3985
-
#1889 Hát jó nagy semmi a jutalom ezen a free eseményen. 3 win és kaptam 1 db nem gyakori lapot, azt hittem ,hogy ha többet nyerek akkor a korábbi győzelmek 1-1 lapját is megkapom. Ez így elég sovány, viszont legalább az első meccsem nagyon jó volt. -
#1888 Ja, azt nem is figyeltem. Kösz. Nem igazán eventeztem eddig, lévén többnyire fizetősök voltak. -
#1887 A free event singleton paklit igényel (tehát basic landeken kívül mindenből csak 1 lehet) -
#1886 Amúgy a free eventen sem tudok játszani, a pakli választásnál üres az egész, vagy kellene csinálni egy full saját decket? Eddig ez nem volt követelmény. -
#1885 Nekem jött, de én az életben nem vettem volna észre, ha nem írjátok itt:D -
#1884 Sajna nem jött ilyen, utolsó levél tőlük a leállásról és az indulás menetrendjéről szól. -
#1883 Ilyennek kéne lennie:
-
#1882 Na hát nekem marhára nem jött levél :( -
#1881 Kaptál levelet a kóddal -
#1880 Nem úgy volt ,hogy aki a zárt bétában részt vett az kap pár extra lapot? Planeswalkerek rémlenek.
Most nézem redditen írják ,hogy mailban jön hozzá kód ami lehet spamba fut be :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.09.28. 12:44:05 -
#1879 Köszi:) -
#1878 Kösz, működött. -
#1877 PlayRavnica (Store - Redeem Code)
3 Ravnica booster -
#1876 Hoppá, előrébb hozták már megy. -
#1875 De jó, most nézem, hogy 22.00-kor fog kezdődni a móka. Ebből így akkor ma nem lesz játék :( -
#1874 -
#1873 Nyílván valami olyasmi van a háttérben hogy hogyan lehet rávenni az embereket a pénzköltésre, csak manapság már azzal hogy elzárják előlük a játékmódokat nem lehet, lásd Fornite sikere a customizationnel stb., még a Battlefield 5 is átáll az ingyenes dlc-kre, más játékok tudom de az elv ugyan az, játszhat mindent ingyen,aztán a mindenféle csilivili szarokért meg fizess. -
#1872 Akkor fordított pszichológia - kérd az ellentétét annak, amit szeretnél :D -
#1871 Te mégis mennyire követed figyelemmel a játék fejlődését?
Mindig mondják figyelnek hallgatnak aztán teljesen az ellenkezőjét csinálják annak, amit a játékosok akarnak. Jó példa erre az economy update anno, mindeki írta hogy rossz alig lehet haladni, erre behoztak egy mégrosszabbat, aztán azt úgy ahogy rendbe tették, bár az 5.ik mythic még minidg 1%-ot ad a vaultba szóval ugyan úgy semmit nem ér, de elvileg dolgoznak rajta rendben, de úgy behozni fun játékmódokat hogy rosszabb árazása van mint a QC-nek, Competitive Constructed-et meg kiveszik mikor csak annyi volt vele a baj hogy a QC-t nyeremény/időráfordítás arányában jobban megéri farmolni, kiveszik mert a játékosok kis százaléka játszik vele, megsem fordult a fejükban hogy növeljék a rewardot esetleg pedig azt is írták sokan, szóval igen tudják hogy mit szeretnének a játékosok csak leszarják azok akik ebben döntenek. -
#1870 Ha nem fontos, akkor miért veszel részt a bétatesztelésben? Az a célja, hogy azok számára, akik játszani fognak a lehető legjobb élményt nyújtsa a játék. Ehhez pedig arra van szükség, hogy a tapasztalatokról beszámolj nekik, mert a te szavad ugyanannyira számít, mint mindenki másé. Ezért alakítottak már ezer és egy dologgal kapcsolatban az első tesztek óta, ezért alakulnak át most az ikonok jobban értelmezhetőre, stb.
Ha nem szólsz, nem fogják tudni, hogy mit szeretnél. Ha egy ember mondja, az 1 vélemény. Ha ezren leírják erre válaszként, hogy "szerintem is", az 1000 vélemény. Melyik számít jobban?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.16. 10:17:01 -
#1869 Nem mondod :P, szerinted nem ezen pörög a hivalatos fórum és a reddit is, mindek írjam le ezredjére.... -
#1868 Abban biztos lehetsz, hogy itt nem olvassák a bétatesztelés során szerzett tapasztalataidat. Írd meg nekik, van rá lehetőség.
Erről szól egy bétateszt. -
#1867 Annyira rosszul csinálják hogy az hihetetlen a wotcnál, behoznak fun eventeket (dupla hp/pauper/exploration(2 földet rakhatsz körönkét, és 9 lappal kezdesz max kéz nélkül)) 600 goldért és 2 győzelem esetén kapsz egy paklit, amúgy csak egy uncommon-t, mégis ki fog ezzel így játszani, tegyék ingyenessé és akkor a napi wineket ott is lehetne csinálni kis változatosság, de így csak minuszban van az ember egy fun játékmód miatt, nevetséges. -
#1866 Hát én nem tudom mit csináltak a játékkal de 3 napja folyamatosan szívok. Normális leosztásom nem volt. Folyamatos a bukó, vagy szarásig adja a földet, vagy nem ad egyáltalán, vagy mindenre ott az ellennél egyből a válasz. múlt héten még tök jó meccseket nyomtam, de azóta megbolondult a játék. -
#1865 Most, hogy így írod és visszagondoltam, lehet ,hogy volt neki lent ilyen és akkor így meg is oldódott a rejtély. Arra azért jó volt, hogy legalább megtudtam ,hogy hiába elpusztíthatatlan a mínuszolással le lehet kapni. -
#1864 De látványra a toughnessből vonja le, mintha az csökkenne attól, hogy sebződik - és ez félrevezető sok esetben.
Egy villámcsapást kapott 4/4-es lény nem 4/1-es, hanem 4/4-es, 3 sebzéssel.
A Soul Scar Mage jó megoldás lehet amúgy, igen. -
#1863 Most, hogy mondod úgy rémlik a duels/aréna is külön piros értékkel jelzi a sebzést.
@1862: Véletlen nem volt lent neki egy Sour Scar Mage-e? Mert az csinálja azt, hogy a normál sebzést lényekre -1/-1 counter formába rakja rá.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.08.09. 11:16:52 -
#1862 Akkor ezt már nem fogjuk megfejteni, kár ,hogy itt nincs replay, vagy hasonló. -
#1861 Pontosan kellene minden körülmény és a lapok, hogy ki lehessen deríteni, mert abból, amit leírtál még nem lehet tudni. -
#1860 Akkor meg továbbra sem értem miért halt meg két olyan laptól ami annyit csinál ,hogy sebez 3-at meg sebez 2-t -
#1859 Ilyesmiről szó se volt. -
#1858 Tehát akkor hiába elpusztíthatatlan simán le lehet lövöldözni őket 2-3 shock-al? Hát ezt jó tudni bár ez így elég nagy hülyeség szerintem. -
#1857 A damage nem csökkenti a toughnesst (és ebből a szempontból az Arena és a Duels is megtévesztő, és butaságot mutat a kártyán). A sebzést külön jelölik a lényen, és ha annak a mennyisége eléri a lény toughnessét, akkor az state based actionként elindul a temetőbe. Ez az a szabály, amitől az indestructible véd.
Ettől független szabály az, hogy egy lénynek a toughness értéke legalább 1 kell, hogy legyen, hogy létezhessen, 0 vagy kevesebb esetén távozik a játékból.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.09. 05:30:29 -
#1856 A másik lap képe lemaradt:)
A -X/-X lapok, ha 0-ra lecsökkentik egy lap Toughness értékét, akkor automatikusan meghalnak.
Na most ha úgy van ahogy sejteted, hogy a -X lapot használta először és aztán a shockot, akkor én úgy tudom nem kellene meghalnia, mert abban az esetben a damage az ami 0-ra csökkenti a toughness értéket. Fordított esetben viszont a shock sebez 2-t a lénybe ami a kör végéig permanens az indestructible csak annyit csinál, hogy ha 0-ra csökkenne sebzéstől akkor nem hal meg, de a -X effektek ugyanúgy elviszik a lényt.
-
#1855 Na ezt most nem értem.
Van ez a lap
Rányomott egy ilyet
majd egy Shock-ot és meghalt a lényem. Na most ha elpusztíthatatlan akkor miért halt meg? A leírásban is az van ,hogy damage-től nem halhat meg.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.08.08. 23:34:19 -
#1854 Tetszek ez a Brewers delight event. Eddig kettőt mentem mindkétszer megvolt a 3 győzelem, és meg is van a következő pakli amit össze akarok rakni, a Revel in riches, sajnos elég sok drága lap hiányzik hozzá.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.07.29. 13:53:36 -
#1853 Mert gondolom azt szánják sima bo1-es ladder módnak, a comp playt pedig a bo3-as laddernek.
Az ezen kívül lévő liga módok azok ahol nyereményért/kollekció bővítésért lehet játszani.(quick draft, quick const., comp draft & const.) -
#1852 Kiindulásnak jó, de remélem tovább fejlesztik és több mindent fog figyelni, mert így nem móka a kezdők számára és ahogy a hivatalos fórumot elnézem elég sokan panaszkodnak a jelenlegi matchmakingre. Na meg igazából azt sem értem ,hogy a free play ami elvileg ugye a fun mód lenne miért lehet szintet lépni? -
#1851 Nyilván van a rendszerben tervezéséből fakadó hiba, viszont alapvetően nem egy rossz elképzelés.
Szerintem jobb ez a semmitől a free play módba. -
#1850 Engen nem az érdekel, hogy hol állok, hanem hogy jó legyen a meccs, na most egy erős ellenfél aki szétkap nem éppen ez a kategória. Erre persze lehet írni, hogy jobbtól lehet tanulni meg hasonlók, de számomra nem cél, hogy jobb legyek én csak szórakozni akarok.
Utánanéztem tényleg úgy tűnik ahogy itt is írta valaki nemrég, hogy figyeli a legerősebb lapjaidat a pakliban és az alapján sorsol össze, ami totális hülyeség attól ,hogy valakinek van 1-2 jó lapja a deckben még nem lesz a pakli is jó, ahogy a játékos tudását sem tükrözi. Mai tapasztalatom is az előbbit támasztja alá, mikor a low buget vámpír paklival nyomtam adta a bronz ellenfeleket, mikor meg átváltottam a drágább combo paklira akkor azonnal nyomta a kék ikonos szintű egyéneket.