3985
-
#1409 Liliana vesztett többször a pro touron úgy, hogy kint volt az emblem - és az az egyik legkeményebb mostanában, ami csak van. -
#1408 Jó hát ok, de ha mégis sikerül neki akkor vége :) Én simán el tudnék képzelni olyan lapot amivel emblemet lehet leszedni. -
#1407 Nem szabad hagyni, hogy eljusson az emblemig a pw :) támadható, sebezhető. -
#1406 Amúgy ami nagyon rossz szerintem, hogy az emblemeket nem lehet leszedni, kirakta és onnantól többnyire vége is a meccsnek, annyira erősek. -
#1405 Hát én játszom vámpírossal, superfirends-el, kicsit megturbózva az új lapokból, próbáltam az új mill-t de hiányoznak leszedő és húzó lapok az új kiegből így mindig kikaptam vele, az egyelőre csak gép ellen jó, meg gép ellen próbáltam egy horror decket is de versusban azt is kevésnek érzem, de majd megnézem. -
#1404 Én 13-as vagyok, csodálom, hogy nem estem még lejjebb ahhoz képest milyen paklikkal játszok:)
Mentem egy fél órás meccset egy 1-es szintű ellen, alap lapokkal játszott, de konzisztensebb dekje volt mint az enyém.
zöld/fekete delirium/evolutionary leap, hülyéskedni ok, de másra nem igen alkalmas ebben az állapotában.
Valahogy sikerült a végén kigrindelnem, már attól féltem, hogy elfog fogyni a paklim:D
Igaz, így is csak amiatt nyertem, mert elszámolta a támadását vagy csak figyelmen kívül hagyta a 8/5-ös haste elementált amit a leap-el felfedtem.
Jelenleg nem igazán tudom mivel kellene játszani versusba, eddig csak ilyen questekre és hirtelen felindulásból összedobott dolgokkal játszogattam versust ha volt kedvem.
A zöld/fehér support dolgot jegelem, mert a soi és emn packokat favorizálom most. -
#1403 Fú megint milyen meccsem volt egy magasabb rangú játékos ellen. Újabb fél órás kaland. Mondjuk haladni nem haladok sehova 20-25 között sétálok fel-le, de kit érdekel mikor ilyen meccsek vannak :) -
#1402 Kár, hogy a Duelsből kimaradt. -
#1401 Nagyon nagy bomba Emrakul, 5-6. körben lejön, 13/13 flample - de a mostani Standard ezt le tudja kezelni, és ez azt mutatja, hogy most nagyon jól szervezte a dolgokat a development. -
#1400 Nekem első látásra sem tűnt annyira nagy bombának Emrakul, Ulamog után Kozilek és Emrakul is csalódás számomra.
Liliánát meg amint felfedték mindenhol ment a sírás, hogy milyen gyenge:)
Ha jól tudom Jace-el is ez volta helyzet annó, aztán végül mégiscsak egy format staple lett:) -
#1399 Hát 25 környékén kezdenek egyre jobban hiányozni az új lapok, úgy tűnik vissza kell esni 20 alá, hogy ne a fullos készletesek ellen kelljen játszani. Amúgy tényleg nem értem miért nem adják olcsóbban a régebbi boostereket. -
#1398 Egyébként ez érdekes, azt hitték az új Emrakulról is, hogy "finisher" lény, és ha egyszer lejött (főleg mert kapsz is egy kört az ellenfél lapjaival), akkor már mindegy.
Aztán ott volt a Pro Tour nem túl rég, ahol folyamatosan élték túl és győzték le a 6-7. körben ledobált Emrakulokat. Külön szép volt, hogy Lilianaval, ami még a sztorinak is megfelel :) -
#1397 Ezek tipikus finisher lények, ilyen pl Ulamog.
De ez is tény, hogy duelsbe nem raktak olyan lényt amit ne lehetne megoldani az erős removalok maitt.
Nekem 23% SOI és az OGW, 53% a BFZ és 12 az EMN.
-
#1396 Az, hogy nem tudod megoldani mert nem jött a lap, nem ugyanaz, mint hogy nem tudsz ellene semmit csinálni. lsd. Cthun, bármit csinálsz p tápolja, vagy Nzoth, bármit csinálsz visszahoz egy csomó dr lényt amiket nem tudsz 1 kör alatt elintézni, hacsak ne vagy warrior és nincs nálad brawl, vagyis meg is öl a köv körben. Tehát nem lehet körbejátszani, ill. de, gyors aggro paklival megakadályozod, hogy eljusson a 10. körig, hát nem nagyszerű?
Ja, amúgy SoI-ból 2 pakkot bent hagytam, szükségtelen lapokból hiányzik 1--1 db. a másik tavaszi kiegből még 12 pakli és közben azért nyitogatok az Eldricből is tízen pár % már megvan és közben egész jól el vagyok ott 20-25 környékén.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.20. 00:14:50 -
#1395 Nem igazán tudom mire gondolsz, de olyan itt is van ám, hogy kint egy olyan lény amit ha nem oldasz meg 1-2 körön belül akkor vesztettél. Ilyenkor itt is kell a szerencse, hogy felhúzd azt a lapot.
HS-nél nyilván kell a random a mana rendszerere miatt, mert különben túl konzisztens lenne.
A blizzard sara a játékbeli balansz nem megfelelő kialakítása, de pl ilyen szempontból a WOTC-nek elég komoly tapasztalata van:D
És még ők is követnek el hatalmas hibákat, érdemes olvasgatni a hivatalos oldalon a Latest Developments szekciót, nagyon érdekes cikkek és elég jó betekintést nyújt a dolgok mögé. -
#1394 Persze, más a kettő de akkor is komolytalan ,hogy míg itt azért mindenre van válasz és meg lehet oldani az egyes lapokat, ott van egy csomó olyan lap ami ellen egyszerűen nincsen válasz, mert a fejlesztők elfelejtettek a vírus ellen ellenszert gyártani, ezért aztán minden meccs egyre inkább pénzfeldobás alapú. -
#1393 Hát ilyeneket nehéz Hearthstone vagy Legends fajta játékokban átélni.Nyilván nem is cél ezeknél a játékoknál egy hasonló komplexitású játék megalkotása és nem is lehet csak így egyről a kettőre hasonlóval előállni.
A magic is évek alatt fejlődött ezzé ami manapság.
Engem pl az artok és a játék komplexitásából kifolyólag alkotható paklik és lehetőségek fogtak meg anno.
-
#1392 Ú milyen meccset nyomtam 25-ön egy 34-es ellen a vámpíros paklival.Ő meg ilyen fehér,kék ally deckkel nyomta. A végén körökön keresztül senki nem mert támadni, ill én támadtam volna csak mindig befogatta a repülő lényemet, aztán lett 2 repülőm, így tudtam ütögetni, meg sebezni közvetlenül a lények képességével, de jó kis party volt. Ilyen jó meccseket nem igazán tudok más kártyás játékban játszani. -
#1391 Igen olyan 10-ig ez elég jellemező, türelmetlenek ,vagy nem tudom, 20 felett viszont már nem nagyon van ilyen. -
#1390 Azt vettem észre kis rangon sok ember elég hamar feladja.
Az utóbbi napokban a questek miatt játszogattam csak a játékkal és többségében ai ellen mentem már elég hamar:D
Volt olyan aki úgy adta fel, hogy a gép a következő körében kirakott egy Brumát.(nekem semmi válaszom nem volt rá és a board és life előnyömet is elég hamar eltudja tüntetni egy flying,lifelink,vigilance egy 5/7-es testbe, mondjuk megnyertem végül, de ott néztem mint a moziban, hogy volt egy ilyenje a deckjébe és feladja..)
Most is volt egy olyan csatám ahol igaz felálítottam egy masszív boardot, de miután feladta a gép simán visszajött a meccsbe mert megjöttek a lapjai. -
#1389 A három szinűek vagy klánok tarkirról vagy Alara szétszabdalt darabkái.
A kétszinűek Ravnica guildjei. -
#1388 Ja, megvan, hogy vannak valami klánok és azokhoz tartoznak bizonyos színek és abból jönnek ezek a Jeskai, sultai stb. -
#1387 Ez a Jeskai control, mill stb. honnan jön, mi ez? Nem igazán találtam megoldást rá a gugliban. -
#1386 Tireless tracker önmagában is nagyon durvűn el tud szállni, mindenféle support nélkül:)
-
#1385 Jó lehet nem a végtelenségig de nagyon sokáig tudja nyomni, addig biztos míg 2x is megöl 1 meccs alatt. -
#1384 :D
Hát ha nagyon be akarjuk erőltetni az ilyen anticipate stílusú nézd meg a paklid 3 felső lapját, abból egyet tegyél a kezedbe a másik kettőt pedig a paklid aljára fajta effektet hívhatjuk discovernek is:) -
#1383 Szerintem végtelenségig nem tudja, nem rémlik, hogy lenne infinite kombó investigate-re, de ha lenne akkor duelsbe biztos nem került volna bele(Van egy olyan lap bfz-ben ami infinite kombozik az eldrazzi displacerrel és ide nem tették be(brood monitor, 3 scionnal jön le)
A lény a tireless tracker - landfall-al invetsigate-el az enchant Ulenwald Mysteries, de az akkor kreál 1/1-et amikor feláldozolol egy clue-t.
Egyébként elég sok removal van bent a játékban most ami enchantokat is üt és lényt is egyben.
Az ilyen egy lényt a halálig tápolunk szerintem nem is annyira erős jelenleg ezért.
Gondold el mi lenne, ha betették volna azt az enchantmentet ami 1U(uncommon) és amikor egy baráti lényed combat dmg-et okoz az ellenséges játékosnak invetsigatelsz:) -
#1382 Ja közben rájöttem ,hogy nem discover, az HS-ben van, hanem investigate :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.11. 23:44:48 -
#1381 Van az a lap ami discovernél tokenezik, meg a lény ami ha discoverezel akkor tápolja magát, na ezekre épül és a végtlenségig tudja nyomni a tokeneket, meg a discover lapokat, mert arra is van benne enchant, vagy tárgy már nem emlékszem, de elég durva, ha nem tudod leszedni azt a pár kulcs lapot, gyakorlatilag véged, végtelen 1/1-es token sereget csinál, másik opció ,hogy legyorsulod, de azt sem egyszerű, mert a tokeneket hamar el tudja kezdeni pakolgatni. Nem tudom mi lehet a deck neve, de kipróbálnám, csak hát ugye kell hozzá egy csomó új kieges lap amiből még alig van nekem, mert előbb az innistradosat akarom befejezni, még 6-7 pakli híja. Oath-ot meg lehet hagyom (15 körül) mert alig van már olyan benne amire szükség van a jobb paklikhoz. -
#1380 A discover alatt mit értesz?:)
-
#1379 Úgy látom 20 felett 3 sláger deck van. Jeskai Mill, fehér aggro és a discover pakli. -
#1378 20 felett szinte csak ez a Jeskai mill pakli jön, elég kemény, lehet összerakom majd én is. -
#1377 Ha instantod volt csak kijátszható spennek akkör a main fázisba is automatikusan ment tovább a játék és neked kellett megállítani.
-
#1376 Persze de régebben nem számolta winnek, legalábbis nekem nem, ezért lepődtem most meg a dolgon. Egyébként én mindig végigjátszom hiába kilép, elvégre a játék a lényeg. Ez az instantos elnyomás mi?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.05. 19:39:38 -
#1375 Ha feladja te simán kiléphetsz akkor is megkapod, de írja is a képeryőn mikor megkérdezi, hogy folytatni akarod-e a gép ellen, hogy a jutalmad biztonságban van:)
Az instant-os automatikus elnyomást is visszaállították. -
#1374 Azt tudtátok, hogy ha az ellen feladja, te bukod a meccset akkor mindent megad, arany, győzelem, rank szint? Nekem úgy rémlik eddig csak akkor adta meg ha nyertél is. -
#1373 Hát az aktivitásukat tekintve szerintem ne nagyon számíts ilyesmire, szerintem örülnek ha az éppen aktuális lapkészletet be tudják rakni a játékba úgy, hogy működőképes formában- -
#1372 Egyértelműen a legfrissebb seteket kell gyűjteni, OGW-SOI-EMN.
Szörnyű nagy fiaskó a BFZ, főleg úgy, hogy azokat a lapokat amik kellően erősek és hasznosak lennének a SOI-EMN szezonban meg nem kerültek be.
Erre szerintem nagyon sürgősen kellene találniuk valamit, mert vannak nagyon hasznos és must have lapok az origin,bfz párosban, de a többségük borzalmasan gyenge a legújabb metába, főleg a BFZ szenved ettől.
-
#1371 Na újratelepítettem (fájl ellenőrzés nem segített) most elindult, kérdés játék közben fagy-e még. -
#1370 Korábban már próbáltam 10 alatt akkor csak folyton kifagyott meccs közben, de úgy tűnik javult a helyzet, mert legalább már el sem indul :D