Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ulamogot AKAROK!!! Milyen jó is volt a Duelsben az Ulamog meta aki másodjára rakta ki az nyert 😄.
HS ben volt egy időben divat ugyanez,hogy az ellenfeled direkt nem csinált semmit csak az utolsó pillanatban és majd megunod és kilépsz és akkor nyer az illető
Amit én tapasztalatból tudok mondani, minél több Kumena!, Deeproot Waters, Brenchwalker és Jadelight Ranger és ami még nagyon fontos az a Herald of secret Streams.
Ebbe a verzióba én még a Silvergil Adeptet is az esetek többségében gyengének éreztem, sőt sokszor még a Deeproot Elitet is, mert rengetegszer semmi más csak egy önmagában gyenge lény két manáért, ami eltud szaladni, éppen ezért valószinűleg rögtön meg is fog halni, tehát effektíve nem csináltál semmit.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
4 Hinterland Harbor (DAR) 240
2 Merfolk Trickster (DAR) 56
4 Deeproot Elite (RIX) 127
3 Jade Bearer (RIX) 134
4 Jungleborn Pioneer (RIX) 137
1 Kumena, Tyrant of Orazca (RIX) 162
4 Merfolk Mistbinder (RIX) 164
4 Mist-Cloaked Herald (RIX) 43
2 Seafloor Oracle (RIX) 51
4 Silvergill Adept (RIX) 53
4 Unclaimed Territory (XLN) 258
4 Kumena's Speaker (XLN) 196
4 River Sneak (XLN) 70
7 Island (XLN) 265
7 Forest (XLN) 277
2 Sleep (M19) 74
Én meg 2 hónapja szenvedek itt mindenféle IQ-s paklikkal, ha ezzel nyomtam volna már 4000 lapom lenne nem csak 2200 😄
pedig az egy nagyon erős pakli, mennyit játsztottál?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.19. 15:11:52
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.19. 15:09:52
forest lanovar
forest steeal leaf champion
forest Nullhide Ferox
forest Vinemare --> Steal leafet sikerült kinyírnom itt már csak 8 HP-m van 😄
forest és nyomtam egy concedet 😄
még fejlesztés alatt 😊

először leszeded a földjeit 😛 ( mindet letudnám,csak a telo kézben fogása miatt ilyen szerencsétlenül megy 😄 )
https://vimeo.com/301353377
majd kivégzed egy spellel 😄 ( ez is ment volna egyszerre a 31 hp 😄 )
https://vimeo.com/301353415
elmebeteg fun ez a pakli optimális esetben5. kör után game over, 3.-4. kör kürül látod,hogy meglehet-e csinálni a kombót,de volt már szerencsém,hogy eltudtam húzni 7.-8 körig és utánna is jöhet a kombó mivel a pakli úgy működik,hogy ide-oda tudod szedegetni a spelljeidet a graveyard a kezed és a library között. Nyugodtan le lehet kapdosni az ellenfél lényeit már az elején /persze ha húzol sokkot,lava coilt. vagy villámot/ mert úgyis vissza tudod húzni a GY-ből
Hetek óta nem láttam ilyen paklikat és olyat se amilyen az enyém és mégis szinte egész nap a counteremet kaptam ellenfélnek vagy mirrort /még a másik fajta piroskékkel/
szóval "érdekes"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.17. 01:14:08
https://vimeo.com/user91819463/review/301308851/9633b8f0f5
AZ ELSŐ!!!!!!!!!!!!!! ember miután kivettem az immortal sun-t
Bármibe fogadok bárkivel,hogy kurvára nézi egy nagyon féregmódon beállított algoritmus a lehetséges ellenfelek paklijának az összetételét és NEM a lapok ritkaságát nézi csak kzrvára nem! Ilyen a világon nincs!!! Ez pont olyan,hogy egész nap szopattak a mono kék-mono pirosok
! csináltam egy blu/red paklit és azonnal a counter paklit rakta be ellenem, azonnal ahogy azt este írtam is!

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 22:13:04
RANDOM MECCSEKET AKAROK!!! faszért tesz össze direkt ugyanazzal, nem érdekel ha kapok ugyanolyan ellenfelet,de ne prioritásban basszameg!
kifogják csinálni a saját playerbaseüket emiatt a faszoskodás miatt
rednél pedig hasonló ahelyzet ,mert a 15-20 instantból 8-10 benne lesz az első 20 lapban és csak ezek bőven -20 sebzést produkálnak,tegnap egy red 4 manából 16 ot lőtt rám egyetlen kör alatt oké kint volt neki egy spellcsökkentő wizard amit sajnálatos módon nem bírtam leszedni pedig abban a pakliban 16 removalam volt 😄

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 16:27:26
a mono blue és red teljesen nonszenszé teszi a játékot
2 nap alatt 3 rankot buktam le amióta minden szellemi fogyatékos csak ezzel a 2 paklival képes játszani
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 16:20:23

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 15:47:17

ugye mondanom sem kell mire kitudtam volna játszani a Vraskát már lezabaáltak a 5/5 meg 6/6-os sárkányok a 3. 4. körben..........

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.15. 11:33:51
A 7. ravnica packomat nyitom ki a héten és még minding nem tudtam legyártani azt a 2db electromancert ami kellene az izzet deckhez.
hogy a fenébe leget két ilyen sarkalatos véglet állandóan! Az ellenfelem meg csak pakolja a lanovar elfeket meg a 3. körös 10/10-es lényeket
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.15. 10:46:52
Az eldrazik még a Duels végén voltak, az frissült utoljára az Amonkhettel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.15. 09:31:57
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.reddit.com/r/MagicArena/comments/9x3s51/chris_clay_speaks_on_the_5th_card_problem/ -a hivalatos fórum iszonyat lassan tölt be
Tömören: majd valamikor 2019 első negyedében jön. Duplikáció védelmen dolgoznak amiből van 4 abból nem esik még1. A vaultot kiszedik, de még sok a kérdés meg tesztelik a dolgokat.
Pluszban megemlíti hogy jön valami ladder féleség hamarosan.
Amire számítani lehetett, kap egy saját eternal jellegű formátumot a játék, amibe (később visszamenőleg a már kiforgatott Kaladesh - Amonkhet blokk is) bekerül és játszható lesz az összes leprogramozott lap.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.15. 08:47:30
az hogy van-e niga a lapokon meg mennyi százalék a nő, nekem őszintén szólva nem tűnt fel eddig, vagyis sose figyeltem, pedig egyik fajtát se szeretem 😄