530
-
#170 Mindenképpen megéri megvenni! Én PS4-en kb. 80 óra után mondtam azt, hogy már keményebb ellenfelek ellen is állom a sarat. Hihetetlenül jó multis élmény, csúnyán rá lehet függeni. -
#169 Más szintről beszélgetünk :) Azért a prospect-challenger (mármint season 2-ben) nem épp az a színvonal, ahol ki lehet jelenteni, hogy megtanultam az irányítást. Legalábbis szerintem így van, ennek a játéknak az egyik legmélyebb tanulási görbélye van amit valaha láttam, pedig 96-ban kezdtem online játszani (igen Quake1-el :D ). Persze biztos jó prospecten is a cucc, mások vagyunk, nekem az ott még random labdakergetés nem játék :) A játék a rising starnak kezdődik, ott már van képe egy meccsnek, ott már lehet látni ki mit akar, csak még senkinek sem sikerül :D Alatta én eddig csak vergődést láttam (mondom mégegyszer season 2, tudom már 3 van, de most a prok is még csak kékbe vannak :D ). No offense nem bántásból írom amit írok, csak szerintem ha valaki leül és egyből élvezni akarja 2-3 óra után nem lesz mit a random pattogáson és az imádkozáson kívül, hogy csak ne a mi kapunkba menjen be! :D Viszont ha valaki ráérez egy kicsit, na szerintem onnantól zseniális a cucc.
@zorrobomber: igen, pontosan ezt próbáltam kinyögni a magam elb**zott módján :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.06.24. 14:25:46 -
#168 Szerintem arra gondolt, hogy az első óra után is van mit tanulni, igen. Easy to learn, hard to master. Na de épp ebben rejlik a szépsége, ezt a tanulási folyamatot lehet élvezni. Meg meg is lehet rekedni béna szinten, mint én, és csak menni az árral, közben röhögve :) -
#167 Csak ha van kontrollered. Az irányítás megtanulása/megszokása meg 1-2 óra, nem is értem az előző hozzászólást. Nem kompetitív módban pedig szórakozás felső fokon. Ajánlom. -
#166 Egyáltalán nem könnyű játék, az első 100-150 órád a kontrolleres irányítás megtanulására megy majd el. Nagyon nagyon jó cucc, de ilyen instant önfeledt szórakozást nyújt-e? Szerintem nem, sajnos annál nehezebb. Persze ez csak az én véleményem. Ha valaki csak jól akar szórakozni, akkor én annak most az overwatchot mondanám :) De gyorsan hozzátenném RL > overwatch. -
#165 Ha véletlenül betéved hozzád valaki, és van több kontrollered, akkor jelzem hogy van split screen, akár 4 playernek. Mindemellett egyedül játszva is teljesen szórakoztató. -
MrSnail #164 Régóta nézegetem ezt a játékot, most le van árazva rendesen. Megéri? "Öreg" vagyok, egyedül játszom és csak jól akarok szórakozni... -
#163 -
#162 -
#161 Régi/új hírek, ha valakit esetleg érdekel:
(Nem mind friss direkt nem szpemelem vele szét a topicot, ha valakit érdekel lájk on fészbak oda mindig kirakjuk ha ropogós):
http://noidea.hu/uj-arena-es-ket-uj-auto/
http://noidea.hu/foci-eb-rocket-league-modra-az-espn-en/
http://noidea.hu/rlcs-irany-hollywood/
http://noidea.hu/tul-monoton-a-garazsod-mar-nem-sokaig/
http://noidea.hu/ez-var-rank-a-season-3-ban-junius-vegetol/ -
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.06.10. 19:38:14 -
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.06.08. 17:33:23 -
#158 A 4v4 ahogy a nevében is van egy káosz :D ott érdemben nem sokmindent tudsz csinálni, csak randomkodás az egész... tényleg komolyan javaslom a rankedet, sokkal magasabb a színvonal, ott jön ki igazán mit tudsz. Ha nem szeretsz premade ellen menni és egyedül játszol akkor a solo standardet neked találták ki. -
#157 tök jogos, benéztem, pedig ugyanezt sasoltam, lehet nem éjjel negyed kettőkör kéne chartokat böngészni :D -
Conqvistador #156 Főleg 3v3 ban és 4v4 ben játszottam. Nagyon hullámzó a teljesítmény. Általában az 1 gól meg szokott lenni de néha megvan 4-5 is természetesen megfigyeltem Premade csapatok ellen nehezebb.
Szívesen játszanék néha csapatban is biztos sokat számít ha egy kicsit összeszoknak a játékosok. -
#155 Ez alapján az átlag inkább a Challenger alja (az más kérdés, hogy ez skillben még tényleg nem magas :D)
#153: a stat magában nem sokat számít, pl 1v1-ben sokkal több gólt lő az ember, mint 3v3-ban. -
#154 Nyomj rankedet és lesz rankod :) Az átlag Rising Start - Shooting Star... A többi csak mese habbal :P -
Conqvistador #153 Egy kérdés a stats szerint 447 meccset nyomtam 28as vagyok. Az első 60-70 meccsemen kb azt se tudtam merre az előre költői túlzással.
447 meccs 243 win 553 goal 160 Assist 60 save és 73 MVP az úgy nagyjából már megüti az átlagot? Tudom nem egy Kronovi szint nem is az a cél de egy ideje már élvezem is a meccseket nem csak bosszankodok a sok félreugrás miatt :D
És mindezt egy kontakthibás Xbox kontrollerrel :D (alaphelyzetben hátrafele tolat és néha nem ugrik amikor kéne az bosszantó) -
Anonymus11234 #152 Játékban nincs valami lehetőség kickelésre?
Mostanában elég sok troll játékost fogok ki igy random meccseken, akik felmennek a falra és körbe körbe mennek, vagyis szart se csinálnak és már unom, hogy ezek miatt általában nekem kell lelépnem :D -
#151 szóval akkor ezért van 5-6 ugyanolyan sapkám.. :D -
#150 várható volt:
http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/06/incoming-new-rare-items-trade-system/ -
#149 meleg van
-
Anonymus11234 #148 Írtam is, hogy nem egy profi szint, de nekem már ezek is elég jónak számítanak :D -
#147 ahhoz képest hogy challenger movie egész jó :) bár hozzáteszem ebben egy olyan megmozdulás sem volt amit magasabb szinten ne csinálna meg bárki nap mint nap, de azért hajrá, jó lesz ez :) -
Anonymus11234 #146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#145 -
Anonymus11234 #144 Sziasztok, az iszonyat sok replayemből elkezdtem egy montázst csinálni, remélem nemzavarja majd az embereket ha megosztom itt a részeket. :)
Tudom, nem egy profi szint, de remélem tetszik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#143 -
#142 tehibad minden
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#141 sokat számít hogy mennyit gyakoroltál, hogy megy az ugribugri, milyen a csapatod, összeszoktatok-e már, milyen az ellenfél stb... de a legtontosabb a mázlifaktor... :DD
tegnap mentünk vagy 10-12 mérkőzést, de ugyanabban a divisionban maradtam mint amiben kezdtem, volt ahol soknullára nyertünk, volt ahol 8percig 0-0, meg volt ahol csúnyán elpcsáztak.. :) -
#140 ja hat ezzel nem vagy egyedul, nehogy azt hidd -
Conqvistador #139 Tudom. De nem értem hogy egyszer tök jól megy máskor a labdát se találom el. :D Mint egy skizó :D
Mindegy elég furcsa hogy ennyire hektikus legyen a játékom. Lehet bezavar a pályák különféle mérete is és egy picit másképp kell kiszámolni a felugrásokat...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.05.26. 13:08:06 -
#138 a teljesitmenyed pontozza. ha az ingadozik, akkor mi a kerdes? -
Anonymus11234 #137 Nekem már volt, hogy olyan szintre dobott fel, hogy nyerni nemtudtam egy meccset sem, kb 20 kikapás után, sikerült méltó ellenfelek ellen bedobnia, hát igen, nincs mindig a matchmaking a helyzet magaslatán... -
Conqvistador #136 Ezt egyszerűen nem értem.
Az egyik meccsen 450ponttal MVP vagyok 2gól a következőn pár percre rá labdát is alig találok el 40pont persze potyagólokkal simán kikapunk a következő meccsen 850ponttal 4gól 1 passz 1 védés MVP aztán utána megint Lúzer Joe projekt.
Normális ez az ingadozás ? -
#135 -
#134 Pár hír és érdekesség magyarul:
Érkeznek az XBox játékosok.
Rejtett antenna ingyen, avagy Easter Egg!
És bár kicsit régebbi, hátha érdekel valakit, lezajlott az első magyar kupa. -
#133 -
#132 múltkor fent voltam, úgy tűnik, hogy megúsztam a találkozást... -
#131 Le van merülve az energiavámpír, új áldozatra van szükség?:D