3985
-
#1209 A Madness az egyik legerősebb mechanika, amit gyártottak és az utóbbi években elő is mertek szedni. Igen, kicsit másképp kell hozzá gondolkodni, de a Magic erről szól, hogy huszonnéhány éve mindig tud újat kitalálni. -
#1208 ELköltöttem a lóvét, 32 Innistrados packból jött vagy 6 mythic, utána még nyitottam 20at onnan is jött, szóval a durva lapok (összes sétafika) megvannak :).
Decket még nem csináltam mert, elég volt tegnapra a 2 story, de ma majd összedobok valami Planeswalkeres decket amibe mindenkit belerakok :D.
A story tetszett, mind2, igaz a madness skill quest 3adjára jött össze :D. Annyira nem érzem jónak ezt a madness abilityt, akkor jó ha mindenképp el kell dobni valamit, ill. aktiválni is kell valami olyan képességet ami eldobat lapot, kicsit körülményes kinyerni az értéket belőle.
Ám az igaz, hogy komoly szivatás mikor az enemy spellje miatt dobsz lapot, aztán kijátszod :).
-
#1207 Hát nem volt egyn agy szám ez a két story, leginkább az utolsó meccs tetszett a 4 sétafika vs eldrazi titánok,. -
#1206 Hát van pár jó újítás pl, hogy végr le lehet rakni a lapokat amikből választani kell ,hogy láthassam mi van az asztalon, kicsit mintha jobban lehetne kezelni a földeket, de ez a kizoomolás még mindig borzasztó, ott van egy csomó üres hely, a lapok a kezünkben a fél képernyőt elfoglalják, nem értem miért nem lehet azt kisebbre venni ahelyett, hogy az asztalon lévőket zsugorítjuk össze? A story-t elkezdtem Jace-el de hát az a deck amivel játszani kell borzalmas, nincs benne egy leszedő lap, csak ezek a befordító szarok, lény alig van, azok is mind meghalnak egyből ha valaki csak rájuk néz. Ez a madness téma annyira nem tetszik, a transform meg olyan fura. -
#1205 Hát, ha csak az lenne, és nem még száz másik, egy csomó regresszióval együtt... érdekesre sikerült ez a kiadás. -
#1204 Még nem tudtam kipróbálni majd du., de ahogy olvasom redditen van egy olyan idegesítő bug, amitől, ha csak instantot tudnál castolni, akkor átugorja a main phase-t és egyből combat phase jön. Tehát nem tudsz nyugodtan, mondjuk evo leap-el feláldozni lényt, földet aktiválni hogy támadj, csak ha laphúzás után gyorsan megállítod. -
#1203 Hát ez röhej hoszabb az új bugok listája mint amit kijavítottak :D. Na majd egy fél év múlva, a kövi duplakiadásnál javítják őket. -
#1202 Kint van a Duels, és vele együtt a buglista is. -
#1201 És nincs Captain's Claw:( -
#1200 Nem olyan sok ez főleg, hogy ugye nem kapjuk meg az összes lapot a kiegészítőből.
-
#1199 Előzőnél már jóval kevesebbet adtak. -
#1198 Az eddigi két sztorinál jött, úgyhogy most biztos változtatnak, hogy nehogy jöjjön. -
#1197 Akkor remélem abból is jön némi arany! -
#1196 Igen. -
#1195 Mindkét kieghez lesz story mód? -
#1194 Azt a büdös, ez jó sok. Ráadásul csak 2200 goldom van. -
#1193 Megvan milyen lapok jönnek duelsba,
Itt nézhető igaz kicsit fapados, de jobb mint a facebookos kép, amíg a wiki-re nem kerül fel addig jó.
OGW: 384 purchasable cards = 64 packs = 9600 coins
SOI: 480 purchasable cards = 80 packs = 12000 coins
Total: 864 purchasable cards = 144 packs = 21,600 coins
van kb 8000-em, azt hiszem először soi-ra megyek rá ott érdekesebbnek tűnő lapok vannak. -
#1192 Az már régen volt, azóta elfelejtettem :) -
#1191 #1161 -et olvastad, még válaszoltál is rá. -
#1190 Jövő héten akkor jön a kieg, vagy az még csak a papír alapú lesz? -
#1189 Köszi!
Én megyek szépen sorjában, bfz,ogw,soi:D
a bfz és ogw-ből kellenének lapok, de mivel ennyire le vagyok maradva annyira nem foglalkoztat, aztán majd alakulnak a deckjeim ahogy több lapot szerzek meg.
A rakdos sac deckemet kicsit gyengíteni fogja, hogy nem lesz myr, tutelage mill-t szeretem még játszani.
ogw-ből egy izzet prowess decket és egy fekete-fehér lifegain decket akartam, jelenleg magic onlinon is egy ilyet raktam össze standardra.(előtte egy csöves extort decket játszogattam modernen, bfz-ben draftoltam egyet és ogw-vel össze tudtam rakni egy lifegain decket standardra, így már értelmét is látom, hogy játszogassak vele néha:D teszem hozzá az az extort deck sem volt teljesen reménytelen, nyilván egy meccset nem volt esélyem modernbe, de egy-egy csatát meg tudtam nyerni vele)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.03.27. 20:56:18 -
#1188 Grat. Akkor most eldöntheted, hogy melyiket veszed, hamarosan lesz választék :). -
#1187 No, végre én is eljutottam oda, hogy meglett az összes originses lap -
#1186 Nem sok értelme lenne, Ezt játsszuk vagy 4-en, a nagy Magicet meg játsszátok kb 2-en :) -
#1185 Lennénk 50en ahol a fele a Magicről másik fele a Dueslről beszélgetne megértenélek, de vagyunk 4-en :D. -
#1184 Mondjuk ezért lenne értelme a Magicről és a Duelsről társalgást szétválasztani, mert nagyon nem ugyanaz a kettő. -
#1183 Planeswalkerek is jönnek, mondjuk várható volt hogy őket nem hagyják ki a Dueslből.
-
#1182 Fene a füled :D -
#1181 Ez egy kb 3 évvel korábbi blockból van, csak belinkeltem neked, hogy még jobban ráizgulj a vámpíros témára
Sorin Grim Nemesis-t inkább a fekete-fehér lifegain szinergia felé tervezték mintsem a vámpír tribal felé. -
#1180 Na ez is állat :) Jó lesz az a vámpíros deck érzem :) -
#1179 Nekem nem tetszik, ez még csak nem is egy tipikus "against the odds" lap.(ha érdekel titeket ajánlom yt-n MTGGoldfish csatornát, ott megy ez a sorozat aminek a lényege, hogy ilyesfajta build around,inkonzisztens lapokra épít paklit és játszik vele kompetitív meccseken)
Ez egy nagyon random,inkonzisztens lap ami köré nem lehet építeni.
OGW-be kiadtak egy ilyet:
Na ezt már körül lehet építeni. -
#1178 Akkor ez a Sorin lenne neked a kedvenced:)
-
#1177 +ingyen laphúzás, ezt sem szabad lebecsülni:) -
#1176 Ez tetszik, vicces. -
#1175 Na az jó is lesz. -
#1174 Az megvan, hogy kieg után ha az ellen feladja automatikusan kapod a goldot és nem kell az ai ellen játszani (ha akarod befejezheted ellene). -
#1173 Ezt most vettem észre, fun card
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1172 Na hát az nem is baj, legalább végre lesz ott is élet. -
#1171 Úgy látom végre lesz jó vámpíros deck itt is. -
#1170 Pont tegnap néztem SOI-ból a spoilereket a legdurvább szerintem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mi állat már kihúzol valami 5 manást vele, és sebzel 5-öt, 2hg meg 10-et :D.