3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    12 percen keresztül nekem meg az ellenfelemnek is csak föld jött......aztán behúzott 2 sárkányt én még +2 körig még mindig csak földet húztam úgyhogy concede!

nem akarják már ezt a K anyukájukba fixálni? hogy a picsába lehet ilyen elbaszott a mana system
  • nordan
    fejtsd ki pls
  • DasIsFuck
    Csak egy érdekesség jutott az eszembe. Az utóbbi időben nézegettem HS versenyeket és az ottani rendszer szerintem sokkal jobb, mint a magices.
  • nordan
    Blokkolta a 1/4-es ellenfél lény a 3/2-es first strike-os lényem és megölte :D WTF???

1st strikeba én ütök 3-at marad 1 hp ja ő nem üt...
    normal dmg deal be ő üt 1-et
    mind a ketten életben maradunk...
    helyette 2x ütött _D
  • nordan
    aztaq:D
  • Dzsini
    ... zengene tőle a topic.
  • erasmus4
    Na és kaptál settle-t az arcodba :D?
  • vhooper
    Kép
    A Selesnya picit elszabadult

Utoljára szerkesztette: vhooper, 2018.11.27. 19:07:38
  • DasIsFuck
    Valószínű szopás lesz kis kollekcióval, de ez a reward struktúra eléggé megérős, bár singleton azért jobb.

Addig viszont valahogy vissza kellene rázódni magicbe, plusz egy kis goldot sem ártana addig tartalékolni.
  • nordan
    már gyűjtök is rá bár az elmult napkban folyamatosan plusszban vagyok már 3000 goldom van meg jött egy rakat kártyalap

tegnap 1 Hp-n voltam a Thousand year stormomat bindingelte a srác,neki 35hp kint egy rakat lénye, encsant,planeswalker ,kutyafasza aztán behúztam egy Blink of an eyet,kezemben pedig volt egy radical idea....nos a többi már történelem :D annyira durva,hogy innen lehet vele nyerni egyetlen kör alatt :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.27. 13:28:12
  • erasmus4
    Igen de 0-2 után 100 gold és 1 rare 1 uc a reward.
  • nordan
    elég jónak tűnik,de ő azt mondja,higy 500 gold a beugró
  • erasmus4
    Nox nagyon szereti a monoredet :D, amúgy pont most hétvégén lesz Nox eventje.

Az előzőt a day9osat kihagytam mert úgy voltam vele, hogy nem kísérletezgetek meg nem is jó a goldreward, de belegondolva 5000 goldból draftolok egyet kapok jó esetben 5 rare-t talán meg pár játszható uc-t de azokat wildcardból is bármikor kiszedem ha kell.
    Itt meg ha 0-2-t mész csak, kapsz 12 raret, 12 uc-t ugyan úgy 5000ért.
  • nordan
    monored in a nutshell

https://clips.twitch.tv/GlutenFreeBillowingHummingbirdPhilosoraptor
  • botyika
    akinek beszart az mgt arena pro tracker (mint pl nekem) ez a megoldás rá:

If your tracker stopped updating after install [UPDATED after v.1.5.2]

Make sure you've updated your app to v.1.5.2

Start app and press FULL RESET button (it will not affect you data stored online!)

Input your token and uploads should resume

DO NOT try to reinstall instead of using Full Reset button! Uninstall DOES NOT remove AppData files.

Also, this version loads data with some delay. It may take few minutes to get info from your logs. So give it some time. Progress Bar will show you how process goes.

a token-ed meg itt található ha belépsz:

https://mtgarena.pro/mtga-pro-tracker/
    Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.11.25. 15:35:59
  • vhooper
    Minden paklinak meg van az ellenszere, Mono Red 8s nagyon könnyen counterelhető, én például selesnya token paklinak constructed-ben 4 meccset ellene játszottam, 4 win. Chainwhirler ami kemény dió tud lenni, de mivel March instant spell, jól tudsz vele időzíteni, és az ebből adódó HP gain sokszor megmentett. Frenzyt meg szinte mindig leszedem Knight of Autumn kártyával.
  • Xsillione #2233
    Miért is hagynák ott ekkor ezt a paklit? Gyors és nyer. Értem, hogy zavaró, ha mást akarsz játszani, ám ha ez hatékony és működik, akkor mindenki ezt tolja, sőt, aki nem ezt tolja az vagyy átáll vagy megszökik, így idővel mindenki egyforma paklit hoz majd.
  • nordan
    nem akarnak a K anyukájukba eltakarodni a Mono redes elmebetegségek?

ellenfél kijátszott eddig 10 db lapot, van 5 HP-m kezében LB+exp frenzy páston 5 lénye és ő jön.................
  • nordan
    11 körön keresztül húztam földet...kint volt 2db 2/4-es lényem azért nem haltam meg..........szétbasz az ideg ettől
  • erasmus4
    Ez a free playes matchmaking akkor egy rakás szar hogy nem igaz, ki akarom próbálni a controll deckemet hogy mit tud aggro ellen de csak és kizárólag controllt ad ellenfélnek, 5ből 4 mirror meg 1 másfajta controll, hogy lehet így tesztelni a deckeket??
  • erasmus4
    Játsz Grixis controllt, akivel összekerültem tönkrevert, igaz egyszer sem jött az experimental frenzy.
  • nordan
    de hogy a faxba van az,hogy minden rohadt ellenfél aki monored-el játszik ugyanazt a rohadt lapjárást kapja 0/24-ben?? nekem is 4-4 lapok vannak mindenből

egy fél órája nzek egy streamert ő is csak szopik a MR-től...és ugyanazokat húzzák az ellenefelk neki is

shock shock vishino, fanatical, chain whirls, exp frenzy stb
  • nordan
    leszedtem,felraktam újból az 1.52-t és most működik
  • erasmus4
    Menj competitivet ott van sideboard meg valószínüleg keveseb monored.

A MTGA pro nekem sem működik
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.23. 17:17:09
  • nordan
    bazdmeg 1 db lighting bolt és 1 db shockal megöl a mono red.....

vishino, chain whirlel ,gutterspine....9 db lap -21 hp..........pofám leszakad és 2 napja az összes nyomoréknak bejön és 9-12 lapból megölnek....mindenki monored mindenki
  • nordan
    az MTGA tracker másnak is szarakszik? nekem 3 napja nem logolja a mecseimet! Megint volt update ,de most sem működik
  • nordan
    monored elárasztotta a QC-t....

vishino fanatical shock shock lightn lighnt risk factor GG

3 földet húzol és már 15 hp-d hiányzik! a fasz kivan

minden meccs ugyanaz! leszophatnak
  • erasmus4
    Három planeswalkeres deck jött szembe drafton, meg tele volt mindenféle rare-rel, ráadásul olyan lassan csinált mindent hogy eladludtam közben.... nekem meg 5 körig csak föld jött pedig lett volna esélyem.
  • nordan
    i feel you bro :(
  • DasIsFuck
    Nekem a mai nap mérlege: 1-3, 1-3, 2-3 QC runok...

• nordan
    és a mai nap lezárására és megkoronázására:

a 41.lap az ELSŐ Thousand year storm a 4 ből...elmegy a büdös picsába a random!
    13 meccset nyertem tegnap zsinórban! ma 9-et vesztettem ilyen a világon nincs basszameg

• nordan
    következp Constructed :D
    ellenfelem kezében ez volt....a vicc mindet letudtam szedni...ÉS??? 0 hp GG

AGGRO AGGRO AGGRO AGGRO AGGRO

• nordan
    APU kezdődik!

kajak logolja bazdmeg hogy mennyit nyersz aztán CUT és goto szopóág.....aztán 20-30 meccs után kapsz néhány meccset aztán takarodhatsz vissza szopni

3 meccs 3 föld aztán semmi semmi semmi semmi és halott vagyok

az a vicc mind a három pakli tök ugyanaz volt, az egyik volt csak blue-val is megspékelve
    goblin goblin chainwhirl, vishino mage shock shock lighning lightning crackling crackling GG
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.21. 15:07:51
  • nordan
    jaja átnéztem elég ütős lehet,de ezzel akkor sem játszahtunk MTGA ban
  • DasIsFuck
    Ez modern pakli, de kb ugyan az mint a thousand year storm csak sokkal gyorsabb:)
    Azt hívják storm-nak amikor egy körben castolt instant/sorcery lapok mennyisége után újracastolsz egy bizonyos spellt annyiszor, ahány spellt már elcastoltál korábban.
    Ugye ehhez a jelenlegi standardba kell a thousand year storm enchantment.

• nordan
    most vertem el egy paklit:

Lila köves rankú ellenfélnek páston: Niv Mizzet, 8/4-es Crackling, Sarkhan Fireblood,Ral Izzet és egy másik Ral Izzet 8-as képesség aktívan,nekem 7 Hp-m :D eléggé sakk matt szitu

jön a köröm :kirakom thousand year stormot,nem tudja Ionizálni már kettőt leszedett pedig ,de mákomra nincs 3. a kezében én meg behúztam a TYS-t :) Majdnem megöl még így is,mert Niv Mizzet miatt kapom a sebzést egyesével ahogy castolgatom a spelleket, nem akart jönni semmi sebző, és baszki 1 Hp-n végre feljött a Blink of an eye :D addigra már 5x-es tudtam kicastolni a TYS miatt és felszedettem vele az összes lapját és leöltem egy 6-os villámmal! Szivem kiugrott kb,de a csóka jó arc volt végig emoteolta,hogy Nice meg Good game
  • nordan
    hmm érdekes bár ezek a lapok nincsenek méh MTGA-ban

az én paklim nem standard van benne 5 féle saját lap és az alapot is 3 féle pakliból állítottam össze :P
  • DasIsFuck
    Nekem eddig 1-3,1-3,7-1,4-3 az Izzet deckel a QC statisztikám.
  • DasIsFuck
    Akkor neked biztos bejönne ez a deck is, ha ennyire bejön a standard storm:D
  • erasmus4
    MEg persze játszok én sok mindennel helyettesítek lapokat csak Qc-be nem megyek velük..