214
bannerkep

• ROMOTO
    Engem a hard küldiknél zavar a sok 3-4k-s majom, egyébként van drón setupom is, akkor veszem elő ha nem küldiket tolok, lehet bennem van a hiba de azzal a legszórakoztatóbb a játék
  • Cobra.
    Engem jobbna zavar, hogy +1000-1500-as power score-ú gépekkel van tele mindig az ellenfél. Meg hogy néha a botok értelmesebbek, mint a csapattársak.
  • voivod32
    Ez a játék is be fog fuccsolni, ha nem kezdenek valamit a kibaszott drónokkal. Mert ez így játszhatatlan.
  • DrSoong
    Versenyre tényleg nem volt jó, és lassabb volt vele a haladás, mint a farmolható slick kerékkel. Aszfalton pedig kifejezetten kellemetlen volt, mert ide-oda csúszkált. Én scrapet már csak kizárólag versenyen farmolok, ott 3 perc alatt kapok 60-at, míg pvp-vel ez maximum 20.
  • ROMOTO
    Nem csúsznak homokon mint a többi, de nem gyártottam belőle mert keveslem a páncélértékét.
  • DrSoong
    Legyártottam az új frakció fém kerekeit, mert állítólag az milyen fasza gyors pláne vízben... Hát kalap szarok így 50 coinból csináltam 200 coint az eladásukkal!
  • DrSoong
    Nem PvE volt hanem PvP. Ez lemaradt. Nem akarom felrobbantani magamat, mind a 2 tartályom megvolt és 2 drón.

Amúgy furcsa módon ma jól működött a verseny gépem, ott volt a súlypont ahova állítottam, normálisan gyorsult és kanyarodott... össze-vissza állítgatnak.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.10.05. 17:29:18
  • savior666
    Olyankor a backspace-t lenyomva kell tartani es uj kocsit ad.
  • DrSoong
    Érdekes játék. Elveszítettem a járművemről minden kerekemet erre 2 killel ledob, hogy afk voltam... Na most hogy a picsába mozogjak kerekek nélkül?
  • ROMOTO
    Jah, megnehezítették a farmolást, mondjuk nekem nem nagyon kell már lila motyesz, jó nekem a kék is, lilából legyártottam a kasznit, meg a generátort, radiátort, coolert, a többi nem létkérdés... Ami a hard raid eventből csordogál kb. eddig tök feleslegesen jött, max eladni lenne jó, ami jól jönne talán az az új frakció 4 pontos generátora, nálam kb. a sose lesz meg kategória...
  • DrSoong
    Ez így azért durva, mert a hard raidhez elég durva build kell. És frakciónként a 10. és 15. skill aktiválásához is kell elektronika.
  • flashpointer2
    Nézd meg a hard-raides Season jutalmait.
    Valószínűleg azért mert túl könnyen elérhető volt, holott ez high-end material, rosszabb volt az ára mint a scrapnek amit bárki farmolhat.
    Így ha lenyomja valaki a hard-raid láncot a cuccokat eladva az majdnem 400 arany kéthetente (:
  • DrSoong
    Tudja valaki, hogy a 4000 PS-es PVP amiért elektronikát lehetett farmolni miért került ki? És hogyan lehet farmolni jelenleg? Egy csomó cucchoz kellene, és skilleket is csak ezzel lehet kihúzni.
  • DrSoong
    A +800 pont annyit jelent, hogy full lilába megyek harcba míg nekem kék is alig volt fönt... A 4k-ról nem készült shot, mert aznap meguntam...
  • lammaer
    Hát én 4K-t nem látok a képen, a +-800 (a te szemszögedből) az meg normális, eddig is volt ilyen.

Daniel az bot, az egyetlen aki panaszkodhatna az Skoda12, de simán lehet hogy szakaszozott - de ha nem is, ennyi csuklás a rendszertől belefér...
  • DrSoong
    Nem tudom milyen turbina! Minden elem fehér szintű rajta a kabin és a motor kivételével. Fehér szintű aiva boster van rajta, kettő működik egyszerre ami bevált az előző pachnél... De amikor nem működik a booster akkor is kalap szar az irányíthatóság, vízben meg már nem akar menni...

Amúgy nem tudom mi van ma/most, de a 2,5k alatti járművemet 3,3k-4k csatátba dobálja, de van ott a csapatba 1,3k is... kép
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.26. 18:57:24
  • ROMOTO
    Azok a böszme turbinák szart sem érnek, letesztelték pályán kerekes verzió gyorsabb volt, annyira széles a kraft és annyira irányíthatatlan hogy hiába nincs talajellenálása.
  • flashpointer2
    Ez még béta, össze-vissza változtatganak mindent, elkezded legyártani a legendaryhoz a hozzávalókat és lehet félúton egy peccsel megváltozik a recept aztán adhatod el :)
  • JethroHUN
    Nem tudom melyik lánctalpat gyártod, mind1 is. óriásit fogsz csalódni. 0 tapadása van, hiába van 20tonnás builded, growl kabinnal össze vissza fognak tologatni, és s legkönnyebben borítanak fel. ha lila futó művet akarsz akkor icarus a dawn childrentől. versenyben is verhetetlen mivek se honokon se víz felett nem lassul és bármekkora magasságból talpra esik
  • DrSoong
    Megint mókoltak ezzel valamit... Tipikus WoT orosz fejlesztő csapat! Az eddig tökéletesen működő verseny gépem most össze-vissza elrepül, nem kanyarodik...
  • DrSoong
    Szoktak ezek a versenyek lenni, a következő 1 nap 7 óra múlva. Újabban ezeken szoktam scrapet farmolni, mert megkímél az agyvérzéstől (PVP) és körönként 60-at simán megkapok. Volt olyan, hogy pár óra alatt elértem a 2800-as limitet. Egész olcsón össze lehet dobni egy buggyt.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.22. 18:41:46
  • DrSoong
    Nekem az gyanúm, hogy a 16:10-es képarányú felbontásokat nem bírja a játék. De olyan szinten crashel megint, hogy az gép lehal tőle és csak a reset oldja meg. Mivel csak ezzel van ilyen probléma nem gondolom, hogy nálam lenne a hiba, meg pl. az előző verzió tök jól ment. Mióta átraktam ablakba és 1152x864-be azóta nem volt crash. De azért lekopogom gyorsan...
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.22. 18:38:25
  • lammaer
    Hát, nemcsak a crossout, vhogy az ATI kártyákkal nekem mindig több bajom van/volt, mint az NVIDIAval (nem vagyok márkapárti, azt veszem amelyik a vásárlás pillanatában a legnagyobb teljesitményt adja az adott árért).

Most pl ATI-m van, és csak az utóbbi pár napban akét játék is crashelt rendszresen videó kártya driver problémával: Star Trek Online, Middle-earth: Shadow of Mordor, mindkettő konkrétan élvezhetetlen mert vaghy fix helyen, vagy csak úgy random 1 órán belül crashel.

Rágugliztam a hibaüzenetre, nem egyedi eset pl a Mordornál, és senkinek nem volt megoldása rá. Az STO meg egy éven át jól ment, aztán egyik napról a másikra egy bizonyos ponton crashel, de csak nekem.

Hardverhibára nem gyanakszom, grafika intenzivebb játékok (pl Ark) is atomstabil...

Nvidiával ilyen élményeim nem voltak...
  • Desmodromic
    Köszi!

Asszem rámegyek a racing kerékre, remélem jól muzsikál majd. :)
  • flashpointer2
    Gaijin motorja Nvidiara van optimalizálva.

Én sem költöttem semmi valódi pénzt a játékra csak open béta óta játszom és pár napja raktam össze a dual reaperes lánctalpas 10k-s jarmuvet. Igazából hard raidre kell egyedul a nehéz vas, ugyanannyi XP-t kapsz 1500-as és 10k-s géppel is ha missiont mész, és a fun factor sem kisebb. Esetleg annyi a lila cuccok mellett hogy jobb a PS/erő értékük és PVP-ben ez előny de ott sem kiugró.
    Kíváncsi vagyok milyen Factionok vannak még tervben, szerintem kicsit hamar jött ez az új, meg ez a high tech irány mintha nem illene be a madmax-stílusba.
  • DrSoong
    Én a játék kezdetén a ballonos kerékre áhitoztam, de amikor legyártottam és felraktam akkor állandóan felakadtam vele mindenhol (valamit gyártottam belőle így azért jól jött). Azóta a láncosat használom ami elég jól bírja a lövéseket 2500 PS alatt.

Más. A mai frissítés óta fullscreen módban minden csata végén crashel a játék. Visszajött az ami pár hete megszűnt. Most leraktam ablakba úgy néz ki ez megoldotta és a procit is csak 20%-al terheli full grafikán. Nem kedveli ez a játék az AMD VGA-t...
  • lammaer
    Ez valóban nem rossz ár, el kell ismernem. DE:

Az a baj, hogy igazából tökmindegy milyen cuccokkal "görcsöl" az ember, a játékélmény ugyanaz, sőt, meg merem kockáztatni hogy a játék eleje jobb mint az, amikor már a több hónapja játszó veteránok ellen dob be a gép, csak azért mert végre sikerült összekuporgatni a pént egy áhitott kék/lila komponensre.

Úgy gondolom, az ilyen pénzen vett kezdeti "infúzió" egy kezdőnek nemhogy segit, hanem kimondottan káros, mert az újonc a drága fegyverek miatt bekerül a tapasztaltabbak ligájába - na ATTÓL megy el az ember kedve igazán :D

Mi 3an fogtunk neki a játéknak, és kb 1 hét alatt eljutottunk a kék tárgyakig úgy, hogy csak addig játszottunk amig volt XP bónusz - ez napi 1-2 óra játék, plusz ugye letoltuk a kötelező raideket az ingyenbenzinnel.
    Aztán azon vettük észre magunkat, hogy hiába van meg a sok kék cucc, visszamentünk a 2000-3000 közti kategóriába (4-5 géppuskás konfigok, esetleg 1 max 2 kék cucc) mert az legalább akkora ha nem nagyobb fun nekünk. Aminek persze lehet az is az oka hogy nemtöltöttünk el elég időt és lettünk expertek.

De summa summárum, a kezdeti fehér cuccokkal való "szenvedést" szerintem NEM szabad átugrani pénzinfúzióval, ott meg eldöntheti hogy craftolni akar vagy mindent eladni és megvenni - a végeredmény kb ugyanaz. Plusz igy van ideje eldönteni, hogy tetszik e a játék, és nem dobálja ki feleslegesen azt a pénzt a kukába. Aztán ha tényleg tetszik, akkor nem rossz vétel ez amit irtál.
  • JethroHUN
    Ez egy baromi rossz tanács, hogy ne költsön pénzt. Most lehet 2.5 euro-ért 300 coint venni + egy festék, amit el lehet adni vmennyiért. El fog menni a kedve a játéktól, ha hetekig csak fehér vacak cuccokkal görcsöl. Workbech bérlésre mindenképpen megéri áldozni pár eurót, sokkal előrébb lesz vele az ember. De ha többet is elköltene (40-60), akkor valamelyik kész pakkot vegye, az jobban megéri mint ha csak coint vásárolna.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.09.21. 12:47:04
  • Desmodromic
    Sziasztok!

Kerékből mit érdemes fejleszteni, egyáltalán érdemes? Jelenleg egy viszonylag könnyű verdám van.

Egyetértek, hogy nincs benne annyi, mint a wotban, de azért egy AC 72 Whirlwindet kipróbálok majd. :)
  • lammaer
    #101-ben összefoghlaltam a tapasztalataimat...

SEMMIKÉPPEN se költs valódi pénzt a játékra, egyrészt nem olyan tartós hogy sokáig játsz vele, másrészt elég könnyen lehet pénzt szerezni farmolással.

Én DrSoong-al ellentétben nem javaslom a gyártást, felesleges macera és a profit NAGYON jelképes, leginkább azért mert 10% adó van a játékban, igy egy kék tárgyon alapesetben jó ha keresel 3-4-5 coin hasznot... persze ha belemászol a piaci folyamatokba, mogulkodsz, kereskedsz lehet szerencséd, de úgy gondolom alapesetben a legegyszerübb leggyorsabb eladni mindent és megveni azt amit szeretnél.
    Itt egy random példa hogy egy kék tárgyon mekkora profit van...

Már csak azért is, mert akkor hamarabb jutsz azokoz a tárgyakhoz amit egyébként a különöző frakcióknál történő szintlépés után lehetne csak legyártanod.

Aztán szerintem 10-20-30 óra játék után rájössz sajnos jelen állapotában több nincs a játékban...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.20. 09:24:16
  • DrSoong
    Idővel érdemesebb magadnak legyártani amit akarsz a kifarmolt dolgokból, én is ezt csinálom. De az elején nem tudod ezt megtenni, és a komolyabb frakciók munkaasztalai drágábbak 100-150 Coin.
  • tomy88trance
    Ja akkor ilyen adok veszeket kell játszani? :D Azt hittem összefarmolom idővel a dolgokat és amiket legyártok azok elég jók lesznek. Igen Wiresből elég sok van nekem is, viszont coppert nem éri meg jobban eladni mint a fuelt? Mert ugye fuelből lehet minden nap raiden coppert farmolni
  • DrSoong
    Játszható ingyen de az elején piszok nehéz, kb 2 hónapja kezdtem és elég sok kék és lila fegyverem van már.
    Scrapet nem éri meg eladni, mert állandóan hiányod lesz belőle amúgy is. Fuelt és Wires adogattam el az első 50 Coinért. Ha az megvan bérelj egy 5 itemes asztalt és azokat gyártsd amit a legjobb áron el tudsz adni. Így kb. 200 Coin jön majd össze amiből már jól lehet gazdálkodni, és gyártogatni.

#139-es egy kép lett volna, de úgy látom nem jelent meg. Akkor eképpen kép.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.19. 22:10:03
  • tomy88trance
    Helló! Még viszonylag új vagyok a játékban, megéri ezzel ingyen játszani vagy költsek rá,hogy legyen esélyem? Csak,mert zömére szarrá lőnek már bocsánat a szóért,pedig eleinte nagyon jól ment. Jelenleg 13-as szintű vagyok és Lunatics factionba 4-es. Esetleg valami tipp,hogy mire érdemes figyelni? Structurának meg súlynak mennyire van szerepe illetve,hogy a ps-em mennyi?
    Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2017.09.19. 20:21:49
  • DrSoong
  • csunya
    Köszi. A Leviathan volt a gond, csak azért nem ugrott be, mert nem én hanem a fiam csinálta.
  • Cobra.
    Leviathant nem raktál össze?
  • csunya
    Sziasztok.
    A játékkal kapcsolatban lenne annyi kérdésem, hogy van egy pár fegyverem, alkatrészem amit el akarok adni de nem tudok mert azt írja használatba van( in use) de nincs a vason és mentett vasasam sincs. Mit tudok tenni?
    Köszi a választ előre is.
  • DrSoong
    Végre elértem a 25-ös szintet, meg az összes Nomad szkill végig van húzva. Összedobtam egy 2 drónos 1 MG-s 2500 PS alatti tragacsot amivel 90%-ban MVP vagyok.
    Elkezdtem gyártani a 3 pontos generátor alapanyagait is. Kezdenek jól menni a dolgok és a ma letöltött Update a crash-t is megoldotta, de még dx11-ben tesztelem.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.08.18. 17:40:07
  • ROMOTO
    Ezek a turretek mekkora csíter szarok, gyártottam 3 mat, felpakoltam egy alap kasznira egy generátorral meg light enginnel és csak rallyzni kell...