Dragon's Dogma: Dark Arisen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
Sikerült levágnom az első draket (lvl 35 ranger + 3 pawn). Korábban láttam egy fórumbejegyzést, ahol azt írták, dragonforged felszerelés nem lehetséges final battle előtt. Ezt sikerült megcáfolni, egy lvl3 ra enchantolt cipő dragonforged lett a drake levágása után.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.09.15. 11:22:17

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Hibás zip file 😞

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

dave9004
Aha kimentem Cassardisból este mióta meghalt a sárkány. Olyan harcba keveredtem h csak lestem 😄 szal minden mob nehezebb lett 😄 meg a chimera a parton lent 😄
Nagyon kemény game
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.10.17. 10:45:18
dave9004
82-nél járok, de én minden kő alá benézek 😄
Azért is jó lenne egy honosítás.
MerlinW
Én is kimaxoltam 2 alapjáték végigjátszás, vagy 20 BBI végigjátszás, lvl200 minden maxon, legjobb fegyverek, minden cuccom (és a pawnomé) arany fejlesztésű, stb😊 150 órát tettem bele, imádom ezt a játékot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.14. 22:33:56

[merlinw.org]

dave9004
áh fasza. mert tolni akarom a többi classt is és emiatt nem akarom ujrakezdeni. magic warrior és sorcerer vocationja maxos csak még 😊
MerlinW
Dehogyis, most jön az everfall epizód, aztán a postgame. Hacsak nem akarod újrajátszani a történetet, semmi értelme az ng+-nak, semmivel sem nehezebb a játék, mármint ránézel a mobokra és elesnek szintű élményt kapsz. Postgame viszont jóság. Ne fejezd be Everfall-t, hanem menj majd ki a felszinre és teljesen új ellenfelek várnak, sötét környezetben.

Alapvetően innentől freeroam van, élményjáték, fejlődés. Aztán ha úgy érzed, jöhet BBI, aminek szintén van egy postgame része az első kör után - független az alapszigettől.

Aztán végül fejezd be az Everfall questet mert utána jön a valódi finálé, majd automatikusan az NG+ (cuccaid és teleport köveid megmaradnak a helyükön).

Hard mode alig nehezebb de több XP-t és aranyat ad.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.14. 22:07:17

[merlinw.org]

dave9004
Na legyőztem a sárkányt normalon. Credits pörög.
Innentől hogyan tovább? Vagy akkor ennyi a game? Csak lvl 50 körül vagyok, mások 200-ig is szinteződnek. Vagy az hardmode?
dave9004
Köszi.
A mage és a sorcerer augmentjei közül nyilván viszonylag értelemszerűen összeállíthatók a legjobbak, bár ott is van választék igény szerint, melléjük szerintem a következőkből érdemes tallóznI.

Sinew (fighter)/Leg-Strength (strider) - ha málházol egy kicsit is, minden kaszttal ajánlott legalább az egyik (apró karakterrel inkább az előbbi a jó, nagydarabbal az utóbbi)

Grit (strider) - ha gyakran fogy ki a karaktered staminája, és köpdösi ki a tüdejét, akkor ez ezen sokat segít, persze luxus erre elpazarolni egy slotot, ha lehet staminatöltő gombát is tartani magunknál

Ferocity (warrior) - 10%-kal felerősíti a botod különböző lövéseit (a varázslatokat nem), beleértve az alapot és az amúgy is elég izmos focused boltot

Bastion (warrior) - 50-nel csökkenti a bekapott fizikai sebzést (hardon 225-tel, BBI-n 112,5-tel), ez alacsonyabb karakterszinteken és hard nehézségi szinten aranyat ér, de pont ahol igazán kéne (BBI), már kevés

Stability (ranger) - széllökések ellen nagyon jó, beleértve a sárkányok és más szárnyas dögök szárnycsapásait is, így sokkal könnyebb befejezni a varázslatokat (pláne ha egynél több sorcerer próbál szinkronban elsütni valami csúnyaságot), és egyáltalán túlélni ellenük (ogrék ellen meg nyilván nem ér semmit, szóval vadászathoz ajánlott)

Fontos, a mage Inflection augmentje kerülendő, mert bugos, így nem felezi, hanem többszörözi a kasztolás közben benyelt sebzést. Rajongói javítás elvileg van rá.

Vannak még BBI-n megszerezhető, kasztfüggetlen augmentek is, azok között is akad egy-két kimondottan jó, de a legtöbb inkább szituációfüggő. Persze annak megfelelően egyébként is érdemes variálni, alkalmazkodni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.10.05. 09:37:16
dave9004
Akkor megnyugtató.
Main pawnom is sorcerer. Ketten már jó dpst hozunk ki. De lehet visszaváltom őt magere healnek, és egy v két erős tank mögött castolnám a nagy spelleket.

Augmentek más kaszttól kb melyik éri meg?
Annál több XP-t kapsz, minél kevesebb a pawn, illetve minél alacsonyabb szintűek. (A magasabb szintűek rift crystalba is kerülnek, ha nem Steam-ismerősöké. Én a magaméhoz hasonló szintűeket szerettem magammal vinni, de néha a kedvenceim 10-15 szinttel is lemaradtak időközben.) A legfontosabb, hogy jó cuccaik legyenek, és a belőtt viselkedésük jó partyt hozzon össze, a szint is számít, de az még nem garancia. Amúgy ahogy jól esik, bárhogy lehet haladni, könnyebben vagy nehezebben.

A gólem nem mérvadó, mert az sorcererrel szenvedős, de 32. szinten BBI is az lesz, de lehet menni, ha emberkedni szeretnél, csak ne számíts sok jóra 😊

Ha a rózsaszín hercegnős ruhára gondolsz, az varázslóként tényleg elég jó, akár a játék végéig is. A postgame és a BBI előtt sokkal jobb könnyű páncél nincs is.
Én is kb ezen a szinten járok de még egy madarat se tudtam legyűrni. Folytatni kéne már nagyon.
dave9004
Kicsit kihalt a topik, de kérdeznék.
Lvl 32 sorcererem van.
Pawnok mennyivel legyenek nagyobbak általában nálam?
Bitterblack szigetre mikortól érdemes menni? ( nagyon lassan öltem meg egyszer gólemet)
Az normális hogy queen robe van még mindig rajtam? 😄
Kb ennyi am egy sárkányt is sikerült megölni nem messze a shadow forttól. Nem tudom mennyire eleje ez még 😄
dave9004
okés, köszi.
MerlinW
Csak bemásolod az exe mellé és annyi.

[merlinw.org]

dave9004
Ehhez a Reshade+graf tuning dologhoz van vmi leírás, v egyszerű föltelepíteni? Steames verzióm van.
MerlinW
Csak skillek vannak, illetve másodlagos kaszt. Az elején kicsit nehéz tud lenni a játék, de hamar isten leszel, ne aggódj😊 Illeve a végén minden kaszt elérhető lesz kedvedre váltogathatsz. Egyébként függ az is hogy melyik kaszttal mennyit játszol, mert úgy fejlődik a karaktered és pawn-od. Erre vannak receptek a neten.

Csak egy saját pawn-od lehet, illetve felbérelhetsz 2 másikat. Itt jön be a jópofa online mód, mikor bérled más játékosok pawn-ját, illetve ők a tiedet és a pawn-ok tanulnak tőled/másik játékostól.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.13. 14:26:42

[merlinw.org]

- a játékban nincs fejlődési fa, pontelosztás? csak skilleket tudok tanulni egyes oktatóktól?
- most 8. szintű vagyok és a pawn guild alatt vagyok és itt feltűnően erősek az ellenfelek, szinte alig sebzem őket, pedig könnyű szinten vagyok. mi lehet az oka? felszerelést nem rég cseréltem, 3 társ is van velem, eddig nem volt gond a harccal
- egy main pawnot szerkesztettem, lesz még több is amit én hozok létra vagy a másik kettő ilyen random lehet?

a megoldás annyi volt, hogy az update-k zavartak be, alapjátékkal toltam majd visszaraktam őket a karaktercsinálás után.

t

MerlinW
Klassz. Le ne írd hogyan, hiszen ez egy fórum, még a végén segítesz másoknak. <#eljen>

[merlinw.org]

Próbáltam ezt is de nem jött be, de azóta már sikerült megoldani

t

A tört tud fura dolgokat produkálni azért kérdezem. A törések ilyenek. Amúgy lásd egyel lentebb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Radeon bug, a megoldás:
"Disable all gaming-settings from the radeon-catalystcenter (or your cards equal?)." If you have Crimson then disble the gaming settings, or put the ones you can to use application instead"

(egyébként google első találata)

[merlinw.org]

De az, és? steam-en is az az utolsó javítás
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.09.12. 19:09:37

t

MerlinW
Biztos az, mert Steam-esben ezt javították. Nem lefagyás van, csak elcseszték a kontrolt azon a képernyőn. Valahogy átverekedtem anno magam rajta, de már nem emlékszem hogyan.

[merlinw.org]

Nem tört véletlenül? (update 3 fent vanból gondolom).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Valaki segítene? karaktergenerálásnál kifagy. nem hallgat semmire, nevet kellene beütnöm de semmi. betöltöttem a mentett állást - gyakorlatilag elölről kezdtem - ugyanaz a hiba. update 3 van fent, valaki találkozott hasonlóval?

t

De kár. Legalább tervbevették az is nagy szó most min dolgoznak?
Tehasut
A Hunosítók Team (azaz Ardea) tervbe vette, de én úgy tudom, még nem fordítható.
Fordítható a szövege egyébként.
MerlinW
Nem tudom, nem hiszem.

[merlinw.org]

Magyarítása lesz?
Na még jó hogy nézegettem ugyanis a kútba kellett lemenni és úgy vitt a küldetéshez. 😄
A magyarítást lehet hozzá csinálni?
Akkor jobban szétnézek hogy mi lehet még, mert végig sziklákkal van eltorlaszolva.
A másik oldalról. Nem biztos, hogy csak egy bejárat van, tudod 😉
A másik pedig van olyan küldi amikor egy barlangba kéne bemenni, de zárva van az ajtó, és nem tudom kinyitni, azt hogy nyitom ki?
Ja értem akkor azzal hiába is próbálkoztam vele😄😄😄
MerlinW
Az elején sehogy, menekülni kell vissza. Majd a játék végén megölheted őket, meg a gazdájukat.

[merlinw.org]

Még egy olyat találtam hogy giliszták másztak ki a földből azokat hogy lehet kinyírni?
Encore
Én striker karakterrel, távolról szórtam robbanó nyílvessző esővel, miközben a Fő pawn-om, fighterként csapkodta, míg az egyik mágus gyógyított minket, a másik pedig villámokkal támadta. Így pikk-pakk ledarálható volt az oroszlán a játék eleje felé is.
Na akkor majd be is szerzem köszi.
Csak ketten léptek szintet. A másik 2 pawn nem fog veletek fejlődni... Néhány szintenként cseréld le őket az aktuális szintednek megfelelőre (vagy akár magasabb szintűt is hívhatsz ha van rá elég pénzed).

Sötétség: Ilyenkor aktiváld az inventoryban a lámpád....Automatikusan világítani fog a karaktered oldalán (a társaknak is lehet adni), ha kifogy akkor meg töltsd fel olajjal és világít tovább. Nappal érdemes lekapcsolni. Egyébként meg fényvarázsok is vannak, amik egy ideig világítanak neked a sötétben, de szerintem a lámpás jobb (nyilván a fényvarázshoz kell mágus, míg a lámpáshoz nem kell semmi csak a tárgy maga meg olaj).

Okés csak azért mert az oriással elbírtam azt ugyanannyi élete van neki is. Csak 2-en tudunk szintet lépkedni?,mert láttam hogy a másik kettő azon a szinten van mikor bevettem őket, és nincs pontjuk se hogy lehessen látni mikor lépnek szintet.
Ez a sötétséget nem lehet kikapcsolni valahogy?,baromira idegesítő hogy nem látok semmit sem.
MerlinW
Persze, sima miniboss, lesz belőle sok később is. Mássz fel a hátára és üsf a kígyót, majd a többit.

[merlinw.org]

22-es szinten meglehet birkózni az oroszlánnal?
Ja köszi
MerlinW
Mage, Anodyne spell

[merlinw.org]

Melyik segítő tudja gyógyítani a csapatot is?,beakartam venni velem egyszintűeket és most nem gyógyítják egymást.
A trollt legalább letudom gyűrni azért.