3985
XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Kérdés lesznek-e olyan lapok, amik a +1 counterrel machinálnak. Nekem a Simic egyébként mindig is inkább arról szólt, mint az az Instant ami húz lapot/lerakhatsz egy földet a kezedből a csatatérre vagy az ilyen paklidból keresgélős lapokról.

• nordan
    14 MANÁM VAN A PÁSTON EGY 7-ES teferi felhúztam eddig 38 lapot és egyetlen darab Nexus sem jött.,.......4 db van a pakliban......szánalmas fostenger
  • Dzsini
    A Simic mindig arról szólt, hogy szerez egy csomó +1/+1-et, és azokat pakolgatja ide-oda, felhasználja mindenféle mókás dologra - most se lesz másképp :) Normális esetben nem egyszer fogod használni az Adaptokat egy-egy lényen (nem úgy, mint Therosban a Monstroust).
    A Gruul meg ijesztő lehet... az RTR-ben a Rakdos Unleash is az volt, ez meg annál még agresszívabb.

Tegyük hozzá, hogy nagyjából 2-2 lap látszott idáig mindenhonnan, és átlag 10 azért lesz mindegyikből, plusz sok-sok egyéb is, ennyiből még nem érdemes semmi végletekbe menő következtetést levonni - bár azért vagyunk az interneten, hogy ezt mégis megtegyék rengetegen :)
  • DasIsFuck
    Unalmas, de annyiban mindig jó, hogy új és új szinergiákat hoz be még így is.
    A spectacle egy egész jó mechanika, az afterlife az unalmas, de nem egy rossz mechanika.
    Ami nagyon rossz az a Grull, Simic és az Azorius. A grull szerintem a legfantáziátlanabb az egészből. Az azoriusos addentummal az a bajom, hogy szvsz egy hatalmas trash az egész.

Adapt lenne még ok, ha nem egy simicel kapcsolatos dolog lenne, hanem mondjuk örökzöld, mert az egyébként nem egy rossz plussz cost, hogy tudsz rá tenni egy countert vagy csinálni valamit, ha még nincs rajta.

Eddig nekem a Simic lapok tetszenek a leginkább. A simic Beast Within, Zegana és a húzz lapot és/vagy rampelj.
  • erasmus4
    Szerintem se nagy újítás egyik sem , arra reagáltam hogy szerintem melyik lesz erős, whitewheenie kiegészül afterlifos lényekkel,belegondolni is rossz
  • vhooper
    Csak a sima ranked módban játszottam eddig, még mindig gold 1, pedig sokféle paklival próbálkozom: Dimir ,Grixis Control, Golgari Midrange, vagy Selesnya token. Többször is egy win kellett hozzá, hogy kikerüljek a goldból :D Amúgy a többi mechanikával kapcsolatban is változatlan a véleményem, eléggé unalmasnak tűnnek, de lehet változik ez majd több kártya megjelenésével, majd kiderül. Nordan, land problémáid nem csak neked vannak, csak az ember a negatív dolgokat könnyebben megjegyzi. Hidd el nekem is sokszor volt ilyen, de aztán másik nap meg én kaptam vissza, felesleges ezen felhúzni magad. Alapigazság, hogy mindig az a deck a cancer, amivel éppen nyernek ellened! :D
  • nordan
    ponmt most hívott a haverom akit rávettem kezdje el, szerencsétlen egy hete játszik és most kérdezte hogy van az hogy ő egy színnel játszik és sosincs manája az ellenfél meg 3-4 színnel jön ellene és mindig van olyan mana ami kell :D

azt csak halkan kérdezem meg,hogy azon kívül hogy van pár alap paklija /még meg sincs neki az összes amit alapban kap/ mifaszért rakja össze ilyen 3-4 színnel játszó nyílván nem egy hetes játékosokkal......csórinak már el is ment a kedve pedig épp csak megkezdte a játékot! EZ amúgy kurvára elvan baszva egy új playert hamar kicsinálnak ezzel, próbálom nyugtatni,hogy jó lesz majd , de ugye közben meg hazudok,mert engem is halálra szopat a játék a botokkal pedig megvan a kártyák 75%-a
  • nordan
    azon állítsanak,hogy ne csak az ellenfelednek rajzolják a földet a kezébe és te meg szopj 2-3 földekkel
  • erasmus4
    Igen valamit biztos nerfelni fognak a qc-n ha bejön a 5. Kártya elleni védelem, addig kell nyomtatni.
  • DasIsFuck
    Na, megette a fene, összeraktam az RDW-t.
  • nordan
    Another one :D Mára befejeztem a játékot

• nordan
    Gondolom itt is mindenki olyan paklival játszik,hogy egy ZETALPA-t 3x egymás utáni körben letud vele szedni :D :D :D már az 5. körben..........5. körös Zetalpa teljesen hétköznapi, és ha még le is szednéd valahogy akkor kapsz mégegyet és mégegyet és azt is leszeded :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.22. 11:42:57
  • nordan
    ezzel a paklimmal 5-öt nyertem aznap mikor összeraktam 2 nappal ezelőtt azóta nem játszottam vele ma elővettem sima 4 loss eddig
  • nordan
    visszavettem Zetalpat Golgarival.......

KITETT BAZDMEG EGY Planeswalkert amivel leszedte a Thran Temporal Gatewayem :D

erről ennyit!

furcs amódon mielőtt leszedte az első Zetalpat és a másodikat 2x körbement a gondolkodási ideje Time Outig...miafaszt gondolkodott vajon? elárulom semmit! Az algoritmus töltötte a kezébe a kártyát a botnak........az hétszentség

2 egymásutáni játékban 4x egymás utáni tökéletes counter pontosan az én lapjaim ellen
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.22. 11:34:05
  • nordan
    folytatódik, kitettem még egyet.......VRASKÁVAL EXILELTE

• nordan
    következő game...... 5. körben kiteszem Zetalpat, tippeljetek mi a következő lénye amit kitesz az ellenfél? IGEN!!! PLAGUECRAFTERT :D hát peeeeeeeeersze
  • nordan
    és megint mindig az ami kell, első lénye kitesail firebooter elszedi a removalom, 2. lénye chupacabra leszedi a lényem amivel fogni tudnám a kitesailt, kiteszem a chromatic lámpást, kövi körben knight of autummal leszedi........HÁT PEEEEERSZE BAZDMEG! ilyen a világon nincs! Pont minden körben mindenre van válasza.....háááát peeeeersze! És pont az én paklim ellen van az összes lapja és mindig a kezében van a counter, spellre, lényre , encsantra és mindehez pont van elég manája a megfelelő leosztásban......
  • DasIsFuck
    Nekem is QC-ra kellene csak miután a patchbe birizgálni akarták a QC-t megrendült a bizalmam.

3 Steam-kin, 3 Goblin, 4 Pirátus Goblin és 2 Frenzy/ 1 Phőnix.

Megcsinálni megtudnám, csak rámenne minden rare-m.
  • erasmus4
    Mit szeretnél játszani? Constructed eventre monoreddel átlagban kb. 5 win körül megyek, rengeteg 7x, nagyon ritkán nem érem el a 4 wint.
    Ami kell hozzá, 4 steamkin, 4 chainwhirler, merfolkot, whitewheenit kicsinálja, 2 frenzy, 2 főnix van még a deckemben ami rare.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.22. 11:11:28
  • nordan
    most történt.....ellenfelem 2. körben kitesz egy 2/2-es lényt......4 cast down 4 murder van a paklimban......3. körben beüt vele -2 leszarom mindjárt húzok removalt
    elkezdi +2/+2 enchant beüt 4-et
    én nem húzok semmit
    kap még egy +2/+2 enchantot beüt 6-ot
    kiteszek egy 9/9-es lényt LOL
    Hieromancher Cage-t kap a lényem kap még egy 2/2-es enchantot és megöl....hát mi a fene ez? de most komolyan?

ha én játsom black ellen a 2. körben leszedi bármilyen lényem cast down-al én meg sose látom ha én játszok black-el

bárkivel bármibe lefogadom,hogy BOTOK ellen játszunk többnyire és kurvára rigged a laphúzástól kezdve hogy ki kezd és hogy miket húzol! Érdekes módon ha 12 színből játszik az ellenfél akkor is tökéletes sorrendben húzza a színes manákat és SOSINCS mana starving vagy flood,minden körben a legoptimálisabb lényt/spellt paklolja ki

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.22. 11:12:51
  • DasIsFuck
    Redditről:D

"Did you ever hear the [[Tragic Slip]] of Darth Plagueis The Wise? I [[Thought-Knot Seer]]. It’s not a [[Story Circle]] the Jedi would [[Show and Tell]] you. It’s a Sith legend. Darth Plagueis was a Dark [[Lord of the Pit]], so powerful and so wise he could use the [[Force of Will]] to [[Exert Influence]] on the midichlorians to create [[Life]]… He had such a [[Knowledge Pool]] of the [[Dark Sphere]] that he could even keep the ones he cared about from [[Ghastly Demise]]. The [[Dark Sphere]] of the Force is a [[Descendants' Path]] to many abilities some consider to be [[Unnatural Endurance]]. He became so powerful… the only thing he was afraid of was losing his [[Reins of Power]], which eventually, of course, he did. Unfortunately, he taught his [[Apprentice Wizard]] everything he knew, then his apprentice killed him in his [[Sleep]]. Ironic. He could save others from [[Death]], but not himself."
  • DasIsFuck
    Pedig én is szeretnék egy golgari decket, de hát olyan messze vagyok tőle, hogy le se tudnám gyártani, pedig én aztán a goldom nagy részét ravnica packekre költöttem.

Nem tudom, hogy a RDW-t lemerjem a gyártani, mert már az Izzet deckem is out of flavor, abba is kellene, mert nyilván nincsenek meg azok a lapok...
  • erasmus4
    Direkt 25 földet raktam a deckbe hogy legalább 4.körben tudjak castolni, de így se 3. manán mindig beragad a hülye aggronak meg 5 földje van... Mennyi föld kell egy deckbe hogy konzisztensen 4. körben lehessen castolni 30?
  • nordan
    én az ilyen az ellenfélnek mindig a kezében van 4 counter spell 4 removal 4 mindig az van a kezében amivel tökéletes precizitással tesz keresztbe bullshittől kapok agyfaszt!

Most is simán győzelemre állok erre minden kibaszott körben felhúz egy countert az ellenefelem pedig csak egyféle counter volt a paklijában,

és ha csinálok mondjuk egy paklit aminek teszem azt a Nexus a fő lapja akkor a kurva életbe sincs benne az első 40 lapomban egy se.....

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.22. 10:42:05
  • erasmus4
    Ez a golgari egy rakás szar semmirevaló szemétkupac, semmit nem tud csinláni bo1en sosincs mana mindig az ellenfél kezd 4. körre halott vagyok boardcleart sose llátok, még jó hogy nem invesztáltam bele semmit csak most lett meg hozzá a lapok nagy része, de minek...
  • nordan
    uhh baki ez durván drága! 5000 GOLD és 4 pakli?ha teszem azt egyet nyersz vagy egyet se ami alég gyakori :P ehhh
  • DasIsFuck
    Nvm, elég unalmas:S
  • DasIsFuck
    Pedig érdekesnek hangzik, egy land nélküli MTG...Mintha yu-gi-oh-nál:D

Kár, hogy 5K gold...
  • erasmus4
    Ez a draft event egy rakás szar..... Akkora szerencsejáték hogy nem igaz messzire kerüljétek, aki kezd az nyer kb. amire rá van írva hogy draw a card csak olyat szabad pickelni. Első körben kipakolják a fél deckjüket.
  • Dzsini
    Kint van az Azorius bemutató is.
  • nordan
    mekkora mocskos szemétláda ez a játék! Nyerek 5 meccset a paklimmal teljesen saját fejlesztés semmilyen meta nincs benne, dimir, mono white wheenie, wraska, tokenek, blue/red.......mind verem vele erre bead mono redet LOSS
    majd még 1 mono red LOSS
    és egy harmadik mono red LOSS

a büdös picsába annak a fasznak aki írta az algoritmust és a direkt szopatásra megy az egész mocsok MMR örülök neki,hogy miután végigpróbálta az összes META paklit és megtalálta a működö ellenszert egy furcsa "VÉLETLEN" folytán pont 3-om olyan paklit ad be ami ellen a legalacsonyabb az esélyem!
    Nem az basz fel,hogy vesztek hanem ,hogy piszkálva van a kurva MMR még azt is leszarom,hogy agyhalott gyökerek még mindig nem unják a "'jé egy piros lap mi ez? nemtudom kiteszem biztos jó valamire, jééé nyertem" paklikat
  • DasIsFuck
    Mindegyik rettenetesen unalmas a Rakdoson kívül.
  • erasmus4
    Limiteden?, vagy a sima rankeden?
    Első ránézésre a grull erősnek tűnik a millió haste-es lénnyel de a többi meg tudja fogni, aztán jobban belegondolva az Orzhov. Tokent kapok a lényeim halála után ami repül ráadásul.. ok.
  • Dzsini
    melyik az eddig bemutatott négyből?
  • vhooper
    Nehezen tudok kijönni goldból, gold 1-2 között ingázok.
    Mit szóltok az új mechanizmus, ami a következő szettben fog jönni? Nekem kicsit unalmas tűnik..
  • erasmus4
    Az milyen már hogy 1.pack1.pick Lyra Dawnbringer és a 6-3as run alatt egyszer sem húztam fel....
  • nordan
    "MTG Arena land draw: have two lands in your open and never see another land again or have 4 lands in your opener and 3 playables and never see another playable again."
  • nordan
    én is már Gold vagyok :P szóval simán Mythic aki pro
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.17. 14:28:59
  • nordan
  • DasIsFuck
    Új set leakek