3985
-
#969 Egy kicsit offtopic, de péntektől vasárnapig World Magic Cup csapat világkupa, országok csapatai mérik össze a tudásukat
Magyarország idén is részt vesz, 2012-ben a negyedik helyet érték el, 2013-ban a döntőt vesztették el Franciaország ellen, 2014-ben nem jutottak a legjobb 8 közé.
Élő közvetítés Youtubeon és Twitchen
A kérdésre: azért lehet 80 lapos paklit vinni, mert a minimum van meghatározva, a maximum nem - ha te olyan paklit építesz, aminek az időhúzás a lényege, akkor hasznos lehet, ha pár lappal tovább bírod, mint az ellenfél, és nem te fogysz ki hamarabb mill nélkül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.08. 07:44:52 -
#968 Nem értem miért engedi be a játék a 80 lapos deckeket rankedba. -
innen :) -
#966 Azért nem tudtam nyerni mert egyik meccsen csak föld, másikon csak lény és ezt így váltogatta, na és persze a másiknak igen jó keze volt :) -
#965 De BG elf deckel hogy nem tudsz nyerni? Van minden ami kell olcsó leszedés, laphúzás, földhúzás, tokenek. Nem azt mondom hogy verhetetlen de alacsony szinten igencsak jó.
Milyen a mana görbéd nem lehet hogy túl sok nagy lapod van? -
#964 Hát én is így vagyok de eddig azért 2 győzelemből megvolt a napi elsőért járó 20 arany, ma meg semmi, igaz egy meccset én szúrtam el de a másik 4 az szörnyű volt. -
#963 Én így 1 és 5 között libikókázok a mill deckemmel. -
#962 Hát ma egy nyamvadék meccset nem tudtam megnyerni mások ellen 5-ből semmi. Igaz 1 kivételével mind sokkal magasabb szinten volt mint én, kedvencem az 1 vs 14, óriási. -
#961 Egyébként BFZ-vel pl érdekes lehet a fortified rampart,guardian of metis falakra építeni a védelmet,stasis snare exilolni ott van a gideon reproach 4 dmg,kéknek ott van még a demping pulse ami token deckeket kb egy az egyben megöli a -1/-0 hatás miatt, az originsből a darkslick drake(2/4 halálakor lapot húz) és a Thunderclap Wyvern 4 mana 2/3-as flash sárkány(+1/+1 a többi repülő lénynek)
Lehet a Coralheim retreatnek is lenne egy ilyen deckbe helye. -
#960 Nekem is van mill deckem és sajnos igen, nagyon azon a 3 lapon múlik, meg ugye, hogy mennyire jönnek a visszarakatók és az a pár leszedő. -
#959 Ma kezdtem megint neki, de még mindig állítgatom a paklit.
Rájöttem, hogy nekem wall lapok kellenek, hogy amíg felépítem a tutelag mill boardot addig a lehető legjobban redukáljam a bekapott sebzést.
Ez a probléma a deckel, hogy a 3 tutelagen múlik minden, hogy időbe feljöjjenek és meglegyen a megfelelő védelem mellé az életpontjaidat tekintve és hogy legyen elég draw spell üzemanyagnak.
A kékbe nem nagyon vannak removalok így elég szerencsefüggő az egész.
BFZ-ből mindenképp kellene a gideon reproach vagy a stasis snare, aggró ellen meg kb csak akkor van esély, ha jól kijönnek a bounce spellek és removalok csak ugye ezeket összevetve elég szűkös a hely a pakliba:D -
#958 Akkor lehet ellened játszottam tegnap és egyből feladtad, amit utána a gép amúgy megnyert. Nem tudtam a sok kis szar token repülő lénnyel mit kezdeni pedig csak 2 seb kellett volna, de nem jött semmi ami segített volna. -
#957 Hát tetszeni tetszenek de alig van még belőlük így nem tudok értelmes paklit csinálni, szóval még továbbra is az elf paklival nyomulok. -
#956 Visszatértem megint a játékhoz és már játékosok ellen is játszogatok megint, nem csak az ai-t farmolom vörös aggróval:D
Összeraktam egy kék-fehér javában csak varázslatokból álló/flying archetipusra építő tutelage mill decket.
Azért annyira nem jó, mert ha nem találd meg időben a 3 tutelage egyikét elég kevés esélyed van nyerni, főleg ha valami aggró csodával kever össze:D -
#955 Egyébként hogy tetszenek az Eldrazik?:) -
#954 Na ez a mai jutalmam :)
-
#953 Ennek az előfordulását csökkentheted, ha minél több olcsó, laphúzást földhúzást beleteszel.
Nincs is jobb annál mikor a max 3 manás aggro ott áll üres kézzel a board már a tiéd, és tele a kezed :). -
#952 Ezt általában én is imádom, bár lekopogom BFZ óta nem nagyon jött elő, igaz csak a napi ranked win-t cisnálom meg általában, 2 meccsnél többet még nem kellett játszanom :). -
#951 Imádom ezt a játékot, hogy vagy szarásig adja a földet és mellé sehol semmi, vagy pont fordítva, van egymillió megjátszható lapom, csak éppen földem nincsen mellé. Kedvencem mikor egyik meccsen ez majd azt következőn az a verzió van és ez rankeden nagyon jó. -
#950 Hát nagyszerű -
#949 Ha kevés a játékos, akkor szétcsúszik. A BFZ megjelenése előtt többen írták, hogy 39-ről 40-re a meccset 20-as körüli szintű ellen játszották.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.29. 13:11:29 -
#948 Ja, az a kétszínű sárga, vagy narancs, vagy milyen.
Ez a matchmaking borzalmas. egyesként ne rakjon már össze 6-os meg 11-es ellenfelekkel! Olyan mintha egy NBI-es csapatot beraknának a Premier League-be focizni. -
#947 Úgy érted mitikus?:)
Magicben a legendás teljesen más fajta lapot takar:) -
#946 Nekem eddig 5 vagy 6-ból nulla legendás. -
#945 Na 4. zendikar nyitásra :). Nem is rossz.
-
#944 Mondjuk annyi jó az új napiban, hogy pvp-ben is meg lehet csinálni. Napi win 20+20g , plusz 1 napi quest, hogy másnap kapjak újat. Sokat nem várok a játéktől (nem bízok ebben a bandában), de így elmegy. Aztán meglátjuk mit hoz a jövő. -
#943 Éljen, megint nem megy a versus mód, mert nem tud csatlakozni :( -
#942 Érdekes ma 2 kvesztet is kaptam -
#941 Megint van bugos küldetés, most pl. a nyerj 2 meccset ahol zöld vagy fehér varázslatot használsz, na ez zöldre nem működött, csak fehérre. -
#940 Kösz. -
#939 zöld és valamelyik aggro szín - fekete vagy vörös általában, ritkábban fehér -
#938 Gx? -
#937 Én a Duelsnél is kíváncsi leszek, hogy elkezdenek-e rotálni, mert már most is az RDW vagy Gx ramp a meta csúcsa, és ez egyre inkább így lesz. -
#936 Már csak azért is, mert nincs túl nagy variációs lehetőségük.
De pont ez a döntés lesz majd az ami komoly népharagot válthat ki, hogy akkor mostantól nem használhatóak a classic lapok és akkor lehet megint tiszta lappal indítani a metaformálást ha akarják.
Csak így meg sok lap ami ettől a pontól kezdve ténylegesen feleslegessé válik.
Szerintem az kellene neki, mint a magic standardja, hogy 3 kiegészítőnként kiforognának a lapok.
Csak sok meló és még ezen felül is túl sebezhető döntés lenne.
De amíg ennyi játékkos van meg ennyire hozza a pénzt addig nem hiszem, hogy aggódna emiatt a blizzard. -
#935 Persze, világos, ezért jönnek 3 havonta új kiegek, de pont azt néztem tegnap, a priest kaszt amivel én játszom (mással alig) annak a jelenleg is legerősebb deckje 90%-ban alap lapokból áll, na akkor mi a fenének ez a rengeteg kieg? Ja, tudom, az aggro tovább erősíteni, ennek most az a vége, hogy a meta úgy néz ki, hogy 80% aggro, vagy kaszinó mage (bár igazából ez is aggro, ha úgy vesszük), 10% valamilyen control warrior amiben van vagy 8 legendás, de néha már 10 is tehát erősen p2w paklik, a maradék 10% meg bármi amit valamelyik streamer tegnap este összedobott, meg sárkányos priest.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.25. 09:47:30 -
#934 Amíg úgy hozza a pénzt, és akkora a játékosbázisa, mint most, addig mi a fenének szolgáljanak ki egyéb érdekeket?
Majd amikor a körmükre ég az óriási kártyabázis, és el kell kezdeni kiforgatni a régiséget, hogy tudjanak valami újat mutatni komoly power creep nélkül, akkor majd sakkoznak ezzel.
Mostanában nézegettem vintage / legacy meccseket, elég félelmetes combok vannak már 16 ezer lapból, a turn3-4 Ulamog2 / Emrakul nem nagy probléma konzisztensen (és elbánni vele se). -
#933 Az a játék sosem lesz megcsinálva rendesen, mert legtöbb játékosnak nem igénye az összetettség, csak a szórjuk kifele a szart a kezünkből és üssünk vele és nyerjünk gyorsan a lényeg. Az is ezt erősíti ,hogy a játékosok igen nagy %-a pl. nem tudta, hogy van a játékban advanture féle kieg. Na meg mikor ilyenenekt nyilatkoznak ,hogy azért nem nerfelnek sűrűbben, mert nem akarják a játékosokat összezavarni a patch note-okkal. Akkor vszinű. nem az értelmiség gyűjtőhelye a HS :) -
#932 Még szerintem mindig kevés lap és mechanika jött ki hozzá, ugyanakkor nem tudom a blizzard mennyire akarja ezt.(szerintem semennyire, mert ehhez bonyolítani kellene a játékot vagy valami radikális döntést hozni ami meg a játékosok haragját váltaná ki)
Lehet már átlépték azt a pontot ahol még ezt lehetne orvosolni.
Egyébként a magic sem mentes a "rák" pakliktól:D
Csak itt a mana rendszer, illetve az összetettebb rendszer miatt több esélye van a lassabb paklinak is, hogy összejöhet neki egy szerencsés leosztás.
HS-ben ugye egy aggro pakli biztosan ki fogja rakni a dolgait időben, mivel miden körben ott a fix mana. -
#931 Az első alkalom, hogy Nissa működésbe lépett :D
Annyi a történethez még hozzátartozik ,hogy 29 hp-re gyógyította magát és lent volt neki az új Gideon meg az új sétafika lap, Kiora.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.24. 23:17:07 -
#930 Milyen goblin tokenek? Az a varázslat ami két db 1/1-et idéz?