Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pedig sokan fognak játszani, és jól működik a matchmaking, akkor az azonos szinten állók egymás mellé fognak kerülni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Épphogycsak hajnalodik az Egyesült Államokban, Pro Tour van, és jövő héten jön az új tartalom - elvétve fogsz játékost találni.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.06.02. 09:54:02
(de előtte most hétvégén Pro Tour)
Igazából a BO3-ra leszek kíváncsi hogyott milyen reward lesz a bo1 hez képest
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.31. 09:46:26
Mivel a duelsel akkor már nem játszottam, nézegetem milyen lapok vannak a Kaladeshben, rögtön szemet szúrt az anti approach
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.05.26. 10:37:01
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A draft összességében megéri mert a botok egy csomó rare-t hagynak, 2. 3. körre is, sőt az ilyen nagyon sok színűeket vagy véleményeseket akár utolsó picként is lehet vinni, tehát több mythiced rare-d lesz mintha nyitnál boostert. Cserébe azok minősége kétséges és még wildcardot sem kapsz.
Valamint most mire mész? jó lapokra vagy jobb draft deckre, kiveszed a common leszedést amiből már van 4, vagy egy olyan rare-t ami nem túl jó, de valmi junk szórakoztató deckbe pont jó lenne. Leeht csak nálam van így de egyszer olyan jól megy sima 6-7 win máskor meg amikor úgy érzem a paklim is jó 0-3 v 1-3.
Mostanában a napiknál is azt érzem hogy ugyan azzal a deckel egy nap simán megvan a 4 win másnap vért izzadok mire meglesz.
Pont most ment el a kedvem egy kicsit a millió RDW és UW approach decktől főleg az approach fél órán át szívok, minden körben gondolkodik a nyomorult még 2 manánál is mit cisnáljon, természetesen semmit....
A constructedben egy elég szűk lapcsoport vesz részt, mint hasznos lap - ezekből a hiányokat gyűjtöd be wildcardokkal, a többi maximum draft során kerül eléd, és ott játszol velük (oda való lapok), amúgy pedig elfekvőben vannak a gyűjteményedben, mindegy, hogy melyikből mennyi.
Én most spórolok egy draftra, mert érdekel, hogy milyen, meg ugyebár a lapokat amiket ott kiválasztasz azokat megtarthatod. Ehhez képest az 5000-es belépő nem is olyan sok.
Szerintetek mikor léphet ki a béta fázisból a játék?
Érdemes az elején egy deckre fókuszálni, a kulcslapokra elhasználni a wildcardokat, a győzelmek utáni jutalomkártyákat azért buffolták mostmár jóval többször ad common helyett uncommont, rare-t volt már párszor mythic is.
Meg várjuk meg a patchet mert az economy elvileg nagy reworkon esett át szóval meglátjuk mire jutottak.
Először Dino-val mentem oda kaptam +Etalit, azzal úgy elvoltam silverig, BR piratedecket is fejlesztgettem, aztán mikor lett elég wildcardom BW vámpírra álltam át, kivettem a 4 legion liteaunmentet (+1/+1 vámpírokra) meg 2-t a W2 enchantmentből ami +1/+1-et ad valalmi fajra, na meg volt 2 twilight profetem mind2 győzelem utáni reward 😊.Azzal felküdözttem magam goldba, lett 2 kumena akkor merfolkoztam kicsit, most egy identitástévesztett rampszerű BG explore deckel nyomulok, tele nagy böszmeségekell és enchantmentekkel Gold2 néha nyerek néha vesztek, csak elég sűrűn van landfloodom van hogy 5 körig földet kapok, elég demoralizáló, tegnap vagy 3 szor egymás után.
És annyira nem görcsöltem rá napi 4 win, ritkán elmentem 10ig, meg mindig HoD paklikat vettem hátha jön a Scarab God persze minden más god már megvan 😄.
Igaz a matchmaking elég tré rendre összekeürlök, silverekkel, és olyannal is akinek még besorolása sincs. Na ezek a legnehezebb meccsek mert mindig ótvar kezeim vannak ilyenkor 😊.
Az tény hogy egyből T1 decket nem fogsz csinálni, de én jól elszórakozok, nem költöm ész nélkül a wildcardokat, de így ha váltani akarok ki akarok próbálni valamit, a kulcslapokra mindig van Wildcardom, na jó nem mind a 4 hazoretre 😊, de nem is célom a Master Liga.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.04.21. 09:26:03
Lesz majd rendes 8player draft is csak az még odébb van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Lesznek evetnek, draft 1 héttel később aktiválódik.
Dominaria and Events Coming Soon!
bővebb info draft-ről + egyéb

Pl SOI-ban a piros fekete volt a Vámpír/Madness aggró. BFZ-ben a fekete/fehér volt a vámpír lifegain. Ixalanban a fehér/fekete a vámpír token.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.03.29. 10:24:36
Most kaptam egy Scorpion Godot de ez miért piros fekete amikor annyira nem illik a piratedeckbe, azért az alap statjai miatt meg hogy nehéz megölni benne hagyom. Kicsit módosítottam az alap decken és elég jólment majdnem elkaptam egy kék feketét is de túl sok földet húztam fel így megúszta... Aztán persze scarab god GG.
Azt is írták hogy havonta 25-30 pack és 1 vault nyitást gondoloják a kielégítőnek. Na erre aztán felrobbant a reddit és mindenki írta hogy ez nagyon karcsú ha kijön a játék 7 settel.
Persze béta meglátjuk mit változtatnak rajta. Jelenleg ez a legforrób téma, néhány apróbb bug van de úgy általánossában technikai oldalát nézve teljesen jól működik csak finomhangolni kell.
Amúgy ilyesmit cisnáltam még wipe előtt Polyraptorral csak ott sokkal több idő mert még summonloja is vagy 100 polyraptort összehoztam, igaz úgy hogy igazi mazoista módjára az enemy is elnyomott a körömben egy mindenre sebző instant aoe-t 😄. Mindkettőnknek elfogyott az ideje de nem vágott ki egyikőnket sem, igaz támadni sem tudtam abban a körben pedig lett volna mivel.
Ezzel a 8 lapos booster formátummal sajnos elég valószínűtlen a dolog.
A dust mechanika nagyon kellene ebbe a játékba.
Nektek hogy tetszik amúgy?
A játékmenettel nincs különösebb bajom, de a reward az tényleg elég gyér. 4.győzelem után eddig cska commonokat kaptam 1 kivétellel, majd ha jönnek az 5. common-ok de jó lesz nézni a vault növekedését 0,1%-onként 😄.
Stompot elsütöd, a cél a Raptor és a Főnix - a Raptorra felkerül a +1/+1.
Következő lépésként a Stomp második fele aktiválódik, és belesebzik egymásba, amit kell.
A Raptor sebződött, tehát a s a Raptor enrage triggerje felkerül a stackre - még az előtt, hogy a Stomp befejeződne.
A Raptor 5 sebzésének kell valami célpontot adni - ez csak a Hippo lehetett ezek szerint, úgyhogy oda küldte, arra rákerül 5 sebzés. Ezzel az Enrage elvégezte dolgát.
A Savage Stomp befejeződik, az is elvégezte dolgát mert más esemény már nem történt.
Megkezdődik a takarítás, és a lények a sebzésüktől függően bekerülnek a temetőbe (a raptor, a hippo és a főnix) - ekkor kattan el a főnix trigger, és létrehozza az elementált.
Angolban van egy ilyen félig poénos szöveg, hogy "Damage doesn't kill creatures—state-based-actions kill creatures."
(ugyanezért oldható meg az, hogy egy lény vagy akár egy játékos átmenetileg "halott" lehet, mert amíg nem fut le az összes trigger, nem indul be a "takarítás", és ha a lefutó triggerek között van, ami gyógyít/helyrehoz dolgokat, akkor életben maradhat úgy is, hogy közben negatívban volt az élete - pl. lifelinkes lények)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.03.28. 11:50:54
Enemynek volt főnixe meg egy 3/3 Hyppo, nekem a raptor meg egyéb, a Raptorra nyomtam Stompot a főnixet ütöttem és az volt a terv hogy a tojást lebombázom az 5 sebzéssel, de még a tojás megjelenése előtt automatikusan elnyomta a 3/3 lényére a sebzést, és csak utána summonolta a tojást ami így megmaradt.
Ennek így kellene lennie?
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.03.28. 11:38:33