3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    OMG! nagyon köszi!
  • erasmus4
    Redeemelni lehet: GAMEAWARDS ezeket adja.

Meg is telt a vault.
  • nordan
    azért a programozók kezdhetnének valamit a játék engine-jével,mert vicc hogy 4-5 meccs teleszemeteli a memóriát és játszhatatlanná válik a játék egy olyan gépen is amivel Star Citizent játszok 60+ FPS-el
  • nordan
    de a kibaxott lanovar elfek is manipulálva vannak hogy 95% hogy kézben van első leosztásban ami ugyanannyira szánalmas mint a manipulált MM

van egy cso,ó lap aminek prioritása van hogy a paklid melyik harmadában legyen a leosztásban ez ezer százalék
  • nordan
    én már az első héten megmondtam,hogy maniőulálva van a MM........ami szerintem is gusztustalan! Pont az lenne benne a szép,hogy bárki jöhet ellenfélnek ,de az hogy még a paklid mechanizmusát is figyeli az mocsok pofátlan
  • erasmus4
    annyira nevetséges ez a manipulált matchmaking, amikor healelőssel megyek sose kkapok burn enemy amikor mással csak burnt kapok....
  • nordan
    26 win mára befejeztem :D
  • nordan
    full bugos vagy ennyire rendesek ? :)

• nordan
    kissé unbalancedre sikerült ez az event

• nordan
    jó mondjuk nem nagy cucc a reward ,mert nem ad sokat és ha mindet nyered akkor is csak +100 ,de pl akinek nincs még sok lapja megérheti, és tényleg nagyon dobálja a piros lapokat nekem
  • nordan
    a merfolk nem az igazi erre,de néha bejöhet
  • DasIsFuck
    Sokan úgy vannak, hogy csak bejönnek a deckel amivel amúgy is játszanak, mert lehet nincs lapjuk vagy nem érdekli őket a rewardon kívül más.
  • DasIsFuck
    Úgy nőnek mint a gomba:)
  • nordan
    ez nagyon gyors,megjegyzem egy csomó embernek nem tiszta mit is ad a a buff....tök retard paklikkal jönnek, és mégegyszer jótanács! lőjj spellt az ellenfél körében is! :)

• nordan
    az a trükk,hogy az ellenfél körében is lőjj spellt
  • nordan
    Mono reddel szanaszét farmolom és sztem bugos a reward osztás,mert kb csak mythic rare jön
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.01. 12:47:54
  • DasIsFuck
    Amúgy egy kis fun, ha ti híres MTGA stremerek lennétek, nektek milyen lenne az eventetek:D?

Nekem egy ilyen kifordított Landfall eventem lenne, minden land kapna egy ETB képességet, amit te a kezedben lévő lapokból választanál ki.
    Vagy a másik, hogy minden spell kapna Madness keywördöt:)
  • DasIsFuck
    Ide talán egy burn-re techelt RDW jobb is, mint a normál.

Én 4-et mentem, elsőnek bementem a merfolkal, másodjára egy ilyen fekete-kék controlos dologgal, harmadjára egy RG ramp-el, negyedjére pedig egy ilyen csináld magad burn-el.
    2 winig jutottam minden esetben.
  • erasmus4
    Legnagyobb meccsem Merfolkal RDW ellen baordstall, tele a board minkét oldalon enemynek 4 steamkin + frenzyje is, amije csak volt kiapkolta de szerencsére a spellekbe nem nagyon húzott bele, steamkinekből végtelen mana... csak mikor mindkét frenzyjét fel kellett robbantania akkor vége lett a mesének. Tap all enemy gg :).
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.01. 09:40:56
  • erasmus4
    Bementem az eventbe monoreddel elsőnek 4-2 aztán na vegyük komolyan cisnáltam egy healelős Selesnyát, 3-2, 0-2, az RDW-ket simán vertem minden más elpáholt :D. Most mentem egy merfolkot 6-0 nagyon beteg mikor lent van a 2 tokenkreáló enchantment körönként 4 token :D.
  • nordan
    jó az event már 8 mythic raret hozott,de 2 meccs után MTGA restart mert lelassul diavetitésre
  • nordan
    miért kell órákig gondolkoznia mindenkinek???????? kikészülök

két 1/1-es lény üti egymást és bazdmeg 2 perc mire resolválja a kurva combat sebzést
  • nordan
    csináltam egy szedett vedett monoredet 5 win............ennyi lenne a magic? ezeknek az agyhalott pakliknak csak egymás ellen szabadna játszania :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.29. 17:01:04
  • erasmus4
    3 event minimum 6 meccs és 1et nem sikerült nyerni még sideboard után sem? Lehet kicsit alakítani kellene a deckeden.
  • nordan
    nyomtam 3 1000 aranyas competivet

0 land mulligan
    0land mulligan
    0land mulligan
    3 land 1 lény
    CONCEDE

aztán

0 land mulligan
    0land mulligan
    1 föld elkezdtem 5 lappal természetesen ellenfelemnek minden körben land és lény....vesztés

Kövi mecs

0 land mulligan
    0land mulligan
    1 land.....

1 föld mulligan
    2 föld elkezdtem....ellenfélnek adanto adatno adanto benalia benalia vámpÍros sziget

3. game

ezt inkább illusztrálom,mert ezt 2x ugyanígy behúzta....ghittu,ghitti, viashino,shock shock, villám, steamkin ÉS MINDEN KÖRBEN EGY KIBASZOTT FÖLD!!!!!! NEKEM MEF SEMMI!!!! 3 KIKÚRT JÁTÉK ALATT -3000 GOLD ÉS NEM AD SE FÖLDET SE KOMBÓT SE SEMMIT!!!!!!!!!! minden egyes elbaszott alkalommal felhúzzák a kombót

• erasmus4
    ami competitive. Best of 3.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.29. 14:02:28
  • nordan
    BO3 az melyik? :D
  • nordan
    ye ye végül is kb egálban vagyok,de ezek olyan idegesítő helyzetek amikor nem tudsz csinálni semmit, zavaró hogy nem te vagy a buta vagy a rosszabb egyszerűen a rendszer nem engedi hogy nyerj

• erasmus4
    Napi egyre azért szorítsd már le a monored és csak föld jött kommentjeidet, na jó legyen napi 1 rdw, és 1 föld :D. Mindenki érti idegesítő, de más se spammeli tele ilyenekkel a topicot, ha néha néha kiírod a dühödet semmi gond, de naponta 4-5szö rmár kicsit sok.
    Mással is ugyan ez van nem csak teveled kivételez a játék, és már mondtam menj bo3 ott kevesebb a monored. Bo1ben aggro meta van, még ha nem is a legjobb winrateje van, kevesebb győzelemmel is pozitívban tudsz lenni -> több eventet tudsz menni -> több lapot kapsz, mint egy állandó 6-7 wines controll deck. Idő/reward arányban jobban megéri, hogy ki mennyire élvezi közben az már más kérdés.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.29. 08:54:32
  • nordan
    2 föld kurvajó 5 lap aztán 12 körön keresztül egy föld sem jött.................leszophatnak a programozók
  • DasIsFuck
    Upkeep a laphúzás fázis előtt van.
  • nordan
    nem a laphúzás a legelső? hmmm
  • nordan
    még egy 9 lapos halál..........3 föld 9 lap b+ megoldotta,hogy közben még gyógyultam is 3-at.......
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.28. 20:49:59
  • DasIsFuck
    Akkor veszít ha húznia kell lapot és nincs lap a paklijában.
    Azt pl megtudja csinálni, hogy a laphúzás fázis előtt castolja el az instant spelljét, amivel megöl.
  • nordan
    red player 9 lap 4föld -20 hp.........kettő percen belül

A KURVA ANYJUKAT de komolyan
  • nordan
    BASZKI!

ellenfél piros kék ln blue white

el MILL-eltem az összes lapját passzoltam és nem halt meg és megölt :D tehát nem volt lapja mikor passzoltam a libraryban a páston volt 6 sima földje és guttersping Goblin ami sebez 2-t ha nyom egy spellt tehát semmi extra......és nem halt meg baszki! most írom az emailt a supportnak hogy találtam egy bugot
  • DasIsFuck
    Sokkal jobb és érdekesebb rendszer az, hogy egy játékos visz 3-4 decket, ahol egymás ellen a játékosok bannolhatnak egyet és a maradékkal megküzdenek egymással.
  • erasmus4
    Nem cska veled csinálja ezt, én ma csak kibaszott földeket húzok ilyen 6-7 körös sorozatokban, lényt azt se tudom mikor láttam utoljára.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.28. 17:40:44
  • DasIsFuck
    Ilyen a magic, ezt nem lehet fixálni, pontosabban lehetne, de nem fogják soha.
  • nordan
    kövi ellenfelem:

1 kör 2 perc.......és kitesz 1 földet
    2. kör 2 perc kitesz 1 földet
    3.kör 2 perc kitesz egy földet

utána pedig azt csinálja,hogy Time Out-ig vár hogy resolválja ha castolok egy spellt...... 10 perce megy a "küzdelem" a 4. köröm van..........pofám leszakad! ezeket a büdös gyökereket nem lehet reportolni? az kurvaélet,hogy direkt csinálják

nah végre 18 perc kellett hozzá hogy eltakarítsam, minden spellemre végigvárta a resolve-ot! mindre baszki