18
-
Macropus Rufus #18 sztem az, hogy neked mi az értelmetlen meg nekik mi az értelmetlen nem fedik egymást.
Jelenleg az mozi ár/érték aránya nagyon szar. Drága, hangos, tele van zajongó majommal, akik telefonálni járnak oda (többek közt)
Inkább a mozira költött pénzből megveszem BL formátumban és jól megnézem az otthon. Kényelmesen.
-
#17 Europa Cinemas hálózatba csatlakozott a mozi. A kávézó és a mozi egy cég, szerintem az ilyenek simán megmaradnak. -
#16 CC-ben utoljára 4 éve voltam, akkor lazán bevittük táskában az üdítőt, igaz, a táskát nem vizsgálhatják át. -
Szlajos #15 Akkor az tényleg nem egy Cinema City.
A múltkor a CC-ben eltetették a saját üdítőt a bejáratnal, mert nem lehet bevinni. Vedd meg náluk! -
#14 Párezer kilométerrel nyugatra nincsenek ilyen lehetőségek, sajnos... Hazánkban sem sokáig. -
#13 Jó kis randizós mozi (Szolnok, TiszapART Mozi), az előtérben egy hangulatos, fiatalos kávézó van. Igaz csak Meggyes és Fekete van nekik, de az pont jó.
Monarchista és Ogre remek, szeressük mink is. :)
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2015.09.07. 11:53:43 -
Szlajos #12 Az csak jó hely lehet, ahol van békésszentandrási kézműves sör is. Beindította a fantáziám, és már alig várom a munka végét, mert figyel otthon behűtve pár üveg Monarchista és Ogre. -
#11 Rossz helyre jársz. Nem járok CC-be és hasonlókba, ahova pedig igen, ott van kényelmes hely, kulturált közeg, és békésszentandrási kézműves sör. Ennyi. Nasi meg nem izgat, otthon se zabálok kukoricát meg chipset filmnézéshez. -
#10 A filmnézők töredéke tölt BD ripeket, igazán fölösleges lenne ahhoz igazítani híreket, igazán égő hozzáállás ezt gondolni. Miért ne érdekelne valakit 1-2 hónap múlva, ha nem is töltöget filmeket? Volt film, amit majdnem egy év késéssel hoztak moziba itthon, már rég megnéztem én is, mert szó sem volt róla, hogy lesz bemutató, rögtön el is mentünk rá röhögni egy jót, ez volt a Tucker and Dale vs. Evil. De a 2011-es The Thing-et is hónapokkal később láttam moziban, igaz, annak talán időben volt a nagy premierje itthon, csak én nem járok nagy moziba. -
Sir Cryalot #9 -mert errefelé nem egyszerűen imádják az alakoskodós filmeket hanem megvesznek értük, azért
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.09.06. 22:39:37 -
#8 "kell néznünk"
Miert KELLENE barmit is nezni?! :) -
#7 Te meg fogalmatlan. Ertelmetlen indokok miatt nem jarnak moziba. Gondolom ugyanilyen ertelmetlen dolgok miatt inkabb mast se csinalnak, csak otthon ulnek, ahol minden tokeletes. -
Sirály12 #6 Persze, mert aki nem jár moziba, az már mindenképpen unalmas is!
Hogy Te mennyire korlátolt vagy! -
FoodLFG #5 jaigen a reklámok, azok nevetségesen szánalmasak. elképesztő, hogy tömegesen vannak olyan birkák, akik fizetnek azért, hogy reklámokat nézhessenek. :DD
egész évben nem látok reklámokat a index és hasonló hányadék oldalak bujtatott, fizetett, cikknek álcázott reklámjain kívül (HOSTS fájl foreva \o/ ), nem szeretném ez elrontani. -
#4 A 'refueled' hogyan lett 'örökség' a Szállítónál? *double facepalm* -
#3 hogy ti mennyire unalmas emberek lehettek... -
#2 + rossz hangerő és dinamika; esetleg rossz látószög; kényelmetlen fotelek és kötöttség; büdös, csámcsogó emberek; előtte reklámok; kommersz, ócska (de drága) "nasi", kaja, sör nincs is stb. stb.
Ezerből kb. egy film, amit érdemes lehet megnézni, de ilyen körülmények között kihagyom már néhány éve.
Igen, jobb lenne, ha a BR megjelenéseket kritizálnák, de kissé érettebben és szigorúbban - na meg szebb és helyesebb nyelvezettel - ne ez a tinis, angolszászmajom, hatásvadász hozzáállással... -
FoodLFG #1 hasznosabb lenne, ha olyan filmekről írnátok, amikhez már kijött a BRrip.
annyi minden néznivaló van, hogy ha nem azonnal hozzáférhető, akkor 1-2 hónap múlva már senkit nem fog érdekelni. engem már most sem érdekelnek annyira, hogy rájuk keressek az öbölben.
mozi = több óra időelbaszás + egy kis film