3985
-
#1249 Én most játszottam megint párat a játékkal és egy fekete self-mill paklival már megint megy a gép ellen is.
Szerintem kicsit visszább vették ezeket stabil tempó ai paklikat kicsit.
-
#1248 Ja amúgy azt néztem, hogy gép ellen nem érdemes már játszani, élvezhetetlen minden meccs. Eddig csak olyan paklikkal jött a kieg óta, amiben semmi más nincsen csak 1-4 manás lények és azokat szarja kifele, ez így nem szórakozás, ha erre vágyok akkor HS-ezek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.19. 19:16:07 -
#1247 Na nagyszerű Disciple of Ring-nél nem működik a tap, hiába nyomom el nem forgatja be a lényt. -
#1246 Hát szarrá aláz a gép is, a játékosok is, a gyorsítás is gáz, hát lehet ez a buli is véget ért. -
#1245 Nekem nem tetszik az az irány ami felé az ai paklikat építették.
Mondjuk vannak érdekesebbek, de rengeteg a vanília transform lappal vannak telepakolva.
Ami lehet, hogy egy draft vagy sealed környezetbe nem lesz ennyire unalmas és farsúlyos, de itt duelsbe nagyon nem tetszik.
Illetve talán az is a bajom, hogy most érzem azt, hogy az originses készlet önmagában túlontúl gyenge már egy ilyen ai pakli ellen:(
-
#1244 Egyetértek, mióta patch kijött jó ha 3 naponta benézek megcsinálom gyorsan ai ellen a napikat aztán lépek is.
De ez mindent elmond hogy egy ilyen bugot/feature-t ami egy csomó lapot játszhatatlanná tesz még mindig nem javították ki.....
Minidg sikerül, alulmúlniuk magukat :). -
#1243 Hát gratulálok, teljesen tönkre vágták ezt a játékot, ezzel a gyorsítósdival. Támadás megvan hiába nyomom a stoppot és játszanám ki az azonnal sebzőt, a gép már az ő körében aktiválja és így semmit nem értem vele. 1 patch-el szétbarmolták az egészet. -
#1242 Hát gratulálok a rozsdamentes bandának, jól beaggrosították a gépet, így már nem lehet ellene értelmes meccseket játszani. Nem elég, hogy a HS full aggro most ezt a játékot is meg kellett ölni! -
#1241 Teljesen jól átlátható az asztal, szomorú, hogy nincs már több hely rajta, hogy kicsit szellősebb legyen.
-
#1240 50 perces 2vs2 meccs, majdnem elfogyott az egyik tag paklija :) -
#1239 Ai paklik jobbak lette, cserébe baromi unalmas lett ellenük játszani.
Soi nekem így első ránézésre csalódás, ez a vanília transform rettenetesen unalmas,skulk se sokkal izgalmasabb. -
#1238 Fene ezekbe a hülyékbe, volt 4 manám, kezemben a tárgyas kék laphúzó, meg egy 1 manás kék drón, természetesen már nem tudtam a lényt is lejátszani, mert elnyomja magától a körömet, a laphúzót is épp ,hogy csak sikerült. Nagyszerű húzás volt, csak gratulálni tudok nekik! -
#1237 Wizardék legendásan szarok a digitálispiacon.
Számomra mindig is rejtély volt, hogy nem tudták a magic multiverzumot egy fasza kis rpg vagy körökre osztott stratégia vagy akár egy jobb akció-rpg-be átültetni.
(Mondjuk ez igaz a D&D-re is, valahogy abból se sikerült újabban normális produktumot kiadni, ugye ott a d&d online, még jönnek hozzá tartalmak, de az is ősrégi, neverwinter mmo meg egy utolsó p2w játék lett.)
Egy Bethesda vagy egy Blizzard már rég csinált volna egy top AAA címet mind a két univerzumból a wotc meg csak ül a fenekén a digitális világban.
Valószínűbb egyébként, hogy a Hasbro az igazi probléma e tekintetben. -
#1236 Tudom, ezért is érthetetlen számomra az egész. Nem értem a Wizards miért nem cseréli le őket egy normális csapatra, vagy ha már valami elválaszthatatlan kötelék van közöttük, akkor miért nem vesznek fel pár normális embert a csapatba? -
#1235 Nem tudom miért csodálkozol, ilyen inkompetens fejlesztőbrigádot ritkán lát az ember. Egyébként ha megnézed a régebbi duels of planeswalker játékokat ugyan így nézett ki minden csak más skinnel, évről évre újrafelhasználták ugyan azt változtatás nélkül. A porték a 2015-ben is ugyan ezek voltak, úgy skin, meg új kártyák, meg kivett játékmódok, minden kiadásnál :D. Ennyit a Stainlessről.... -
#1234 Na ma is megvolt a 2vs2-es győzelem ráadásul a vámpíros paklival voltam :) Na de ezt sem értem, ott van a rohadt nagy üres tér két oldalt, de nem, ezek ugyanazt a kis játékteret használják a 2vs2-ben is, hadd keljen kis légypiszkokat nézegetni a képernyő közepén. Lazán fel lehetne tolni a 4 portrét a 4 sarokba, a paklikkal egyetemben és egyből dupla annyi hely lenne, valamint ugyanezt meg lehet csinálni 1-1-nél is. Felfoghatatlan számomra miért jó az, hogy a tér 30%-a kihasználatlanul tátong közben meg pár pixelnyi kártyákat kell bogarászni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.09. 23:23:59 -
#1233 Sokaknál resetelt, de nem jár rá pénz, hiába csinálod meg újra. A 100 aranyas küldetésért pedig más is panaszkodott, hogy csak 60-at kapott.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.09. 18:58:45 -
#1232 Az hogy van, hogy megcsinálok 2 100 goldos questet, nyerek kétszer hard ai ellen és alapból 10 goldról indulok és a végén 180 goldot kapok...
más, nálam az összes tutorial feladat resetelődött az alapoktól kezdve a mechanikákig. -
#1231 A rideg valóság az, ohgy akármennyire is gyűlölik a magic online rendszere a lehető legjobb az online magic-re.
A bonyolultabb mechanikákt is egész egyszerűen és kezelhetően lehet beleimplementálni és nehezebb misclickelni.
Itt nem egyszer előfordult az, hogy rossz lapot játszottam ki emiatt vagy ahgoy most is írod nincs időd már kijátszani valamit, ha nem állítod meg.
Ez még ez előtt is nem egyszer előfordult velem.
Akkor ez a körülményes mana tapping, nem értem miért lenne bonyolult manuálisan elforgatni a landeket a játékosoknak, ha konzolon nem is, de pc-n mennyivel egyszerűbb és átláthatóbb ha rákattitasz a manára amit el akarsz forgatni ahelyett, hogy ctr-el kelljen a megfelelő kombinációk között váltogatnod.
Egy ilyen felületre nem véletlenül nem lehet a kicsivel bonyolultabb mechanikát belerakni, mert átláthatatlan szar lesz az egész.
A floating manákat is oda dobja a landjeid közé, másra nem jó csak, hogy átláthatatlanabb legyen a board.
Magic onlinon ez megint sokkal egyszerűbben van megoldva ennél szvsz. -
#1230 Így egy huszáros vágással elejét vették annak ,hogy ezt majd valamikor javítsák .) -
#1229 Vagy mondjuk az OGW egyik küldetésben van egy lény, amit ha kézből játszol ki, kapsz 3 vörös manát - ha ezt az első fő fázisodban játszod ki, és csak instantok vannak a kezedben (mondjuk villám, ilyesmi), akkor az a 3 vörös mana el is vész, mert azonnal továbblép a harc fázisra, még megállítani se lehet.
Ez konkrét hiba, ismert is (be van írva az ismert hibákba), és kiadják úgy, hogy ezt a változtatást direkt csinálták. -
#1228 De így nagyon nem jó, volt hogy átforgattam Chandrát és nemvolt időm aktiválni a képességét.... -
#1227 Mondjuk az engem idegesített, hogy mindig nekem kellett continuznom, mikor csak olyan instantjaim voltak amiket tisztán a saját körömben nyilvánvalóan nem fogok kijátszani. -
#1226 Igen, pont tegnap olvastam steamen. Nem tudok mit mondani. -
#1225 Tudod mi a legszebb abban, hogy nem tudsz instantokat játszani? Hogy szándékosan változtatták ilyenre, mert ez szerintük így gyorsítja a játékot. -
#1224 Hát elkezdtem de mikor megláttam milyen hosszú abbahagytam :) Na de ez a magától elnyomja nem tudom aktiválni a lapot dolog is idegesítő, folyton stoppolni kell, amit persze rendre elfelejtek :) Kijavítottak 15 hibát lett helyette 30 új .)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.08. 16:48:49 -
#1223 Nem olvastad a buglistát? Még ennél is... ;) -
#1222 Na mindegy így nyertem kettőt játékosok ellen :) 2vs2-ben viszont sajna továbbra sem lehet kvesztelni de a 30 gold azért nem rossz a győzelemért. -
#1221 Na a gép ellen nem lehet játszani csak ha előtte törlöd a meglévő deckjeidet és újragyártod őket. Tényleg ennyire amatőrök ezek is? -
#1220 Lehet, hogy van, én ezt se használom :) -
#1219 Ezt ismertem, azt reméltem van valami más is. Azért kösz. -
#1218 van -
#1217 Na nyitogattam pár paklit fele ide, fele oda, Sorin esett meg még egy másik misztikus, persze ami kellett volna az nem, tényleg a hülye eldrazik jöttek :) Úgy látom odébb van még a jó vámpíros deck elkészülte. Van amúgy valami normális oldal ahol átláthatóan vannak fent a deckek olyasmi mint pl. Hearthstone-nál a hearthpwn? -
#1216 Más stílus a kettő.
WB-vel grindelsz,RB meg beatdown. -
#1215 Amíg megvannak hozzá a földek, belefér - szerintem RB egy pici fehérrel igen jó lehet. -
#1214 Nem azt mondtam hogy nem jók, csak azt hogy el kell dönteni RB vagy WB decket akarsz, azt kétlem hogy az RWB vámpír elég hatékony lenne-e. -
#1213 Azért vámpíroknál egy T2 Heir of Falkenrath -> T3 eldobom az átváltozáshoz az Incorrigible youths-t , Madness és támadok 4+3 flying az igen korrekt 2 uncommon laptól.
És akkor ott az Insolent Neonate, a Bloodmad Vampire (T2 4/1, harmadik körtől sokszor már 5/2), és a többi hiperagressszív vámpír - nagyon kemények lettek, és ahogy nézem a Duels listát, be is kerültek szépen a készletbe.
persze Kalitas, Traitor of Ghet bitang erős, de mythic, úgyhogy abból maximum 1 jut a pakliba. -
#1212 Hát igen Soi-ben vna jónéhány RB vámpír, a többi meg B vagy WB, szóval ha inkább maradsz a fehérfekete lifegain vonulatnál, jobban jársz Oath-al, ha van elég pénzed, ha nincs akkor úgyis csak Eldrazikat fogsz nyitni az elején :d.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.04.08. 09:47:33 -
#1211 válogass kedved szerint
(mi az, hogy "jobb"? neked jobban tetszik? mert azt te tudod :) ) -
#1210 Ugye jól láttam ,hogy a kisebb kiegben vannak a jobb vámpíros lapok?