3985
XJEn519AEL.png
  • Dzsini
    Nekem teljesen rendben elműködik.
  • Shep
    Játszik ezzel valaki win 10 alatt? Ki akartam próbálni, de szétfagyott a játék elindulása után a rendszer, csak a reset segít.
  • DasIsFuck
    Én most egy kék-zöld eldrazi ingest decket szeretnék versusra is használhatóvá tenni.
    Csak nem annyira jó az ingest támogatás.

Máskülönben egy Jace-Lili decket próbálnék, de sok jövőt nem látok benne versusba.(nyilván SOI és EMN lapok lennének nagyon hasznosak hozzá amikből nem sok van:D)

Egyébként elmebeteg controll meccseket lehet menni gép ellen az ilyen 3-4 pw-s deckekkel.
    Én rendre Jace,Lili,Nissa hármast szoktam összepakolni, meg ha lehet Chandrát is berakom mert fun az átfordítása:)
    Nyilván a gép szar,lassú és buta játékstílusa miatt, de aki ki van éhezve a controll dolgokra az kiélheti magát rendesen:D

A buta géphez visszatérve azt figyeltem meg, hogy az új lapokat nem igazán tudja mindig helyesen használni.

Lili emblémája meg nagyon vicces, főleg nyomon követni a boardot:D(Elképzelem az újoncot aki épp ismerkedik a játékkal amikor meglát egy ilyet, hogy tele az asztal, a lapokat látni sem lehet egymástól, vajon meghozza a kedvét vagy elveszi?:)
  • Shep
    Köv deck amit szeretnék összerakni az egy ilyen angyalos horror lenne, de hát ugye lényegében majdnem minden lap hiányzik hozzá, mivel új kiegből jönnek a legtöbben :)
  • Dzsini
    Nem telt még el annyi idő, hogy kialakuljon a meta - egy hónap legalább kell, hacsak nincs valami abszurd erős, minden ellen jó pakli.
  • Shep
    Van valahol valami leírás ,hogy mik lettek az új atom paklik a kieg érkezését követően?
  • Shep
    Meglepően szépen nyeregetek a lifedrain deckkel, már 13-on vagyok, 4, vagy 5-től még meccset sem buktam, kíváncsi leszek hol a stop tábla! Szerintem amíg enged addig ezzel szórakozok, aztán ha nagyon jönnek a bukók akkor nézek egy újabb paklit, szerencsére itt van pár lehetőség nem úgy, mint a mézeskalács hátlapos játékban :)
  • Shep
    Géppel megint csináltak valamit, csak aggrot nyom és a gusztustalan fajtából, ha ennyire nem akarják ,hogy az emberek gép ellen játsszanak, akkor vegyék ki a játékból.
  • Shep
    Én azt bánom leginkább, hogy Emrakul nem került be, ami azért is vicces, mert ő volt a story főellensége.
  • DasIsFuck
    Vicces lenne, ha bent lenne a Felidar Sovereign a BFZ-ből, ami 40 vagy több életpont esetén megnyeri a meccset:)

Így a SOI és főleg az EMN után kicsit sajnálatos, hogy meggyőződésem szerint a BFZ-ből és OGW-ből sok lap azért maradt ki, mert valamilyen szinten túl erős lehetett volna.
    Viszont a SOI és főleg az EMN meg önmagában annyival erősebb set, főképp a BFZ-től.

BFZ érdekesebb része szinte egy az egyben kimaradt.
    Ahhoz mérten, hogy ezeknek mennyivel gyengébbek a soi,emn-ben lévő lapokhoz mérten.(értem én pl, hogy egy brood monitor azért nem kerülhetett be, mert infinite combozik az eldrazzi displacerrel vagy a cutthroat talán nagyon overkill, de annyi érdekes és fun lap maradt ki, amik itt duelsben lennének igazán jók és ez meg is látszik, hogy mennyire gyenge archetipusok vannak bfz-be a soi,emn-hez képest.)
  • Shep
    Igazatok van, nem figyeltem eléggé, de igazából tök mindegy, jó meccseket játszottam (ma is ez a kveszt volt amúgy) már 10 vagyok ezzel a deckkel, ami ha azt nézem ,hogy előző szezonban 11-en zártam nem is rossz 1 hét alatt, nyilván feljebb ez a deck vélhetően kevés lesz de annyira nem is izgat, úgyis tök lényegtelen hol áll az ember, a móka a lényeg. Amúgy durva a deck, most volt 56 hp-m is :)
  • Dzsini
    Ja igen, ez a másik: a loss of life az nem damage.
  • DasIsFuck
    Nem bug.
    A te esetedben ugye sorinnál és a kalastria healer-nél(ha erre gondoltál) is úgy van fogalmazva, hogy opponent lose life.
    Na ez nem ugyan az mintha úgy lenne, hogy deal x dmg to each opponent vagy deal x dmg target opponent. A duelsen belül is van erre példa, ha pl megnézed a nettle drone vagy a zada's commando amiken deal x damage to target opponent vagy each opponentként van fogalmazva.
  • Shep
    Damage, ezért is csodálkoztam, hogy nem számolja, persze lehet csak bugos, ennél a játéknál nem lehet biztosra menni :)
  • Dzsini
    "Damage" vagy "combat damage" van a feladatban? Előbbihez számít a mindenféle képesség, utóbbihoz nem, ezek hivatalos magices fogalmak.
  • Shep
    Van olyan küldetés, hogy sebezz az ellenfeleidbe 60-at versusban, na itt arra figyeljetek, hogy csak a közvetlen sebzés számít, képességgel nem, hiába sebezte a vámpírom, vagy Sorin, az nem számított.

Az amúgy nem lenne rossz ha el lehetne nyomni a joining sessiont-mikor már egy ideje nem talál senkit, a program feladatkezelőben történő kilövésén kívül nincs megoldás a dologra, max ha kivárom mire talál valakit ami ki tudja mikor lesz, lévén 2-3 ezertől nem játszanak vele többen napi bontásban.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.26. 14:37:15
  • Shep
    Van most egy lifegain deckem egész jó, rankedre is be merek vele menni és még nyerni is lehet :)
  • DasIsFuck
    Igaz, mert 130/170 a kis/nagy kiegészítők egyedi lapkészletei(+/-), de ezeket még 4/3/2/1-el be kell szorozni laponként.
  • Shep
    Aha, köszi.
  • Dzsini
    Az nem feltétlenül jó, az utolsó boosterek elég furák voltak az előző készletekben - pontosabb és gyorsabb megszámolni a ritkákat (ezekből kettő lehet) és a mythiceket (egy), és azokat összeadni.

Vagy meg kell nézni a wikin, és ott írják, hogy az EMN 64 booster :) Úgy néz ki a nagy készletek 80, a kicsik 64 boosteresek - 12000 és 9600 pénzből vannak meg.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.24. 17:46:28
  • DasIsFuck
    Elosztod a kártyák számát 6-al?
  • Shep
    Azt honnan lehet tudni ,hogy az adott kieg hány boosterből áll?
  • Shep
    Ja, igen, úgy tűnik Liliana emblem bug csak egyszeri eset volt, ma ismét sikerült kiraknom és működött.
  • Shep
    Én is ezt néztem amúgy, de az nem volt számomra világos, hogy mi jön ide is.
  • Shep
    Na akkor az úgy ok, úgy talán nagyjából utol lehet érni a tömeget, ugyanis én úgy látom ,hogy aki ezzel játszik az jórészt nem f2p, ugyanis már rank páron is az új lapokból álló deckekkel jönnek, persze lehet mind rengeteget játszik és zsákszámra áll náluk az arany :)
  • Dzsini
    Az augusztusi az nem jön Duelsbe, csak az alap kiegészítők - az pedig szeptember vége és január.
    Innen a Kaladesh és az Aether Revolt.
  • Shep
    Várjunk csak azt írja a Magices oldal ,hogy augusztusban is jön egy, hát akkor ez így elég durva lesz, lévén akkor az 3 kieg lemaradás kapásból. Nem csodálom ,hogy a Wizard jól él ebből és szarik rá, hogy a Stainless csak kontárkodik. Papír alapon a világ pénzét el lehet erre költeni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.24. 11:15:48
  • Shep
    Szeptember után még várható az idén újabb kieg? Remélem nem :)

Tárgytalan, most nézem ,hogy utána majd jan 20.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.24. 11:11:46
  • DasIsFuck

Piszkosul sokoldalú lap.
    Érdemes észben tartani, hogy a lény visszafordított(untap) állapotban jön vissza.
    Minden hason szerű lapnál ez a helyzet ahol nem írja, hogy tap állapotban jön vissza a csatatérre.

• Shep
    3 kieg után? :)
  • DasIsFuck
    Majd gondolom javítják, elvégre Jace bugját is kijavították végre.:D
  • Shep
    Ez a játék, hát beszarok. Liliana emblem nem működik, nem hoz vissza egyetlen lényt sem ami az adott körben meghalt.
  • DasIsFuck
    Hát a storymód igazából nem is igazán a storyról szól, csak olyan tessék-lássék az egész.
    Ellenben érdekes végigjátszani.

Emberek ellen meg azért teljesebb élmény játszani mint a gép ellen.
    Gép ellen vagy grindolsz vagy valami nagyon nagyon elvont paklival szórakozol, gyorsabb, de azért jobb lenne ha missziókat jutalmaznák jobban.
    Az rendben van, hogy versus módba szóljon sok quest csak akkor ne 60-80 gold legyen a jutalom érte vagy naponta ne egy questet kapj, hanem minimum 3-at.
  • Shep
    Úgy látom vége annak ,hogy a gép ellen lehet kvesztelni, alig maradt olyan küldetés amit nem csak versusban lehet megcsinálni, de ha már pvp akkor miért nem lehet 2vs2-ben is teljesíteni? Ez amúgy szerintem nem túl jó döntés, gép ellen fele annyi idő egy meccs.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.22. 12:53:46
  • Shep
    Érdekes az egybe olvadós képesség és a diszkontos kijátszás, a zombi lapok tetszenek, kár ,hogy a booster nyitogatás még nagyon messze van. Ahogy látom szeretnék ha az emberek még inkább a versus módban játszanának, mert van sok új csak ott lejátszható küldetés, igaz 60 goldosok, szóval érdemes inkább elnyomni őket. A story mód olyan, mint eddig, engem marhára nem tud érdekelni, csak az arany miatt játszom végig, meg, hogy lássam az új lapokat amikkel még egy darabig nem fogok játszani. A főellenfél nem sikerült még, azt majd este újra próbálom.
  • DasIsFuck
    Igazából annyira nem szörnyű, nyilván a megoldás maga az, de azért ha megszokod,megtanulod a lapokat idővel már tudod mit keresel az adott deckhez.
  • Shep
    Dehogy is, ez így tökéletes. Több száz kártyát pörgethetsz, oda-vissza, ez az élmény megfizethetetlen :)
  • DasIsFuck
    Ugye mennyivel jobb lenne ha nem konzol/mobil felületre fejlesztett interfésszel kellene kínlódni pc-n.

Egyébként jön valami bónusz booster/arany a kiegészítővel?
  • Dzsini
    Szórakoztató lesz ma-holnap az új bugokat kigyűjteni :)
  • Shep
    Fórumon ismét indított valaki egy legyen végre keresés a pakli építőben, mondanom sem kell ,hogy mindenki egyetértett de ez a hsz volt a legjobb
    They've been aware of players' desires for improved search functionality for a long while now, they've been forwarding ideas to the developers for a long while now, very, very few of these ideas make it.

The discussion will probably go thusly :-

Players have suggested/requested X.
    Do we have the time to develop X after new content development?
    No.
    Next idea please.