3985
-
#1049 Na megnéztem már ezt a ramp decket és pár lap híján össze is tudtam rakni, kár ,hogy Ulamongom nincsen, meg pár föld is hiányzik, ezt amúgy elég nagy hülyeségnek tartom ,hogy földeket nyitogatni kell, ráadásul van ami még ritka is. -
#1048 Hát az elf pakli bedöglött, már mindenki ezt sok manás nagy lényes izét nyomja. -
#1047 Végignéztem, egy nagyon úgy hangzott mint amit egyel lejjebb írtam. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mit csináltak eddig, mert BFZ óta semmilyen patch nem jött.
Na mind1 nem vészmadárkodom, majd meglátjuk tudják-e tartani az áprilisi időpontot... -
#1046 Tegyük hozzá ez részben a duels rendszeréből adódik, mert ha minden lap bekerülne és minden raritásból mehetne a max 4 copy akkor azért 10-ből minimum 8-szor megcsinálnák ellened a 4.körös győzelmet.
Nagy szerencse, hogy a tarkir block kiesett a duels indulásából, mert ott nagyon csúcsra voltak járatva az aggrok. -
#1045 Na az jó lesz, talán végre lehet majd játszani abban a módban, mert jelenleg nagy szerencse kell, hogy legyen pont 4 játékos egyszerre. -
#1044 Mi várható Duels terén 2016-ban?
Röviden:
2HG pénzdíjak
javított UI
-
#1043 Belefér a csúszást ha közben rendbe teszik a játékot, és folyamatosan jönnek a patchek, azt hogy majd egyben jön minden és utána szép és jó lesz, senki nem hiszi el. -
#1042 Az Oath csak áprilisban jön a Shadows kiegészítővel együtt a Duels játékosoknak (de utána istenbizony beállnak a normál rendszerbe):
MAGIC DUELS
Today we'd like to announce important information regarding the future of Magic Duels.
The recent release of the Battle for Zendikar update marked the first step in the restatement of our commitment to making Magic Duels the great experience that you deserve.
In order to continue improving Magic Duels, we have made the decision to revise our content release plan for 2016. This means that instead of the Oath of the Gatewatch update being available in January, players can expect it to be released to Magic Duels in April, alongside content from the next Magic set, Shadows over Innistrad. With the Shadows over Innistrad update, we will be back on track to delivering regular content updates aligned with Magic's paper set releases.
We'll share more information about the release of the combined Oath of the Gatewatch and Shadows over Innistrad update in the spring.
Thanks for your continued passion and support. -
#1041 Persze csak ez engem nem, szórakoztat a rank meg úgyis tök lényegtelen, szóval simán feladom ha nincs kedvem bohóckodni vele. -
#1040 Annyira nem érzem vészesnek itt az aggro-t, persze nem kellemes ha 4kör alatt véged, de az a pakli akkora egy zsámbamacska, ha rossz a kéz már adják is fel, meg se próbálnak játszani (igazából csak emiatt szánalmas az a deck). Nem tudom ki játszik vele, de kíváncsi lennék ezeknek a win ratejükre. Inkább goldfarmolásra jó szerintem. -
#1039 Megnéztem, hát sajnos elég sok vámpíros lap hiányzik így nem tudok összerakni semmit, ill hát ilyen félkész valamit de annak nem sok értelme.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én most már úgy játszom, hogy piros aggro jön akkor azonnal nyomom kifele, szórakozzanak a gép ellen, én nem vagyok kíváncsi ebben a játékban is a rák szarjukra, bőven elég belőlük a másikban. -
#1038 BFZ óta talán egyszer, kétszer kerültem össze ilyen deckel. Nem sűrűn látni.
Origin érában többször futottam össze vele. Szeirntem az a nagy baja ennek a decknek, hogy egy féle módon győzhetsz csak vele.
Sikerült a elfogyasztani a lapjait vagy sem.
Mondjuk 10 környékén azért még nincsnenek brutális deckek szóval, lehet próbálgatni.
Ráadásul ugyan azért gyengült mint az elf deck, csak origins lapokból áll, a többi deckbe meg jöttek jó bfz-s lapok. -
#1037 No nem is kell addig várni, az oath is hoz majd be egy rakás vámpírt:)
Meglássuk mik kerülnek be majd a duelsbe, de mivel Drana sem került be így Kalitas-ban is kételkedek.
Egyébként nem értem miért nem kerül bele egy csomó lap a kiegekből, mert a legtöbb nem is olyan, hogy túl bonyolult a képesség mechanikája.
Tegyük azt is hozzá, hogy minél több lap kerül bele az nekik annál többet hozna relatíve a duelsből is a konyhára. -
#1036 Life gain Orzhov deck lenne szerintem a legjobb választás, ott van a bloodbond vampire,child of night,kalastria healer,kalastria nightwatch,defian bloodlord,nirkana assasin.
A sacrifice téma is jelen van a vámpíroknál, de arra szerintem jobb választás a nantuku husk és Blazing Hellhound köré épített Rakdos deck.
De már most is van értelme.
Majd amikor bejön a Shadow over Innistrad a duelsbe akkor fog a vámpír tribal ragyogni. -
#1035 Duelshez nincs vámpíros deck, mert összeraknék valamit csak nem tudom lenne-e értelme belekezdeni ,vagy hiányzik még sok minden hozzá. -
#1034 Dimir Tutelage
Eddig csak gép ellen játszottam vele, mert a Rakdos Sacrifice deckemmel el szeretnék jutni 10-es szintig.
Azt tudom, hogy a languisból kelleni fog még egy és a disperseből is kelleni fog valószinű az összes, reave soulból is kell minimum 2, de inkább 3.
Szerintetek ez életképes lenne 10 fölött is? -
#1033 Ennél a lapnál elsősorban a másodlagos képesség lenne az ami elkélne duelsbe.
A controll deckek többségébe jól jönne a ramp által uralt metába.
-
#1032 Nem tudni, hogy fognak-e vele mélyebben foglalkozni - a 2HG feljavítása az Oath apropóján nagyon időszerű lenne, hiszen ott egy csomó "csapattársas" lap van, amit jó lenne kihasználni. -
#1031 Duels szerintetek fog fejlődni? (azt ne számoljuk annak, hogy az új kieg kártyáit implementálják a játékba, mert ez alap, mondjuk nem működő játékmódok javítása is az lenne..).
Most néztem steamstatson olyan 2200 körül van az átlagos játékosszám naponta. Meddig lehet őket (minket) megtartani, mindenféle kommunikáció, patchek nélkül?
Kellenének új játékmódok, rendberakni a 2hg-ot, próbálgattam ajánlgatni pár ismerősömnek, de ez a játék ha nem a magicre épülne, már megbukott volna.
-
#1030 Akár sebzel egyet, akár gyógyulsz, az ellenfélnek vége, igen. -
#1029 Ez mekkora :D. Gondolom ha lent van a kettő és healelődsz, ellenség haláláig triggerelik egymást. -
#1028 Ilyen erős sweeper már nem nagyon lesz ilyen olcsón, a mostani "normál" szint az a Languish, a Planar Outburst, esetleg a Crux of Fate (ami kiforog, amint jön a SOI tavasszal). -
#1027 Ez a lap szerintem különösen jól jönne semlegesíteni a ramp fölényt
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.01.05. 21:04:18 -
Jó, hát azért kicsit kevésbé "broken" lapra gondoltam volna:D -
#1025 Annak mi értelme van? -
#1024 0 mana, megnyerted a játékot :DDDDDDD -
#1023 Én egy ilyen saját kreálmány kártyára gondoltam, amit így szívesen beraknál az adott paklidba.:D
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.01.05. 20:17:41 -
#1022 Viszont ennyi pont elég hozzá, hogy meglegyen:
Az igazi "párja" amúgy ez volt:
-
#1021 Most feltételezed, hogy akik a duels-el kapcsolódtak be tudják hogy milyen lapok vannak még azon kívül :).
Én a 2015 Dotp-al(Garruk Revenge)-el kezdtem és ott volt egy fekete enchantment (próbáltam megkeresni de nem sikerült) amitől ha én healelődtem annyit sebződött az ellen, meg volt egy fehér legendary angyal 4/4 ami meg maxra healelt :D. Ez volt az über kombóm :d Nem volt egy nagyon hatékony deck, de vicces volt. Na azt a fekete enchantmentet szivesen látnám.
Bár mintha most valami fekete ally-s lénynek lenne ilyesmi képessége. -
#1020 A magicbe a duelsel becsatlakozott játékosoktól kérdezem, nekik mi lenne most az álmai lapja amit szeretnének a játékba?
-
#1019 A wotc-nél ez a nagy gond, hogy nem értik meg, hogy nem a papír magic online verzióját kell Magic Online néen futtatni, hanem a Magic kártyajáték online verzióját.
A kettő nagyon nem ugyan azt takarja.
Persze, hogy a Magic online is elsősorban azokat attraktállja akik eleve rajonganak a játékért, főleg, hogy a papír játékosok meg keresztes hadjáratot fojtat a magic online verziói ellen.
Hány ilyentől olvastam már különféle fórumokon, hogy a magic online formában nem jó, holott én soha nem játszottam papíron csak online mégis engem így is sikerült bevonzania és nekem speciel semmi bajom a magic online játékmenetével.
Persze a számok tuti az ő oldalaikon állnak, hisz ha csak az árazást nézem ahhoz nem kell milliós játékosbázis, hogy baromi jól hozzon be a kincstárba.
-
#1018 Mivel létezik a normál készleteknél a beváltási rendszer (ha van egy teljes készlet BFZ-d a Magic Onlineban, azt kikérheted papíron - onnan eltűnik, és kipostázzák), ezért természetes, hogy kb. azonos árak fognak kialakulni, különben megérné a Magic Online "farmolása" a papír lapokért. Az az alapelv, hogy a két felület egyenértékű minden szempontból.
(az egyetlen valódi kivétel a "sakkóra" használata Online, amit sajnos nem lehet átültetni, pedig nagyon jót tenne a játéknak)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.05. 18:35:28 -
#1017 Őszintén szerintem a Magic online-al nem az a baj, ahogy kinéz.
Szerintem stílusosan néz ki a kliens, a játékmenettel meg nem lehet mit kezdeni, a magic szabályrendszeréből adódóan ilyen online játszani.
Ami kritikán aluli az a kliens technikai minősége, a marketplace ahogy van illetve az, hogy még mindig a papír változat 1:1 változata amivel az a baj, hogy ezt még a papír játékosok sem kezelik egy szinten, sőt a többség utálja az online változatot.
Jelenleg is sokkal olcsóbb a digitális változat és mivel a papír játékosok többsége inkább játssza papíron.
Nem kellene ugyan azt a lehúzós árazást használni ott is, amit a papír változat használ.
-
#1016 Én meg pont pár napja kezdtem el játszani a másik szutyokkal megint :D. Annó azt azért hagytam abba mert volt hogy 1 óra kellett a nyomorult napihoz mert sehogy sem sikerült nyerem, arénára meg elfogyott a lóvé így uninstall lett a vége :).
Itt elég játszani. Igaz a napi ranked win mostmár néha azért okoz fejfájást :). Csak az a szomorú hogy a Wizard nem veszi komolyan az online életet, és ilyen szerencsétlen bagázst állított a játékra.
A Magic online meg ahogy kinéz. Így 2016-ban kicsit vicces ez a hozzáállás a dolgokhoz. -
#1015 Marha vicces ez a játék is mikor zsinórban azért bukok, mert nem ad földet, vagy ad de csak 1 színből ,hogy ugyanúgy ne tudjak semmit kijátszani. Lassan ideje lesz eldönteni melyik kártyás szarral akarok még szórakozni a másikat meg lefelejteni, mert a 2 együtt nem megy. -
#1014 Az a baj az ally oldallal, hogy sok olyan lap ami igazán erőssé és kifizetődé tenné a paklit azokat nem rakták bele.
Gondolok itt a Tujuru warcallerre vagy a beastmasterre, de Drana is idevehető ami azért is fura, mert ő egy kulcs figura a világot illetően is és már csak azért be lehetett volna tenni.
Token bázisú deckeknél sincs swarn surge, de a fent említett két Tujuru is ide vehető.
-
#1013 Nem volt rossz az elemzés.
Sajnos igen az elfek semmi erősítést nem kaptak így vissza is estek. Ahogy írtam is orgins érában 40ig simán mentem, itt már rank 20-26 körül ingázok jó ideje. Lehet váltok Gruul Ramp-ra tényleg olyan op-e ahogy leírja, igaz Ulamog meg D.Twins nincs még, meg.
Viszont hogy a 4/5 szinü deckek mitől vannak ilyen elől nem értem, annyi Mwonwuli Acid Moss-os deckel kerülök össze hogy nem igaz, azzal meg kicsinálják azokat.
Elgondolkodtam, egy BW vámpíros ally-s decken elég poénosnak tűnik elméletben. Csakhogy ha tényleg olyan jó lenne akkor találkoztam volna már vele :), ami még nem történt meg. Azért össze fogok rakni egy olyat, csak még kell hozzá pár lap. -
#1012 Szerintem videok nézegetése helyett játszáll, persze az elején menj Hard ai ellen meg csináld a napikat, aztán már ha van elég lapod hogy valamilyen stílusu decket össze tudj dobni, kezdj el emberek ellen játszani. Az elején a gyors aggrot (red vagy white) érdemes talán erőltetni ,ert ahhoz alapból is megvannak a lények nagyjából. Aztán ha lesz elég lapod akkor csinálhatsz normális decket is.
Ja igen és ha rankedet mész ne ijedj meg ha esetleg egy jóval magasabb szintü ellenféllel rak össze. Ha én kerülök alacsonyabb szintü ellenfélel szembe mindig olyan ótvar kezeket kapok hogy csak na. -
#1011 LegenVD -
#1010 Duelst nem nagyon közvetítenek, mert akik komolyabban kezdenek játszani, azok váltanak a "rendes" Magic: The Gatheringre. Ez igazából csak egy kedvcsináló, ízelítő, tanító platform.