Fishing Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2016.01.17. 18:42:25
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Köszi a választ, de nem ez a baj, ugyanis zsinór az van, mégpedig 133 méter. Leírom a szerelést, hátha ebben van a gond: Caesar 700 (7m-es, (1,5-4kg line weight)) bot, Prima 2000 orsó (4,3kg), 0,15-ös zsinór, sport úszó (25*2cm), 2-3-4 méretű horog, a csali pedig általában small cutbait.
Ismét kellene egy kis segítség. A gondom az, hogy az úszós botot nem tudom csak 17-19 méter távolságra bedobni (az f11-et használom). Mi lehet a gond, miért nem sikerül messzebb dobnom?
Megfogott a játék,viszont olyan problémám akadt mint még sosem egy játékkal sem.Játékközben az egér mozdításra vagy a bal klikk lenyomására tálcára ugrik a játék és néha alig jön vissza.Van mikor percekig szépen működik...de egy idő után elkezdi és jó párszor ledobálja.Már sokmindent végig zongoráztam hibakeresés részről,meg beállításokat próbálgattam hátha az segít....de semmi eredmény.
Nem hallott-e valaki hasonlóról-akár más játékban-mi okozza,vagy estleg ötlet a kiküszöbölésére?előre is köszönöm...
Menj be a boltba! Ott a license pontra. Keresd meg New Yorkot és kattints rá. Az alap(basic) engedéllyel már tudsz halakat fogni, de csukát és egy másik fajtát csak a másik(advance) engedéllyel foghatsz. Ha megvetted az alap engedélyt és rámész pl. New Yorkra, láthatod majd, hogy mire pecálhatsz és mire nem.
Kéne egy kis segítség. Jelenleg még csak 5-ös szintű vagyok, de küzdök fölfelé. Most New York-ban vagyok, de csak tiltott halat bírok fogni. A felszerelés alap: telescopic bot, 1500-as orsó, 0,015-ös zsinór, horog #4,6,8,10, etetőanyag: giliszta, állateledel, haldarab, meg talán bojli. Ezzel a cuccal milyen beállítással bírnék valami mást is fogni? Köszönöm.
Köszi az infót, amint elérem a 18-as szintet, megyek Californiába, de egyelőre még csak 16-os vagyok, ezért North Carolinára vettem meg a Basic meg Advanced licencet és flathead catfish-ekkel próbálkozom. Plusz néha visszanézek Missouriba Alligator gart fogni.
Milyen halakat fogtál Californiában eddig?
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2016.01.04. 19:05:48
Mást nem tudsz tenni ,hogy vásárolsz kreditet,vagy egy új profilt csinálsz(azt nem tudom engedi é nem próbáltam)
6 euróért kapsz 1000 kreditet ha minden áron ragaszkodsz a profilodhoz és Missouriban gyűjtögeted a krediteket,ja és legközelebb jobban figyelsz ilyenekre.<#wink>#wink>
Nem találtam olyan részét amire azt mondanám hogy még csak megközelíti a fishing planet-et.
Így nem is részletezném különösen mi az ami nem tetszett.
A fishing planetnél egyszerűen volt úgy , hogy nem tudtam abba hagyni, a valós időben 8 órát lenyomtam egybe...<#idiota>#idiota>
A Dovetail games euro fishing-et próbálta valaki? szépen néz ki de eléggé fikázzák megy ugye nem online de multija van.
A "Fekete pénteki" leárazáskor vettem.
De a játékban is látod ha valami olcsóbb ha a megfelelő menübe belépsz.
Itt a lista mik fognak és mikor bele kerülni.
Igen iRacingezem is ,de áprilisba lejár az előfizum és már nem nagyon érdekel,így lehet nem hosszabbítok,<#shakehead>#shakehead>
Vissza térve ide, itt a lista.
Tervek a jövőben.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.01.01. 12:28:12
Canadára azt mondták 5 LV-től lesz elérhető,de többek között a tervekben az is szerepel, hogy idővel a szinteléréseket is kiveszik a területekről.
Gondolom majd fizetni kell,de ez csak én gondolom így.
Mellesleg én a múltkorában megvettem az éves licencet 50% volt.
Most hogy megjelent Canada,írtam nekik hogy,igazából nem szeretném a kreditjeim ennek a licenc kifizetésére pazarolni,és szerintem úgy lenne fair ha oda adnák ,csak úgy ,2 nap múlva kaptam 35000 kreditet ebből megvettem,az egész Canadai licencet.<#eljen>#eljen>
Ráadásul unlimited ,vagyis oda nem kell többet fizetnem ,<#taps>#taps>
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!<#wave>#wave>
Ha csak a ponty miatt mennél, az van North Carolinában is (11-es szinttől elérhető). Bár tény, hogy a wiki szerint eléggé sokféle hal van Californiában. (Chinook salmon jó célpont lehet...)
Nem lenne hülyeség összegyűjteni a magyar játékosokat, mert még eléggé kihalt a fórum is, de a játékban már én is találkoztam jópár magyar sráccal. A magyar fb csoportban meg asszem 2 fő van összesen, bejegyzések sem újak. 😊
Nem vagyok biztos benne, hogy a grincs achievmentnek van második szintje, mert asszem a grincs az, hogy tarts meg egy halat, amit vissza kellene dobnod. (De javítsatok ki, ha tévedek...) Bár meg tudod te is nézni az elérhető és elért achievmenteket a menüben, ott mutatja elvileg, ha van level2. Sajnos nem vagyok gépnél, így nem tudom most lecsekkolni, neten meg nem sokmindent találok róla...
Köszi
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2015.12.31. 18:26:38
Én is köszi a jelölést! 😉 Euro Fishing-et próbáltam még, de eddig nem jött be.
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2015.12.31. 17:56:16
@JanKo72: igen, ezen a néven vagyok a játékban is, majd csapathatunk közös horgászatot... 😊 Európával kapcsolatban: a fejlesztők mondták a hosszútávú terveikkel kapcsolatban. Ha így folytatják, kategóriájában a legjobb játék lesz. 😉 Albertával kapcsolatban pedig tényleg igazad lesz, csak nem gondoltam bele; tényleg magasabb szint kell majd hozzá, ha jobban belegondolok...
Egy kis helpet szeretnék kérni! Figyelmetlenségből mínuszos lett a lóvém egy kis engedély nélküli pecázás miatt és most nem tudok sehová menni lógatni -1300 lóvéval.Prémcsit meg nem akarok vásárolni.Van valakinek valami ötlete,nemszívesen kezdeném újra a játékot.
Köszi...
Január 2-án megyek haza és komolyan gondolkozok egy fél éves prémium vásárlásán, Albertában megveszem az összes advanced licencet és fél évig megvan az aranybánya... 😄 Csak baromi drágának tartom az összes prémiumot, ha jól emlékszem, éves 99, fél éves meg 59 EUR. Vagy lejjebb mentek az árak karácsony alkalmából? 😊