3985
-
#1489 Magicben nem zavar a kombó, meg az OTK, mert van lehetőséged tenni ellene, de HS-ben mit csinálsz? Kispados vagy az ellen körében. -
#1488 Én azt vallom, hogy az aggrótól kezdve az OTK-ig minden archetípusnak megvan a maga élvezeti faktora, ha kellően izgalmas a deck ami köré van építve.
Nyilván ha az ember ellen így nyernek akkor frusztráló tud lenni, de ez sok mindenre igaz az ilyen játékokba:D
Az egy trükkös kérdés, hogy mi a kedvencem a játékban, szerintem nem tudnám megválaszolni, igazából mindig más:D
Mondjuk szerintem Magicbe több az olyan lap ami on spot eldönti a meccs végkimenetelét, főleg, hogy itt a "szerencsés" top decken kívül a random elég kevés szerepet játszik és nem is lehet direktbe lényeket támadni.
Nekem még mindig az a mániám, hogy egyikből a másikba átültetem a lapokat és brainstormingolok azon, hogy muzsikálnának.
BTW, lesz Yu-Gi-Oh is steamen:D
-
#1487 HS-ben amúgy meg pont a trükkös megoldásokat szeretem, de az ilyen OTK meg egyéb kombókat nem. Itt pl. a mill ami még bejön, meg pl. a vámpíros paklik pl. a lifegain deck. Mondjuk a HS-t parkolópályára tettem, mert jelenleg nulla élvezeti faktora van, legalábbis számomra.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.09. 13:58:37 -
#1486 Akkor te egy Timmy típus vagy, én is kedvelem a nagy lényeket, de engem mindig is a szinergiák,kombók azok amik beindították a fantáziám, én inkább Johhny típus vagyok :)
Meg nagyon szeretem a tematikus,tribal dolgokat.
Ez megint egy olyan pont volt mindig is, hogy összerakhatom a fungus tribe deckem vagy cleric típus köré építhetek, lehet nem fog nyerni mert olyan gyenge összességébe, de már önmagában ez plusz fun faktor számomra a játékba:) -
#1485 Ezt kicsit a duels keretein kívül is értettem, ezért címeztem pont neked, de igazából mindegy is, mert kb csak mi hárman írunk a topicba :D -
#1484 Én meg szeretem a nagy lényeket, persze van kombó deckem is jó pár, azok is jók de itt örülök ,hogy lehet ilyen paklikkal játszani, nem csak zoo-val, mint a hulladék HS-ben. -
#1483 Én nem rajongok annyira a ramp deckekért, nekem a magic a kombókról és szinergiákról szól:D -
#1482 Én még mindig az eldrazi ramp decket szeretem a legjobban :) -
#1481 Örülök neki, de ez miért nekem szól külön? :) -
#1480 Uff milyen meccseket mentem ma a Gruul landfall paklimmal:D
Egyik meccsen levittek 2 hp-ra és onnan kerekedtek végül a landek felül az ellenfelen.
Igazi anyagháború volt, a végén a Rolling Thunderral fordítottam meg a csatát.
A másik esetben meg egy UB reanimátorkodó controll ellen sikerült 6 életpontról megfogni a meccset, ez még durvább anyagháború volt:)
ok nem top deckek, de hát az enyém is egy hiányos,optimalizálatlan greedy landfall, mindenesetre Mina and Dann, Wildborn nagyon fun kis lap:)
Hát ha még több Sylvan Advocate-hez hasonló land creaturöket buffoló lap lenne a játékban, mondjuk a Zendikar's Roil enchantment ami általában meghozza az igazi floodot és az meg elementalokat csinál nem land lényeket:)
Dzsini ha benézel: Nem tudom nekem a BFZ mint set annyival jobban bejön az utánna lévő blockoktól.Ez a landfall,converge,ally,devoid,ingest annyival érdekesebb a SOI,Kaladesh-ben felvonultatottaktól, ráadásul a szín kombóknak is sokkal érdekesebb témájuk volt. -
#1479 Boros Vehicle deck.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1478 Eddig egy olyan deckkel találkoztam elég kemény volt, de nyertem, úgy tűnik nem csak mi vagyunk lemaradva lapkészlet szempontjából .) -
#1477 Kaladesh-t egyértelműen, nagyon erős amiket behoz.
questekkel nekem is így van:( -
#1476 Na ezért is nagyszerű ez a játék, hiába nincsen meg a legutolsó két kieg mégis teljesen jól lehet játszani, még haladni is, igaz van most már 3300 körüli aranyam, de nem tudom melyik kieget érdemesebb inkább venni így kivárok vele. Nem tudom csak nálam van-e így de jó ideje alig kapok 120-as kvesztet, főleg 80-ast dobál a csere után is. -
#1475 Túlságosan, lassú és körülményes az egész, nekem valahogy ez most nem jött be, aztán persze majd változhat. Kíváncsi vagyok lesz-e majd valami brutál erős tárgyas pakli! -
#1474 Hátlapok és full art landek, ez a két opció elérhető az item shopban.
Miért nem tetszenek az új mechanikák?
Én azt sajnálom, hogy ez a lap nem kerül be:(
Ezért szurkoltam a leginkább..
-
#1473 Na megcsináltam a story-t, és továbbra sem tetszenek az új mechanikák, a design az viszont nagyon rendben van. Most már lehet venni ilyen design elemeket is a boltban, egy gond van csak ,hogy nem lehet megnézni (legalábbis én nem találtam rá lehetőséget), hogy melyik mit is csinál valójában, meg persze drágák is. Hiányzik 1,7 kieg és majd ilyenre fogok költeni, nyilván :) -
#1472 Hát megmondom őszintén nekem nem tetszenek ezek a tárgyas új mechanikák, igaz még csak az első story küldetést csináltam meg. -
#1471 Magic Duels Patch Notes - szokásosan vicces known issues listával :) -
#1470 Az a cél, hogy erősek, hatékonyak legyenek, és foglalkozni kelljen velük, ha megjelennek. Lényekkel támadható, agyon lehet csapni őket :) -
#1469 Csak nekem tűnik úgy, hogy a Planeswalkerek túlságosan erősek lettek a játékba?
Igaz, hogy csak egy darab lehet a deckbe, de elég kevés a nem burn alapú pw removal.
Szerintem nem ártana ez a kettő lap sem, főleg amilyen pw-k jönnek Kaladashel a játékba...
-
#1468 september 26-ig a BFZ és OGW boosterek 100 goldba kerülnek:)
-
#1467 Találkoztam egy blinkelős csodával:)
Picit kicsi a csatamező...:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.09.16. 02:28:27 -
#1466 "Aranyos" kombók:)
-
#1465 Hát én most látva, hogy a holdas kiegből alig van lap használva, leálltam a vásárlásukkal és inkább gyűjtöm a goldot, hogy majd ha kijön az új kieg akkor majd az alapján, hogyan alakul a játék a szükséges csomagokból vásároljak -
#1464 Szeptember 29
-
#1463 A Zöld-Fehér "zoo"-val r23 volt a maximum amit el tudtam érni tegnap, a kevés és nem a legjobb removalok miatt elég könnyen megfogható 1-1 jobb lénnyel is.
-
#1462 Amúgy tök jó, hogy mindjárt itt az új kieg én meg még meldelni sem tudtam, ami ugye a legújabb kieggel jött be, mert nincsenek meg hozzá a lapok. -
#1461 Nagy készlet, 80 boosteres lesz.
244 (61x4) common, 156 (51x3) uc, 70 (35x2) ritka, 10 mythic.
A kicsik 64 boosteresek.
200 (50x4) common, 120 (40x3) uc, 56 (28x2) ritka, 8 mythic
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.08. 17:42:40 -
#1460 Nézd a jó oldalát, kevesebb boostert kell venni :) -
#1459 Nem kapnak specialitást? Te már láttad a teljes spoilert? Hol? :) Idáig kb. 80-90 lap ismert a 260-ból, még bőven kevesebb, mint a fele. -
#1458 Értem, akkor korán lelkesültem:D
A gremlineknek örülök csak kár, hogy nem kapnak valami tribal specialitást.
De a többi részére áll, nekem az emberek és törpök között nem sok a különbség, nem igazán bírom a törtpöket fantasykban.
Elfek meg olyan örökzöldek, mint az emberek.
Nekem nem tetszik mindenesetre ez a sok ember, sosem voltam oda a human tribalért magicben. -
#1457 A "kicsi" Chandra és Nissa az új "Planeswalker Pack" kiadvány részei lesznek, ez a kezdők részére kiadott tanuló készlet, aminek a lapjai a Standard részei lesznek, de szándékosan gyengébbek, hogy ne a "profik" nyúlják le őket, és nem lesznek boosterekben sem.
Csak emberek - meg elfek, meg vedalkenek, meg törpék, meg aetherbornok, és gremlinek.
A modul grafikák szépen egy körpanorámát alkotnak :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.08. 17:22:39 -
#1456 WTF?
dupla Chandra,dupla Nissa?...(pls Dzsini no story spoiler:D)..de a defiance Chandra elég busted:DPirogéniusz olyan kis unalmacska,Nissa érdekes, mind a
Akkor lesz még Tezzeret mellé.
Egy bajom van a világgal, hogy kicsit túl unalmas felhozatallal bír.
Összehasonlítva pl Mirrodinnal, ott ugyan úgy artifact fókusz melett aztán minden lény típus felsorakozott, itt meg kb csak emberek vannak.
Én ezért szorítok amúgy:)
De sajnos megint az lesz, hogy sok érdekes lap ki fog maradni.:(
pl az origines kiegben 240 lap jött duelsbe, míg bfz-ből már csak a 180-at sem érte el,SOI-ból is vagy 160 valamennyi. -
#1455 Ez jó :) -
#1454 Úgy néz ki megvan a kedvenc lapom Kaladeshből
-
#1453 Na sikerült egy sacrifice deckkel nyernem párat, ráadásul egész vicces az a pakli. -
#1452 Hát szarrá szívat a játék, 28 óta meccset nem tudtam nyerni így most 19-en várom a csodát, hogy végre nem az a két véglet van ,hogy csak a földet adja, vagy csak a varázslatokat. -
#1451 Hát azért itt kicsit másabb egy ilyen deck, nem annyi, mint ott, hogy paklolod le a lényeket és kész. -
#1450 @Shep:
Hearthstone zoo skill:D
ezzel meg a self-mill reanimator hülyeséggel csak felszerencstlénkedtem 20-as szintig, legutóbb origin alatt a lénylopós,feláldozós rakdos deckel voltam itt:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.09.04. 01:11:08