613
  • grebber
    Minek neked magyar boltokból? Miért akarsz drágán vásárolni?
  • JonasSandor
    Magyar boltokból kikopott?
  • grebber
    Gamesplaneten Dragon's Dogma: Dark Arisen £4.99.
  • JonasSandor
    Jah
  • El Gigante
    Azt tőlük kérdezd meg!
  • JonasSandor
    Médiamarktba és az 576-ban mért nincsen?
  • xFreex
    Még 6 napig
  • JonasSandor
    Nincsen bankkártyám. Paypalon meg nincsen semmi.
  • MerlinW
    Steam-en 30€, de most jön az őszi meg a téli vásár, biztos be tudod húzni féláron.
  • JonasSandor
    Sajnos lekéstem már nem volt belőle.
  • MerlinW
    Ez a játék 10 ezerért is 110%-osan megérte.
  • JonasSandor
    3290-ért már megéri mi? 576-on van ennyiért.
  • JonasSandor
    Az jó.
  • MerlinW
    Bankkártya, Paypal, stb.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.30. 13:30:54
  • JonasSandor
    Mivel lehet itt vásárolni?
  • MerlinW
    5-6€ a kulcsos oldalakon.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.29. 18:30:23
  • JonasSandor
    Már 5000 forintért bezsákolható.
  • greger74
    hali
    holt található a mentés?
    nexusról ismeri valaki a DDDA Save Manager modot?
    ddda
    ezzel az autosave rendszert lehet kiváltani?
    köcce
  • El Gigante
    No, sikerült rájönnöm! Gyanús volt hogy a vezérlő beállításokban a játékban szerepelt a billentyűegér/xbox360 mellett egy harmadik is, ami elvileg a kormányom! De hiába húztam ki, kapcsoltam ki a logitech profilert, nem működött állandóan a kormány volt az elsődleges!
    Megoldás:
    Eszközelő<HID szabványnak megfelelő játékvezérlő--jobb klikk--tiltás!
  • El Gigante
    Olyan problémám van hogy a karekter(kamera) egyfolytában felfele néz, nem nyúlok semmihez, xbox360 gamepad gombjai helyett is számokat ír?!
  • dave9004
    tehát akkor a reshade-est érdemes letölteni és felrakni elég a steames frisset?
  • MerlinW
    Megjelent PS4/One-ra, némileg feltupírozva. Ezt kapta meg a PC is.

• grebber
    Steamen szeretjük az olyan frissitéseket amiről nincs info sehol... nyilnak is neki a topikok hogy WTF-ot tartalmaz de sehol semmi....találgatás Welcome 2017
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.05. 23:00:54
  • JonasSandor
    Na az király.
  • MerlinW
    PC-re meg jöttek új rucik, textúrák
  • JonasSandor
    Konzolon is kijött.
  • Gilmoor
    nemrég a steam -en vásároltam, ott is 12 volt.
  • JonasSandor
    Most a humble-nál 60%-kal olcsóbb 12 euró.
  • Gilmoor
    mázlista :)
    ___

Amúgy, kár, hogy manapság kevés ilyen jól elkészített játék jelenik meg. Japán fejlesztés ellenére nem is értem, hogy nem borult bele a mangavödörbe a festőecsetük.
  • Zóanagyvarázsló
    Az itt található táblázat a mérvadó, mind PC-n, mind konzolon. Leghatékonyabban farmolni a dragonforged cuccokat a Bitterblack Islanden lehet cursed dragonokra vadászva.

Nekem úgy lett először dragonforged cuccom PS3-on, hogy a drake tőlem jó messze (az apácák felé kolbászoltam) véletlenül megölte magát :D
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.09.15. 11:32:37
  • Gilmoor
    Sikerült levágnom az első draket (lvl 35 ranger + 3 pawn). Korábban láttam egy fórumbejegyzést, ahol azt írták, dragonforged felszerelés nem lehetséges final battle előtt. Ezt sikerült megcáfolni, egy lvl3 ra enchantolt cipő dragonforged lett a drake levágása után.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.09.15. 11:22:17
  • foxxi
    Hibás zip file :(
  • dave9004
    Aha kimentem Cassardisból este mióta meghalt a sárkány. Olyan harcba keveredtem h csak lestem :D szal minden mob nehezebb lett :D meg a chimera a parton lent :D
    Nagyon kemény game
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.10.17. 10:45:18
  • dave9004
    82-nél járok, de én minden kő alá benézek :D
  • JonasSandor
    Azért is jó lenne egy honosítás.
  • MerlinW
    Én is kimaxoltam 2 alapjáték végigjátszás, vagy 20 BBI végigjátszás, lvl200 minden maxon, legjobb fegyverek, minden cuccom (és a pawnomé) arany fejlesztésű, stb:) 150 órát tettem bele, imádom ezt a játékot.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.14. 22:33:56
  • dave9004
    áh fasza. mert tolni akarom a többi classt is és emiatt nem akarom ujrakezdeni. magic warrior és sorcerer vocationja maxos csak még :)
  • MerlinW
    Dehogyis, most jön az everfall epizód, aztán a postgame. Hacsak nem akarod újrajátszani a történetet, semmi értelme az ng+-nak, semmivel sem nehezebb a játék, mármint ránézel a mobokra és elesnek szintű élményt kapsz. Postgame viszont jóság. Ne fejezd be Everfall-t, hanem menj majd ki a felszinre és teljesen új ellenfelek várnak, sötét környezetben.

Alapvetően innentől freeroam van, élményjáték, fejlődés. Aztán ha úgy érzed, jöhet BBI, aminek szintén van egy postgame része az első kör után - független az alapszigettől.

Aztán végül fejezd be az Everfall questet mert utána jön a valódi finálé, majd automatikusan az NG+ (cuccaid és teleport köveid megmaradnak a helyükön).

Hard mode alig nehezebb de több XP-t és aranyat ad.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.14. 22:07:17
  • dave9004
    Na legyőztem a sárkányt normalon. Credits pörög.
    Innentől hogyan tovább? Vagy akkor ennyi a game? Csak lvl 50 körül vagyok, mások 200-ig is szinteződnek. Vagy az hardmode?
  • dave9004
    Köszi.