Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azért bíztatnám a BB-el kezdőket, hogy tanuljanak má parryzni, mer a riposte elég halálos cumó, és hát van a BB-ben is, csak rohadtul nem így.
Adversus solem ne loquitor
Ha esetleg nem akkor a csukjás nőnél fejleszted a karaktert(maluja) aztán lebaszod a pajzsot háromszöggel 2 kézbe veszed a fegyvert és pofánvágsz mindenkit.nagyjából ennyi.(az invertoryban lévő FEHÉR soulokat elpattintod lóvét kapsz)
Van pár ócska kardom, abból is csak egyet enged használni, meg egy szar pajzsom, ami semmire sem jó, meg használni sem tudom jól, ugyeb a BB miatt.
Azért sem adom fel.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ma kihúzott kábellel fogom letolni belfry lunát...
DAS2 anno nekem Haldberd + Falchion kombóval ment végig, spin2win PVP-ben csodás, aki meg tudja counterelni annak előkapod a kis fürge szabját, mire felfogja már halott 😊
Ó azok a Belfry emlékek, mikor odaértem kb 5 órára ott ragadtam invadelgetni, a végére lett valami 30 Chunk. Stamina boost shield csak arra jó hogy a hátatra tedd miközben a kétkezes haldberdel pörögsz 😊
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
De hányszor...persze nem szándékosan 😄
szerk: illetve amin még ledöbbentem, hogy itt, das2-ben a 100-as ironshield-en is átütnek a kis sneciek is <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.08. 11:34:35
Nekem halberd nagyon bejött az első bossokhoz, kétkézre kell kapni, giant, pursuer, dragonrider, meg a többi pikk pakk leesetek, persze a mobokhoz jobb a tüzes kard, mert fürgébb, fekete hordót próbáltad már vele? XD
De forest of giantsban van egy halberdes katona pont a bonefire mellett, lehet ütni amíg nem dob halberdet, na az egy über fegyver az elején, stat se kell hozzá, csak feljebb vinni és rákensz egy kis tüzet/villám/magic brutális sebzése lesz, csak figyelni kell a távolságra, mert ha túl közel vagy az ellenfélhez, akkor a nyelével ütöd és úgy nem sebez akkorát, bossok ellen nagyon jó.
Csak roppant hosszú, fullra van ellenfelekkel, a main fegyóm betörik mire a shortcuthoz érek.
Folytatni kéne má', csak a Witcher kicsit beszippantott 😊
Azzal nekem is meggyűlt a bajom, de mint utólag kiderült, csak azért, mert túl korán mentem oda. Normál ügymenet mellett az sem egy nehéz hely.
Protipp: elején szuper idegesítő hogy a fegyvered pillanatok alatt szétfoszlik és a minimális Estus count miatt a drága lifegemeket darálod (gyakran feleslegesen, hiszen ha meghalsz, kezdheted előről).
Ami nekem bejött, hogy ha már kevés volt az estus és a fegyó is a végét járta lerakok egy small soapstone-t. Szinte azonnal idéznek bárhol, kb 3-4 perc közös hent után küld is vissza a saját világodba (small soapstone időtartama ugye erősen időhöz/damage-hez kötött, sosem értük el boss-t együtt). Amikor hazamész mindened újra fel van töltve, fegyó is 100% durability-n és onnan folytatod ahol épp tartottál.
Enélkül pl a No-Man's nekem nem is ment volna, a shortcutig sem érek el 😊
Meg ha pajzs mögül döfködsz, akkor ahhoz sok stamina kell...
Az Estoc tényleg jó kard, már az első részben is szerettem, rögtön az elején fel lehetett szedni.
Scholar-ban egy fokkal jobb a helyzet, de még mindig randa itt-ott. DS1 jobban nézett ki.
Elején vagy még, az első pár terület (Heide kivételével) elég lehangoló vizuálban, később javul a helyzet.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
A farmolásról annyit, hogy BB-ben legalább tudtam, mik a klassz farming útvonalak, itt meg fingom nincs róla.
De érdekes módon itt nem frusztrál, ha meghalok. BB-ben idegbajt kaptam tőle...Viszont az, hogy itt is visszabasz a bonfire-höz halál után, s megint átrágni magam a sok plebsen, azt gyűlölöm. Ezért rohanok el mellettük, s keresem a végcélt. 😊 Azaz a pálya végét.
Vélhetően még az van bennem, hogy van stamina szarásig, ott NG+++ végén hagytam abba, képzelheted, hogy mindenre volt energia. 😊
Tök fura most, hogy kettőt csapok, de a harmadikra már nem jut erő. Meg kell szokni.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.08. 08:54:24
Majulában a tűznél álló csajnál tudod beváltani a lelkeket. Vannak azok, amit az ellenfelek direktben adnak és vannak felvehetőek, amit az inventoryból kell használnod.
Ne szaladj el az ellenfelek mellett, hanem farmold őket, hogy legyen miből fejlődni. Leölsz párat, összejön 2-3 ezernyi(vagy amennyi a szinthez kell), visszamész a tűzhöz, onnan Majulába teleport, lépsz egy szintet, majd újra és újra. Ettől edződsz te is és a karakter is.
A Dragonrideres harcnál pedig a pajzsát ütötted szemből, ettől ne várj sok eredményt. Egyébként is gyenge vagy még oda, menj az erdőbe, ahogy már korábban elhangzott.
Kitartás, meghálálja. BB sehol sincs ehhez a világhoz komplexitásban, változatosságban.
szerk: Nézz pár Dark Souls 2 basics videót, aztán ha van konkrét kérdésed írd le, vissza fogok nézni és segítek én is.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2015.10.07. 22:41:50
11.06 balra lent a fa mellett.
Utoljára szerkesztette: LBandi77, 2015.10.07. 22:36:18
Gyakorlatilag barki megol, nem tudom hol lehet bevaltani a lelkeket, hol es mikor tudom fejleszteni a karakterem stb. 😞
Elegge elveszettnek erzem magam ebben a vilagban, a Bloodborne utan. 😞