214
bannerkep

  • Alanw
    #214
    csak egy tipp uninstall,registrypucolas es reinstall
  • DrSoong
    #213
    Az auto update csak az automata frissítésre vonatkozik. Ha be van kapcsolva akkor indulásnál gombnyomás nélkül elkezd frissíteni ha van mit. Az én problémám, hogy a launcher automatán elindul és msconfigba hiába veszem ki a pipát, létrehoz újabb és újabb ganji.net agent bejegyzést...
  • ROMOTO
    #212
    Persze, vedd ki a pipát az auto update-ból.
  • DrSoong
    #211
    Tudja valaki, hogy az új kliensnél miként lehet kikapcsolni az auto startot gépindításnál? A villáskulcsnál nincs ilyen, msconfigban az automata indításnál hiába tiltom le a Ganji.net Agent-et mindig visszarakja magát.
  • JethroHUN
    #210
    Fosgané ez a játék. Undorító mennyire p2w... Most 56 perc alatt annyira felbosszantott, hogy nem igaz... Kékek semmire nem jók, nem tudom te milyen ps-en játszol, de már 4 kék mg-vel olyan helyre tesz az mm (ami megint egy rohadt vicc) ahol full lila buildek vannak. Lilával ugyan ez. Van egy 8500-9000 körüli thunderboltos kocsim, szintén ugyan úgy élvezhetetlen mint a 6000 Defenderes. Ugyan úgy a sokkal jobb fegyverek ellen megyek. Csak a seal club megy ebben a játékban semmi más. Fizess jó sokat, hogy meg legyen a top cucc, minden más semmire nem jó. Én letöröltem végleg. Hihetetlen, hogy az összes csatám vereség, vagy befejezetlen.
  • ROMOTO
    #209
    Kb. ugyanannyi értelme van mint máskor, csordaszellem rulez, minden módszeresen idővel le van nerfelve, így gyakorlatilag csak a legujabb cuccok az op-k, de azok sem sokáig, kék fegyverekkel is ugyanúgy lehet érvényesülni mint lilákkal, pár lila cucc (kaszni, cooler) mondjuk nem árt, egyébként meg az egész a randalírozásra van kihegyezve, aki ennél többet vár az keressen más játékot.
  • DrSoong
    #208
    Én aktívan már nem játszok, mert azokat a részeit szüntették meg amikkel játszottam. A tegnapi event egészen jó volt a matricákért.
  • flashpointer2
    #207
    en is szoktam olvasgatni meg neha a hireket de nem ugy vettem eszre hogy barmi pozitiv iranyba valtozott volna : D
  • JethroHUN
    #206
    Üdv. Hónapok óta le volt törölve ez a játék. Tegnap újra telepítettem. Van még értelme ezzel játszani? Nem úgy látszott mintha sokat fejlődött volna. Firestarters fegyverek ránézésre is iszonyat op-nak tűnnek. Milyen buildekkel érdemes most próbálkoznom?
  • DrSoong
    #205
    Van ez a tankos event és a 8 győzelemre kapott ládából pottyant egy 200 coinos.
    kép
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.02.26. 00:49:38
  • DrSoong
    #204
    Még 12 napig elérhető egy új frakció aminek a fegyvereit, kabinját, kerekeit lehet kraftolni gyorsan beszerezhető eventes alapanyagból.
  • Cobra.
    #203
    Hát igen, jelenleg erősen pay to win lett. Akinek nincs hover buildje full lila vagy ságra gearrel, az nagyon ritkán ér el bármit. A tankosra épített autóm 2 ágyúlővéstől általában félig széthullik, ha én lövök egy hoverest, az meg vígan repked 3 találat után is.
  • DrSoong
    #202
    Ennek a játéknak annyi! A MM katasztrófa 2,5k PS-t dob 4k PS-hez és hasonló arányok miközben a fehér-kék-lila fegyverek között pár száz PS eltérés van. A havi versennyel farmolható kozmetikai elemet kivették, a verseny scrap mennyiségét negyedelték... A kabinokat és motorokat is szétnerfelték az új frakció miatt...
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.16. 13:32:39
  • Dante73
    #201
    Nagyon el lettek állítva a dolgok a tegnapi frissítéssel. Most az ágyuk lettek jó erősek... (Miért nem végre a drónokat nerfelik? Nagyon csípik a szemem. xD)
    #199 természetesen hasonló hatótávú fegyvereket hasonlítottam össze. Nem hülye vagyok, csak tapasztalatlan. Még mindig nem sikerült egy igazán jó gépet összeraknom, pedig lassan 27-es vagyok. Nem rosszak a mostanik sem, Ha jó a csapat, (Nem a szélrózsa összes irányába indul el, hanem 1, max 2 csoportban marad) akkor élvezet a játék, de ha nem... Akkor hiába maradok utolsónak, vagy előttiinek, nem valami élvezetes.
    Lassan el kellene keresni egy jó magyar klánt. Nem baj, ha nem top 10-es, a játékélmény a fontos. Akinek van tippje, klánja, írjon rám bátran!
  • DrSoong
    #200
    Gondolom az agyatlan nerfelések következménye. :)
  • flashpointer2
    #199
    akkor csináld meg ugyanezt fehér shotikkal 1m-ről és látod hogy azok mégjobbak. Nem csak DPS van a világon.
  • Dante73
    #198
    Néhány napja elkészült a harmadik lila gépfegyverem is, gondoltam, most aztán... ARATOK!
    Valahogy nem jött össze a dolog, így mondom, megnézem már a dolgot. Felpakoltam a régi, 3 kék energiafegyót, a gépre, és "testdrive" opcióval csináltam 10 tesztet, mennyi idő amíg ugyan onnan szétlövöm, álló helyzetből a garázzsal szembeni betöltött verdát. Átlagot vontam, 14, 98mp.
    Felpakoltam a 3 lila gépfegyót, és ugyan azt eljátszottam, ugyan onnan. 16,72mp az átlag, 10 tesztből.
    Létezik, hogy három kék JOBB, mint 3 lila fegyver? Mert vagy én néztem be csúnyán valamit, vagy nagyon nincsen kiegyensúlyozva a dolog...
    Utoljára szerkesztette: Dante73, 2017.12.08. 15:19:40
  • Party Hard
    #197
    Üdv van csapat akihez csatlakozhatnék? 7400 as gs el általában fix en rendelkezem. de szivessen csinálok kisgépet is.
    Annyi, hogy legyen hang kapcsolat és legyél túl a 20 életéveden. Mocskos gazember nével játszom. Ajánlom magamat.
  • DrSoong
    #196
    Most nézem, hogy nerfelték a versenyekből jövő scrap mennyiséget. Egy győzelemért már nem 65 jár hanem csak 25...
  • DrSoong
    #195
    Ma megint egy új 30 napos periódus indult, és két "extra" xp növelő cuccot lehet kiszedni. A napi bejelentkezőssel nincs gond, mert az van és kész. Viszont a brawl rész rákerült az új térképre és nem látszódik mikor lesz verseny...
  • Dante73
    #194
    Tegnap megint frissítés volt, és úgy látom, a gépfegyvereket nerfelték megint, míg a drónokat kicsit felhúzták. Már a vicc kategória. Kijön álcából, ledob 3 álló drónt, vagy mit. Az 1048Hp-mból maradt 18, mire 2 lila, és 2 kék gépfegyverrel kilőttem őket, arra meg, aki ledobta, rá sem lőttem. Ha rálövök, kinyír sebződés nélkül, gyakorlatilag.
    Valami levelőző rendszer ebben a játékban nincsen? Mert a 3 perces meccsek alatt, vagy figyelek, vagy csetelek...
  • DrSoong
    #193
    A MM még mindig egy rakás fos. 2,5k harci szekerem szinte állandóan 3,9k ellenfelekhez dobja be...
  • Dante73
    #192
    Köszi a segítséget! Kipróbáltam egész jó konfig! (train plow nélkül, nomád még nem voltam... ;D De raktam mást elé...)
    Csak nekem új a miniágyús repülő drón? Azért ahelyett, hogy a géppityukat nerfelik, nerfelhetnék végre a drónokat, nagyon idegesítő, hogy olyannal kell harcolni, aki ott sincsen, de azért rád tud lőni, és nem is kicsiket...
  • JethroHUN
    #191
    Nem veszik el. Ha jól tudom a train plowért a nomadokat kell húzni.
  • Dante73
    #190
    Köszi, ezt kipróbálom. 4 defenderem pont van, bár train plowom az nincsen, sztem nem is láttam. Azt honnan lehet szerezni?
    Másik kérdés, ha a jelenlegi frakciómban, még van 4 lila építési helyem, akkor ha frakciót váltok, az elveszik? (Nyilván, nem megy át másik frakcióhoz, de ha később visszatérek ebbe a frakcióba, vajon meg lesz a 4 építési lehetőségem?)
  • JethroHUN
    #189
    Összes lila mg egy szar. Equalizer akkora nerfet kapott megint, hogy vicc. Normal raidre is gyenge most nemhogy pvpre. 4 defender és te vagy a császár. Ha elrejtesz 2őt a jawbreaker vagy a pilgrim kabinok mögött 1 egységgel alacsonyabban, a másik 2őt pedig 1 train plow mögé ágyúk ellen is mehetsz arcal. Fatman v. mammuth ellen persze nem. (3 spectrem is volt amúgy, pénz pazarlásnak jó másra nem)
  • Dante73
    #188
    Én azt easy-n sem értem utol... wivern kabinnal, és a piros motorral már utolértem, de mivel csak egyedül lövöldöztem rá, (a másik három srác a fasorba se) megint buktam 40 brenyát... Egy Jawbraker Haulerrel azért már utol kellene érni, nem igaz, hogy kék kabinnal, kék fegyverekkel, kék motorral, kék hűtéssel esélyem sincsen egy normál raiden, ezen a két kamionoson meg még easy-n sem... (Jó, kék kerekeim még nincsenek, de nem hiszem, hogy az annyit számítana...
    Am, milyen lila géppityut ajánlotok? (gépfegyverek jönnek be igazán. A drónos, odaszaladok, ledobom, elszaladok NAGYON nem jön be, a shotis közelharc megint nem az esetem, mert ha véletlen belenézek egy ágyú csövébe, az instant halál...)
  • ROMOTO
    #187
    Nekem megvan a legOPp-bb lila motor, azzal lehet hasítani ...
  • DrSoong
    #186
    Azt a 2 kamionost tegnap próbáltam az update óta, normál szinten. Az elejétől nyomtam a gázt, de nem értem utol amikor előtte ilyen gondom nem volt.
  • flashpointer2
    #185
    Hat en most eladtam minden ertekesebbet ugyhogy lett parezer gold aztan pihentetem par honapig, ha megint lesz kedvem vele jatszani vagy fel ev mulva es igy folytatodik az ertekcsokkenese a gyarthato dolgoknak az csak szuper lesz : )
  • ROMOTO
    #184
    Egy csomó mindent elkúrtak, az alvázaknál a mérnök alvázról elvették a + páncél értéket, innentől a használatának semmi értelme. A kabinokat is szétcincálták, a fegyverek sebzése is elcsesződött, a howerek használhatatlanok, a könnyű motor gallyra ment, ez a peccs sem marad sokáig így...
  • Dante73
    #183
    Még a huntsmantól is... (Hogy minek??)
    Egyszerűen nem jutottam ki a garázsból, mert minden konfigom túlfogyasztott energiából. Viszont a súlylimitekkel is variálhattak, mert a fejlesztett, (hummerra hasonlító, nem ugrik be a neve) kabinom meg olyan csiga lassú lett, hogy ihaj. Huntsman sebességéből is levettek, és a repülő kabinból is, aminek a tetejére rácsot tettek... A másik (fekete-piros) repülőkabin meg egy találattól szétesik, és ha benzines hordókat raksz rá, akkor meg ugye, rá kell tenni némi páncélt, mert az robban, akkor meg az is lassú, tehát el is fognak találni... Szerintem, most nagyon elállították. Egyszerűen annyit kellett volna, hogy nem csak a pontok alapján besorolni a csapatokat, hanem figyelni arra, milyen színű az a ruha, (rare, epic, stb) valamint azok a drónok még mindig idegelnek. xD.
    Utoljára szerkesztette: Dante73, 2017.11.17. 17:09:52
  • DrSoong
    #182
    Értem én, hogy állítgatják, de odabaszott az, hogy a két kamion kabintól elvettek 1 energiát. Olyan jó kis Raid konfigom volt...
  • Dante73
    #181
    Állítgatták a dolgokat a játékban...
    Tegnap éjjel mentem néhány Raid-et. Van az, amikor a 2 kamiont kell szétlőni, ami halad, közben meg jönnek a raiderek. Hááát... 2x mentem neki, abból a másodikban, az egyik játékosnak sikerült rálőnie a kamionra, egyszerűen nem értük utol.
  • DrSoong
    #180
    Tipikus orosz játék... A két lejobb kabinomat nerfelték, plusz ha jól látom kivették a versenyt és ilyen alkalmankénti dolgokat...
  • Dante73
    #179
    Köszi a választ!
    Azóta sok minden világosabb. 2.3 dolog va azonban, ami nem egészen tiszta. No nem a játékkal, hanem a szabályokkal kapcsolatban.
    -Nem értem, hogy rakhat össze a rendszer, ha kék cuccaim vannak, lilákkal, de még inkább, narancs szín fegyvereket használókkal. Esélytelen vagyok. Azt, aki ugyan úgy kékeket használ, mint én, kiforgom 1:1-ben, de ha van olyan ügyes, mint én, akkor pariban vagyunk, ha meg ügyesebb, akkor így jártam. De ügyesebb volt... Nem egy narancs fegyverrel belém lőtt kettőt...
    -Rengeteg az idióta... Bent állok fedezékben, elhúz mellettem, Kidobálja a drónokat, majd beáll mögém, de hogy lásson is valamit, kitol, a tűzvonalba. Normális az ilyen állat? (Jó, ma ballanszolták a dolgokat, már sokkal kevesebb a drónós fosógép...) Nem is értem, abban mi a játék?
    -Ezektől eltekintve, én élvezem a játékot. Mert, viszont ha jó csapatba dob a gép, akkor meg öröm a játék. Gyors, pörög, a pályák szerintem nem csak jól néznek ki, de jól is vannak megtervezve, (Kivéve a sivatagi repülőtemető, azt gyűlölöm) És a gépigény is igencsak baráti.
    Apropó. Ez a klánrendszer hogy működik? Mert szívesen csatlakoznék, valami Magyar klánhoz. Esetleh, tud valaki valami pörgősebb fórumot? Ahol lehet tanácsokat kérni, kapni, adni, és van egy jó társaság? 4-5 Magyar barát már van a játékban, nem hinném, hogy itthonról csak annyian játsszuk...
  • DrSoong
    #178
    Negyedik halloween ládából nyitok sorozatban kipufogót...
  • Cobra.
    #177
    Csak szintlépéssel kapsz új karosszérialemeket. Fegyvert, kerekeket, modulokat tudsz gyártani/venni.
  • Dante73
    #176
    Tegnap találtam rá erre a játékra, valamikor délután, reggel fél hétig abba se tudtam hagyni.
    Kérdésem is lenne. építőelemeket melyik verseny(ek) teljesítéséért lehet kapni? Mert az a piacon nincsen, építeni sem látom, hogy lehetne... (Páncélokra, ajtókra, alvázelemekre, és hasonlókra gondolok)
    Minden segítséget megköszönök!
  • DrSoong
    #175
    Ugyan már, mindig egy rém egyszerű 4db MG-os szedi ki pillanatok alatt a drónos gépemet...

    Ez a halloween láda jó dolog. Lett festékem, kipufogóm, hangszoróm... de egy röhögő bohócra vágyom! :)
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.10.31. 03:18:43