Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erasmus4
2v2 ilyen formában nem jön be semmi interakció, mondjuk ha rendberakják, akkor néha párba állhatnánk összeegyeztetett deckekkel szórakozni picit.

Dzsini
Már amikor a halasztást bejelentették mondták, hogy lesz pénzdíj a 2HG győzelemért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Persze érdekesebb, de nincs mindig kedvem várni a lépéseit, nekem amúgy is leginkább a 2vs2 jön be de hát arra ugye semmi nem jár, pedig azért a küldetések teljesítését simán lehetővé tenném ott, még ha gold nem is jár a győzelemért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

erasmus4
Amúgy én meg csak élesben szeretek játszani, sokkal élvezetesebb számomra, jó amikor lemocidolnak az nem 😄.

erasmus4
Ha nincs kedvem akkor red aggroval gyorsan megcisnálom a win-t és lépek 😄

Shep
Ha játszom élesben is akkor igen, de nem mindig van hozzá kedvem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

erasmus4
Most járok 6000 gold körül (napi win, meg a dailyk, plus ha vna kedvem 1-2 meccs még) még 15 nap, még egy ~2500gold összejöhet ilyen tempóban. Amúgy a napi win-re ti is 30+20-at kaptok?

Shep
Na fene, akkor nem sok gold gyűlik össze addigra 😞

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Kösz, akkor addig pár pakkra való összegyűjthető.

erasmus4
Áprilisban elvileg de pontos dátum nincs.

Shep
Imádom mikor nem érzékeli a kveszthez szükséges esemény bekövetkeztét, így holnap nyomhatom el és a 75-ös helyett jó esély van rá ,hogy csak 50-est kapok. Mikor jönnek amúgy a kiegek? Minden lap megvan már úgyhogy jó lenne addig minél több goldot összeszedni!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.19. 14:21:37

DasIsFuck
Várható volt, hirtelen jött ötletből raktam össze lifegain triggere a decket, .
OGW hoz majd hasznos bw vámpír lifegain komponenseket😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Kipróbáltam élesben a korábban linkelt vámpíros decket, ha összejönnek a dolgok nagyon komoly, ha viszont nem akkor sajna nagyon gyenge, úgyhogy poénkodásra pont jó 😊

Shep
Ok, csak ez nem realizálódott, de amúgy meg tök mindegy, majd idővel meglesz mindegyik, most már úgyis elég jól adja a goldot.

Dzsini
Végül is január óta csak néhányszor volt szó a topicban arról, hogy az OGW és a SOI egyszerre érkezik 😊

Shep
Hát én eddig azt hittem csak 1 kieg jön .)

erasmus4
Basszus mekkora meccset mentem az előbb, domináltam a 6.-7. körre lent volt Jace és Nissa pw-ként. Egy óriási hiábt követtem el az elején Jace tapolásakor Ulamogot dobtam el gondoltam úgyse lesz rá szökség. Csakhogy az enemy Necromatic summonnal beidézte az én temetőmből ... Szerencsére így a képessége hogy 2-t exilelol nem aktiválódott. Na mondom vége. Jacenek benoymtam a -9es képességét, Nissával húztam lapot Kiora, kitettem, azán elkezdtem kipakolni amit csak tudtam égetni a library-ját, Kiora -2, Disciple of the Ring (Van remény!), csak nem tudtam kirakni még mert nem volt mana.
Enemy köre Ulamog arcra maradt vagy 7-8 lapom, Oblivion shower , minden földet megkapott 😄.
Disciple ki, meg még volt valami olcsó. Fogyott a lapja de nem eléggé.
enemy köre: tapolom Ulamogot meg a Showert. Kirakja Emeria shepherdet plainst játszik másik emeria shepherd ...ok..
Megint én jövök Nissa laphúzás: Talent of the Telepath KÖSZIKE! Elnyomom Planaroutburst, meg volt Necromatic summon, Mire elkaszoltam mindet elfogyott a lapja. GG
Az ilyen meccsek miatt szeretem ezt a játékot.

erasmus4
Ti mit fogtok venni ha kijönnek a kiegek? Oath-ot, Innistradot, vagy egyet innen egyet onnan?
Én szerintem Innistradot preferálom majd 2/1 vagy 3/1 arányban majd meglátom, igaz attól is függ mi jön Duelsbe.

Shep
Ez a rémálom gyerek tetszik 😊

DasIsFuck
No, itt a tutelage deckeknek még egy győzelmi kondíció😊

Nahiri😊

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.03.14. 19:44:56

erasmus4
Moss csere várható volt, bár ez ugyanúgy 2 mana előny (legalább csak basic landet kaphat, meg az enemyt nem nyomorítja).

Jagged Archert sajnálom, elf deckel csak azzal lehetett megfogni a szárnyasakat, most még ezt is elvették tőle, igaz más deckekbe nem rossz az új lap ami jött helyette.

Végül is úgyis kapunk egy csomó új lapot szóval, úgyis átalakul minden.

DasIsFuck
Sokféle land létezik a magicbe amit te említesz azokat úgy hívják, hogy ultility landek.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.03.11. 20:11:31

DasIsFuck
A Myr-Sabre csere vicces, főleg a magyarázattal.

Alapvetően csak curve miatt ki a fene rakná be azt a vanília 2/1-est?

A myr tényleg túl effektív volt, de a sacrifice decknek egy rettentően fontos láncszeme.

A ramp meg szerintem meglett volna az acid-moss pótlék nélkül is.
Az explosive vegetation is nagyon erős lap, alapvetően az egész Khan block túl erős lapokkal van tele.

Dzsini
változások az alapcsomagban - nem csak az új lapok jönnek, hanem néhány régit is kiköltöztetnek.

Tehát ez lesz a módszer a játék egészségesen tartására.

Na nekem itt halt meg a játék. Land: +1+1 counter egy lényre, illetve vigilance, oh és persze két fajta mana. INGYEN! Ez nevetséges a land legyen land, ez konkrétan három fajta előny INGYEN.
Dzsini
A tormentort? Mert blokkolhatatlan mikor ködként elindítod, és amint kiderül, hogy valóban nem blokkolták visszafordítod a képességével és 4/4-es.

(ez továbbra is a Duels topic)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.09. 10:20:20

erasmus4
Ezt láttátok-e már link?

Vannak érdekes lapok remélem jönnek duelsbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez poén lap 😄
Ez brutális.
Ezt miért akarná bárki árfordítani?

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.03.09. 09:56:45

DasIsFuck

Shep
Na ezt jó tudni, köszi, meg is nézem.

erasmus4
Igen írták redditen, ha lecseréled a napit akkor a régi rend szerint kapsz napit (20/40/60). Ha újraindítod a klienst akkor átvált az új értékre, tehát ha 20asra cserélted le átáll 50 gold-ra, és ha megcsinálod annyit is kapsz
A vicc az ha nem indítod újra a klienst és megcisnálod a 20ast nem 50et kapsz hanem tényleg 20at 😄.
Na még pár hónap és javítják 😄

Shep
Hát nekem megint 20 goldosat adott az elnyomás után. Úgy tűnik bugos még.

erasmus4
Igaz a napi max gold 400 (napi nincs benne) maradt, de így is csak egyszer értem el szóval nem izgat 😊.
Az AI gold pedig maradt ugyanannyi, hogy inkább a versus-t preferálják az emberek.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.03.03. 08:50:32

Shep
Na ezt holnap kipróbálom.

Shep
Igen? Nekem ma is csak 20-ast dobott, lepörgetve is, ráadásul 2 napja ez megy így végül csak megcsináltam az egyiket.

DasIsFuck
Ez jó, így kevésbé leszek lemaradva az áprilisi dupla kieg jövetelével😄

erasmus4
Megnövelték a gold rewardot, emberek ellen 30 gold, a napik pedig 50, 75, 100 goldot adnak mától.

DasIsFuck
kiötlöttem egy ilyet, bloodbond és steward lifegain greed(saját kreálmány, szal 98%, hogy szar😄)

A healeres bw lifegain grind deckek viszont valószínűleg működőképesebbek.
Magic Online múltkor ezt raktam össze, mint bw vámpír lifegain deck.

Áprilisba majd jönnek az oath vámpírjai a feketébe és a soi vámpírjai a pirosba😊

Shep
Tud valaki egy tűrhető vámpíros decklistet?

DasIsFuck
A 2HG eleve inkább amolyan fun formátumként van jelen a magicbe.
Az OGW-vel pl kapni fogunk pár surge lapot.
Ezek kivétel nélkül csak piros és kék színbe fordulnak elő, tehát Izzet fogja dominálni valószínűleg a 2HG módot.

[url=http://gatherer.wizards.com/Pages/Search/Default.aspx?action=advanced&set=+<%22Oath%20of%20the%20Gatewatch%22>&text=+<%22surge%22>]Itt van a lista ezekről a lapokról(Wall of Resurgence kivétel)[/url]

Shep
Egész jó meccseket lehet játszani 2vs2-ben, csak sajnos elég sokat kell várni mire meglesz a 4 ember, de megéri. Mondjuk azért az elég béna, hogy a végén ki sem írja, hogy nyertünk/vesztettünk, ráadásul a 4 játékos képét sem hozza fel, csak 2-t, az, hogy gold nem jár érte annyira nem baj így tényleg csak a szórakozásról szól a dolog, bár gondolom idővel ez is változni fog, ami annyiból jó lesz ,hogy talán többen fognak ebben a módban játszani, viszont emiatt csökken majd a fun faktor is azok miatt akik ide is a fullos ebben a módban erős deckekkel fognak nyomulni.

Shep
2vs2-ben az egyik gyerek azt a landfall témát nyomta és a semmiből csinált 7db 7/7-es token lószart és lazán nyertek, persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy nekik minden összejött, nekem 20 lapból 5 db föld jött fel és a "társam" sem volt szerencsésebb.

Shep
Kösz, akkor a BUG-ot meg is nézem.

erasmus4
Nem is tudom, max rank környékén, mostanában egyszer UR topter-t láttam, BUG decket egy kettőt. De a kék nem igazán domináns most tapasztalataim szerint, egyre kevesebb a ramp, több az aggro, piros, piros fekete mostanában, monoblack is akad. De szerintem közrejátszik az is, hogy aki elérte a 40et az próbálgat már mindenféle decket.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.02.28. 08:34:20

Shep
Mi most a legerősebb kék + bármi pakli?

Oh már értem,nagyon köszönöm a tanácsokat,igyekszem meg is fogadni,eddig még csak olvasgattam a játékról ezt-azt,próbálgattam telefonos verzióba picit,de ott túl pici a kijelző😊
erasmus4
Először csak a campaignt tudod tolni, érdemes az összeset megcsinálni, abból szerzel egy kis pénzt, vhetsz pár boostert. Ekkor össze kell raknod egy decket, aztán ai-k ellen próbálgatni mit tud, Ai easy 5god medium 10 hard 15, ember ellen 20 gold-ot kapsz. A 20 goldos napikat le tudod cserélni, sokszor kapsz 60 goldosat, amikor csak nyerni kell kettőt pl. kék vagy zöld deckel.

A nevedet akkor látod ha gép, ellen akár ember ellen játszol és rázoomlosz a "képedre" kiírja hanyas rankon vagy kb ennyi.

Emberek ellen nem érdemes az elején menni amíg nem vagy tisztában az alapokkal, és később se fogsz túl magas szintre jutni, a kicsi lapkészlet miatt. pvp győzöl +1 vesztesz -1 rank , és 40 a max, végül is alacsony rankon olyanokkal kerülsz össze akik ellen van esélyed kis lapkészlettel is, lehet élvezetes meccseket nyomni.

Igazából mindegy a rank napi 2-3 meccs egy kis napi magic😊, én így játszok vele, nem farmolok, így is sézpen meg lett minden lapom.
Mivel minden lapból csak annyit kapsz amennyit fel is tudsz hasnálni, ha megvan mind boostert sem tudsz venni, így lehet gyújteni a köv kiegre, ami majd áprilisban lesz, és ott egyben kettőt is kapunk, az Oath of gatewatch-t, és a Shadow over Innistrad-ot.
Újként ajánlom inkább az Origin paklik bontogatását.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.02.27. 08:14:37

Köszike a válaszod,de hol látom én a nevem,mert csak szürke színű a quest?
erasmus4
Első lépés felesleges volt😊.
Steamről leszedted, onnan indítod a steames felhasználónevedet fogja használni a játék is.

Sziasztok,üdv mindenkinek😊
Kérdés,ki szeretném próbálni a játékot, regeltem a Wizardra,leszedtem a Duelst a Steamről,de hol tudok bejelentkezni a játékba?