3985
-
nordan #1929 Köszönöm az infókat építettem is egy brutál kék/fekete paklit,de és itt jön a DE ha nem jön föld elcsavarnak és 5 ből 4x nem jön...vagy fekete van a kezemben és kék földem van vagy fordítva, kriminális az RNG faktor ebben a játékban -
#1928 Az aréna pont, hogy a f2p modellre épül, még akkor is ha szar, de ez az amivel eladható lesz. -
#1927 Azért ennyire nem vészes bétában is pár hónap alatt jópár meta decket össze tudtam rakni, meg néhány junkot is, csak ugye így wipe után, jobban zavarnak ezek a dolgok. Már most van egy majdnem kész vörös aggrom, azért nem a MonoU flyert raktam össze mert nem volt elég common!!! wildcardom (elhasználtam még a singletonra) :D.
A draft meg tényleg jó lenne, mert a reward nem rossz, de most ide kapsz pár lapot most oda, így meta decket nem fogsz összerakni, Constructedbe meg kell. -
Ersiman #1926 A Magic nem F2P, csak a kliensért nem kell fizetned - kemény üzleti modellre épül. Ha nem zavar, és jól szórakozol vele az ingyenes rankedben bronz 4 alján (mint én) akkor semmi gond ezzel. -
#1925 Ez a rendszer, hogy ha az ember draftra tartalékolja a goldot akkor nem lehet wildcardot szerezni egészen kriminális.
-
#1924 Én ajánlanám, hogy nézz sok streamet - a Wizards saját oldalán naponta vannak Arénás játékosok (ott főleg az a cél, hogy kezdő játékosoknak magyarázzanak, tehát nyugodtan lehet kérdezni is), de amúgy is van mindig Twitchen jónéhány aktív játékos (itt egyszerre látszanak az Arena, a "nagy" Magic klienssel játszók és az élő események közvetítései is).
Rengeteget lehet tanulni tőlük, és biztos találsz olyanokat, akiknek a stílusa-közössége bejön. -
#1923 *ez atelefonos átírás kiidegel.... -
#1922 Igen free playben nincs értelme a ranknak a de késnek megfelelő ellent kapsz,pont azért hogy ki tudja próbálni június deckeket és ne meta deckeket ellen menj velük.
Mulliganelj ha Szar a kezdő kezed ,akár kétszer is haugyse jó add fel és kezdj másik meccset. Constructedbe meg majd akkor menj amikor már megvan az összes kezdő paklidedben hogy legalább azokat ismerd meg egy normális deckeket,a vámpír jelenleg nem túl erős.
-
nordan #1921 hát bementem egy constructedbe/500 goldért az ingyen volt :P/....a gyerek eldobatta az összes lapom 4-5 kör alatt -
Ersiman #1920 Minimum két földed legyen, de az is csak akkor ha vannak a kezedben hozzá olcsó lapok. 3-4 az ideális. Maradj a free playnél, a többi mind fizetős - azt csak akkor csináld, ha már kiismerted a decked és legalább 50% a nyerési arányod. Egyébként ráfizetsz. A Magic semmilyen formában soha nem volt F2P barát.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2018.10.11. 23:12:27 -
nordan #1919 hmm tehát akkor inkáb kevesebb lappal kezdjek mullineggel hátha ad még földet? milyen game módban játsszak? ami ilyen Noob verzió még? -
#1918 Gondolom free playt játszol ,ott azt nézi hogy egyénileg milyen erősségű lapok vannak a paklidedben és nagyjából olyan ellenfeleket kapsz , a probléma ott lehet hogy ujonc vagy csomó hibát elkövethetsz, ami látszik abbol is hogy nekimesz 1 foldel. Hidd el az ellen se profi csak valószínűleg nagyobb tapasztalata van, idővel jobb lesz. -
Orrin #1917 1 földes kezet miért nem mullinegelsz le? Az ellenfeled meg szimpla merfolk decket játszik, az összes lap a boardján benne van az alap kék-zöld deckbe amit te is megkaptál/megfogsz kapni 1-2 napon belül. -
nordan #1916 3. köröm jön..............nem hiszem el, 25! föld! és ez van mindig,de ez milyen beteg kombó megint ellenem?
-
nordan #1915 5 dollárt már ráköltöttem/arra volt az az akciós csomag amivel vagy 15 paklit kaptam meg játszom 2 napja és kb 20-25 paklit szereztem/ és egy elég erős vámpír/angyal paklit összemakkoltam vele amit youtubeon találtam,de szerintem figyelheti a lapok erősségét/nekem szerintem elég sok legendary meg rare van benne/,mert ilyen versenyzőkkel rak össze vagy én nem is tudom,de olyan beteg kombópaklikat kapo,hogy nem hiszem el,de ahogy mondtam ha ekkora pengék ezek az arcok mit keresnek BRONZ 4-es fokozaton -
Ersiman #1914 Starter deckekből próbld a kék-zöld vagy a fekete-fehér változatot. Ezekkel én többet nyertem mint vesztettem, de attól ezek még persze abszolút kezdő deckek. Viszont a többség, aki nem öl hirtelen sok pénzt bele, vagy nem nagyon profi magices, az szintén ezekkel játszik.
Nemrég volt törlés, sokan a régi játékosok közül is alapról indultak, akik pedig mint én is az open betában kezdett játszani - az biztos. Itt nem lehet gyorsan tier 1-es decket építeni, mert nincs miből. Csak packból juthatsz Wild Cardokhoz, azokat meg csak venni lehet.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2018.10.11. 20:10:42 -
nordan #1913 2 órája játszom 7x kaptam ki egyetlen játékban sem volt 4 db nál több földem ,mit rontok el? 60 lapból 25 land
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.11. 19:55:35 -
nordan #1912 12 fehér és 13 fekete azt jelenti a 12/13 :P de így se jön -
nordan #1911 2 napja Bronz 4 vagyok...ilyen versenygyőztes paklikkal jönnek ellenem :D csak azt nem értem akik ekkora oengék mit keresnek a leggyengébb fokozaton :P -
#1910 RNG. Természetesen csak neked külön mindig kevesebb jön, vagy túl sok jön, de ez minden véletlenszám-generátorra igaz, minden játékban, hogy az aktuális játékossal mindig szemétkedik :) -
nordan #1909 6. körben ülök Kettő darab LAND-el...van még 5 Hp-m....... 25db land van a pakliban :D ez mi? -
Ersiman #1908 Én is csak nemrég kezdtem a játékot, nekem eddig a Starter deckekből a fekete-fehér és a kék-zöld jött be legjobban. -
#1907 két szín 12+13 szerintem, az egy alacsony curve mellé elég lehet. -
#1906 Eleinte érdemesebb az előre gyártott paklikkal játszani, annyira nem rosszak azért és nagyobb eséllyel kerülsz össze olyan játékossal aki szintén egy olyannal játszik. A két legjobb közülük a Primal Futy(ez a mono zöld) illetve a Jungle Secrets(kék-zöld merfolk pakli)
A 12/13 föld az nagyon kevés, úgy indulj ki, hogy 24 az alap. -
#1905 Az alap paklik mindig ratyik és kell szépen lassan össze rakni a "metább" dekket -
nordan #1904 3. körben kikaptam :D 2 db földem volt fehér...kezemben fekete lapok.....12/13 földem van a pakliban, ellenfélnek pedig 6% minion és már 14 életem van, nem jön fekete, meghaltam game over
következő játék ugyanez fordítva....csak föld 4. körben -2 ben..........
ehhhhh
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.11. 12:52:55 -
nordan #1903 Azért nem kicsit idegesítő ez a játék: ellenfél 4 kör alatt kirak 7 földet és 5 lényt ami szétbuffolja egymást és lever 20 hpról...és ez a leggyengébb fokozaton.... bronz 4-es vagyok, még a lapokat se ismerem és ilyen paklik jönnek? kicsit fura,hogy akinek ilyen penge kombó paklija van az mit keres a legalacsonyabb szinten?
A másik pedig a land rng, ha kapsz földet illetve ha nem kapsz mindent tönkre tehet, tudom ez a gyökere a játéknak,de ez nagyon nagy random faktor
ui: ezek az előre gyártott paklik ezek az enyémek maradnak örökre? ma másodszorra logoltam be és kaptam egy piros dinó paklit
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.11. 11:14:16 -
#1902 Szia, a magic alapból BO3 (Best of 3, két győzelemig tartó játék valaki ellen tehát max 3 meccs), első játék után a paklidat átvariálhatod a sideboardba tett 15 lappal, hogy jobb legyen az adott ellenfél ellen.
Az Arénában viszont a felkapottabb jtáékmódokban csak 1szer játszol valaki ellen ott nincs értelme a sideboardnak.
Ami játékmód előtt ott van hogy COMPETITIVE az BO3, ami előtt nincs ott csak 1 meccs dönt. -
nordan #1901 köszönöm!
mi az a sideboard és mire való? -
Ersiman #1900 Szerintem az a Hour of Devastation [HOU] része, az meg lehet nincs a MTG A-ban.
Crested Sunmare
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2018.10.11. 00:14:57 -
nordan #1899 Sziasztok! nem tudja valaki,hogy egy CRESTED SUNMARE-t hogyan tudnék beszerezni? melyik pakliban lehet? lecraftolni nem lehet sajnos -
#1898 Szórakoztató, ha jól beindul :)
-
#1897 Merfolk deck olcsó fejlesztett változata.
Napi grindra elé jó és olcsó összerakni, mert a pakli nagyja alapból meglesz.
-
#1896 Ladderre elsősorban mindenki csak farm miatt fog járni szerintem. Eventek lesznek olyanok, hogy oda kelleni fog egy normális tier deck. Azokat meg rohadt nehéz összefarmolni, mert rettenet sok rare kell hozzájuk.
Mert ugye eventeken nem nézi, hogy te milyen "szintű" deckel játszol, ladderen meg ott bronzba tele lesz jank-el az egész.
-
#1895 A zárt béta végén nem úgy volt, hogy bronzban nem dobált vissza szintekről, max nullázta az adott tiert? Na mert itt simán vissza enged csúszni. Ahogy nézem a pórnép azért csak az előre gyártott deckekkel nyomul a pénzesek gondolom már rég silverben meg előrébb vannak, na de jól is van ez így. -
#1894 Na megtaláltam a levelet, az online levelező berakta a közösségibe, a thunderbird onnan meg nem húzta át.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.09.30. 09:59:59 -
#1893 Sok értelme van egy ilyet egy singleton formátumba engedélyezni... -
#1892 Na ja, minimum az lenne, hogy alapból kapsz egy lapot és utánna minden win ad egyet pluszba. -
#1891 Azt mondták, hogy ha nem jön közbe semmi katasztrófa, akkor már nem lesz több wipe.
A Rat Colonyra külön rá van írva, hogy abból bármennyi lehet egy pakliban, ez felülbírálja az "alap" szabályokat:
-
twinr #1890 Amit az openben gyűjtünk az már megmarad, vagy innen is elvesztünk mindent a beta végén?
A másik,a singleton eventben hogy jöhetett egy 60 lapos patkányos deckel????