3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    igazad van ez is az én hibám :D megint kezdi a game

• nordan
    az a vicc hogy can a LACKEY-ban is MAgic és ott sosincs ilyen 24-27 föld mellett nem fogsz 1-2 földet húzni 7 lapból csak minden 30. leosztásra, itt meg minden 30. ban kapsz 3-4 földet
  • Shep
    Szerintem keress egy másik kártyás játékot ami jobban passzol az elképzeléseidhez.
  • Terawatt
    sóhaj
  • nordan
    mocskos szemétláda ez a játék

• nordan
    3 gyors WIN :)

agyam eldobom
  • nordan
    7 játék

3x 1 föld
    4x 2 föld

egyik sem tartott 5 körig, OFC vesztettem
    ellenfeleknek: ha zöld volt minden első körben Lanovar elf ha pedig fehér volt Ajani life buff és Ajani lények azonnal
  • nordan
    nézegess streamereket
  • Dzsini

Ez a "streamerek is panaszkodnak" meg olyan, mint az a "pro", aki szerinted olyat mondott, hogy "aki mulliganezik az már vesztett is".
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.22. 14:58:28
  • nordan
    reggeltől estig screenshotolhatnám a kezemet, mellesleg már vagy fél tucatszor meg is tettem most játszottam kb 10 meccset, 3x! volt kezdő kézben egyetlen darab föld, volt olyan is amikor 3 körig direkt megnéztem húzok-e és nem húztam, volt hogy mulliganeltem 6-ra és nem volt egy darab föld sem, aztán 5-re kaptam 2-t....

aztán volt ugye az ominózus meccs sorozat mikor csak földet húztam ,pedig a kezdő kezem perfect volt

nem kérek semmilyen mesterséges algoritmusból és ahogy nézem a streamereket ők is agyfaszt kapnak és ha továbbra is ez lesz hamar egy rétegjáték lesz,mert már most háborognak miatta,hogy hiába teszem össze a paklimat ésszel ha megmahinálják

csak annyit szeretnék,hogy keverje meg a gép amit én összeállítottam és ossza le szabályosan
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.22. 14:53:16
  • Dzsini
    Kérlek mutass konkrét példát arra, hogy a 2 leosztásból a "pakli földarányának jobban megfelelő" választása mikor és milyen hátránnyal jár ahhoz képest, hogy 1 leosztást kapsz?

Az előfordulhat, hogy 3 egyforma típusú földet kapsz 2 különböző helyett, de a kettőt sanszos, hogy visszadobtad volna, nem? Tehát legalább kapsz 3 egyformát, amit lehet, hogy viszadobsz (akkor ugyanott vagy, mint előzőleg), vagy elfogadod, amikor máris 7 lappal kezdesz 6 helyett.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.22. 14:37:10
  • nordan
    hát ez nagyon unfair ötlet! mindig is azt szerettem a kártyajátékokban,hogy az eszed és a szerencséd megfelelő arányával tudod legyőzni az ellenfeled, mesterségesen milyen jogon dönti el a program,hogy kinek mit oszt le? pff ez szánalmas

arról nem is beszélve,hogy a két vagy hármas színpaklikat teljesen hátrányba cseszi
  • Dzsini
    Van, méghozzá hivatalosan. Best of 1 meccseknél két független leosztás készül a háttérben, és abból a paklid földarányának jobban megfelelőt kapod elsőre.

"The system draws an opening hand from each of two separately randomized copies of the decks, and leans towards giving the player the hand with the mix of spells and lands (without regard for color) closest to average for that deck. "

(az általad írt jelzővel ellátás ha jól látom nincs benne az eredeti szövegben, lehet, hogy a te fordításod más eredményeket hoz)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.22. 14:29:33
  • nordan
    ja és 5 leosztásból 1x tuti,hogy csak 1 föld van a kezedben úgy hogy a paklid 33%-a föld...szóval ne mondja senki,hogy az RNG nincs gecimód manupulálva
  • nordan
    ennyi is volt 60 lap 25 föld ebből felhúztam 17 földet, no komment
  • nordan
    bent vagyok egy meccsben egy perfekt 3 land 4 spell/lány lappal kezdtem 19 lapot húztam fel eddig ebből mind föld a kezdő 4-en kívül..elmegy az anyjába a random
  • nordan
    az én illuziómat az rombolja,hogy az egyik meccsben nem húzok földet a köviben meg csak földet húzok......
  • Shep
    Tudom de akkor is illúzió romboló.
  • nordan
    elvileg full bugos a ranked rendszer, amúgy semmi előnye meg hátránya nincs annak milyen a rangod
  • Shep
    Nem igazán értem a logikát a rankedban. Ha nyersz egy hangyányit nő a csk, ellenben ha buksz akkor meg többszörösét elveszi, és most azonos szintről és paklikról beszélek, ez így nem túl igazságos és a lélektanáról már ne is beszéljünk.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.10.22. 00:00:00
  • erasmus4
    Monogreen jó lehet de elég drága(értsd sok rare kel hozzá, mint pl. steel leaf cahmpion) a maradék 2 Llanowar Elves azt craftold alap és csk common.

https://www.mtggoldfish.com/archetype/standard-steel-leaf-stompy-60573#paper
    Itt láthatod hogy a competetive deckekben mik vannak, zöld-fekete, de ne zavarjon a fekete azért van benne mert a zöldben nincs leszedés.

a lényeg annyi hogy az elfek segítségével hamar rakj le nagy sebzésű lényeket aztán 4.-5. körben jöhet a Ghalta befejezni a meccset.
    Vine Mare is jó hexproofos nem lövik le, Thrashing Brontodon felfogni a sebzést ha hátrányban vagy ezek csak uncommonok
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.10.17. 18:11:41
  • vhooper
    2-es szinten*
  • vhooper
    Sziasztok, olyan 4 napja kezdtem el játszani ezzel a játékkal, hogy csökkentsem az Artifact iránti vágyamat, ami sikerült is tekintve, nagyon élvezem a gammát! :)
    Megvettem a welcome bundlet, amiből 2x nyitottam Vivien Reidot, ami számomra nagyon hasznos tud lenni a mono green pakliban. A paklival jelenleg csak sima játékmódban játszom, több-kevesebb sikerrel, de inkább több :) Jelenleg bronze 1-es szinten vagyok vele. Ahhoz hogy könnyebben tudjak haladni vele, tudnátok segíteni,ajánlani hogy milyen kártyákra cseréljem? Van 3 myt, 6 rare, 15 uncommon és 16 common wildcardom, amiket fel tudnám használni. A jelenlegi deckem:
    1 Ghalta, Primal Hunger (RIX) 130
    1 Gigantosaurus (M19) 185
    1 Meteor Golem (M19) 241
    1 Verdant Rebirth (XLN) 212
    2 Blanchwood Armor (M19) 169
    2 Druid of the Cowl (M19) 177
    1 Elvish Rejuvenator (M19) 180
    2 Greenwood Sentinel (M19) 187
    2 Llanowar Elves (DAR) 168
    1 Plummet (RIX) 143
    1 Vigilant Baloth (M19) 206
    3 Bristling Boar (M19) 170
    3 Centaur Courser (M19) 171
    3 Highland Game (M19) 188
    2 Rabid Bite (M19) 195
    2 Titanic Growth (M19) 205
    22 Forest (M19) 277
    2 Vivien Reid (M19) 208
    2 Generous Stray (GRN) 129
    1 Talons of Wildwood (M19) 202
    1 Aggressive Mammoth (M19) 302
    1 District Guide (GRN) 128
    1 Woodland Stream (M19) 260
    1 Pelt Collector (GRN) 141
    1 Foul Orchard (M19) 251

• nordan
    jaja csináltam egy mono red paklit csak spellel amint megöltek concede 3 meccs alatt meglett a maradék :D Lightning bolt ftw :P

megkaptam a paklikat ,de egy csomó lap ami nekem megvolt és a pakliban is szerepelt azt nem kaptam meg újból :S
  • Ersiman
    Hát, trade-elj velük! Ehhez a questhez pont nem kell nyerned! Csak a sebzésre menj rá...
  • nordan
    yeee megkaptam a sebezz 100-at kapsz 5 paklit questet.... a 3. ellenfelemet verem meg a 3-5. körben annélkül,hogy egyet is sebeztem volna :( feladják :(
  • Ersiman
    Még nem.
  • nordan
    ismerősökkel nem lehet játszani direktbe?
  • Ersiman
    Egyáltalán nem kell annak lenni. Kezdőknek ideális mert legalább, ha jó kézzel kezd, van esélye időnként nyerni egy egyszerű olcsó deckkel is.
  • Terawatt
    Pont ilyen fogyatékos paklit akarok Szerintem ezt az egészet próbáld kicsit fejben átszervezni. Kezdetben amíg csak farmolod a contentet nincs akkora szabadságod és mozgás tered. Játszol, próbálgatod a dolgokat és közben mások lapjait is nézed, keresed a kombókat.

Amint átléped ezt a határt, már mehet vérre.
  • nordan
    ezektől az agyatlan Merfolk pakliktól agyfaszt lehet kapni, mennyire kell szellemi fogyatéksonak lenned,hogy csak ezzel tudsz érvényesülni :D
  • erasmus4
    5 napig kapsz egy-egy random két szinű decket. és utána a 6. napon a maradék 5öt, eredetileg csak 5öt kaptál meg a 10ből, de olyan visszhangja volt hogy inkább odaadták mind a 10 előregyártott decket.
    A ranknek igazából az égvilágon semmi értelme, meg szerintem bugos is, freeplayben a decked erőssége/ és rankod alapján kapod az ellenfelet.
    Bo3 ladderben nem tudom, azt nem nagyon játszom.

ha esetleg lesz havi/időszaki reward az elért rakért (mint HS, TES Legends) akkor majd lesz értelme a ranknak.

Ez a rendszer sokkal jobb mint ami volt még a béta elején. Játszogattál szépen jutottál egyre feljebb a végére már lett egy tök jó decked amivel versenyben voltál mindennel. Aztán ki akartál próbálni más összeraktál vlaami junkot és ugyan úgy a top tier deckek ellen kellett menned, ppár kör alatt feltörölték veled a padlót.
    Így meg bármikor összerakhatsz bármiféle szutyok poén decket, nem monored aggro ellen kell menned mindig :).
  • nordan
    egyetlen vereség ezután és egészen "8 óráig" visszament.....

tehát a ladderen csak úgy tudsz feljebb jutna ha az isten van veled és 50 játékból 45-öt megnyersz :D
  • nordan
    megint egy vin egy ilyen kis arany köves, szalagos csókát vertem meg és szinte semmit nem ment az XP csík,de ha vesztek egyszer is visszamegy nullára :D ebben már 4 win van

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.15. 00:01:52
  • nordan
    nem értem a ranglépési rendszert ,Ladderen bronz 4 en nyertem 5-öt akkor elkezdett a kis csík körbe menni 6 órától 12-13-ig majd vesztettem egyet teljesen visszament 6 órára akkor megint nyertem most elment 3 óráig....után megint egy vereség jött megint teljesen eltünt 6 óránál a csík....most nyertem egyet egy arany rangú ellen megint 3 óráig kúszott aztán még egy nyerés egy arany köves szalagos emberrel szemben és csak egy nagyon kicsit kúszott 4 óráig a csík........gondolom ha körbeér 6 óránál akkor változik a kis alap bronz szinü kövecske és kapok szalagot rá :P vagy ezüst vagy arany lesz esetleg :)

értelemszerüen az "óra" nem az időt jelenti :D hanem a rangodat jelző kis kristály körül azt a sávot ami töltődik :P
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.14. 23:45:07
  • Terawatt
    Na kíváncsi leszek erre. Még nincs meg, mert nemrég kezdtem az arénát, de szoktam ellenem látni. Art work meg még mindig imádni való :)
  • Ersiman
    Én is így kaptam. Első nap az 5 egyszínű Starter deck, azután napi qestben 1-1 kétszínű az ötödikig. Hatodik alkalommal egy questben a maradék öt kétszínű Starter deck.
  • nordan
    gondoltam,igen csak ugye lehet a sorban egy olyan 12656 várakozó és ezért volt fura,hogy KV zás után ugyanazt adta be :P
  • nordan
    hmm a 6. napot 5db full paklit kapok? vagy valamit elírtál

én ugye a napi egy paklikra gondoltam
  • Ersiman
    Játéktípustól függően kaphatod ugyanazt az ellenfelet vagy mindig mást is, attól függ melyikre neveztél.