3985
-
#2089 Oh main gott, panaszkodtam itt az Izzet deckre és jött is egy 7-1 vele:)
-
#2088 Én rare draftolok, mondjuk csak a jókat veszem ki, GRNnel nincs bajom nekem a Dominara ami nem jön össze sosem.
1 körben próbálom a legjobb lapokat kiszedni aztán a 2 körben már körvonalazódik hogy mi lesz belőle míg a 3. körben kapok egy offcolor bombot és borul az egész :D -
#2087 Eddig 2 ravnica draftot mentem, mind a kettő kurva pocsék volt, bár nem tudom mennyire befolyásolja negatívan a draftomat az, hogy rá vagyok kényszerítve, hogy a jó lapokat kiszedjem a draftomtól függetlenül.
Bár a goldot én nem pazarolom draftra, muszáj packokat venni sajnos. -
#2086 énsem, csak kipróbáltam :) -
nordan #2085 goblin, vámpír és a mono blue...agyfasz 3-4 kör alatt nyernek ha neked nem az Isten osztotta a lapokat nekik meg tökmindegy mi jön -
nordan #2084 jaja :D jönnek helyette a goblin electromanceres cancer decckek :D ha nem tudod leszedni a goblint iszonyatosan szétkapnak -
#2083 Na látod rögtön eltüntek a merfolkok :D. -
#2082 Azért annyira nem pocsékolom a goldot, hogy mindenféle szutyok deckel QC-zzek, kell a gold a draftra. -
nordan #2081 meanwhile....
-
nordan #2080 már ott vagyok egész nap nyerek :D már silver 1 vagyok bronz 3 ról :D
sok ez a köcsög piros kék meg piros meg a zöld zombis,de eléggé odabaszós paklim van :D -
#2079 free play próbál azonos laperejű ellenfelekkel összerakni, ezért pl hiába alacsony a rangod ha durva paklit építesz akkor free playben magasabb rangúakkal rak össze. viszont ha gagyi a paklid akkor legalább gyagyi paklikkal. szerintem ez tökjó így egyébként. quick constructed-be szerintem nagyon ritkán mennek be gyenge paklikkal, én próbáltam de nincs a pool-ban hozzá elég ellenfél, úgyhogy ott szarrá vernek általában XD -
#2078 mondjuk nem is értem mi értelme van mást játszani mint quick constructedet. napi questeket is abba tolom le mindig. -
#2077 Nálam a merfolk deck speciel eredményesebb freeplaybe mint az Izzet Drakes.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.11.13. 09:30:19 -
#2076 Ha ennyire idegesítenek a merfolkok menj BO3-at ott majd kapsz controll deckeket szép számmal.
Amúgy meg persze hogy merfolkal játszanak a legjobb deck amit megkapsz, alig kell hozzányúlni gyorsan megvan a 4 win ha csak arra megy rá, aztán játszik a szutyok deckjével amivel nyer kb minden 4. meccset.... Valahogy a kezdőknek is kell haladni.
HA zöld vagy kék spelles napit kapok én is sokszor megyek merfolkal gyorsan megvan, winek is jönnek aztán játszok a rendes deckjeimmel ha még van kedvem.
Már előre féltelek mi lesz amikor beteszed a lábad a quick construdtedba.
Akkor majd jönnek a 3 kör alatt megölt a monored, boros aggro, monoU tempo flyerekkel nem tudok mit kezdeni.
Győzelemre játszák ezt a játékot az aggro egy legit választás, ha ennyire felidegeled magad rajta ez nem a te játékod mert később csak még több lesz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.13. 09:01:51 -
benézte :D még az ilyen OP izzet genyókat is meg lehet verni közepes paklival, szóval nem értem miért kell bármit is nerfelni :) -
#2074 de mit nerfeljenek rajta? nem értem. -
nordan #2073 11 lap 3 föld 8 lény és halott vagy :D welcome to MTGA
ezt amugy nerfelhetnék a picsbe,mert elmebeteg -
nordan #2072 ezt a büdös csicska paklit! nézzétek a rangját és ilyen paklival nyomja.....édes Istenem! és a nyomoréknak feljön az összes blokkolhatatlan lény első leosztásból.............takarodjanak már ezek az agyhalott Merfolk nyomik!
HÁROM manából megöl :D háromból :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 19:32:15 -
#2071 Lol :D -
nordan #2070 tűz ellen tűzzel :D szerintem nézett a gyerek,hogy mi a fasz van :D :D
-
nordan #2069 8 win zsinórban eddig a session,de mára ennyi volt :) -
nordan #2068 na végre elpicsáztam egy 0 IQ-s yampit :D graveyardban 10 merfolk :S páston 3.....5 land
jó merfolkozást nekije :P
-
nordan #2067 OMG :D!!!!
nesze neked Merfolk :D
ezek nagyon durva meccsek! Grats -
vagy ez ami most történt XD -
nordan #2065 és az absolute köcsög pakli
kövi körben concedelt mikor kiraktam a Thiefet
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 17:54:38 -
nordan #2064 vagy ez :D holy shit ez nagyon kemény volt végig para, 1 lapja maradt azt felhúzta még és rémlőtt 2 Lightning Boltot, még szerencse,hogy 2 piros/fekete földjét szétkaptam fields of ruinnal előző körökben
-
nordan #2063 mennyivel jobb egy ilyen meccs amiben megkell szenvedni
-
nordan #2062 AGYFASZT kapok a kibaszott MERFOLK csak lény pakliktól
2 kör alatt van 11 HP-m 3-om FÖLDBŐL és mivel nem én kezdtem a 2!!! manás 1/3-as lényemet sem tudom kirakni és már vesztettem is......a kezében lévő 2 lap is 1 manás kibaszott MERFOLK
ki játszik ilyen agyatlan paklival, 1-2 manás szaros lények nem kell bele semmi,mert szarrábuffolják egymást és ha nincs kezedben AOE vesztettél default
-
#2061 az olyanokat nem szeressem, mert a fele a játéknak az hogy nézem ahogy a másik surveilel meg tökömtudja miket csinál magában, én meg közbe szörfözök a weben unalmamban.. de jáchatunk, elvileg csütörtöktől már lehet :)
Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.11.12. 11:54:44 -
nordan #2060 Bolas , dobatós,counterelős
majd megmutatom ha lehet egymás ellen nyomatni :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 11:46:48 -
#2059 mi a paklid? -
nordan #2058 player is pissed ,again:D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.12. 11:41:33 -
#2057 viszont ha belegondolsz pont emiatt a véletlenszerűség miatt jó a magic, illetve erősebb paklikat is emiatt lehet megverni ha szerencséd van, stb. szóval sztem nem lenne ennyire izgalmas a játék ha nem ilyen lenne a rendszer. -
#2056 nekem tegnap volt olyan hogy tökjól indítottam, aztán a meccs felétől meg vagy 10 körön át csak földet dobott, el is buktam. legegyszerűbb ha úgy áll hozzá az ember hogy alapban 50%-ban a szerencsén múlik hogy nyer-e egy meccset egyáltalán. -
nordan #2055 :D be is jött, nyomtam egyet a KV mellé 5 land 2 spell majd 5 körön keresztül csak landet húztam GAME OVER :D -
#2054 nincs semmi baj az AI-val, ez sima statisztika
26 ezer játék alapján ez az eloszlás.
vagyis az esetek 69 százalékában 3-5 land van az első 10 kártya között, az esetek 25%-ában 2-3 vagy 5-6, az esetek 6%-ában meg 0-2 vagy 6-10.
tehát kb 3 játékból egyszer nem valami szerencsés a földeloszlás. dehát a statisztika már csak ilyen, és ez így is fog maradni mindigis. -
#2053 Egy pro tour már csak ilyen :)
(és még a döntőben is előfordul, hogy 4-re mulliganelnek) -
#2052 A protour érezteti hatását, mentem kettő 7win QC-t RDW-vel, elég sok Boros jött szembe, volt kb ugyanannyi RDW, pár MonoU, egyéb deckből csak 1-1el futottam össze. Ha ezeket vered jó eséllyel akkor jó vagy QC-ben.
Legjobb az egyik MonoU ellen 3 Djinnét is leszedtem :D, a 4. meg a boardon volt de kevés volt oda. -
#2051 Így vasárnap egész jók voltak a singleton körök, volt 3 6 wines köröm is a patkány deckel:)
Sajnos csak pár olyan rare/mythic lapot kaptam ami aktuálisan jó is valamilyen pakliba. -
#2050 Na legyártottam az Izzet Phoenix(Izzet Drakes) deck kicsit tescos változatát. Ez azt takarja, hogy common wildcardok híján még nem tudtam az 1 manás piros cantripeket lecraftolni.
Durva ez a Niv-Mizzet, így 3 kör alatt kb felhúztam a teljes paklimat és lepingeltem 20-ról az ellenfelet. Nagyon rossz ez a kliens az olyan helyzetekre amikor ilyen 8 millió lap van a kezedben.