2461
  • Tuvok #1221
    Persze, csak nem úgy tűnt, hogy astra ennél a fázisnál van. :)
    Az a bajom velük, hogy inkább elvesznek a játékból, minthogy hozzáadnának valamit. Lényegében csak "vannak".
  • Ninju
    Be lehet őket darálni. A mostani ironman játékomban már kettő felébredtet lenyomtam. A másodikat a vazallusukként. Én úgy gondoltam, hogy elég volt a rabszolgaságból. Ő közölte, hogy nem bízik bennem. Jah mondom, ha te úgy, akkor én is. :)
  • astra14
    Na varjatok! Valoszinu en kavarok es ezert nagy sorry :) mikor kuldte az uzit az a draga akkor azt irta fizessek sarcot.elfogadtam... utana megneztem a diplomaciai reszt es ott a szimbolum azt mutatja h terdelek elotte
  • astra14
    Hat ennek a fallennek 3 flottaja van :D egy 36 ezres , egy 39 ezres es egy kis 20 akarhany ezres.tuti fallen ha az lenne a kovetkezo kerdes :) nem lehet h valamit irtak ezen is az 1.4ben? Nem voltam meg ilyen szituban szoval nem tudom
  • LeWyTy
    Ha vazallus vagy akkor lányegében nem tudsz se harcolni se terjeszkedni. Ha meg az adott területeden nem tudod elérni a 40000es fleet powert (a fallennek akkora a flottája) akkor jobban jársz ha újat kezdesz.
  • astra14
    En is eleg konnyun jatszok mert amugy nehez nekem.csak poenbol raktam be egy db-ot es most ez is megszivat...ennek is az volt az elso uzeneteben mikor felfedeztem oket h hagyjam a szent helyeiket.nem is bantottam egyet sem.
  • Tuvok #1215
    Négy féle Fallen van, és mind a négyet más-más dologgal tudod felhergelni, illetve az ötödik verzió, hogy "felébredtek", de ekkor is mind a négy különböző célokat tűz ki.
    Őszintén szólva ritkán játszom Fallenekkel a játékomban, hasznuk nincs, viszont az ember agyára tudnak menni.
  • astra14
    Nem.letre jott mellette egy kis birodalom.azokat tettem vazallusomma.ez lehetett akkor a fond.na mindefy.probalok valamit.max rongya ver.csak vegre volt egy jo kezdesem...
  • Tuvok #1213
    Valami oka csak volt, hogy begurultak. Nem kolonizáltál egy Holy World bolygót véletlen ?
  • astra14
    A hatarait sem zavargattam.es megis.van mellette masik ket birodalom akik a hatarait is tologatjak de azokat megsem baszogatja.szamomra ez kicsit erthetetlen
  • astra14
    Ez az h nem hergeltem h rohadjon meg :D csak melle dobott a gep es az a poen h meg a hozzam allasa is zoldben volt vegig.nem sok de plusz 25 korul mozgott minden
  • Tuvok #1210
    Úgy érted egy Fallen vazallusa lettél ? :D
    Hát szerintem kezdj egy újat, és legközelebb ne hergeld őket...
  • astra14
    Vagy ha igy vazallusakent betamadok valakit akkor jon segiteni esetleg? Ugy elegge le tudnam gyengiteni h elszakadjak tole.tapasztalat valakinek h mi a jo megoldas? :)
  • astra14
    Sziasztok! Behodoltam egy bukott birodalomnak.varhato h majd integralni akar? Vagy sunyiban erosithetem magam es majd betamadom ?! Meg elegge gyengusz vagyok hozza kepest
  • TokraFan
    Hülyeségeket beszélsz...
  • PetruZ
    És itt a Horizon Signal ingyenes DLC trailere is. A Steam-es verziókra már felkerült.
  • Anathon72
    Remélem, most már játszhatóbb lesz:). Sok jó ötlet van a játékba trehány kivitelezésben, IG2 simán veri.
  • PetruZ
    No, itt az 1.4.0 patchnote is.
  • Ninju
    Na ez egy jó hír. :)
    Köszi.
  • PetruZ
    Hétfő délután 3-kor jön az 1.4 és vele együtt egy ingyenes content DLC (Horizon Signal) is. Patch note egyelőre még nem jelent meg a változásokról.
  • imp99
    Olvastam az egész wiki-t. Konkrétan az összes lehetőséget bevetem, hogy gyorsabban fejlődjek. Kevesebb bolygó, kevesebb pop, edict-ek aktiválása, 5-ös szintű kutatók, speckó épületek. Egyszóval kb mindenben jobb kéne, hogy legyek, mint az ellen és mégis 20 év alatt durván lehagyott...nem kicsit, nagyon...
  • Ninju
    Mind a kettő. :)
  • wednes
    Nem lehet, hogy mediumon gyorsabban tudsz növekedni?

A tech pontszámot befolyásolja a népesség. A kolónia szám vagya népesség. Most az arányokra nem emlékszem, mert a patchek azon is változtattak.
  • imp99
    Az, hogy a túróba lehet, hogy mediumon, minden faj atom gyorsan tech-el...hiába a boost, meg a reasearch assist, messze elmaradok mindig nehezebb fokozaton. :/
  • astra14
    Jobb ha agresziv a jatek ,bar nekem eddig ez nem jott be vagy jobb ha probalok baratsagos lenni . Mondjuk eddig ezt is megszivtam :D
  • astra14
    Hogy lehet csapatban jatszani? Nem nagyon talalok szervereket meg embereket sem :) eredeti a jatekom. Es szerintetek melyik tulajdonsagokkal a legeredmenyesebb jatszani?
  • BladeW
    Diplomácia már egész tűrhető a játékban. AI is használja előszeretettel, előbb utóbb szövetségek jönnek létre, ha kimaradsz valahonnan elég nagy tűlerővel nézel szembe, vagy nem tudsz megtámadni senkit a sok defense pact miatt.

Vicces volt amikor befoglaltam egy fél birodalmat, defense pactot kötött a szomszédjával (aki szintén utált engem, de nem nem mert megtámadni), erre én is defense pactot kötöttem egy 3. féllel, amit az előző kettő szintén utált. Ez már kiborította náluk a bilit, megtámadtak, de az előbb kötött defense pact miatt ketten szépen lenyomtuk őket (persze nem teljesen a warscore limit miatt). Most már mindketten becsatlakoztak egy még nagyobb szövetségbe, azokkal nem tudom mi lesz, ketten sem vagyunk elég erősek ellenük.
  • Agamemnon
    Én a fortress-t nyomtam le, és adott lvl 6-os shield-et, core-t, meg még egy pár fejlesztét. (amúgy természetesen nem lvl 6 volt a fejlesztések neve, hanem valami speciális, de már nem emlékszem, illetve 3 körben kellett jól dönteni ahhoz, hogy megkapd a fejlesztéseket, ha jól emlékszem, ha rosszul döntesz, újraindul és újra lenyomhatod. Persze, ha már eleve 50k-s sereggel megy oda az ember, akkor amúgy is veszteség nélkül lenyomja újra és újra :) )

A dimensional meg warp drive kutatást adott.
    Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2016.11.18. 18:41:45
  • astra14
    Mar ertem.bocsi:D
  • Ninju
    Addig nekem is stimmel. Csak nálam a végén maradt. Szóval később be tudtam támadni.
  • astra14
    Nekem valaszthato volt :) vagy betamadom vagy megvizsgalom es ugy dontottem inkabb vizsgalok es akkor jott az uzenet h "hello" :D
  • Ninju
    Hehe, nekem teljesen más "eredményt" dobott be az infinity.
  • astra14
    Segitettem neki felmerni a frketelyukat es mikor vegeztem o meg atment rajta mind a harom fejleszteshez adott +10 pontot
  • astra14
    en az infinitivel beszelgettem es az adott valamit.aztan atment egy feketelyukon :) meg egyszer sikerult valami dreadnaught-ot levernem de az nem adott semmit
  • Ninju
    Infinity machine
    dimensional horror
    specters (blue, red)
    stellar devouver

Ezek voltak meg idáig.

Többel sajna nem találkoztam.

Illetve de, de azt lenyomta a gép előttem. :)
    Utoljára szerkesztette: Ninju, 2016.11.18. 17:56:36
  • Renegade
    vertél már le Leviathant?

csíter.

Nálam sajnos működött amit mondtál, a mid game még mindig tré, épp nincsen kedved harcolni, akkor ott állsz x bolygóval 1-2 sectorral és csak nézed a semmit, remélem lesz itt még változtatás.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.18. 17:28:16
  • Ninju
    Kapsz igen kellemes bónuszokat.
  • astra14
    Mondjuk mire kiprobalok minden fejlesztest kb meg is oregszek :) ezek a leviatanok megis mi celt szolgalnak? 23Ks flottamat ugy kicsinal egy h meg sem sebzodik.ha megolsz egyet kapsz valamit vagy lehet a helyen kutatni?
  • LeWyTy
    Biztosan lesz még jópár DLC. Elfogynak... vagyis nem, mert egy idő után csak ismétlődni fognak olyan fejlesztések amik csak + pontokat adnak.
  • astra14
    Sok dlc varhato meg hozza? Amugy a fejlesztesek sosem fogynak el? :D