3985
-
nordan #2049 Mono blue pakli
2 db lény: a blokkolhatatlan merfolk meg az 1/1-es repülö ami counterel ha feláldozod, mellé csak counterspell 1-2 manás meg a +1+1 buff enchant amikor ha beütsz a playernek húzol egy lapot, 5 kör alatt tönkrevert :D minden lényem counter, és ugye nem tudtam blokkolni és ezt megoldotta 5 kék földel :D -
nordan #2048 mi a fasz? megint most a 2 lapos mullagennél az egyik föld volt a 2 lapból......mi az anyám van -
nordan #2047 az AI kajak hülye....Mulligeneltem 0 lapra nem volt egyetlen landem se?! WTF? videóra kellett volna venni és elküldeni a készítőknek -
nordan #2046 https://www.twitch.tv/professornoxlive
-
nordan #2045 nah végre -
#2044 november 15-től lehet játszani a barátokkal is majd ingyér -
#2043 Lol, most nézem aPhőnix és ez még budgetebb mint a mono red:)
-
#2042 Az tök jó, én elverem a goldot draftra de kezdem azt érezni hogy hibás döntés . Mert wildcard alig jön, mellé van egy csomó félkész deckem, a monoredet meg eléggé unom már -
vhooper #2041 Köszi erasmus4, kicsit későn néztem vissza, de köszi a tanácsokat. Hát nagyon megfogott a játék, competitive constructed-ből kb infinite goldom van. Így folyamatosan több paklit is tudok nyitni mellette. Nagyon szerencsés nyitásaim voltak, amiből össze tudtam állítani Golgari midrange, Selesnya token, BG token és Boros aggro decket. Persze elhasználtam jó pár wild cardot, de most minek tartogassam :)
Silver-hez sajna nehezen kerülök be, ha sikerült is, vesztéssel nagyon lépek hátra :D
Szerintetek lesz majd rank alapú jutalmazás? 5.kártya probémát mikor fogják megoldani, van-e erről hivatalos info?
-
nordan #2040 LANDS ARE GREAT SONG :D -
Renegade #2039 hát azt néztem, hogy, ha ügyes az ember, akkor itt is szarásig lesz lapokkal az ember.
Hétvégén néztem, hogy, hogyan arénázik (draftol) egy barátom, általában 6 wineket megy, szóval ingyen van neki 40+ lap per játék, az azért nem rossz.
Persze ehhez illik ismerni a Magicket, szóval ez a veszély engem nem fenyeget, de jó tudni, hogy ez is f2p, ha az ember ügyes és elvan eleinte drafttal. -
#2038 nem úgy van az. nyersz x meccset, szép lassan emelkedsz a ranglétrán, utána vesztesz egyet akkor nagyon visszacsúszol, de utána ha rögtön megint nyersz akkor megint kb ugyanoda visszaemelkedsz ahol jártál. számit az hogy hány meccset nyersz-vesztesz és ezek hogy követik egymást, én legalábbis úgy vettem észre, hogy a meccseket is átlagolja a gép és az is számít a rangban. -
nordan #2037 ha összegyűjtesz 5 ugyanolyat egy kártyából egy láthatatlan széfbe teszi és ha összejön X darab /kb 100 vagy mennyi/ akkor kapsz 6-8 db lapot amivel rudsz magadnak gyártani olyet amilyet akarsz -
#2036 5. kártya probléma? Az mi? -
#2035 full bugos a fejlődési rendszer, majd javítják vlamikor, d emég az 5. kártya problémát sem oldották meg... -
#2034 Na de ez tényleg vicc. Nyertem pár nap alatt zsinórban vagy 10 meccset, 3/4-ed szintet sem léptem, most buktam egyet és majdnem nullázta a szintet. Tudom, hogy nem számít semmit, meg annyira nem is érdekel csak maga a tény, hogy ilyet képesek voltak megcsinálni totális átgondolatlanságra utal. -
#2033 szerintem nincs semmi probléma a föld osztással, egyszerűen ilyen a valószínűségi eloszlás, néha megszívja az ember. a matematika már csak így működik. a lottót se az nyeri aki a legjobban akarja. -
#2032 Igen előfordul velem is, sokszor meg az ellenféllel is, de az hogy naponta leírod 5ször tényleg semmit nem segít, engem is idegesít amikor már csak 25 lap van a paklimban és már felhúztam 20 földet..., de olyan is volt hogy belenéztem az enemy kezébe 4föld volt benne és minden körben rakott le egyet előtte is.
Constructedben még nem idegesít annyira mert csak monored-re volt wildcardom azzal elvagyok, semmi más decknek a közelébe sem vagyok.
Ami idegesít az a matchmaking freeplayben pl. monogreenel csak és kizárólag kék alapú deckekkel találkozom tököm ki van a sok counterrel. Freeplayben csak ilyen félkész decekkek szoktam menni de mindig ugyan azt a 3 tipusu ellenfelet kapom /deck. -
nordan #2031 https://www.reddit.com/r/MagicArena/comments/8pvo1x/anyone_else_getting_constantly_mana_screwed/ -
nordan #2030
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 20:06:44 -
nordan #2029 kicsit utána olvasnál vagy nézelődnél/tájékozódnál számodra is világossá válna,hogy rosszul van leprogramozva a lapleosztás -
#2028 Ebből is nagyon jól látszik, hogy halvány fogalmad nincs az egész játékról és a struktúrájáról...
A saját érdekedben szokd meg vagy hagyd a fenébe, ennyi hisztit nem ér semmi, nemhogy egy játék. -
nordan #2027 az a baj,hogy te itt egy személyben próbálod magyarázni a butaságod egy elvakult fanboi módjára amit többtízezer! játékos naponta átél, biztos gyémánt rangon vagy megvan az összes lapod és 80%-ban nyersz,hogy ennyire PRO vagy
én és a maradék 10-15 ezer játékos csak szimplán faszlámák vagyunk ellentétben veled
"rena in a nutshell: face monored 24/7, build a deck against it, face control 24/7"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 20:02:58 -
#2026 Komolyan egy twitch csetet hozol fel "indoklásként"? Van ennél lejjebb is?
10 éve (8 évesen?) volt DCI számod, versenyen jártál (állítólag) egy hétig játszottál papír magicet (állítólag) és ilyen hisztiket vágsz le - tényleg próbálj meg felnőni egy kicsit, mert kezd nagyon kínos lenni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.23. 20:01:47 -
nordan #2025 https://clips.twitch.tv/InventiveProductiveAppleCorgiDerp -
nordan #2024 idézetek a csetről
'dude playing competitive and being land screwed 5-6 games in a row is super fun"
"17 lands over 24 good stats"
"that's why i cant bring myself to play this :\"
" are you sure you didn't make a deck full of lands perchance ?"
"@professornoxlive clearly your fault for playing 33 lands" ez szarkazmus
"magic 2k18 everybody"
"16 had 6 in graveyard 10 in play"
"makes spending all my time grinding for the 1 fucking deck i enjoy playing worth literally nothing"
"@ProfessorNoxLive I had a suggestion to "fix" land screw... What if you could "exile two cards > draw a card" during your main phase? Still a struggle if you draw badly but could turn some games "
-
nordan #2023 25 felhúzott lapból 16 föld :D Noxius is balszerencsés :P
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 19:54:50 -
nordan #2022 de kellett,mert be kellett regisztrálni a régi számodat -
#2021 Az nem rossz, mert 10 éve, 1998-ban osztottak utoljára 6 jegyű számot, és akkor még emailcím se kellett hozzá :)
(hogy vettél részt a "versenyen" az alatt a "majdnem egy hét" alatt "igazi Magic"-et játszva?)
Fene se gondolta volna, hogy ilyen régi játékosok járnak a topicba... -
nordan #2020 6 de már meg sincs a kártyám és az email sem amire regisztrálva volt -
#2019 Nem is vártam más választ. Már csak egy gyors kérdés - hány számjegyű a DCI számod? Csak hogy egyértelmű legyen hány éve is játszol versenyeken...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.23. 12:48:33 -
nordan #2018 igen tudom,hogy kell paklit keverni rendszeresen jártunk kártyaklubbokba sőt még versenyre is
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 12:45:54 -
#2017 "egymásnak kevertük meg a pakliját" - azt ugye tudod, hogy ennek van egy szabályos, előírt módja, hogy megfelelő véletlenszerűséget adjon?
Ezt követtétek, vagy volt benne egy kis manaweaving is?
Az "egy hétig" mellett az "ezerévente egyszer" külön mókás, azért jár a vállonveregetés :)
(és igen, folyamatosan műveled azt, amire már a legelején felhívtuk a figyelmed)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.23. 12:38:10 -
nordan #2016 persze,hogy bosszantó tegnap óta nem is játszottam majdnem egy hétig én kártyáztam igazi Magic-el úgy hogy egymásnak kevertük meg a pakliját a büdös életben nem volt ilyen nevetséges leosztás csak ezerévente egyszer...itt meg 10 játékból 6x beszopod és hogy olvastam amit tegnap mondtatok,hogy van mesterséges hivatols wtf?! manipuláció pedig kritikán aluli -
Renegade #2015 arra próbálunk utalni, hogy azzal, hogy felidegesíted magad, csak a saját szórakozásodat rontod el, és ilyenkor a kognitív disszonancia jegyében próbálsz válaszokat találni, amik elég rossz irányba mennek el. Nincsen azzal baj, hogy pár naponta kiírod magadból a pech szériádból fakadó frusztrációt, de komolyan megéri a szabadidődet felcseszett állapotban eltölteni?
Nézd vissza a hozzászólásaidat pár nap múlva, amikor nyugodt vagy, tök mást fogsz érezni, mint akkor, amikor írtad azokat. -
#2014 Bocs, nem tudom nálad mennyi kell, a pár évet csak saccoltam. -
nordan #2013 a matekkal hadilábon állsz a szarkazmus javára -
#2012 Igen, mindaddig, amíg nem nőnek fel / válnak tapasztalttá a játékosok.
Ez a módszer, hogy az új játékosokat elijesszék, és minél hamarabb tönkretegyék a játékot... szegény Hearthstonenak 4,5 éve nem sikerül, pedig annyi patchet adtak már ki... az MTGO 16 éve szenved ezzel, és most azért is adták ki az Arénát, hogy legyen még egy tesztfelületük, ahol az új módszereket ráereszthetik a gyanútlan felhasználókra.
Ha mindezek ellenére valaki kitartóan a játékban marad ott egy idő után feladják a dolgot, és visszakapcsolják a normális módba, onnantől nyugodtan lehet játszani. Csak azt az első pár évet kell kibírni. -
nordan #2011 akármibe lemerném fogadni,hogy a HS botrányosan meg van mahinálva -
Renegade #2010 nem, csak még fiatal vagy, a legtöbbünk beleszaladt ebbe az állapotba, amikor is elkezdünk összeesküvés elméleteket gyártani. :(
nézz be pl a HS dühöngő topik elejére, ott is meg voltak győződve az emberek arról, hogy össze esküdött ellenük a világ, a gyártó, a jóisten.
ha csak nincsen nagyjából százezres mintád, akkor addig semmit nem jelent az, hogy akár harmincszor egymás után föld halál van.