, csak még mindig ezt a hájli szkilld pofozógép marhaságot akarod tolni), hogy MARADJ ÉLETBEN. Ha ezt meg tudod csinálni, meg tudod oldani a helyzetet.

Moby
Legyen egy jó shielded, ami életbentart. Ha kell hívj be több segítőt.

Kipróbáltam, Én vagyok a gyenge pont. Annyira gyorsak ezek a bronz katonák, nem tudok mit kezdeni velük. Én halok meg, nem jutunk el a ködig.

Nem tudom kifarmolni őket. Eséltelen. Megpróbáltam. A legalső szintet sem tudom leölni, vagy csak ritkán. Mire azt az 50 katonát leölöm vagy 10szer, az több tíz óra játék. Előbb behívtam segítséget, az első ellenfélnél meghasaltam, vége volt.

Ennek sincs értelme.

Szétvág az ideg, de tényleg. Csak szólni kellett volna.

Moby
De mondom: hívj be valakit, aki segít végigmenni, és be is megy veled. Tuti, hogy ps4-en is dobnak le jeleket a tüzeknél is. Egy jó mágus ki tudna húzni a szarból, csak életben kéne maradjál.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.19. 12:43:20

Moby
Deeeeehogy vágtam le. Eleve minden baszt összeszedtem onnan. Elég sok eldugott item van azon a pályán. Murdeltem ott eleget. Aztán befutottam, beszéltem vele, megkaptam amiért jöttem, dobtam egy puszit neki, és részemről ennyi volt ez a pálya.

Myselor
hát buzi nehézre csinálták meg az újított verzióban azt a részt igen,én mondjuk berohantam a sárkányhoz elkértem a mistet és heló.nem öltem meg ebben,de az előzőben többször is.kár hogy tényleg egyből neki mentél jól kibasztál magaddal sajna xd de megölhető .csak hülyén rohansz el.egyébként ha ki faromolod őket utána már nem kell szarakodnod az eljutásig xd 1 óra alatt megvan max 2 ha ügyes vagy :D
Ennyit birok

//www.youtube.com/embed/AMWm9CVabBU

Jatszottal a jatekkal, biztos vagyok benne, hogy a nagy sarkany elott nem vagtal le mindenkit. Total eselytelen.

Moby
A legtöbb pályán ha épp nem voltam hollow, a tűznél is teli volt jelekkel.

Hivnek, de a kodig se jut el. Nem tudok segiteni neki.