Fishing Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább egy olyat engedtél el, amit kötelezően meg kell tartani 😊 ! Olyan is van. Ha tiltott halat visszaengedsz, azért nincs bünti.
Lol elengedtem egy tiltott halat, azt kaptam 100 dollár büntetést....
Sziasztok. Nekem egy eleg kezdo kerdesem lenne. Mire erdemes horgaszni ami jo xp es penz es hol? jellenleg 6 szintu vagyok es missouri mudwater rivernel horgaszok, harcsakra. Tudtok valami jobbat ajanlani merre es mire horgaszak ezen a szinten? A valaszt/valaszokat elore is koszonom. Jo horgaszatot es szep estet mindenkinek 😊

Persze kurva jók a cuccok, de nekem voltak már jobbak is. Nem bántam meg azért a beruházást.
Nem tudom meddig tart az akció, de nézd meg rendesen. 20-as szint felett már nem biztos, hogy megéri. Nézz meg minden dlc-t rendesen és alaposan.
Szia! Ha pontyot akarsz fogni ( nem tudom melyik szinten vagy, de remélem jó lesz ) akkor San Joaquin Delta pályán a Fishing the Beaver helyről pecázz. Ereszték 90-99 cm. Borsó vagy kukorica. 2-es horog. A szemben lévő nád mellé kb a fa irányába dobva bal felé. Na ott lesz ponty bőven 39-41 méter távolságon.
Hali. Azt írja, hogy Texasban van Carp. Próbáltam a hídról vadászni rájuk borsóval de semmi nem harapott. Valaki fogott már itt Carp-ot? Van egyáltalán?
Meddig él a 14 eurós akció, azt lehet tudni? (Pár napra elutazom, addig meg ne fogyjon el a prémium...)
Nagyon klassz DLC-ket lehet most kapni akciósan. SPORT/ Casting Bass, Float, Heavy Casting, Outfit, Spinning Trout, Ultralight Panfish Packok együttesen nekem 14 euróba kerültek a steamen. Rengeteg jó cucc van bennük.
Kijött az új frissítés. Ezentúl mehet a verseny is.
" Hey there fellow anglers!

The time has come for a long-awaited Competition update! In 5 minutes the servers will be down for one hour and after that... Better read )

The fishing Competitions are finally here (in Beta mode)! "<#taps>
Csak lesz tán rá javítás, gondolom nem akarják így hagyni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Mersant
nekem semmi ilyen problemam nem volt eddig... (elakadasom nem volt)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Nekem meg beakadt a zsinór és nem tudtam kiszabadítani, szóval akkor már gondoltam elvágom/szakítom... na ez nem sikerült, nem csinált semmit... 😄 Ki kellett lőnöm emiatt a játékot és újraindítanom. A másik probléma, hogy kifogtam egy halat, de csak a kezeimet láttam, meg a hal által a "szemembe" fröcskölt vizet; a halat viszont nem. Mintha egy nagy semmit fogtam volna, amit büszkén tartok a kezemben... 😄
Kb fél óra alatt ezekkel a hibákkal szembesültem és csodálkozva látom, hogy még nem jött ki semmiféle hotfix. (A játékbeli chatben is többen jelezték a sikertelen "broke the line" problémát.)

Amilyen jó volt a játék az induláskor, most annyira el van rontva... :/
Ma jött egy frissítés, és olyan laggos sz@r lett, hogy alig lehet vele normálisan játszani! Röhej, hogy a lenti gépen nem megy rendesen!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Forrest Tomee
A boton maradjon több, ha fárasztani kell a halat legyen miből engedni.

Damil elvágásának mi a lényege? Rövid legyen vagy hosszú?
Forrest Tomee
Igen, a T-home szarakodik. A web fele nem megy.
Utoljára szerkesztette: Forrest Tomee, 2016.03.22. 20:10:55

THome szarakodik nem a játék,már ha neked is az van.Origin Arc Steam is vacakol,mert a Thome ratyi.

Ez olyankor van mikor jön rá valami frissítés (persze volt már anélkül is)de nekem most fogja letölteni,úgy hogy emiatt van a leállás.
Indítsd újra a steam-t és neked is fogja tölteni és gondolom utána fogsz tudni játszani.
A S.Patrik akármit szedik ki, emiatt van a frissítés.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.22. 18:30:49
Forrest Tomee
Nektek egyébként most megy a játék? Nekem nem tud csatlakozni a szerverhez.

Forrest Tomee
Egyelőre teljesen játszható ingyen. Később lehet változtatnak a prémium dolgokon, de most az +xp szorzón kívül semmi komoly többletet nem ad.

Én a valóságban is pecáztam régen,de jó párszor előfordult hogy nem fogtam semmit,a való életben abbahagytam a pecázást hogy elkerüljem a veszekedést.<#ravasz1>
Már kb 13 éve nem vettem éves horgászjegyet vagy tudom is én már mit.
Viszont érdekelne hogy ez a játék teljesen ingyen játszható vagy ingyen felejtős?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.22. 16:43:49

Nem baj az, hogy nincs napi 100+kg hal, sőt. Engem speciel zavarna ha ennyi lenne. Bár a való életben nem horgászok, de szerintem nem élethű az ilyesmi. Nem egyszer hallottam, hogy pl "egész nap nem fogtam semmit..." Azt valaki elmagyarázná, hogy mi a különbség a casting, spinning, telescopic stb botok között? Kell nekem mindegyikből egy? Spin bottal tudom, hogy másképp kell horgászni mint a telescopic-al (nekem jelenleg Caesar 700-am van), de a többi pl mire jó, mit lehet vele fogni? Egyébként azt vettem észre, hogy a kezdőhelyen is van jócskán halfajta amit még nem fogtam ki. Gar, pike, meg panfish. Sőt egyszer fogtam egy bowfin-t is, az fent sincs a térképen, hogy azt most hazavihetem e vagy nem, vagy egyáltalán ott van e a tóban 😄 Meglepődtem mikor 5 perc fárasztás után kifogtam. "Háááj hóónnan jött ez ide teeee?" Szöcskével sikerült, eredetileg Bass-ra mentem, azt ez akadt horogra éjszaka.
A frissítések óta sokkal jobban össze kell hangolni a szereléket (közel mint a valóságban). Én a 0.3-as verzióra történt frissítés után rögtön egy bottöréssel kezdtem a játékot. De azóta hála semmi kár nem ért. Még az a szerencsém, hogy a kisebb szákokat meghagytam, így három méret közül tudok válogatni.

Forrest Tomee
Nekem a hal mennyiséggel nincs bajom, ellenben néha nem értem a szerelékeket. Annyit szakadok, hogy már nem is számolom. Hiába van a damilnak 2.7kg-os teherbírása a 1.6kg-os bass folyamatosan a pirosban tartja. Nem vágom mit csináltak.
Utoljára szerkesztette: Forrest Tomee, 2016.03.21. 19:09:15

Az a szerencsés, aki eddig eljutott a 20-as szint fölé. Aki most kezdi, annak sokkal nehezebb lesz. De ha ez az ipari halászat( napi 120kg) maradt volna, akkor jövő ilyenkor már 50-es szinten kellene lenni. Próbálják kiegyensúlyozni sztem a játékot. Európai horgászhelyekről van valami infó?
Ja, volt ez valamikor. A frissítés óta nem jönnek annyira halak, mint eddig!

Forrest Tomee
Azt meg kell. A must release, azt el kell engedni. Ha veszel advanced területi engedélyt akkor ezekkel nem kell bajlódni.

Köszi. Ha azt írja, hogy must keep fish akkor azt meg lehet tartani? Remélem xD
Forrest Tomee
Szerintem az lehet a gond, hogy a hálóknak nem csak egy 'össz' határa van, hanem egy max berakható hal nagysága is és az 1.5 kg-os halad túllépi ezt a határt és nem fér bele a hálóba. A hálókat minden szinten érdemes majd fejleszteni. Sajnos amíg nem lesz meg a 100kg-os háló addig sokszor kell sakkozni a halakkal.

Nekem a legjobb pénzszerzés New York. Rengeteg pike és walleye van, ami jó pénzt hoz.
Itt egy walleye videó pike pedig a jobb oldali stégről végig a jobb oldalon a nád mellett van egészen hosszában érdemes végigdobálni. Nekem pike-ra az aranyért vehető 14g 2-es piros csíkos casting spoon jött be.
Utoljára szerkesztette: Forrest Tomee, 2016.03.21. 07:40:25

Hali. Nálatok is van olyan, hogy néha nem enged megtartani halakat az advanced licence ellenére sem? Missouri-ban vagyok (kezdőhely), és most fogtam egy 1,5 kg-os harcsát. Ha eltenném akkor is csak 4,5kg halam lenne, és 6kg fér a hálómba. Ami érdekes az az, hogy tegnap viszont fogtam egy 1,250kg-os bowfin-t (iszaphal?), azt engedte elrakni holott a kifogott halak súlya meghaladta a 6kg-ot ezzel a hallal együtt ugye.

Másik kérdés: New York-ban milyen halak vannak, és mire érdemes menni ami pénzt hoz? Én eddig csak kis halakkal találkoztam ott, jól be is fürödtem, 112-es minusszal zártam a napot. Most ott tartok, hogy alig van pénzem.
Közbe meg kaptam a választ a kérdésemre.
Miként ,mennyit is ér egy 20 kg körüli Trophy Flathead Cat.
126 "pénz" 218 xp,na ezért nem sietek vissza észak-karolinába
<#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.16. 09:27:12
Ja Ja én is azt mondom most jobb hogy figyelni kell sok mindenre.
Én már vagy 4 botot törtem el ,3 orsó kuka.
De innentől már rá szántam egy pár órát és össze raktam a megfelelőt a rávalóval.
De persze ezeket is tönkre lehet tenni de már jobban figyelek.
Mennyi xp és pénzt ad egy Tr.flathead? mostanság,mivel már rég jártam arra,nem mellesleg grat érte,
Ja igen és a szerelés mi volt hozzá?
Én ma annak örültem, hogy tele fogtam a szákot (120kg),<#szomoru1>
Nagy hal nem akadt de azért 6500 xp jött.
Jobb napokon 10e fölé is ment,de az már régebben volt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.03.16. 01:32:43
Szerintem ki fogja magát forrni, és jó lesz ez, csak még várni kell rá. Ami a halakat illeti az biztos, hogy sokkal jobban kell figyelni mint eddig. Más a halak természete, mozgása, küzdése. A frissítések után az első belépésem alkalmával azonnal eltörtem a botot. Ugyanis nem figyeltem arra, hogy a csali nagyobb súlyú volt, mint amit a bot elbír. Mert eddig ez nem volt így. Tehát most már a szerelék összeállításánál figyelni kell az összhangra is. Még annyit a nagyhalakról, (nem dicsekvés képen) hogy ma sikerült egy 17,47 Kg-os trophy flathead-et fogni Észak-Karolinában.

Igazából azok vannak nagyobb gondban akik még alacsonyabb szinten vannak és nem tudnak erős szereléket összeállítani,így a nagyobb halakat bajosan tudnak fogni.
Természetesen osztom hogy eléggé átestek a ló másik oldalára,de ma Michigenben egy 26-os szintű úgy fogta a halakat ,első sorba trophykat és Unikat,hogy kb 5-10 percenként.
Gondolom ő nem különösebben panaszkodik....
Amellett én most jobban azt mondom hogy horgászat van .
Mert azért az eddigiek halászatra jobban hasonlítottak.
De messze még a kész játék fog ez változni nem keveset.
A halak nagyon kiszámíthatatlanok és a viselkedésük miatt nagyon oda kell figyelni.
Az aligator gar az el van @va mert nincs az a szerelék amivel ki lehet fogni.
No meg úgy általában kellene egy olyan úszós bot amivel 10kg,és feletti halaknál sem csak a flusztráció marad a pecásnak.
De a fórumon(steam) megy is a panasz rendesen.
Nem véletlen vették vissza a szakadástis 1 napon belül.
A versenyekkel még sokat kel várni szerintem ,mire ez egységgé össze áll.
De az ilyenek ellen amit írtam is esélye nem nagyon lesz bárkinek aki szinte percenkét csak nagy halakat tud fogni.
A The Hunterben is csak az elején versenyezgettem ,de rá untam.
Itt se nagyon várom, persze jó lesz ,de ....... <#wink>
Forrest Tomee
Az amortizáció túlzás, viszont a halak AI-ja jobb szerintem, nehezebb halat fogni és jobban meg kell válogatni a szereléket. Így izgalmasabbak lesznek a majd bemutatásra kerülő versenyek.

Nem volt időm még kipróbálni, de a napokban ránézek.
Mersant
durvan tulzasba estek az amortizacioval, remelem eszbekapnak es javitanak rajta.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Közben szépen csendben kijött a 0.3.0 patch, majd hirtelen még 3 hotfix az új frissítéshez. 😊 Azonnal be is léptem, hogy kipróbáljam (még a hotfixek előtt), de nekem nagyon nem jön be ez az új patch, a fórumokat olvasgatva és a többi játékossal beszélgetve ahogy látom, a többség csak panaszkodik... Azt hiszem, kicsit pihentetem is a játékot, amíg újra elfogadható szintre kerül.

Nektek mi a véleményetek az új frissítésről?
Lesznek benne érdekes újítások. De verseny még mindig nem lesz.
Végre én is 20-as szinten vagyok! 😊 Californiában nekem is sikerült pár unique striped basst fognom, a legnagyobb 19,765kg-os volt. Nagyon megkedveltem a helyet, de amint 20-as lettem, átugrottam Michiganbe és ott is ragadtam egyelőre. 😊
Folyamatosan figyelem én is a híreket, remélem hamarosan jön a beígért update. A versenyek engem is érdekelnek, kíváncsi leszek, hogy oldják meg.

Ha lesz prémium leárazás valamikor a közeljövőben, akkor szóljatok plíz! 😄
Szia! Még nem próbáltam Michigant, meg unique steelhead-et sem fogtam ( Trophyt elég sokat 😊 ). Viszont Striped Bass-ból sikerült fognom 17.413 kg-os Unique-t . Én már a versenyeket várom nagyon. Elvileg lesz csapatverseny is.
JanKo72: nemsokára én is 20-as szintre lépek, látom te is ott vagy még.
California tényleg bejött, bár a steelheadekkel meggyűlt a bajom eleinte, ugyanis nem tudtam, hol keressem őket, aztán egy csapásra meglettek, azóta elég szép (trophy) példányok is horogra akadtak. (Unique steelheaddel találkozott már valaki?)

Michigant próbáltad már? Ahogy látom, ott is van pár szép hal, már alig várom... 😊
Az eljövendő újdonságok:
ITT
A kukával csak kidobod, eladni nem tudsz sajnos semmit. Idővel sok olyan dolog is lesz, ami már zavaró.( pl. régebbi botok, orsók stb) Gondoltam én is rá, hogy jó lenne itt is egy Vatera, de nincs használt cucc eladás. 😊
Szia!
Akkor megint kérdeznék. Mégpedig azt, hogy pl. van 2 db. orsóm, ugye az egyiket használom ami a boton van, a másik pedig a házban van. Akkor ami a hátban van és rányomok a "kuka" ikonra eltűnik onnan, de viszont pénzt nem kapok "vissza" érte. Ez miért van?

Igazán nincs mit. Ha tudok, nagyon szívesen segítek. Görbüljön! 😄
Szia!
Köszi a linket, hálás vagyok!

Szia! Kicsit bonyolult lenne leírkálni, de ez sztem segít:
https://www.youtube.com/watch?v=ICyq68yfrts
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2016.01.19. 09:16:51