2461
-
#1221 Persze, csak nem úgy tűnt, hogy astra ennél a fázisnál van. :)
Az a bajom velük, hogy inkább elvesznek a játékból, minthogy hozzáadnának valamit. Lényegében csak "vannak". -
Ninju #1220 Be lehet őket darálni. A mostani ironman játékomban már kettő felébredtet lenyomtam. A másodikat a vazallusukként. Én úgy gondoltam, hogy elég volt a rabszolgaságból. Ő közölte, hogy nem bízik bennem. Jah mondom, ha te úgy, akkor én is. :) -
astra14 #1219 Na varjatok! Valoszinu en kavarok es ezert nagy sorry :) mikor kuldte az uzit az a draga akkor azt irta fizessek sarcot.elfogadtam... utana megneztem a diplomaciai reszt es ott a szimbolum azt mutatja h terdelek elotte -
astra14 #1218 Hat ennek a fallennek 3 flottaja van :D egy 36 ezres , egy 39 ezres es egy kis 20 akarhany ezres.tuti fallen ha az lenne a kovetkezo kerdes :) nem lehet h valamit irtak ezen is az 1.4ben? Nem voltam meg ilyen szituban szoval nem tudom -
#1217 Ha vazallus vagy akkor lányegében nem tudsz se harcolni se terjeszkedni. Ha meg az adott területeden nem tudod elérni a 40000es fleet powert (a fallennek akkora a flottája) akkor jobban jársz ha újat kezdesz. -
astra14 #1216 En is eleg konnyun jatszok mert amugy nehez nekem.csak poenbol raktam be egy db-ot es most ez is megszivat...ennek is az volt az elso uzeneteben mikor felfedeztem oket h hagyjam a szent helyeiket.nem is bantottam egyet sem. -
#1215 Négy féle Fallen van, és mind a négyet más-más dologgal tudod felhergelni, illetve az ötödik verzió, hogy "felébredtek", de ekkor is mind a négy különböző célokat tűz ki.
Őszintén szólva ritkán játszom Fallenekkel a játékomban, hasznuk nincs, viszont az ember agyára tudnak menni. -
astra14 #1214 Nem.letre jott mellette egy kis birodalom.azokat tettem vazallusomma.ez lehetett akkor a fond.na mindefy.probalok valamit.max rongya ver.csak vegre volt egy jo kezdesem... -
#1213 Valami oka csak volt, hogy begurultak. Nem kolonizáltál egy Holy World bolygót véletlen ? -
astra14 #1212 A hatarait sem zavargattam.es megis.van mellette masik ket birodalom akik a hatarait is tologatjak de azokat megsem baszogatja.szamomra ez kicsit erthetetlen -
astra14 #1211 Ez az h nem hergeltem h rohadjon meg :D csak melle dobott a gep es az a poen h meg a hozzam allasa is zoldben volt vegig.nem sok de plusz 25 korul mozgott minden -
#1210 Úgy érted egy Fallen vazallusa lettél ? :D
Hát szerintem kezdj egy újat, és legközelebb ne hergeld őket... -
astra14 #1209 Vagy ha igy vazallusakent betamadok valakit akkor jon segiteni esetleg? Ugy elegge le tudnam gyengiteni h elszakadjak tole.tapasztalat valakinek h mi a jo megoldas? :) -
astra14 #1208 Sziasztok! Behodoltam egy bukott birodalomnak.varhato h majd integralni akar? Vagy sunyiban erosithetem magam es majd betamadom ?! Meg elegge gyengusz vagyok hozza kepest -
TokraFan #1207 Hülyeségeket beszélsz... -
#1206 És itt a Horizon Signal ingyenes DLC trailere is. A Steam-es verziókra már felkerült. -
Anathon72 #1205 Remélem, most már játszhatóbb lesz:). Sok jó ötlet van a játékba trehány kivitelezésben, IG2 simán veri. -
#1204 No, itt az 1.4.0 patchnote is. -
Ninju #1203 Na ez egy jó hír. :)
Köszi. -
#1202 Hétfő délután 3-kor jön az 1.4 és vele együtt egy ingyenes content DLC (Horizon Signal) is. Patch note egyelőre még nem jelent meg a változásokról. -
imp99 #1201 Olvastam az egész wiki-t. Konkrétan az összes lehetőséget bevetem, hogy gyorsabban fejlődjek. Kevesebb bolygó, kevesebb pop, edict-ek aktiválása, 5-ös szintű kutatók, speckó épületek. Egyszóval kb mindenben jobb kéne, hogy legyek, mint az ellen és mégis 20 év alatt durván lehagyott...nem kicsit, nagyon... -
Ninju #1200 Mind a kettő. :) -
wednes #1199 Nem lehet, hogy mediumon gyorsabban tudsz növekedni?
A tech pontszámot befolyásolja a népesség. A kolónia szám vagya népesség. Most az arányokra nem emlékszem, mert a patchek azon is változtattak. -
imp99 #1198 Az, hogy a túróba lehet, hogy mediumon, minden faj atom gyorsan tech-el...hiába a boost, meg a reasearch assist, messze elmaradok mindig nehezebb fokozaton. :/ -
astra14 #1197 Jobb ha agresziv a jatek ,bar nekem eddig ez nem jott be vagy jobb ha probalok baratsagos lenni . Mondjuk eddig ezt is megszivtam :D -
astra14 #1196 Hogy lehet csapatban jatszani? Nem nagyon talalok szervereket meg embereket sem :) eredeti a jatekom. Es szerintetek melyik tulajdonsagokkal a legeredmenyesebb jatszani? -
BladeW #1195 Diplomácia már egész tűrhető a játékban. AI is használja előszeretettel, előbb utóbb szövetségek jönnek létre, ha kimaradsz valahonnan elég nagy tűlerővel nézel szembe, vagy nem tudsz megtámadni senkit a sok defense pact miatt.
Vicces volt amikor befoglaltam egy fél birodalmat, defense pactot kötött a szomszédjával (aki szintén utált engem, de nem nem mert megtámadni), erre én is defense pactot kötöttem egy 3. féllel, amit az előző kettő szintén utált. Ez már kiborította náluk a bilit, megtámadtak, de az előbb kötött defense pact miatt ketten szépen lenyomtuk őket (persze nem teljesen a warscore limit miatt). Most már mindketten becsatlakoztak egy még nagyobb szövetségbe, azokkal nem tudom mi lesz, ketten sem vagyunk elég erősek ellenük. -
#1194 Én a fortress-t nyomtam le, és adott lvl 6-os shield-et, core-t, meg még egy pár fejlesztét. (amúgy természetesen nem lvl 6 volt a fejlesztések neve, hanem valami speciális, de már nem emlékszem, illetve 3 körben kellett jól dönteni ahhoz, hogy megkapd a fejlesztéseket, ha jól emlékszem, ha rosszul döntesz, újraindul és újra lenyomhatod. Persze, ha már eleve 50k-s sereggel megy oda az ember, akkor amúgy is veszteség nélkül lenyomja újra és újra :) )
A dimensional meg warp drive kutatást adott.
Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.11.18. 18:41:45 -
astra14 #1193 Mar ertem.bocsi:D -
Ninju #1192 Addig nekem is stimmel. Csak nálam a végén maradt. Szóval később be tudtam támadni. -
astra14 #1191 Nekem valaszthato volt :) vagy betamadom vagy megvizsgalom es ugy dontottem inkabb vizsgalok es akkor jott az uzenet h "hello" :D -
Ninju #1190 Hehe, nekem teljesen más "eredményt" dobott be az infinity. -
astra14 #1189 Segitettem neki felmerni a frketelyukat es mikor vegeztem o meg atment rajta mind a harom fejleszteshez adott +10 pontot -
astra14 #1188 en az infinitivel beszelgettem es az adott valamit.aztan atment egy feketelyukon :) meg egyszer sikerult valami dreadnaught-ot levernem de az nem adott semmit -
Ninju #1187 Infinity machine
dimensional horror
specters (blue, red)
stellar devouver
Ezek voltak meg idáig.
Többel sajna nem találkoztam.
Illetve de, de azt lenyomta a gép előttem. :)
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2016.11.18. 17:56:36 -
Renegade #1186 vertél már le Leviathant?
csíter.
Nálam sajnos működött amit mondtál, a mid game még mindig tré, épp nincsen kedved harcolni, akkor ott állsz x bolygóval 1-2 sectorral és csak nézed a semmit, remélem lesz itt még változtatás.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.18. 17:28:16 -
Ninju #1185 Kapsz igen kellemes bónuszokat. -
astra14 #1184 Mondjuk mire kiprobalok minden fejlesztest kb meg is oregszek :) ezek a leviatanok megis mi celt szolgalnak? 23Ks flottamat ugy kicsinal egy h meg sem sebzodik.ha megolsz egyet kapsz valamit vagy lehet a helyen kutatni? -
#1183 Biztosan lesz még jópár DLC. Elfogynak... vagyis nem, mert egy idő után csak ismétlődni fognak olyan fejlesztések amik csak + pontokat adnak. -
astra14 #1182 Sok dlc varhato meg hozza? Amugy a fejlesztesek sosem fogynak el? :D