2461
-
Renegade #1261 lakosság feldolgozása ételnek o0
de beteg :) -
BladeW #1260 1.5 Banks Dev Diary Várjuk szeretettel :)
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.01.21. 13:28:39 -
BladeW #1259 Federation victory: xx% bolygót kell birtokolnia egy föderációnak. Szerintem tudod te mit kell tenni -
Pares #1258 Minek föderáció, leigázni és a rabszolgáddá tenni a galaxist sokkal élvezetesebb -
Tauri #1257 Két federation van de mind zöldek nekem, és nincs köztünk viszály...ebben az esetben mit tegyek? -
BladeW #1256 Van federation victory. -
Tauri #1255 Fanatikus Spacifista+Xenophile traitel meghódítottuk a galaxist...csak barátok vannak. Hogyan lehet nyerni? :) Indítsak függetlenségi háborút a szövetségesek ellen?
Itt az ideje egy újat kezdeni hard fokozaton... -
Ninju #1254 Van limitje a federációs flottának is. -
Tauri #1253 Mivel nincs flotta pontja sem pedig fenntartási költsége...így akkora flottát csinálok amit nem szégyellek....ez nagyon nem jó -
Dekorum #1252 Szia!
A föderációs flottát ha építesz akkor nem a te kapacitásodból vonja le. Az egy közös flottának számít.
X időközözönként felváltva irányítják a föderációs flottát a tagok, amikor a háborúd indult épp akkor jött el az ideje, hogy most a másik tag irányítsa őket, majd később megint Te jössz. -
Tauri #1251 Kis segítséget szeretnék kérni tapasztalt játékosoktól :)
Még kezdő vagyok de nagyon tetszik a játék. Most épp egy Fanatikus Pacifista fajjal játszom, és velük csináltam az első Federációmat.
Arra lettem figyelmes hogy a hajó tervezőnél lehet Federációs hajóterveket csinálni, a federáció tagjainak a fejlesztéseiből. Ez nagyon király!!!
Gyorsan csináltam is sok hajót, de ezek a legyártott hajók nem foglalták a flotta pontomat! Ezek hová mennek?
A másik furcsaság hogy mikor hadba kerültünk, minden ilyen federációs hajó eltűnt a fennhatóságom és kékké változott majd magától ,ment. Ezzel egy időben már nem tudtam ilyen federációs hajókat építeni, amit először annak tudtam be hogy hadban állunk, de a hatalmas győzelmünk után sem volt újra elérhető a federációs hajóterv illetve gyártása.
Ezt nem értem... -
Dekorum #1250 Jah es rosszul irtam "joakarató antant"* -
Dekorum #1249 Igen az javitva van, vagy ha nincs is abban lett elinditva, mert csak autosave van :) -
#1248 Arról lemaradtam. Akkor passz -
#1247 2, már javítva lett úgy rémlik -
#1246 1. nem vágom
2. Elvileg a magyarításnál az ironman-nél fordítva van a ki és a be opció. -
Dekorum #1245 Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1, Tapasztalt valaki olyat, hogy a föderációs győzelemhez nem nő a csík? 0án van és nem mozdul, hiába miénk a fél galaxis lassan.
2. Ironman módban nem kapom a steames plecsniket :( (pl legyen egyszerre 2 vazallusod) modolni nem szoktam, a magyarítást használom. Az befolyásolhatja ezt?
Magyarosításhoz: dollárjelet ill kérdőjelet nem találtam, de a föderáció elnevezésénél az egyik "Jóakaró Antant" -
#1244 Be kellene már írni a bannerba valami hasonlót:
"A magyarítás a steam workshopban elérhető a megvásárolt játékhoz. Tiszteljük meg ennyivel a játék és a magyarítás készítőit."
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.01.10. 16:16:49 -
#1243 Steam workshop -
aggeus #1242 Eklnézést, de honnan lehet a magyarítást beszerezni? Sehol nem találom :) -
foxxi #1241 Köszi! -
vgy63 #1240 Köszönjük! -
SANTANTICA #1239 köszönet! +++ -
dunee #1238 Hozzáigazítottam a fordítást a legújabb 1.4.1-es verzióhoz. Kérlek teszteljétek, hogy találtok-e valahol #duplakereszttel vagy $dollárjellel kezdődő szöveget, illetve ékezetek helyén ?kérdőjelet. Ezek mind hibák, amiket ki tudok javítani.
Ha valami még angolul van, az nem bug, hanem feature, lassan haladunk a sztorival kapcsolatos küldetések számos szerteágazó változatával.
Ja, és BUÉK :D -
vgy63 #1237 Köszi, a Steamről töltöttem le én is a magyarítást, de csak az 1.3 verzióval kompatibilis a fordítás, az 1.4.1-el már nem. -
sata75 #1236 http://stellaris.kdconsulting.net/ -
vgy63 #1235 Szervusztok!
A magyarítás aktualizálásáról lehet valamit tudni? Bizonyos felugró ablakoknál (pl.a stagnáló felemelkedések diplomáciai üzeneteinél) nem olvasható az üzenet angolul sem, csak fájl hivatkozás.
-
BladeW #1234 https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/stellaris-dev-diary-41-heinlein-patch-part-2.962953/
Corvette gyönyörűen countereli a bs/cruiser flottádat. Építs destroyert is. -
naburus #1233 Hogyan lehet megverni az ai-t? Akármekkora sereget építek az ellenségnek mindig nagyobb van. Ha federációt csinálok az ellenségnek nagyobb lesz. Akárhogyan próbálom megverni az ellenséget mindig jobb. Illetve az is idegesít, hogy ha mondjuk 1 bs 100 fleet powert ér és mondjuk 10 corvette 100, akkor a 10 corvette leszed 1 bst. Ez így nevetséges. Corvetten kívül megéri mást is beletenni a flottába? Az ai pl 90%ékos arány corvettel szétszedi a bs cruiser flottámat. És a fleet powerünk egyenlő. -
#1232 Nem arról van szó, hogy rossz lenne a játék, csak jelenleg a terjeszkedsz és harcolsz dolgon kívül nem nagyon van mit csinálni benne.
De sok patch meg dlc múlva ez lesz a legjobb űrstratégia ever :D
Modokkal már most is elég jó.
Btw most akciósan meg is vettem az alapjátékot, ha valaki akar multizni NSC-vel, akkor írjon üzenetet. -
Dekorum #1231 Azért a Leviathan patchel a középjáték sem olyan uncsi, az MI is jobb lett mostanra, kormányzóval már rá lehet bízni a sectorokat (úgy hogy az neked is jó legyen) föderáció is sokkal használhatóbb :) adj neki egy esélyt most is, aztán 1.5 után újra ha nem jön be most sem :) -
#1230 :D
Az nem igazán változott, úgyhogy marad valami más játék. -
Nidhögg #1229 Engem a kezelőfelület bosszantott rettenetesen, a játékban töltött idő legnagyobb része az építő meg a felderítő hajók utasítgatása, a bolygók menedzselése, meg az új hajók összeállítása tette ki... na meg a harcrendszer se volt az igazi. Szóval én konkrétan egy praktikus kezelőfelületet várnék el. -
#1228 Szerintem teljesen jó, én nagyon jól elszórakozok vele, de nem tudom te mit vársz el a játéktól. -
#1227 Majd talán az 1.5-ben. -
Nidhögg #1226 Sziasztok! Még a nyáron játszottam a játékkal, akkor abbahagytam a kevés tartalom és a nehéz kezelőfelület miatt. Fejlődött azóta a játék, érdemes újra elővenni az 1.2 patch óta? -
Dekorum #1225 Szia!
Kutatni nem tudod, MOD lehet van rá.
Az új nyersanyagról (következő patch, neve nem jut eszembe), nektek mi a véleményetek? Ez lehet az amivel a területileg kicsi birodalmak megindulhatnak a győzelem felé? :)
Utoljára szerkesztette: Dekorum, 2016.12.23. 13:19:25 -
astra14 #1224 Hello megint! kezdtem egy ujat,nagyon nem voltam meg ahhoz hogy nekik menjek :) másik kérdés,mikor kezdesz egy uj játékot és az elején nem mindig de dob küldetésbe olyat h kalozokat kell kiirtani,több naprendszerben és a végén megkapom jutalomnak a zászlós hajójukat,egy ilyen kicsi csatahajót,na azt nem lehet megtervezni vagy megépiteni? esetleg van csak kimondottan erre valami mod h épiteni tudjam azt az egyet? -
#1223 Hard-on játszom, nem mind olyan laza, főleg ha föderációban, meg mindenféle defenzív nyavajában vannak. Pont jó. :) -
#1222 Kb egyike a kevés "kihívásnak"... sima birodalmakat olyan lazán vered meg, ahogy akarod.