640
avagy a kénköves pokol
-
LBandi77 #159 Arra gondoltam. -
#158 Az volt a vicces, hogy én nem öltem meg őket mert elsőre levertek. Ezen felvozdulva mentem sinnerhez. Na, de így is betudtam gyújtani a két olajos csövet. -
#157 Vagy begyújtod az aréna mellett az olajos csöveket.... -
LBandi77 #156 Őket egyébként még sinner előtt érdemes letolni mert akkor sinner ellen világosban lehet küzdeni. -
#155 Az szopó lehet, ha csak...
Protipp:
Mindig ugyanazt támadd, legyen körülötted bármennyi is! -
LBandi77 #154 Velük gyorsan kell bánni,ha van próbáld meg azt a csaló itemet valami brightbug azthiszem,nagyobbat sebzel kevesebbet sebeződsz. -
sublimaze #153 Lehet már csak úgy lenne érdemes visszamennem ha azzal a lendülettel letudnám vágni egyiket a másik után, ahogy élednek fel szép sorban. :D -
LBandi77 #152 Ne is ha esetleg máshogy akarod később elosztani a karaktered fejlesztését csak ők tudják. -
sublimaze #151 Fu utoljára olyan szinten basztak fel a gargoylok belfry lunaba, hogy most a játékot sincs kedvem elindítani. -.- -
Ulthane #150 Nem bantok senkit. Wikin is azt olvastam, hogy a ven kurvakat ne bantsuk, mert valamiert nem jo.
Csak akkor olok majd npct, ha geci lesz velem, vagy artani akar nekem. -
Ulthane #149 Nekem a BB nyomaszto volt. A csajom, amikor meglatta 2 napja a das 2-t, egybol azt mondta, hogy "ez legalabb szines". Ronda mint a bun, de szines. -
sublimaze #148 Legyen igazad! -
partizan182 #147 Ez láthatóan az első terület. A többi nyilván másmilyen lesz. Mindig ez volt, BB-t is szinte csak central Yahrnam-ot promózták. DAS2 dettó, Forest és Drangleic volt minden videóban. Én nem aggódom :) -
sublimaze #146 Nem a nyomasztással van a gond, hanem azzal, hogy a demo kb. két színnel operál. Bb is elég kies egy idő után, és csak elvétve zökkent ki. -
#145 mindig világvége hangulata volt a játékaiknak,legalábbis a demons soulsnak és a dark souls 1-nek.ott érezthető volt a nyomasztó hangulat is.a 2 ben már nem igazán.a bb más helyzet és sajnos ez a 3 is az lesz.nem volt minden pálya sárgás szerencsére inkább bb-s majd meglátjuk -
sublimaze #144 Aha, csak én attól félek, hogy kapsz majd egy ilyen baszomnagysárgásszürkeyharnamot oszt csókolom. Először azzal nyugtattam magam, hogy ez biztos csak egy pálya a sok közül, de a trailer világa is ennyi, meg több helyen hangsúlyozzák ezt a világvége dolgot, úgyhogy félő, hogy rémuncsi lesz, főleg a bb dlc után valszeg a könyöködön távozik ez a látvány. -
#143 "Baszomnagy csarnokbarlangerdőmifaszom, benne egy darab bonfire, fussábazmeg"
és mégis az a legjobb...miért akarnak eltérni tőle? az az ösvény a megfelelő út -
#142 Hát az 1 az ilyen volt. Baszomnagy csarnokbarlangerdőmifaszom, benne egy darab bonfire, fussábazmeg :) Mindenestre az még kezelhető mennyiség volt. Ezt már csak a thumbnailek mentik meg a totális eltévedéstől egy idő után, és ez nem biztos, hogy jó. Nemtudom. Emlékezetesebbek maradtak az 1 helyszínei. Jobban beleégtek a neuronjaimba. -
#141 Elméletben a 3. -ban visszatérnek a kevesebb helyszínhez, csak nagyobbak lesznek. Rumor.
Egyébként oké a Warp, az nem tetszik, hogy nem kapjuk, hanem már rögtön van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.08. 15:26:15 -
#140 Közel kétszer annyi helyszín, meg bonfire van das2-ben. Perszehogy agyfasz. -
sublimaze #139 Na azt majd meglesem! -
sublimaze #138 Elfogadtam, mert nincs más választásom, de ettől még eltér a véleményem. Az, hogy te felírkálod a dolgokat kb. felér egy quest loggal. Akár térképet is rajzolhatnál. Ettől szerintem egyáltalán nem hc-bb vagy kevésbé hc, csak simán zavarba ejtő sokszor, ami max kvázi nehezítés. -
darkmore #137 Nekem az nem tetszett, hogy DaS1-ben azért van valami érzeted, hogy hogyan kapcsolódnak egymáshoz a pályák, itt meg a sok "teleportálgatással" valahogy szétesik az egész és ezért is nehezebb fejben tartani a dolgokat, de ha valaki koncentráltan csak ezzel játszik és nem húzza el hónapokra, akkor nem lesz gond.
Térkép meg van amúgy a térképszobában a házban! hehehe -
#136 Én is "csak" a kovácsot lost bastille-ban... -
#135 de azzá tenné .ez így jó fogadd el -
sublimaze #134 Hát nem mondom azért egy quest log meg egy térkép még nem tenné szájbarágóssá (természetesen mindenféle assist nélkül ). -
darkmore #133 Én már a banyákat is agyonvertem az elején, eldöntöttem, hogy nem fogom tűrni a beszólogatást, meg kekeckedést, de utána leálltam vele.
Straidet nem is tudom miért hagytam meg, feeble cursed one..., najó jó arc a kis mocsadék. -
#132 bakker ezt nem is tudtam! mindig van valami új amivel meglep a játék
[soha nem ölt npc -t] -
darkmore #131 Sőt, visszatérnek sírkő formájában, ahol, ha fizetsz, akkor előbújik a szellemük és egyszer használhatod a szolgáltatásaikat, de mindig fizetni kell érte. -
#130 a gyűrűje, cicás, nagyon hasznos cucc
aztán vágd le a genyóba
protipp:
lesz olyan npc aki bér-gyilkoltatni fogja veled a többi npc -t
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.08. 14:53:32 -
#129 És még a bűnök alól is kaphatsz feloldozást. Pénzért persze. Ennyire azért nem kéne valóságosnak lennie... -
darkmore #128 Bármelyik NPC-t megölheted, ez dark souls ;-) -
Ulthane #127 Na, ezt nem tudtam.
Ez a macsek idegesítő, fogom valamire hasznáni a kis büdöst? -
#126 A cica leveszi bármikor, nagy problem nincs vele. -
darkmore #125 Én szeretek csatlakozni mindenhez, legalább a gyűrűket megkapom, pl.: a way of blue, amihez majulában lehet csatlakozni, kék gyűrűje vagy 5% növeli a HP-t :-)
A champions covenantnek is megvan az előnye, igen minden nehezebb lesz, DE a szörnyek mindig respawnolnak, ami farmolásnál jó, mert alapból kb. 15szor respawnol csak egy átlag dög (tehát ha kitartóan nekimész mindig egy pályának előbb utóbb elfogynak az ellenfelek). -
Ulthane #124 Én majdnem bementem Majulaban az első covenantba, ami ugye a hard módot aktiválja. :) Még csak az kellett volna! :) -
#123 Nekem elég volt az a múltkori fittestfaszom. Végeztem a covenantokkal :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.08. 14:29:07 -
darkmore #122 "Swearest thou by the sweet-tempered sludge that laps at our bosoms?"
XD
Utoljára szerkesztette: darkmore, 2015.10.08. 14:24:57 -
#121 Én talpig vasba szoktam lendülni Alonne Captain +10 setbe. Beton.
Íme:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.08. 14:24:14 -
#120 pedig az elég szórakoztató, hogy bejön a kis sneci és neki ugrotok vagy 10 -en....
protipp:
Patkány covenant -ba lenni nagyon, nagyon jó ;)