3985
-
Zozo0122 #1969 10 paklit kapsz, a 6. Napon az utolsó ötöt. A vault progress úgy van ahogy mondod, többször is nyitható. -
nordan #1968 ezeket a napi egy előre épített paklikat meddig kapja az ember?,mert gondolom egy idő után így megkapod az összes lapot és az nem biznisz a játék készítőinek
ki játszik a legrégebben? mennyi előre épített paklit kapott mennyi lapja van már meg? -
nordan #1967 Jól értelmezem,hogy ha egy kártyából az 5. is kiesik a program egy Vault-ba tárolja a ritkaság alapján és ha lesz 900 Vault pontod akkor kapsz wildcardot
MTG ARENA VAULT REWARDS SYSTEM
The Vault is an additional reward system that is triggered by progress. Players earn Vault Progress Points when they acquire a fifth copy of a particular card. For each card you acquire after your fourth copy, that card is converted into Vault Progress Points according to its rarity:
Rarity of Duplicate Card
Progress Points
Mythic Rare
10
Rare
5
Uncommon
3
Common
1
The Vault opens when you reach 900 Vault Progress Points and unlocks:
1 Mythic Wildcard
2 Rare Wildcards
3 Uncommon Wildcards
Note: the Vault is hidden until it has filled. When viewable, it can be found on the Packs screen.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.14. 14:50:51 -
nordan #1966 3 ból 2-t kell nyerni utánna kimentem ittam egy KV-t újra jelentkeztem és megint ugyanazt az embert rakta be, erre nem sok esély van azért :P na mindegy -
Zozo0122 #1965 Most tuti szórakozol :Ddddd KOMPETITÍV constructed-et tolsz ugye? Persze hogy újra jönnek, az BO3 :) -
nordan #1964 SAVJZ is átment MTG-re ő elég jól kente a Heartstone-t is és ahogy nézem a rangját ezt is kezdi érezni
https://www.twitch.tv/savjz -
nordan #1963 őt is 3 ból 2x.......
ha megvan a 2 swamp 1 blue vagy 2 blue 1 swap és jönnek a földek ez a pakli a 3. körben szétszed! Az a durva hogy innentől már semmit nem tudott ellenem tenni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.13. 21:12:37 -
nordan #1962 neeee szegény 3. ra is megvolt a visszavágóra be se jött :D na ilyen ha nekem összejön és semmi nem kell csak legyen kék/fekete föld normális arányban!
A 4. körre nem volt lap a kezében és ahogy látjátok nem is lett volna innen már enyém a meccs
-
nordan #1961 most rak be 2x-ra egy 120 lappal játszó gyerekkel szemben :D szegényt 2x csúnyán elvertem, most újra jelentkeztem competitive-be és megint őt rakta be :D -
Zozo0122 #1960 Menj fel twitchre és nézd Madit, kb. minden nap tolja, tőle gyorsan fogsz sokat tanulni. Sitisgaming néven találod meg -
#1959 Ha ennyire nem adja változtatok rajta, kell bele a 8 dual land, ha még így se jó Serach for Azcanta/treasure map lap húzás stb. lejjebb vinni a curve-ot, vagy ha nem akkor aoe, de ezek mind rare-ek nemhiába játszik a többség az egyszerűbb deckekkel mert nincs wildcardja a drágább midrange/controll deckekre.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.10.13. 20:06:09 -
nordan #1958 őket nézegetem amúgy
-
nordan #1957 ilyenkor ti mit csináltok,de komolyan? kezdésnél 3 kék föld ami ugye viszonylag optimális, gondoltam 1-2 kör és behúzok egy feketét a 9 swapm és 4 duplaszín földből jó eséllyel hiszen ha 60-7= 53 lapból 13 jó azaz minden húzásnál kb 23-25% hogy Fekete földet húzok amire még ellenségek között is nemhogy barátok közt is nagy pénzt tenne fel bárki :) 5 körig bírtam ki mielőtt letakarított az ellenfél 5 hp-ra és úgy concede-t nyomtam,hogy már dobnom kellett volna a kezemből. A matematika törvénye szerint 5 kör alatt 25%-os esélynél legalább 1 db fekete földet húznom kellett volna ami be is mentett volna SŐT!! nagyon jó lapok voltak a kezemben,de sajnos nem nem és nem, egyszerűen szopóroller van egész nap!
Most komolyan menjek 1/2-es lényekkel egy színből és kész?
-
nordan #1956 nem akarok 1/2-es lényeket rakosgatni agyatlanul csak tényleg ez a LAND húzás cseszi el a jó játékot, az egy saját pakli btw azzal nyertem 5 öt a szopóroller után,de a vicc hogy semmit nem változott a Bronz 4-es rangom -
Zozo0122 #1955 Wow, a 10 meccses lose streak extrém rossz, szerintem térj vissza a teljesen alap deckekre és ne módosíts rajtuk egyelőre. Amit ide betettél, az egy elég nehéz deck egyébként is. A merfolkot javaslom, kis túlzással csak rakosgatni kell a lényeket... -
nordan #1954 most nyertem egyet az ellenfél piros fekete: 1 db piros 3 db fekete földje volt viszont az összes lap amit húzott amíg nem vesztett piros volt 5. körben feladta, ez rohadtul nem az én tudásom vagy érdemem egyszerűen szar az RNG ezekkel a földekkel -
#1953 Akkor viszont igazolt az #1930, csak neked, csak külön úgy van beállítva, hogy csak te szívjál vele, és soha senki más.
... bizonyára ezért nem panaszkodott ezért rajtad kívül senki más.
vagy olvass utána, hogy mi az a confirmation bias
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.13. 16:37:56 -
nordan #1952 a földeket valami külön pakliból vagy fixen kellene kapni, sokkal élvezetsebb lenne mint ezek a 4-5 körös game overek -
nordan #1951 sry rosszul fogalmaztam :P 60 lapos verseny pakli az 500 goldos szóval 20 lapból amit felhúztam/kézben volt 15 db földet kaptam, pedig az elején egy tökéletes 2 fekete 2 kék 2 lény 1 spell volt a kezemben....aztán csak föld húzés és Game Over -
#1950 ezt egy 60 lapos paklinál hogy oldod meg? :) -
nordan #1949 és nyert...........60 lapból felhúztam, 15! db földet, komolyan mondom a játék AI/RNG-je csont hülye
jó lenne végre egyszer játszani is és nem a mocsok földek miatt esélytelenül kikapni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.13. 16:30:55 -
nordan #1948 összeakadtam egy igazi kis gyökérrel sima pakli versenyen......NINCS kártya akezében van 1 db lénye és minden körében végigvárakoztatja a maximumot az idejéből csak az uccsó másodpercben csinál valamit.... 10 perce küzdök vele -
nordan #1947 na végre már a 4. win ezzel
-
nordan #1946 ésssss reggel óta a 11. meccsben megvertem egy srácot akinek csórikámnak 2 db földje jött ki összesen -
#1945 Ok, akkor csak simán rád jár a rúd van ilyen, hosszú távon kiegyenlítődik. -
nordan #1944 persze,hogy tudom :) több évig magiceztem/HKK, Vampire,Magic,Mítosz stb/ fiatalabb koromban és mindig nyomon követtem -
#1943 Az egy dolog hogy ugyan azt a decket használod de tudod is hogy mitől működik? Mikor kell mulliganelni, mikor kijátszani valamit, mikor NEMKIJÁTSZANI valamit? -
nordan #1942 ilyen lapleosztás melett egy világbajnok is behalna....15 lapból 10 föld......ez nem skill kérdés ez RNG -
#1941 Kezdőként inkább lényközpontú deckekre építs, a fekete/kék nem a legegyszerűbb deck, erős de nem kezdőknek ajánlott.
Először próbálj valami tribal decket amik egymást erősítik, vámpír, merfolk, sproling, vagy monogreen, esetleg kék flyers. -
nordan #1940 amit én állítottam össze egy sráctól lestem el aki durván nyert vele streamen tegnap kb 5 ből 4x nyert....szinte mindig tökéletes arányban kapja a lapokat, azt se értem,hogy ebben a pakliban nincs semmi extra ritka lap sem szóval teljesen érthetetlen számomra,hogy miért ilyen hektikus az RNG, 2 véglet van:
van föld nincs lény
van lény/spell,de nincs föld
pedig 4db földem olyan dupla szinü,hogy nem is hátránnyal jön ki hanem ha lent van egy szín akkor aktívan jön ki ami elvileg elég táp ugye -
nordan #1939 megyek és felkötöm magam...ilyen a világon nincs, eddig nem ad földet most meg egy ilyen! 60 lapból felhúztam 15-t ebből 10 föld.....van a paklimban 8! remover egyetlen sem jön természetesen....
-
Ersiman #1938 Az mondjuk tényleg nagy hátránya az MTGA-nak, hogy nem lehet gép ellen vagy ismerősökkel tesztelni a deckeket. Rögtön a rankedre kényszerít vele. -
Ersiman #1937 Teljesen laikusként azt mondom menj vissza az alapdeckekre. Gyakorolj azokkal - valószínűleg hasonló Starter deckeket kapsz majd ellenfélnek is. Az alap Eternal Thirsttel milyenek az erdményeid? -
nordan #1936 egyszerűen nem hiszem el 7 vesztes meccs ma is..........nem jutok el a 4. körig nem húzok földet vagy csak földet húzok, be se tud indulni a paklim,pedig van removal, counter, és viszonylag kis manaköltséggel dolgozom, és ahogy már 2 napja is mondtam ez a legalacsonyabb fokozat, és olyan durva kombókkal csapnak szét,hogy 3. körben üt a gyerek a 10/10-es lénnyel meg kint van neki 7-8 föld
-
Ersiman #1935 Más is tapasztal állandó Connection lostot? Nálam gyakorlatilag minden játék végén ez van, újra kell csatlakozni a szerverhez, hogy a főmenübe jussak. A napi reward nyereségeket sem látom ilyenkor, csak a számlálón, hogy megkaptam a 100 goldot például. De néha még a Collection menüből kilépve is ugyanez a helyzet.
Redditen is van aki hasonlóra panaszkodik, de nekem még nem sikerült megoldást találnom. Viszont roppantmód zavaró jelenség. -
nordan #1934 meghallgattak az Istenek 60 lapból felhúztam 17-et ebből 12 föld....van még 5 HP-m mikor ezt írom :D :D -
nordan #1933 hát megpróbálok rámenni,de a nyitó földkészleted meghatározza az egész meccset
egy kínai MTG pro mondta, már nem jut eszembe milyen néven volt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.12. 12:52:45 -
#1932 Kizárt dolog, hogy bármilyen komolyabb MTG játékos ilyet mondott. Sőt, komolyabb MTG játékosok hosszú cikkeket írnak arról, hogy mikor és mennyit érdemes (sőt kell) mulliganelni, pár havonta beszélnek róla csak ezen az 1 oldalon :)
még a hivatalos oldalra is készült Mulligan alapozó cikk (és sok másik, ami belemegy a részletekbe, podcastokat is hallgathatsz róla)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.12. 12:39:19 -
nordan #1931 nem,biztos másnak is szarul kever,de 12/13-as lapfelosztásban 5 meccsenként 1x kapok ellenkező színt az azért érdekes
egy komolyabb Magic játékos pedig azt mondta aki Muligenel magicben az vesztett default -
#1930 Igen, úgy írták meg, hogy csak a te felhasználódnak másképp keveri a lapokat, mint mindenki másnak :)