2461
-
Negritis #660 sztem csak a twitch alapján ezt nehéz belőni, mert ez nem az a típusú cucc amit sokan és szivesen néznek
lásd TW:WH -
juhaszvik #659 amire gondolok az a hoi4. ma jelenik meg. -
sata75 #658 Szvsz elég jó képet lehet alkotni egy játékról ha megnézed, hogy a twitchen mennyien közvetítenek és azt mennyien nézik. Sajnos stellaris igen karcsú mindkét szempontból. De rétegjáték/stílus azt eddig is tudtuk. -
Daermon #657 Mire gondolsz? -
juhaszvik #656 gyanítom, hogy a játék körüli ekkora nagy sürgés-forgás a mai napig tartott (ne legyen igazam). vagy nincs is akkora átfedés a grand strategy játékok kedvelői között? -
juhaszvik #655 "If the empire's borders expand or contract, any stations in gained or lost star systems will change ownership accordingly." - stellaris wiki
magyarul: ha egy birodalom kiterjedése változik, akkor az így megszerzett vagy elveszített rendszerek állomásai is tulajdonost váltanak.
jó dolog ám ez, ha a határ jó oldalán vagy :) -
BladeW #654 Olyan helyzet állt elő, hogy az egyik faj betelepedett közvetlen mellém, és elkezdett egy szép nagy darabot kihasítani a területemből. Mi lesz ha eléri az egyik bányász rendszeremet (nincs benne outpost/colony)? "Békésen" átkerül hozzá a rendszerem? Vagy a bányák továbbra is nekem termelnek? -
#653 A szkafanderes csirke faj nálam jelölt egy jövőbeni birodalmam kinézetére, tekintve mellé, hogy szerintem az avian hajódizájn a legmenőbb. :) -
#652 Ez egy jó kérdés, erre én is kíváncsi vagyok...
/off
Mekkora cool már a szkafanderes primitív faj. :D
Milyen király cuccokat lehet felfedezni :D
Redditről
"So I got an anomaly from a black-hole the other day (the name of which I have unfortunately forgotten) that caused my science ship to be pulled into a pocket dimension. When it came back, half the crew was missing. A few days later, they showed up in this thing. I didn't think to see if it had a different design until I saw /u/Capitan_Soban's post yesterday."
Nálam simán év játéka!
Talán a Mass Effect Andromeda lenne jobb, ha idén megjelenne. -
#651 Igen, a rakéták ellen jó, valamekkora eséllyel. Nem csak a saját hajót védi, hanem a környezetét is. Egyet-egyet felrakni nincs értelme, inkább specializált korvetteket, destroyereket kell telepakolni velük, de csak akkor érdemes berakni őket a flottába, ha az ellenségnél sok a rakétás. Sajnos néhány ilyen hajó nem elég látványos eredményt produkál, talán majd ezt is javítják egyszer, de én szoktam használni őket, úgy veszem észre, valamennyire hatékonyak. -
kalif #650 A Point Defense pontosan mire használható ? Ellenséges rakéták,torpedók ellen jó ? Én nem nagyon vettem ezt észre, esetleg bugos lenne ?
Vhol olvastam, hogy kő-papír -olló rendszer van a játékban (űrharc).valaki pontosan ezt kifejtené, hogyan ? Köszönöm. -
#649 SG.hu Hétvégi ajánló: Stellaris
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.05. 19:55:47 -
#648 Én meg másodjára hittem azt úgy indítottam el és közben nem -
BladeW #647 Gyanús volt, hogy nem kapok achievmenteket. Erre most olvasom, hogy csak ironman alatt lehet kapni.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.06.05. 19:26:39 -
Palaja #646 Az nem bug, ha egy általam felszabadított bolygó haverját megtámadom így a felszabadított bolygó is támadható lett, le is vertem a kis seregét de ez semmit nem rontott a mi diplomáciai kapcsolatunkon? -
#645 Ez a hajó stílus ez mi? Csak egy sima art? Vagy van ilyen és én vagyok hülye? Esetleg majd dlc-lehet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.05. 13:59:52 -
Palaja #644 Igen, köszi. :) Az integrálás is sok-sok idő :) Egy system nekem most 136 hónap.
Most mindenhol lázadnak a robotok és saját birodalmat építenek. Az egyik riválisnál megtisztítottam egy bolygót de nem az enyém lett hanem visszakapta az előző tulajdonosa. :S -
juhaszvik #643 vagy nézd meg, hogy miért alacsony a növekedés (vidd rá a kék növekedési csíkra a kurzort). elég kaja termelődik? -
#642 Ötlet kellene, hogy mit csináljak.
Adott a helyzet: olyan birodalmi módosítóm van, hogy az áttelepítés nem lehetséges. Van egy coreworld-öm ahol megálltak a popok fejlődései. Van akinek 0.1 growth/month, de van akinél 0.0. Nyílván ezekkel semmit nem lehet csinálni mert purge-ölni sem tudom. A helyet viszont foglalja. Próbáltam migrációs edict-et, de nem javít. Hogyan lehetne ezeket a popokat eltüntetni? Éheztessem ki őket? -
sata75 #641 Azt hiszem vazallusként fellázadhatnak, de én még nem jártam így. -
#640 Vazallusként saját magát menedzseli, ha jól emlékszem, ha integrálod, akkor már te. :D -
TokraFan #639 :-D -
Palaja #638 Van különbség, hogy vazallus marad egy enemy vagy integrálom? vagy csak én nem látom a lényeget? :D -
#637 "3" Azért elég konkrét kis flotta.
-
#636 Nem az enyém, csak vicces :D -
sata75 #635 És nyertél? :) -
#634 3 :D
-
#633 Ha már a Borg kér tőled segítséget, akkor tudod, hogy ott valami nagy gáz van. :D -
Daermon #632 Akkor jól rémlett. Azok jó részek voltak. -
#631 De igen, egy másik dimenzióból/párhuzamos univerzumból. -
Daermon #630 8472 azok nem a folyadék űrből jöttek? -
#629 Az a dimenzión túli hódítók lenne. A rajzás inkább a Zerg lenne. :) Az AI meg talán a Borg. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.03. 13:26:55 -
#628 Hm. Ezek akkor amolyan 8472-es faj :) -
dunee #627 Az jó, mert a játékban én is rajzásnak fordítottam :) -
juhaszvik #626 "The Prethoryn Swarm begins with a notice about 'Subspace Echoes'; the only choice begins an event chain called The Coming Storm. Shortly thereafter, more event notices will mark the estimated location of the Swarm's arrival via situation log; approximately half a dozen systems near the edge of the galaxy will be highlighted. Some time after this point, the vanguard force will arrive and establish the Swarm "homeworld". Unfortunately, this is just a precursor, as the Scourge of the Void event chain will shortly begin, marking the arrival of the main Prethoryn force."
Stellaris wiki
a rajzás nevet én adtam neki...
Utoljára szerkesztette: juhaszvik, 2016.06.03. 11:31:53 -
#625 Na ez nagyon kellene!!! -
#624 A pretorin rajzás az mit takar? -
#623 A poén itt az, hogy a Fallen leverte őket. -
juhaszvik #622 "Most olvastam redditen, hogy egyik játékosnál megjelent az unbidden, valami másik dimenzióból való faj, elkezdték lenyomni a galaxyst meg minden..."
ez az egyik úgynevezett end game crisis (= játék végi balhé).
1. AI (robotok) lázadása
2. Dimenzión túli hódítók (erről beszélsz)
3. Pretorin rajzás -
#621 De ha egy kedvezőtlenebb bolygóra előbb kolonizálok majd utánna terraformálok az működik.
Maradjunk annal hogy miért tűnik el a terraformáló állomás. De lényegében az is mind1.
Off :)