3985
-
#1609 Pár hónapja még egészen másképp vélekedtél az efféle deckekről:D -
#1608 Még régebben összeraktam egy counter spell horror decket, pár napja elkezdtem vele játszogatni, poén és még haladni is lehet vele. -
#1607 Ja, hát igen... :)
Ettől függetlenül az undying beleférne, az első Innistrad blokkban volt, az pedig már 5 éves. Majd másfél hónap múlva megtudjuk.
"The desert oasis of Amonkhet forges warriors. You have trained your entire life for a chance to face the Trials of the Five Gods and join the elite ranks of the Worthy. Using your strength, speed, and cunning, overcome deadly challenges and rise above the competition to claim an honored place in the Afterlife!" -
#1606 Undying az jó lenne, de közben kiderült, hogy ezek valószínűleg néhány storyban használt kártyáról vannak és nem valószinű, hogy az új setből lennének.
-
#1605 Undying teljesen beleférne Amonkhethez, úgyis valami túlvilágos próbás dolgot ígérnek, és az egy marha jól használható, széleskörű cucc.
A többi elég esélytelennek tűnik, az Annihilatorral nagyon megégették magukat, és a legutóbbi Eldrazis szettben is csak 1 lap kapta meg, kulcsszó nélkül. Protection túl bonyolult és egyre kevésbé használják (az még talán lehet, valami ritka/mythic lapon), a landwalkokat meg teljesen visszafogták. -
#1604 Duels képességlistáiban közben megtaláltam az Annihilator,Undying,Protection,Forestwalk keywördöket is amik ugye eddig nem voltak jelen duelsben:) -
#1603 Therosban volt devotion - jól működő dolog volt, egy monocolor jellegű világhoz illik is. -
#1602 Amonkhet neek peek:)
Ezt találtam a duels skill quest menüjében+devotion questek:) -
#1601 Többel is játszom de most azt akarnám fejleszteni. -
#1600 Ezért jó, ha többféle deckel játszol:)
Én most gyűjteni próbálom leárazásokig az aranyat és akkor ellőni majd.
Bár most 1-2 hete nem nagyon játszogattam kártyás játékokkal...:S
Amúgy félelmetes belegondolni, hogy mennyire erős egy fatal push, miközben nem annyira tűnik annak első ránézésre:)
Én egyébként egy Golgari Snake decket tervezgettem, csak kb soha nem lesznek meg a lapok belőle:S -
#1599 Fatal push, ezt akarnám kinyitni a mill deckhez, hát nyilván sikerült pedig már 65%-a megvan a kiegnek, de pont azok a lapok amik kellenének ott várnak az utolsó pár pakliban. Idegesítő ez a rendszer, ok ,hogy előbb utóbb minden lap meglesz csak lehet mire megvan addigra már pont nem azzal akarok játszani. Ma amúgy elvertem majdnem 5e aranyat és 2 olyan lap jött amire jelenleg szükségem van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.12. 11:51:23 -
#1598 Hát ha mást nem is, de a metát elég szépen bewarpolták ezek a lapok.
A Planeswalkerek legnagyobb természetes ellenségei viszont például ezek a járművek jelenleg.
A Smugler Copter viszont tény, hogy az a kategória mint anno Dr. Boom volt, hogy must have ha játszol early lényekkel.
De hát megkaptuk a Fatal Push-t, ami lehető legjobb kártya az early threatek ellen és hát ilyeneket is kaptunk rendesen, főleg zöldbe-:) -
#1597 3 kör alatt megölt egy ilyen fehér tárgyas aggro, ezek a kocsik nem igazán kellettek ebbe a játékba, szerintem. -
#1596 Azért érdekes számomra ez, mert a régi trample szövegezéssel teljesen egyértelmű, de az újból egyáltalán nem gondolnék erre. -
#1595 Nem olyan esemény, ami normál játék alatt gyakran előjön, nem véletlenül nincs is olyan lény, ami "gyárilag" tartalmazza mindkét képességet - ha meg egyszer előfordul, akkor úgyis lesz ott valaki, aki tudja :)
Ennél sokkal de sokkal cifrább dolgok is kijönnek a szabályokból.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.02. 19:25:20 -
laikuss #1594 Ok, "a halálos mennyiségű sebzés 1" eddig erre nem is figyeltem mert bolond lennék így támadni. -
#1593 Semmi extra, így működnek a szabályok. Trample-s lény blokkolásánál mindig halálos mennyiségű sebzést kell kiosztani a védő lény(ek)nek, utána a többi mehet az ellenfélbe.
Ha deathtouch van, akkor a halálos mennyiségű sebzés 1, a maradék 2 mehet tovább. Az, hogy a védő indestructible, az lényegtelen a sebzéskiosztás idején, csak később van szerepe, mikor meg kellene halnia - ekkor nem fog. -
laikuss #1592 Lehet, hogy valamit nem tudok, sőt biztos, de ezt nem értem. -
#1591 Találós kérdés:)
Van egy 3/3-as deathtouch,trample lényed amit az ellenfél blockol egy 3/3-as indestructible-ös lénnyel.
Mi fog történni?
Válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A megtámadott elszenved 2 sebzést, a te lényed pedig elpusztul.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.01.26. 22:22:23 -
#1590 Hát ezt a részét nem ismerem, elég ritkán játszok ott, mivel csak tucatszemét lapjaim vannak:S -
laikuss #1589 Nem arra gondoltam hanem hogy nem lehet végigjátszani egy játékot valami hiba mindig van. -
#1588 Hát ha casual játékos vagy és nem érdekelnek a limited formátumok akkor mindenképp:) -
laikuss #1587 Belelehet sz*rni ebbe az online-ba amióta megcsinálták a frissítést a Magic duelbe. -
#1586 Nem egy erős kombó, csak érdekességnek írtam.
A fireweaver és a Pia's Revolution egyébként is jól szinergizál szinte minden játszható artifactel, így ez csak egy lenne a sok közül, de azért az sem elhanyagolható, hogy egy artifact/burn fajta pakliba ez egy egész hasznos opció tud lenni, pl akár lethal fenyegetés 8 életpontról:) -
#1585 X-et kell kétszer kifizetni, de sehol nincs megemlítve, hogy X nem lehet 0, ha te úgy döntesz.
Vesd össze ezzel:
-
#1584 Hogy van 0 manás kasztolás? Lehet 0 manáért lehívni az artifaktot, nem kötelező minimum 2 mana? -
#1583 Értettem elsőre is, de akkor 5 manáért, 3 lapból 4 sebzés - még annyi értelme sincs. -
#1582 Én a 0 manás castolásra gondolok, nyilván ha manért játszod ki akkor nem akarod, hogy visszamenjen a kezébe. -
#1581 Semmi fenyegetés nincs, mert normális játékos nem olyan hülye, hogy visszaengedje a kezedbe a lapot. -
#1580 De anélkül nincs meg a fenyegetés, gyakorlatilag csak húzod a játékot amíg a köridőd elfogy. -
#1579 A Fireweaver nem is fontos bele , úgyhogy anélkül 3 manáért 3 sebzés 2 lapból. -
#1578 Végtelen loop, ha az ellenfél nem választja a 3 sebzést:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.01.24. 13:29:50 -
#1577 Az majd jövőre kerül bele .) -
#1576 Hát én nem néztem meg szóval ... -
#1575 "Ja, ti biztos észrevettétek" - a lent linkelt videóban például... -
#1574 Ez megint olyan, hogy végre berakták ezt a fícsört, de ezt is sikerült rlbaltázniuk.
Teljesen hiányos az egész, olyan alap dolgokra nem lehet rákeresni mint draw a card és a kezelőfelület is rosszabb lett mint volt, amihez megint csak gratulálni lehet nekik...
Tezzeret nekem bejön, de csak artifact deckekbe éri meg használni.Sajnos ettől a decktől én nagyon távol vagyok, kb 3 boosterem van KLD-ből és 2 AER-ből.
Én még random vadászgatom az OGW boostereket is a második Sylvan Advocate-ért:D
1159 lap van már egyébként a játékba, apró szépséghiba, hogy azért ennek csak a töredéke használható kompetitív közegbe. -
#1573 Vettem még 8 pakkot, benne volt Tezzeret, kár ,hogy számomra az egy halott lap. Ja, ti biztos észrevettétek, de nekem csak most tűnt fel ,hogy végre adtak újabb szűrés lehetőségeket a deckbuilderbe, úgy, mint fontosabb képességek, vagy éppen élet nyerés, boostoló lap stb. Még mindig nem az igaz, de már legalább valami előrelépés mutatkozik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.21. 23:03:19 -
#1572 Hát egy ilyen szintű bugra muszáj azonnal reagálniuk:D -
#1571 Tudnak róla, már készül hozzá az előrehozott javítás. -
#1570 Van egy olyan bug a játékban, hogy ha az Unbridled Growth bármilyen színtelen manát generáló landre rákerül, akkor a kártyák, amiket az enchantolt land segítségével castolsz ingyenesek lesznek:S
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.01.21. 15:53:53