Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 Heartfire (WAR) 131
2 Plaguecrafter (GRN) 82
10 Mountain (RIX) 195
11 Swamp (RIX) 194
3 Dragonskull Summit (XLN) 252
2 Fanatical Firebrand (RIX) 101
2 Lazotep Reaver (WAR) 96
2 Theater of Horrors (RNA) 213
2 Liliana, Dreadhorde General (WAR) 97
2 Gutterbones (RNA) 76
1 God-Eternal Bontu (WAR) 92
3 Judith, the Scourge Diva (RNA) 185
4 Footlight Fiend (RNA) 216
2 Priest of Forgotten Gods (RNA) 83
4 Dreadhorde Butcher (WAR) 194
4 Mayhem Devil (WAR) 204
1 Lightning Strike (M19) 152
1 Cavalier of Night (M20) 94
2 Chandra, Acolyte of Flame (M20) 126
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
az omnis paklim ellen 90% ban merfolkok, értsd ezalatt kurvagyorsan kurvasok lény pár kör alatt lezabáltak a pirosfekete paklimmal szemben pedig Nissa-s paklik és ajanis paklik, úgy látszik az algoritmus imádja az ajanit,mert 5 ellenfelem 17 db!!!!! Ajani macskát játszott ki top 10 lapból....aki erre azt mondja hogy ez véletlen az egy pöcs, már elnézést! ilyen véletlen és random a világon nincs, ma egy kibaszott kolonc voltam és rajtam élvezkedtek a játékosok...gondolom holnap nyerek vagy még 1-2 napig szopat( minden logolva van aki nem hiszi elküldöm neki, egyszerűen bicskanyitogató,hogy életképtelen koncepció nélküli szemét paklik-mert ilyen paklikat nem látsz-tönkrevernek,mert kizárólag counterelik a te lapjaidat)
a két paklimról csak annyit,hogy ilyen paklikkal kb senki nem játszik szóval duplán no komment, úgy tűnik az AI sokkal gyorsabban tanul mint eddig
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.07.04. 00:48:25
1 db merfolk és 7 db counter spell...............jó játékot
3 pakli
Nézd meg a videot amit linkeltem pár napja, az a durva hogy èn vagy te is csinálhattuk volna, mindenkivel ez történik
De elfelejtették mondani /igen persze/ hogy adnak beváltható ingyen xp code-ot : LevelUp, meg eventek is adnak xp-t amit tudtunk eddig is de azt még mindig nem mondták meg mégis mennyit, gondolom azon is lesz cap nyerj 10 momirt és kap 1000xp-t.... és csak ezekkel kiegészítve ha agyongrindeled magad és fizettél a battlepassért meg is kapsz belőle mindent? Megéri ugye?
ma reggel pedig 5 loss 1 win............anyátok picsáját wizards! tökéletes mostmár az algoritmusuk, semmi random nincs a meccsekben! Igazából ha nyerek akkor az ellenfelemet épp szopatja a gép tehát az én paklijaim is szarok hiszen csak engem választott ki a nyerésre 😞
nem csoda,hogy rámentek a kozmetikai faszságokra,mert valószinüleg drasztikusan csökkent a játékosállomány és a meglévő fanokat húzzák le lóvéval,hogy fenntartsák a bevételt
Valaki tudja miért nem tudok belépni arénába?
El indul, elkezd tölteni, aztán ki írja hogy :
" System is down for maintenance."
valaki tud erre megoldást?
Naponta 1 szintet lehet lépni mastery pass-al 72 szint a ftp összesen 80valamennyi nap van köv setig, ftp ként kihagyhatsz 10en pár napot hogy nem csinálod meg a napi 3 wint és akkor vagy ugyan ott mint a heti 15 winnel, azért érezni a különbséget. Persze ha kihagysz egy napot az az xp megy a kukába.
A 3400 gemes része még nagyobb trógerség 100 szintig napikkal fel sem lehet menni 😄! Nem elég hogy fizet érte még kibaszott nagyot kell grindelnie minden nap 3 win dailik, igaz majd lesznek eventek amik adnak xp-t. Ezek után mindenki képzelje el mégis mennyi xp-t adhatnak ezek.....
Röhej az egész más Battlepassok 1. visszaadják az árát itt viszakapsz 2000gemet a 3400ból, visszamenőlegesen is lehet csinálni, ergó 5ik héten kezded el attól még ki tudod maxolni mert az 1-2-3-4 heti kihívásokat is teljesítheted, itt nem mert napi xp-t van és mi az hogy nem játszol minden nap??
Szivatják a ftp-eseket jóval kevesebb packot kap a hetihezt képest aki nem tud minden nap játszani, szivatják a fizetősöket grindelhetnek orrba szájba hogy meg legyen a lvl 100.
Mindig sikerült alulmúlniuk magukat.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.07.02. 08:43:14

Aki sokat játszik annak valszeg meg fogja érni.
Azt utólag elismerem hogy a CE nerf vs duplicate protection összeségében pozitív hatású volt, de cserébe számomra és sokak számára megölték azt a játékmódot. Collection építés szempontjából nem igazán éri meg a 3 uc, ha meg elérem az 5 win az 20 gem (azt se tudom mikor kaptam utoljára lapot rare sloton icr-ből CE-ből 😄, nem a GEM rewardot szidom sokkal jobb mint a vault 1%, csak úgy szimplán nem jó ilyen rewardot kapni). Tudom írták is hogy nem akarják hogy emiatt nyomják az emberek a CE-t de így marad a ranked, ami igazán semmit nem segít a lapok gyűjtésében az a 1-2 +pack havonta semmi. Vagy sima play a napit megcsinálni és gyűjteni a goldot a köv setre. Aztán az új set draftját élvezed igeig óráig de megvan a set nagy része onnantól megint gyűjtögetnek kell a goldot.
Ez hogy elveszik a heti rewardot azért az setenként elég sok pack kiesés, kérdés hogy mennyit mindent tartalmaz az alap mastery tree. Aztán a bővített 3400gemet ér-e? Majd meglátjuk de ezek azért még kérdéses dolgok.
Rotációról - Kaladesh elég broken, de legalább feldobta volna így rota után nem hiszem hogy sokan nyomnák ugyan azt a metát mint eddig, (ki tudja az Archery mennyi változtat rajta) (abban reménykedtem Originig visszaviszik bár ez tudom elég nagy elvárás lett volna.)
Talán a köv. setre megjön a kedvem, de ha nem előbb utóbb úgyis, akkor meg jó lesz hogy kigrindeltem a goldot (meloban ráérek 😊 ).
Előző set 95knyi raredraftból ill miután elfogyott nyomtam még gemből, ~33 draft meg 2 sealed meg lett a full rare set, csak most nem lesz annyi goldom.
Meg kérdés hogy mennyire lesz élvezetes a draft, mert a WAR eléggé tetszett. Annak ellenére hogy bomb heavy volt elég ritkán találkoztam olyan ellenfelekkel akik dobálták az oketrákat sharkanokat.
Papírra meg szintén nincs időm, meg ellenfelem sem egy ideje <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2019.06.28. 08:40:40
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Uriembernek nem jutott Magic Arénás póló? MI ez az igénytelen össze gányolt valami ott rajta? 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

State of the Beta - June
Ahogy várható volt, jön a rotáció nélküli formátum, a Historic.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De te főleg sima play játszol a junkjaiddal gondolom, akkor meg mit idegesíted magad szar a kezdő kezed add fel a francba.
Mondjuk én már csak a napi 4 win csinálom. War-os napi 2-3-4 draft 2 héten át kieégetett, de legalább megvan minden rare onnan. Igaz hogy nem nagyon van kedvem használni őket 😄
minden esetben amint tervezek egy új decket azonnal nyerek vele 5-8 meccset/természetesen vannak elrontott ötletek is,de túlnyomorészt elég jó deckek állnak össze/ majd miután a rendszer kiismeri elkezdi osztogatni a counter ellenfeleket vagy csak egyszerűen szarrá floodol földel vagy éppen nem ad földet....ez utóbbit véleményem szerint egyszerű leprogramozni.
szóval igen amikor nyerek örülök,de a vereségek hátterében és az idegeskedés mögött az áll,hogy a közel 1500 meccsemmel a hátam mögött nem tartom magam hülyegyereknek és annyira nyílvánvalóan "csal a gép" hogy persze,hogy felbassza az embert
mellesleg amikor beteszek ide 1-1 screenshotot figyeld meg,hogy az ellenfeleimnek nincs floodja vagy mana starvja.....ergó kiegyenlített meccsen verem meg őket
viszont pont az uccsó screenshotomon látszik mi történik amikor az algoritmus azt mondja ÁLLJ és kapod a lossokat!
Rengetegszer beszélgetek twitch streamerek chatjében és többszáz gyereknek ugyanaz a 45-48% os W/L rateingje van, ilyen a világon nincs sehol, csak ha mahinálják ugye!
Furcsa módon az ide látogatóktól számtalanszor kértem,hogy mztassák meg hány meccsük van és mi a W/L arány....de senki nem akarja mivel TUDOM,hogy az említett értéken mozog mindenkinek...na vajon miért is? köszönöm
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.25. 20:37:59

Ez nálam már csak azért is vicces ,mert rohadtul nem a metával játszom hanem használom a kis fantáziám meg az agyam,de sajnos ha erre van egy algoritmus,hogy szétcpountereli a key cardjaimat azzal nem tudok mit kezdeni......ez a cég hányinger, nemtudom,hogy hasonlóan pöcs játékcég van-e vagy volt-e a piacon valaha is!
mi a baj azzal,hogy:
RANDOM?
ez lenne a lényege ennek a kiqrt játéknak a RANDOMITÁS miért zavar ez bárkit is?
On: Neki estem a játéknak papír és online formában is. Először láttam rat colony decket és felröhögtem annyira zseniális és nevetséges at once. Természetesen egyből össze raktam én is egyet Tetsuko-val. Kár, hogy ki fog rotálni.
Modernre néztem milyen patkányok vannak még - hátha egy értelmesebb decket össze lehetne rakni csak patkányokra. (Nem várok hatalmas competitivitást) Ötlet, hozzászólás valaki?

ma eddig 8 vereség 3 win...........ilyen az égvilágon nincs! és februárig megvannak a meccsek és ez van...kurva riggelt fos az egész
természetesen ma az összes ellenfelem kézből verte a tegnapi paklim konkrétan leosztásból default counter lapokkal.......pofátlan hányásfos ez a wizards amit művel a játékosokkal
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.16. 00:19:18
holott lehet ilyen is 😛 hagyok időt emészteni azt a paklit 😄 eddig 5-0-t mentem.......elmebeteg, és szinte látom ahogy a bambák néznek ez mi a faszom volt 😄
4 Glacial Fortress (XLN) 255
4 Cleansing Nova (M19) 9
2 Temple Garden (GRN) 258
4 Breeding Pool (RNA) 246
4 Hallowed Fountain (RNA) 251
4 Callous Dismissal (WAR) 44
3 Fblthp, the Lost (WAR) 50
4 Narset, Parter of Veils (WAR) 61
4 Spark Double (WAR) 68
3 Bond of Flourishing (WAR) 155
2 Finale of Devastation (WAR) 160
4 Ral, Storm Conduit (WAR) 211
4 Gateway Plaza (WAR) 246
4 Interplanar Beacon (WAR) 247
3 Gaea's Blessing (DAR) 161
4 Hinterland Harbor (DAR) 240
3 Karn's Temporal Sundering (DAR) 55
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.06.14. 21:08:22
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.28. 22:20:47
4 Merfolk Branchwalker (XLN) 197
1 Drowned Catacomb (XLN) 253
1 Forest (XLN) 276
1 Vraska, Golgari Queen (GRN) 213
2 Overgrown Tomb (GRN) 253
3 Temple Garden (GRN) 258
2 Watery Grave (GRN) 259
1 Kaya, Orzhov Usurper (RNA) 186
3 Breeding Pool (RNA) 246
1 Godless Shrine (RNA) 248
4 Command the Dreadhorde (WAR) 82