3985
XJEn519AEL.png
  • erasmus4
    Ultimate masters ez mi ez? Jön az Arénába?
    Ulamogot AKAROK!!! Milyen jó is volt a Duelsben az Ulamog meta aki másodjára rakta ki az nyert :D.
  • nordan
    főleg a fizetős meccseken csinálják és egyre többet találkozom ilyen emberkékkel, én ha látom,hogy vesztek már nyomom is a concede-t se a saját se a másik idejét nem rabolom fölöslegesen, ez nemhogy sportszerűtlen,de kifejezetten gyökér és büntetendő dolog szerintem /persze nem account delete azért ,de mondjuk 1-2 óra BAN az eventekből észhez térítené az illetőket/
  • erasmus4
    Ilyen sajnos előfordul report aztán majd lesz valami.
  • nordan
    29!! percig játszottam egy mocskos undorító féreggel aki az összes körét vagy amikor neki volt a reakció ideje az én körömben végigvárta TIME OUT-al!!!!!!!! miért nem megy a homokozóba játszani az ilyen ember? és miért nem lehet begyorsítani a játékot,hogy ilyenek ne baszhassák szét a játékélményt?

HS ben volt egy időben divat ugyanez,hogy az ellenfeled direkt nem csinált semmit csak az utolsó pillanatban és majd megunod és kilépsz és akkor nyer az illető
  • erasmus4
    Én a Dom draftal vagyok így :)
  • nordan
    erre volt alapanyag :D 3-5 win defaultba és ha már nullszaladós vagyok vagy 2-300 goldot visszakapok az nekem már elég hogy napi 6-9 lapot kifarmoljak, közben anyázom magam ,mert ez egy agyatlan pakli,de a köcsög ellenfelek sem hobbak a piroskék, mono piros agyfaszságokkal
  • DasIsFuck
    Hát szerencséd van, főleg ez a verziót amit te posztoltál nagyon gyenge sok mindenre.

Amit én tapasztalatból tudok mondani, minél több Kumena!, Deeproot Waters, Brenchwalker és Jadelight Ranger és ami még nagyon fontos az a Herald of secret Streams.

Ebbe a verzióba én még a Silvergil Adeptet is az esetek többségében gyengének éreztem, sőt sokszor még a Deeproot Elitet is, mert rengetegszer semmi más csak egy önmagában gyenge lény két manáért, ami eltud szaladni, éppen ezért valószinűleg rögtön meg is fog halni, tehát effektíve nem csináltál semmit.

• DasIsFuck
    A büdös életbe nem nyúlók még egyszer hozzá ehhez a tetves GRN drafthoz.
  • nordan
    megesznek?? 2 napja ezzel farmolom contructedet :D dehogy esznek meg
  • erasmus4
    Ma vagy 10 meccset 1 győzelem 1 vereség kb., de a kezdőkéznél kb eldől minden.
  • erasmus4
    Na jó de ez free playben nyer csak Constructedben megesznek.
  • nordan
    én craftoltam egy green/blue meta merfolkot aminek a legmagasabb nyerési %-a van......hát baszki van,hogy 9-10!! db lappal nyerek! És a poén az,hogy kb tök mindegy milyen sorrendben húzod fel a lapokat olyan gusztustalan és easy a szinergia a lapok között,hogy ha anyámnak odaadnám ő is nyerne vele!
    4 Hinterland Harbor (DAR) 240
    2 Merfolk Trickster (DAR) 56
    4 Deeproot Elite (RIX) 127
    3 Jade Bearer (RIX) 134
    4 Jungleborn Pioneer (RIX) 137
    1 Kumena, Tyrant of Orazca (RIX) 162
    4 Merfolk Mistbinder (RIX) 164
    4 Mist-Cloaked Herald (RIX) 43
    2 Seafloor Oracle (RIX) 51
    4 Silvergill Adept (RIX) 53
    4 Unclaimed Territory (XLN) 258
    4 Kumena's Speaker (XLN) 196
    4 River Sneak (XLN) 70
    7 Island (XLN) 265
    7 Forest (XLN) 277
    2 Sleep (M19) 74

Én meg 2 hónapja szenvedek itt mindenféle IQ-s paklikkal, ha ezzel nyomtam volna már 4000 lapom lenne nem csak 2200 :D

pedig az egy nagyon erős pakli, mennyit játsztottál?
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.19. 15:11:52
  • erasmus4
    Lecraftoltam ezt az izzet Phoniexet igazából csak a 4 főnix hiányzott, micsoda egy inkonzisztensz deck. Nem tudom hog ylehet ezzel folyamatosan nyerni.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.19. 15:09:52
  • nordan
    Zöld pakli ellen 1 perc 40sec :S

forest lanovar
    forest steeal leaf champion
    forest Nullhide Ferox
    forest Vinemare --> Steal leafet sikerült kinyírnom itt már csak 8 HP-m van :D
    forest és nyomtam egy concedet :D
  • nordan

még fejlesztés alatt :)

• botyika
    Decklist van? Kivi vagyok erre a paklira en is :)
  • nordan
    3-4 win-ek összejönnek ma constructeden :)

először leszeded a földjeit :P ( mindet letudnám,csak a telo kézben fogása miatt ilyen szerencsétlenül megy :D )
    https://vimeo.com/301353377

majd kivégzed egy spellel :D ( ez is ment volna egyszerre a 31 hp :D )
    https://vimeo.com/301353415

elmebeteg fun ez a pakli optimális esetben5. kör után game over, 3.-4. kör kürül látod,hogy meglehet-e csinálni a kombót,de volt már szerencsém,hogy eltudtam húzni 7.-8 körig és utánna is jöhet a kombó mivel a pakli úgy működik,hogy ide-oda tudod szedegetni a spelljeidet a graveyard a kezed és a library között. Nyugodtan le lehet kapdosni az ellenfél lényeit már az elején /persze ha húzol sokkot,lava coilt. vagy villámot/ mert úgyis vissza tudod húzni a GY-ből

• nordan
    figyi lehet poénkodni,de szerintem bőven 500++ meccsem van már és nem vagyok low IQ sem, ilyen véletlenek nincsenek ! Nem azt mondom,hogy csal az algoritmus,de szarul van beállítva ! Túl sok változót vizsgál tök fölöslegesen ,ezáltal vannak ezek a csoda párosítások! Nézze a ritka lapok arányát +/- % értékkel és a nyerés %dat, de a jelenlegi algoritmus az konkrétan a lapok struktúráját veti össze egymás ellen !
    Hetek óta nem láttam ilyen paklikat és olyat se amilyen az enyém és mégis szinte egész nap a counteremet kaptam ellenfélnek vagy mirrort /még a másik fajta piroskékkel/
    szóval "érdekes"
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.17. 01:14:08
  • nordan
    azért lehet jókat is menni :) örök mana, csak azért volt 110 mert már untam csinálni :D előző körben Star of Extincionnal leszedtem 12 földet és 5 lényt egy körben, aztán jöttek a villámok :P lehetett volna látványosabban is,de nehéz volt tartani a telót , ezért ilyen szerencsétlen a klikkelgetés :)

https://vimeo.com/user91819463/review/301308851/9633b8f0f5
  • Xsillione #2150
    Hmm, reálisabb, hogy egy dedikált ember nézi amikor játszol, és válogat neked ellenfelet, hogy kellően hatékony legyen, ahogy a lapokat is ő keveri neked, persze csak finoman, időnként ad jó kombókat is, hogy ne vedd észre a turpisságot:P
  • nordan
    Most van elegem a gameből! eddig Immortal Sun artifact bentvolt a paklimban, kivettem mert mentem egy 4-es constructed wint és nem volt planeswalkeres ellenfél

AZ ELSŐ!!!!!!!!!!!!!! ember miután kivettem az immortal sun-t

Bármibe fogadok bárkivel,hogy kurvára nézi egy nagyon féregmódon beállított algoritmus a lehetséges ellenfelek paklijának az összetételét és NEM a lapok ritkaságát nézi csak kzrvára nem! Ilyen a világon nincs!!! Ez pont olyan,hogy egész nap szopattak a mono kék-mono pirosok
    ! csináltam egy blu/red paklit és azonnal a counter paklit rakta be ellenem, azonnal ahogy azt este írtam is!

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 22:13:04
  • nordan
    Constructed event első ellenfelem: Mnemonic betrayal pakli.....pontosan a countere a Thousand year stormnak...ellopta az egész graveyardom.....komolyan mondom nem hiszem el ezt a balszerencse szopóágat,de ilyen a világon nincs itt valami a párosításokkal nagyon nincs rendben
  • nordan
    összeraktam egy piroskéket....a 4. meccsből a 4. piroskék az ellenfél ebből 2x ugyanaz a pakli mint az enyém...koncepcióra.......elmennek a bús picsába!!!!!!

RANDOM MECCSEKET AKAROK!!! faszért tesz össze direkt ugyanazzal, nem érdekel ha kapok ugyanolyan ellenfelet,de ne prioritásban basszameg!
    kifogják csinálni a saját playerbaseüket emiatt a faszoskodás miatt
  • nordan
    a héten szerintem egy 30 körül mentem Merfolk pakli ellen és Kumenát kb 2-3x deeproot-ot meg pont ma láttam mindössze egyszer.....és 90% ban veszítettem, nem igazán van ezekre szükségük, az a baj,ha nincs über kezed ami specifikusan merfolk ellen jó moment of crawling, sooth, golden demise, fungal infection stb egyszerűen 3-5 kör alatt lezabálnak az 1-2 manás lények amik default iszonyatos szingularitásban vannak egymással

rednél pedig hasonló ahelyzet ,mert a 15-20 instantból 8-10 benne lesz az első 20 lapban és csak ezek bőven -20 sebzést produkálnak,tegnap egy red 4 manából 16 ot lőtt rám egyetlen kör alatt oké kint volt neki egy spellcsökkentő wizard amit sajnálatos módon nem bírtam leszedni pedig abban a pakliban 16 removalam volt :D
  • DasIsFuck
    Az egy ultra jó kéz volt a merfolknak, megesik az ilyen, de hidd el, ha játszanál a deckel többször lenne rossz kezed, mint olyan jó. Arról nem is beszélve, hogy lehet neked bármennyire is explosive a kezdésed, ha ellenfelednél ott a shock, moment of craving...etc. A merfolk decknek az igazi winconja a Kumena és a Deeproot enchantment.
  • nordan
    szarul látszik,de 15 lap 9 land megint

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 16:27:26
  • nordan
    Merfolkok 3 manából 2 kör alatt -18 hp-t vernek be az pedig a non plus ultra /pedig 10 db AOE lapom van/ alomek pedig nincs az így járt defaultba mert szarrá buffolják egymás 1 kibaszott manából

a mono blue és red teljesen nonszenszé teszi a játékot

2 nap alatt 3 rankot buktam le amióta minden szellemi fogyatékos csak ezzel a 2 paklival képes játszani
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 16:20:23
  • nordan
    ehhh the fuck csak neked, valami nagyon broken....küldjem el a logokat az MTGA-nak elemzésre? mert ilyen nincs az kurvaIsten

• Dzsini
    Nem olvastad az utóbbi hónapban a topicot, ugye? :)
  • nordan
    igen 2 egymást követő game, ki is lőttem a játékot mára annyira felbosszantott
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 15:47:17
  • Fooka
    Ezek egymás után történtek? Ha igen, akkor az sokkal fájóbb mintha mondjuk 10-ből 2x esik meg. Amúgy élőben is számtalanszor előfordul az ilyesmi, rettentő kínos, de hát a Magic a kezdetek óta "küzd" ezzel a jelenséggel. Nem hinném amúgy, hogy a deck shuffle algoritmus külön figyelné, hogy hol helyezkednek el a landek a paklidban, ez csak szerencsétlen leosztás.
  • nordan
    elkéne beszélgetni a laphúzás algoritmust leprogramozó csicskával :S

• Xsillione #2137
    Ha jól értettem, akkor a fizikai példányt tartalmazó csomagban van kód, amit felhasználva kapod meg őket, mondjuk nem igazán tartom tisztességesnek az ilyen kártyák létezését sem, semmilyen komoly versenyyen nem használéhatnád őket, ám a sima játékokban majd felbukkannak és szívhatsz ellenük.
  • nordan
    ezt az 5 új speckó lapot mikor kapjuk meg?
  • Xsillione #2135
    Már megjött, remélem gyorsan rendezi és még tudok tolni pár meccset.
  • botyika
    nem nagyon akaródzik jönni a patchnek...
  • DasIsFuck
    Nekem már van Izzet Drake deckem csak még nincs meg az összes elektromancer.
  • nordan
    ezt a paklit sasoljátok :D

• nordan
    hmm én még jobban gyorsítanám a játékot ez a 3x timeout hogy 5 percet vársz az ellenfeledre vagy az elején órákig gondolkozik a sok idiota hogy mulliganeljen avagy sem. mindent begyorsítanák,
  • nordan
    najólvan ma is szopóágra kerültem...........
    ugye mondanom sem kell mire kitudtam volna játszani a Vraskát már lezabaáltak a 5/5 meg 6/6-os sárkányok a 3. 4. körben..........

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.15. 11:33:51