3985
XJEn519AEL.png
  • erasmus4
    2v2 ilyen formában nem jön be semmi interakció, mondjuk ha rendberakják, akkor néha párba állhatnánk összeegyeztetett deckekkel szórakozni picit.
  • Dzsini
    Már amikor a halasztást bejelentették mondták, hogy lesz pénzdíj a 2HG győzelemért.
  • Shep
    Persze érdekesebb, de nincs mindig kedvem várni a lépéseit, nekem amúgy is leginkább a 2vs2 jön be de hát arra ugye semmi nem jár, pedig azért a küldetések teljesítését simán lehetővé tenném ott, még ha gold nem is jár a győzelemért.
  • erasmus4
    Amúgy én meg csak élesben szeretek játszani, sokkal élvezetesebb számomra, jó amikor lemocidolnak az nem :D.
  • erasmus4
    Ha nincs kedvem akkor red aggroval gyorsan megcisnálom a win-t és lépek :D
  • Shep
    Ha játszom élesben is akkor igen, de nem mindig van hozzá kedvem.
  • erasmus4
    Most járok 6000 gold körül (napi win, meg a dailyk, plus ha vna kedvem 1-2 meccs még) még 15 nap, még egy ~2500gold összejöhet ilyen tempóban. Amúgy a napi win-re ti is 30+20-at kaptok?
  • Shep
    Na fene, akkor nem sok gold gyűlik össze addigra :(
  • Dzsini
    április 6
  • Shep
    Kösz, akkor addig pár pakkra való összegyűjthető.
  • erasmus4
    Áprilisban elvileg de pontos dátum nincs.
  • Shep
    Imádom mikor nem érzékeli a kveszthez szükséges esemény bekövetkeztét, így holnap nyomhatom el és a 75-ös helyett jó esély van rá ,hogy csak 50-est kapok. Mikor jönnek amúgy a kiegek? Minden lap megvan már úgyhogy jó lenne addig minél több goldot összeszedni!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.19. 14:21:37
  • DasIsFuck
    Várható volt, hirtelen jött ötletből raktam össze lifegain triggere a decket, .
    OGW hoz majd hasznos bw vámpír lifegain komponenseket:)

• Shep
    Kipróbáltam élesben a korábban linkelt vámpíros decket, ha összejönnek a dolgok nagyon komoly, ha viszont nem akkor sajna nagyon gyenge, úgyhogy poénkodásra pont jó :)
  • Shep
    Ok, csak ez nem realizálódott, de amúgy meg tök mindegy, majd idővel meglesz mindegyik, most már úgyis elég jól adja a goldot.
  • Dzsini
    Végül is január óta csak néhányszor volt szó a topicban arról, hogy az OGW és a SOI egyszerre érkezik :)
  • Shep
    Hát én eddig azt hittem csak 1 kieg jön .)
  • erasmus4
    Basszus mekkora meccset mentem az előbb, domináltam a 6.-7. körre lent volt Jace és Nissa pw-ként. Egy óriási hiábt követtem el az elején Jace tapolásakor Ulamogot dobtam el gondoltam úgyse lesz rá szökség. Csakhogy az enemy Necromatic summonnal beidézte az én temetőmből ... Szerencsére így a képessége hogy 2-t exilelol nem aktiválódott. Na mondom vége. Jacenek benoymtam a -9es képességét, Nissával húztam lapot Kiora, kitettem, azán elkezdtem kipakolni amit csak tudtam égetni a library-ját, Kiora -2, Disciple of the Ring (Van remény!), csak nem tudtam kirakni még mert nem volt mana.
    Enemy köre Ulamog arcra maradt vagy 7-8 lapom, Oblivion shower , minden földet megkapott :D.
    Disciple ki, meg még volt valami olcsó. Fogyott a lapja de nem eléggé.
    enemy köre: tapolom Ulamogot meg a Showert. Kirakja Emeria shepherdet plainst játszik másik emeria shepherd ...ok..
    Megint én jövök Nissa laphúzás: Talent of the Telepath KÖSZIKE! Elnyomom Planaroutburst, meg volt Necromatic summon, Mire elkaszoltam mindet elfogyott a lapja. GG
    Az ilyen meccsek miatt szeretem ezt a játékot.
  • erasmus4
    Ti mit fogtok venni ha kijönnek a kiegek? Oath-ot, Innistradot, vagy egyet innen egyet onnan?
    Én szerintem Innistradot preferálom majd 2/1 vagy 3/1 arányban majd meglátom, igaz attól is függ mi jön Duelsbe.
  • Shep
    Ez a rémálom gyerek tetszik :)
  • DasIsFuck
    No, itt a tutelage deckeknek még egy győzelmi kondíció:)

Nahiri:)

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.03.14. 19:44:56
  • erasmus4
    Moss csere várható volt, bár ez ugyanúgy 2 mana előny (legalább csak basic landet kaphat, meg az enemyt nem nyomorítja).

Jagged Archert sajnálom, elf deckel csak azzal lehetett megfogni a szárnyasakat, most még ezt is elvették tőle, igaz más deckekbe nem rossz az új lap ami jött helyette.

Végül is úgyis kapunk egy csomó új lapot szóval, úgyis átalakul minden.
  • DasIsFuck
    Sokféle land létezik a magicbe amit te említesz azokat úgy hívják, hogy ultility landek.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.03.11. 20:11:31
  • DasIsFuck
    A Myr-Sabre csere vicces, főleg a magyarázattal.

Alapvetően csak curve miatt ki a fene rakná be azt a vanília 2/1-est?

A myr tényleg túl effektív volt, de a sacrifice decknek egy rettentően fontos láncszeme.

A ramp meg szerintem meglett volna az acid-moss pótlék nélkül is.
    Az explosive vegetation is nagyon erős lap, alapvetően az egész Khan block túl erős lapokkal van tele.
  • Dzsini
    változások az alapcsomagban - nem csak az új lapok jönnek, hanem néhány régit is kiköltöztetnek.

Tehát ez lesz a módszer a játék egészségesen tartására.
  • Jaqen
    Na nekem itt halt meg a játék. Land: +1+1 counter egy lényre, illetve vigilance, oh és persze két fajta mana. INGYEN! Ez nevetséges a land legyen land, ez konkrétan három fajta előny INGYEN.
  • Dzsini
    A tormentort? Mert blokkolhatatlan mikor ködként elindítod, és amint kiderül, hogy valóban nem blokkolták visszafordítod a képességével és 4/4-es.

(ez továbbra is a Duels topic)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.09. 10:20:20
  • erasmus4
    Ezt láttátok-e már link?

Vannak érdekes lapok remélem jönnek duelsbe.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez poén lap :D
    Ez brutális.
    Ezt miért akarná bárki árfordítani?

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.03.09. 09:56:45
  • DasIsFuck
    SOI spoilerek

• Shep
    Na ezt jó tudni, köszi, meg is nézem.
  • erasmus4
    Igen írták redditen, ha lecseréled a napit akkor a régi rend szerint kapsz napit (20/40/60). Ha újraindítod a klienst akkor átvált az új értékre, tehát ha 20asra cserélted le átáll 50 gold-ra, és ha megcsinálod annyit is kapsz
    A vicc az ha nem indítod újra a klienst és megcisnálod a 20ast nem 50et kapsz hanem tényleg 20at :D.
    Na még pár hónap és javítják :D
  • Shep
    Hát nekem megint 20 goldosat adott az elnyomás után. Úgy tűnik bugos még.
  • erasmus4
    Igaz a napi max gold 400 (napi nincs benne) maradt, de így is csak egyszer értem el szóval nem izgat :).
    Az AI gold pedig maradt ugyanannyi, hogy inkább a versus-t preferálják az emberek.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.03.03. 08:50:32
  • Shep
    Na ezt holnap kipróbálom.
  • Shep
    Igen? Nekem ma is csak 20-ast dobott, lepörgetve is, ráadásul 2 napja ez megy így végül csak megcsináltam az egyiket.
  • DasIsFuck
    Ez jó, így kevésbé leszek lemaradva az áprilisi dupla kieg jövetelével:D
  • erasmus4
    Megnövelték a gold rewardot, emberek ellen 30 gold, a napik pedig 50, 75, 100 goldot adnak mától.
  • DasIsFuck
    kiötlöttem egy ilyet, bloodbond és steward lifegain greed(saját kreálmány, szal 98%, hogy szar:D)

A healeres bw lifegain grind deckek viszont valószínűleg működőképesebbek.
    Magic Online múltkor ezt raktam össze, mint bw vámpír lifegain deck.

Áprilisba majd jönnek az oath vámpírjai a feketébe és a soi vámpírjai a pirosba:)
  • Shep
    Tud valaki egy tűrhető vámpíros decklistet?
  • DasIsFuck
    A 2HG eleve inkább amolyan fun formátumként van jelen a magicbe.
    Az OGW-vel pl kapni fogunk pár surge lapot.
    Ezek kivétel nélkül csak piros és kék színbe fordulnak elő, tehát Izzet fogja dominálni valószínűleg a 2HG módot.

Itt van a lista ezekről a lapokról(Wall of Resurgence kivétel)