3985
-
megjött a beta meghívóm :) -
MTG Arena gazdaság (arany, ékkövek, boosterek, kártyagyűjtögetés és a többi) -
Bejutottam kipróbáltam, jó lesz ez. Most lesz wipe, elvilegjön új set, meg csomó újítás, pár napja jutottam be kaptam egy csomó Ixalan boostert, de pár nap alatt kicsit kirajzolódott hogy Dinók ütnek mindent :), viszont vicces hogy milyen rongy emberek vannak afk-ol a győzelemért holott wipe-ok jönnek még nincs ladder, csak béta és mégis, nevetséges...
Mindegy most jön be a timer is, szóval ennek vége.
Bizakodó vagyok technikalilag már most veri a Duels-t pedig még eléggé béta állapotú. -
Ha gondolod kérhetsz rá HG-t. Én már egy ideje nem tolom. -
-
utólagos engedélyetekkel frissítettem a topicot -
Hát akkor majd jövőre, pedig bíztam benne, hogy karácsonykor lehet kicsit próbálgatni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.11.24. 17:07:34 -
Dec 4-től indul a zárt béta, először a priority acces-osok kapnak meghívót, ők jan. végéig bekerülnek, és utána jön a pórnép :). Ixalan lapok lesznek csak az elején később bővítik, meg majd közben jön a draft stb. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Magic the Gathering Arena Gameplay at HasCon 2017
-
Nekem sem tetszik annyira a csilli-villi, de leginkább a voice acting amit zavar.
Viszont, ha lesz rendes draft,seled és egy az egyben standard akkor baromi jó lesz.
-
Ez igaz :) -
Olyat senki nem mondott. -
Ok, de ettől nekem még nem kell hogy tetszen :) -
Az, hogy a teljes Magic szabálymotor fut alatta, lesz Draft és hogy a Standard rotációt tartják, már fényévekkel a Duels elé teszi a dolgot :) Ingyenes (ajándék) játéknak meg csilivilinek kell lenni, mert ez streamelhető és közönségcsalogató.
A fő termék úgyis a papír. Továbbra is. -
Á hát beta végén lesz nullázás, úgyhogy elég lesz csak felmérni ,hogy érdekli-e ez az embert később is vagy elég volt belőle annyi.
Amúgy nekem nem tetszik a design, a Duels egyszerűsége jobb volt. A sok csili-vili effekt a HS-ben ism arhaára unalmas egy idő után, itt sem lesz ez másként.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.09.08. 11:46:50 -
Jófélének tűnik. Már regeltem is remélem bekerülök, lesz draft is külön örülök. -
Legalább egyértelművé vált, hogy miért nyírták ki a Duelst. -
https://magic.wizards.com/en/mtgarena -
-
Magic: The Gathering Arena lesz az új Magic játék.
There will be more information on September 7th during our stream.
The digital game has a real name now: Magic: The Gathering Arena -
Vélhetően standard MMO lesz, Magic lore-al.
Szerintem eleve sok-sok évet késtek az MMO-val és mostanság már inkább leáldozóban van a műfajnak.(Nem értem miért nem MOBA-ba fogtak, elvégre rahedli mennyiségű hősük lenne hozzá és azzal aktuálisabbak lennének)
Ettől függetlenül még lehet jó, bár én elég szkeptikusan állok hozzá, főleg.
Abban azért reménykedek hogy vagy f2p vagy egyszeri fizetéses modellt fog követni. -
Egy kis off, szerintetek az mtg mmo-ban hogy oldják meg a harcot? körökreosztott kártyajáték, vagy valami akciódúsabb? -
Érthető a lépés ha a Next veszi át a helyét akkor nincs értelme továbbfejleszteni a Duelst (remélem a stainlesssteelnek nincs köze hozzá mert akkor adtak a szarnak egy pofont).
Kommunikáció meg sosem volt az erősségük SOI után mikor egy csomó lap rosszul működött, teljes kussban voltak míg be nem jelentették a köv kieget na ott lett elegem.
Lehetett volna ez egy jó project profibb hozzáállással, remélhetőleg a Next hozza azt amit ennek kellett volna.
-
Nagyon negatív a közösség reakciója - ha most szólnak, hogy a HoD az utolsó, és ezzel lezárul, akkor azért még elfogadhatóbb lett volna a dolog, mint így, hogy 1 hónappal a megjelenés előtt egyszerűen egy cikkben egy mellékes bekezdésként közlik, hogy "ja, és a Duelsnek vége". -
Ezzel a lépéssel megint nagyszerűen tartották a digitális reputációjukat.
Az, hogy így block közben lelőtték és befejezettlenül hagyták a setet, na meg akik pénzt tettek a jétékba, különösen a Amonkhettel egyetemben azokkal ki sem tudtak volna jobban baszni ezzel a lépéssel.
-
Értem. Kösz. -
nem írják, csak azt, hogy nem lesz több készlet, és hogy sikernek könyvelik el - valószínűleg azért a támogatás még egy ideig megmarad, amíg érzékelhető mennyiségű játékosuk van -
Hát én is de akkor a szervereket is lelövik ,vagy csak nem lesz további támogatás? (nem olvastam végig a cikket) -
Tulajdonképpen 2 év, Origins, BFZ, OGW, SOI, EMN, KLD, AER, AKH - nem rossz mennyiség. Viszont kezdett kezelhetetlen lenni a lapmennyiség ebben a felépítésben (rotáció hiánya, kártyakezelés, stb.)
Én jól szórakoztam vele. -
Hát ez nem tartott túl sokáig. -
A Duels az Amonkhettel lezárult
-
Oh, egyébként a kedvencem a setből:D
Most már 2 manán sem vagyunk biztonságban a counterektől.xD
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.05.08. 11:53:15 -
Ha már a kombóknál tartunk
Egész vicces combó deckeket is lehet már játszani duelsbe, persze duelsbe ezek soha nem lesznek elég konzisztensek, de most már határozottan vannak játszható combó opciók.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.05.08. 11:16:42 -
Hát közben rájöttem ,hogy valami bug volt és hibásan mutatta a lapkészletemet, sajnos hiányoznak lapok és pont olyanok is amik ehhez a deckhez kellenek :( -
Ilyenek után mindig késztetést érzek hogy ismét felrakjam, de már nagyon le vagyok maradva sokat kellene grindelnem :). -
Megnéztem a videot, beteg. Remélem megvan hozzá minden lapom! .) -
Decklist
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.05.07. 17:28:44 -
Melyik az a kombó? (nincs kedvem a sok száz lap közül kibogarászni) -
Ezzel a lappal már duelsbe is lehet infinite kombózni:)
Vicces, mert teljesen idegennek hat a duels környezetében ezt látni:D -
Na hát ez meglepő. 30 boosterből kinyitottam az összes legritkább lapot, meg minden egyébből is egyet legalább, szóval most nincsen lakatos lapom :)