3985
XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Oh main gott, panaszkodtam itt az Izzet deckre és jött is egy 7-1 vele:)
  • erasmus4
    Én rare draftolok, mondjuk csak a jókat veszem ki, GRNnel nincs bajom nekem a Dominara ami nem jön össze sosem.
    1 körben próbálom a legjobb lapokat kiszedni aztán a 2 körben már körvonalazódik hogy mi lesz belőle míg a 3. körben kapok egy offcolor bombot és borul az egész :D
  • DasIsFuck
    Eddig 2 ravnica draftot mentem, mind a kettő kurva pocsék volt, bár nem tudom mennyire befolyásolja negatívan a draftomat az, hogy rá vagyok kényszerítve, hogy a jó lapokat kiszedjem a draftomtól függetlenül.
    Bár a goldot én nem pazarolom draftra, muszáj packokat venni sajnos.
  • botyika
    énsem, csak kipróbáltam :)
  • nordan
    goblin, vámpír és a mono blue...agyfasz 3-4 kör alatt nyernek ha neked nem az Isten osztotta a lapokat nekik meg tökmindegy mi jön
  • nordan
    jaja :D jönnek helyette a goblin electromanceres cancer decckek :D ha nem tudod leszedni a goblint iszonyatosan szétkapnak
  • erasmus4
    Na látod rögtön eltüntek a merfolkok :D.
  • erasmus4
    Azért annyira nem pocsékolom a goldot, hogy mindenféle szutyok deckel QC-zzek, kell a gold a draftra.
  • nordan
    meanwhile....

• nordan
    már ott vagyok egész nap nyerek :D már silver 1 vagyok bronz 3 ról :D

sok ez a köcsög piros kék meg piros meg a zöld zombis,de eléggé odabaszós paklim van :D
  • botyika
    free play próbál azonos laperejű ellenfelekkel összerakni, ezért pl hiába alacsony a rangod ha durva paklit építesz akkor free playben magasabb rangúakkal rak össze. viszont ha gagyi a paklid akkor legalább gyagyi paklikkal. szerintem ez tökjó így egyébként. quick constructed-be szerintem nagyon ritkán mennek be gyenge paklikkal, én próbáltam de nincs a pool-ban hozzá elég ellenfél, úgyhogy ott szarrá vernek általában XD
  • botyika
    mondjuk nem is értem mi értelme van mást játszani mint quick constructedet. napi questeket is abba tolom le mindig.
  • DasIsFuck
    Nálam a merfolk deck speciel eredményesebb freeplaybe mint az Izzet Drakes.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.11.13. 09:30:19
  • erasmus4
    Ha ennyire idegesítenek a merfolkok menj BO3-at ott majd kapsz controll deckeket szép számmal.
    Amúgy meg persze hogy merfolkal játszanak a legjobb deck amit megkapsz, alig kell hozzányúlni gyorsan megvan a 4 win ha csak arra megy rá, aztán játszik a szutyok deckjével amivel nyer kb minden 4. meccset.... Valahogy a kezdőknek is kell haladni.
    HA zöld vagy kék spelles napit kapok én is sokszor megyek merfolkal gyorsan megvan, winek is jönnek aztán játszok a rendes deckjeimmel ha még van kedvem.

Már előre féltelek mi lesz amikor beteszed a lábad a quick construdtedba.
    Akkor majd jönnek a 3 kör alatt megölt a monored, boros aggro, monoU tempo flyerekkel nem tudok mit kezdeni.
    Győzelemre játszák ezt a játékot az aggro egy legit választás, ha ennyire felidegeled magad rajta ez nem a te játékod mert később csak még több lesz.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.13. 09:01:51
  • botyika

benézte :D még az ilyen OP izzet genyókat is meg lehet verni közepes paklival, szóval nem értem miért kell bármit is nerfelni :)
  • botyika
    de mit nerfeljenek rajta? nem értem.
  • nordan
    11 lap 3 föld 8 lény és halott vagy :D welcome to MTGA

ezt amugy nerfelhetnék a picsbe,mert elmebeteg
  • nordan
    ezt a büdös csicska paklit! nézzétek a rangját és ilyen paklival nyomja.....édes Istenem! és a nyomoréknak feljön az összes blokkolhatatlan lény első leosztásból.............takarodjanak már ezek az agyhalott Merfolk nyomik!

HÁROM manából megöl :D háromból :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 19:32:15
  • botyika
    Lol :D
  • nordan
    tűz ellen tűzzel :D szerintem nézett a gyerek,hogy mi a fasz van :D :D

• nordan
    8 win zsinórban eddig a session,de mára ennyi volt :)
  • nordan
    na végre elpicsáztam egy 0 IQ-s yampit :D graveyardban 10 merfolk :S páston 3.....5 land
    jó merfolkozást nekije :P

• nordan
    OMG :D!!!!

nesze neked Merfolk :D

ezek nagyon durva meccsek! Grats
  • botyika

vagy ez ami most történt XD
  • nordan
    és az absolute köcsög pakli
    kövi körben concedelt mikor kiraktam a Thiefet

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 17:54:38
  • nordan
    vagy ez :D holy shit ez nagyon kemény volt végig para, 1 lapja maradt azt felhúzta még és rémlőtt 2 Lightning Boltot, még szerencse,hogy 2 piros/fekete földjét szétkaptam fields of ruinnal előző körökben

• nordan
    mennyivel jobb egy ilyen meccs amiben megkell szenvedni

• nordan
    AGYFASZT kapok a kibaszott MERFOLK csak lény pakliktól

2 kör alatt van 11 HP-m 3-om FÖLDBŐL és mivel nem én kezdtem a 2!!! manás 1/3-as lényemet sem tudom kirakni és már vesztettem is......a kezében lévő 2 lap is 1 manás kibaszott MERFOLK

ki játszik ilyen agyatlan paklival, 1-2 manás szaros lények nem kell bele semmi,mert szarrábuffolják egymást és ha nincs kezedben AOE vesztettél default
  • botyika
    az olyanokat nem szeressem, mert a fele a játéknak az hogy nézem ahogy a másik surveilel meg tökömtudja miket csinál magában, én meg közbe szörfözök a weben unalmamban.. de jáchatunk, elvileg csütörtöktől már lehet :)
    Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.11.12. 11:54:44
  • nordan
    Bolas , dobatós,counterelős

majd megmutatom ha lehet egymás ellen nyomatni :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 11:46:48
  • botyika
    mi a paklid?
  • nordan
    player is pissed ,again:D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 11:41:33
  • botyika
    viszont ha belegondolsz pont emiatt a véletlenszerűség miatt jó a magic, illetve erősebb paklikat is emiatt lehet megverni ha szerencséd van, stb. szóval sztem nem lenne ennyire izgalmas a játék ha nem ilyen lenne a rendszer.
  • botyika
    nekem tegnap volt olyan hogy tökjól indítottam, aztán a meccs felétől meg vagy 10 körön át csak földet dobott, el is buktam. legegyszerűbb ha úgy áll hozzá az ember hogy alapban 50%-ban a szerencsén múlik hogy nyer-e egy meccset egyáltalán.
  • nordan
    :D be is jött, nyomtam egyet a KV mellé 5 land 2 spell majd 5 körön keresztül csak landet húztam GAME OVER :D
  • botyika
    nincs semmi baj az AI-val, ez sima statisztika

26 ezer játék alapján ez az eloszlás.

vagyis az esetek 69 százalékában 3-5 land van az első 10 kártya között, az esetek 25%-ában 2-3 vagy 5-6, az esetek 6%-ában meg 0-2 vagy 6-10.

tehát kb 3 játékból egyszer nem valami szerencsés a földeloszlás. dehát a statisztika már csak ilyen, és ez így is fog maradni mindigis.
  • Dzsini
    Egy pro tour már csak ilyen :)
    (és még a döntőben is előfordul, hogy 4-re mulliganelnek)
  • erasmus4
    A protour érezteti hatását, mentem kettő 7win QC-t RDW-vel, elég sok Boros jött szembe, volt kb ugyanannyi RDW, pár MonoU, egyéb deckből csak 1-1el futottam össze. Ha ezeket vered jó eséllyel akkor jó vagy QC-ben.
    Legjobb az egyik MonoU ellen 3 Djinnét is leszedtem :D, a 4. meg a boardon volt de kevés volt oda.
  • DasIsFuck
    Így vasárnap egész jók voltak a singleton körök, volt 3 6 wines köröm is a patkány deckel:)
    Sajnos csak pár olyan rare/mythic lapot kaptam ami aktuálisan jó is valamilyen pakliba.
  • DasIsFuck
    Na legyártottam az Izzet Phoenix(Izzet Drakes) deck kicsit tescos változatát. Ez azt takarja, hogy common wildcardok híján még nem tudtam az 1 manás piros cantripeket lecraftolni.

Durva ez a Niv-Mizzet, így 3 kör alatt kb felhúztam a teljes paklimat és lepingeltem 20-ról az ellenfelet. Nagyon rossz ez a kliens az olyan helyzetekre amikor ilyen 8 millió lap van a kezedben.