Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erasmus4
Ultimate masters ez mi ez? Jön az Arénába?
Ulamogot AKAROK!!! Milyen jó is volt a Duelsben az Ulamog meta aki másodjára rakta ki az nyert 😄.

főleg a fizetős meccseken csinálják és egyre többet találkozom ilyen emberkékkel, én ha látom,hogy vesztek már nyomom is a concede-t se a saját se a másik idejét nem rabolom fölöslegesen, ez nemhogy sportszerűtlen,de kifejezetten gyökér és büntetendő dolog szerintem /persze nem account delete azért ,de mondjuk 1-2 óra BAN az eventekből észhez térítené az illetőket/
erasmus4
Ilyen sajnos előfordul report aztán majd lesz valami.

29!! percig játszottam egy mocskos undorító féreggel aki az összes körét vagy amikor neki volt a reakció ideje az én körömben végigvárta TIME OUT-al!!!!!!!! miért nem megy a homokozóba játszani az ilyen ember? és miért nem lehet begyorsítani a játékot,hogy ilyenek ne baszhassák szét a játékélményt?

HS ben volt egy időben divat ugyanez,hogy az ellenfeled direkt nem csinált semmit csak az utolsó pillanatban és majd megunod és kilépsz és akkor nyer az illető
erasmus4
Én a Dom draftal vagyok így 😊

erre volt alapanyag 😄 3-5 win defaultba és ha már nullszaladós vagyok vagy 2-300 goldot visszakapok az nekem már elég hogy napi 6-9 lapot kifarmoljak, közben anyázom magam ,mert ez egy agyatlan pakli,de a köcsög ellenfelek sem hobbak a piroskék, mono piros agyfaszságokkal
DasIsFuck
Hát szerencséd van, főleg ez a verziót amit te posztoltál nagyon gyenge sok mindenre.

Amit én tapasztalatból tudok mondani, minél több Kumena!, Deeproot Waters, Brenchwalker és Jadelight Ranger és ami még nagyon fontos az a Herald of secret Streams.

Ebbe a verzióba én még a Silvergil Adeptet is az esetek többségében gyengének éreztem, sőt sokszor még a Deeproot Elitet is, mert rengetegszer semmi más csak egy önmagában gyenge lény két manáért, ami eltud szaladni, éppen ezért valószinűleg rögtön meg is fog halni, tehát effektíve nem csináltál semmit.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
A büdös életbe nem nyúlók még egyszer hozzá ehhez a tetves GRN drafthoz.

megesznek?? 2 napja ezzel farmolom contructedet 😄 dehogy esznek meg
erasmus4
Ma vagy 10 meccset 1 győzelem 1 vereség kb., de a kezdőkéznél kb eldől minden.

erasmus4
Na jó de ez free playben nyer csak Constructedben megesznek.

én craftoltam egy green/blue meta merfolkot aminek a legmagasabb nyerési %-a van......hát baszki van,hogy 9-10!! db lappal nyerek! És a poén az,hogy kb tök mindegy milyen sorrendben húzod fel a lapokat olyan gusztustalan és easy a szinergia a lapok között,hogy ha anyámnak odaadnám ő is nyerne vele!
4 Hinterland Harbor (DAR) 240
2 Merfolk Trickster (DAR) 56
4 Deeproot Elite (RIX) 127
3 Jade Bearer (RIX) 134
4 Jungleborn Pioneer (RIX) 137
1 Kumena, Tyrant of Orazca (RIX) 162
4 Merfolk Mistbinder (RIX) 164
4 Mist-Cloaked Herald (RIX) 43
2 Seafloor Oracle (RIX) 51
4 Silvergill Adept (RIX) 53
4 Unclaimed Territory (XLN) 258
4 Kumena's Speaker (XLN) 196
4 River Sneak (XLN) 70
7 Island (XLN) 265
7 Forest (XLN) 277
2 Sleep (M19) 74

Én meg 2 hónapja szenvedek itt mindenféle IQ-s paklikkal, ha ezzel nyomtam volna már 4000 lapom lenne nem csak 2200 😄

pedig az egy nagyon erős pakli, mennyit játsztottál?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.19. 15:11:52
erasmus4
Lecraftoltam ezt az izzet Phoniexet igazából csak a 4 főnix hiányzott, micsoda egy inkonzisztensz deck. Nem tudom hog ylehet ezzel folyamatosan nyerni.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.19. 15:09:52

Zöld pakli ellen 1 perc 40sec :S

forest lanovar
forest steeal leaf champion
forest Nullhide Ferox
forest Vinemare --> Steal leafet sikerült kinyírnom itt már csak 8 HP-m van 😄
forest és nyomtam egy concedet 😄

még fejlesztés alatt 😊

botyika
Decklist van? Kivi vagyok erre a paklira en is 😊
3-4 win-ek összejönnek ma constructeden 😊

először leszeded a földjeit 😛 ( mindet letudnám,csak a telo kézben fogása miatt ilyen szerencsétlenül megy 😄 )
https://vimeo.com/301353377

majd kivégzed egy spellel 😄 ( ez is ment volna egyszerre a 31 hp 😄 )
https://vimeo.com/301353415

elmebeteg fun ez a pakli optimális esetben5. kör után game over, 3.-4. kör kürül látod,hogy meglehet-e csinálni a kombót,de volt már szerencsém,hogy eltudtam húzni 7.-8 körig és utánna is jöhet a kombó mivel a pakli úgy működik,hogy ide-oda tudod szedegetni a spelljeidet a graveyard a kezed és a library között. Nyugodtan le lehet kapdosni az ellenfél lényeit már az elején /persze ha húzol sokkot,lava coilt. vagy villámot/ mert úgyis vissza tudod húzni a GY-ből

figyi lehet poénkodni,de szerintem bőven 500++ meccsem van már és nem vagyok low IQ sem, ilyen véletlenek nincsenek ! Nem azt mondom,hogy csal az algoritmus,de szarul van beállítva ! Túl sok változót vizsgál tök fölöslegesen ,ezáltal vannak ezek a csoda párosítások! Nézze a ritka lapok arányát +/- % értékkel és a nyerés %dat, de a jelenlegi algoritmus az konkrétan a lapok struktúráját veti össze egymás ellen !
Hetek óta nem láttam ilyen paklikat és olyat se amilyen az enyém és mégis szinte egész nap a counteremet kaptam ellenfélnek vagy mirrort /még a másik fajta piroskékkel/
szóval "érdekes"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.17. 01:14:08
azért lehet jókat is menni 😊 örök mana, csak azért volt 110 mert már untam csinálni 😄 előző körben Star of Extincionnal leszedtem 12 földet és 5 lényt egy körben, aztán jöttek a villámok 😛 lehetett volna látványosabban is,de nehéz volt tartani a telót , ezért ilyen szerencsétlen a klikkelgetés 😊

https://vimeo.com/user91819463/review/301308851/9633b8f0f5
Hmm, reálisabb, hogy egy dedikált ember nézi amikor játszol, és válogat neked ellenfelet, hogy kellően hatékony legyen, ahogy a lapokat is ő keveri neked, persze csak finoman, időnként ad jó kombókat is, hogy ne vedd észre a turpisságot😛
Most van elegem a gameből! eddig Immortal Sun artifact bentvolt a paklimban, kivettem mert mentem egy 4-es constructed wint és nem volt planeswalkeres ellenfél

AZ ELSŐ!!!!!!!!!!!!!! ember miután kivettem az immortal sun-t

Bármibe fogadok bárkivel,hogy kurvára nézi egy nagyon féregmódon beállított algoritmus a lehetséges ellenfelek paklijának az összetételét és NEM a lapok ritkaságát nézi csak kzrvára nem! Ilyen a világon nincs!!! Ez pont olyan,hogy egész nap szopattak a mono kék-mono pirosok
! csináltam egy blu/red paklit és azonnal a counter paklit rakta be ellenem, azonnal ahogy azt este írtam is!

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 22:13:04
Constructed event első ellenfelem: Mnemonic betrayal pakli.....pontosan a countere a Thousand year stormnak...ellopta az egész graveyardom.....komolyan mondom nem hiszem el ezt a balszerencse szopóágat,de ilyen a világon nincs itt valami a párosításokkal nagyon nincs rendben
összeraktam egy piroskéket....a 4. meccsből a 4. piroskék az ellenfél ebből 2x ugyanaz a pakli mint az enyém...koncepcióra.......elmennek a bús picsába!!!!!!

RANDOM MECCSEKET AKAROK!!! faszért tesz össze direkt ugyanazzal, nem érdekel ha kapok ugyanolyan ellenfelet,de ne prioritásban basszameg!
kifogják csinálni a saját playerbaseüket emiatt a faszoskodás miatt
a héten szerintem egy 30 körül mentem Merfolk pakli ellen és Kumenát kb 2-3x deeproot-ot meg pont ma láttam mindössze egyszer.....és 90% ban veszítettem, nem igazán van ezekre szükségük, az a baj,ha nincs über kezed ami specifikusan merfolk ellen jó moment of crawling, sooth, golden demise, fungal infection stb egyszerűen 3-5 kör alatt lezabálnak az 1-2 manás lények amik default iszonyatos szingularitásban vannak egymással

rednél pedig hasonló ahelyzet ,mert a 15-20 instantból 8-10 benne lesz az első 20 lapban és csak ezek bőven -20 sebzést produkálnak,tegnap egy red 4 manából 16 ot lőtt rám egyetlen kör alatt oké kint volt neki egy spellcsökkentő wizard amit sajnálatos módon nem bírtam leszedni pedig abban a pakliban 16 removalam volt 😄
DasIsFuck
Az egy ultra jó kéz volt a merfolknak, megesik az ilyen, de hidd el, ha játszanál a deckel többször lenne rossz kezed, mint olyan jó. Arról nem is beszélve, hogy lehet neked bármennyire is explosive a kezdésed, ha ellenfelednél ott a shock, moment of craving...etc. A merfolk decknek az igazi winconja a Kumena és a Deeproot enchantment.

szarul látszik,de 15 lap 9 land megint

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 16:27:26
Merfolkok 3 manából 2 kör alatt -18 hp-t vernek be az pedig a non plus ultra /pedig 10 db AOE lapom van/ alomek pedig nincs az így járt defaultba mert szarrá buffolják egymás 1 kibaszott manából

a mono blue és red teljesen nonszenszé teszi a játékot

2 nap alatt 3 rankot buktam le amióta minden szellemi fogyatékos csak ezzel a 2 paklival képes játszani
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 16:20:23
ehhh the fuck csak neked, valami nagyon broken....küldjem el a logokat az MTGA-nak elemzésre? mert ilyen nincs az kurvaIsten

Dzsini
Nem olvastad az utóbbi hónapban a topicot, ugye? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

igen 2 egymást követő game, ki is lőttem a játékot mára annyira felbosszantott
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.16. 15:47:17
Ezek egymás után történtek? Ha igen, akkor az sokkal fájóbb mintha mondjuk 10-ből 2x esik meg. Amúgy élőben is számtalanszor előfordul az ilyesmi, rettentő kínos, de hát a Magic a kezdetek óta "küzd" ezzel a jelenséggel. Nem hinném amúgy, hogy a deck shuffle algoritmus külön figyelné, hogy hol helyezkednek el a landek a paklidban, ez csak szerencsétlen leosztás.
elkéne beszélgetni a laphúzás algoritmust leprogramozó csicskával :S

Ha jól értettem, akkor a fizikai példányt tartalmazó csomagban van kód, amit felhasználva kapod meg őket, mondjuk nem igazán tartom tisztességesnek az ilyen kártyák létezését sem, semmilyen komoly versenyyen nem használéhatnád őket, ám a sima játékokban majd felbukkannak és szívhatsz ellenük.
ezt az 5 új speckó lapot mikor kapjuk meg?
Már megjött, remélem gyorsan rendezi és még tudok tolni pár meccset.
botyika
nem nagyon akaródzik jönni a patchnek...
DasIsFuck
Nekem már van Izzet Drake deckem csak még nincs meg az összes elektromancer.

ezt a paklit sasoljátok 😄

hmm én még jobban gyorsítanám a játékot ez a 3x timeout hogy 5 percet vársz az ellenfeledre vagy az elején órákig gondolkozik a sok idiota hogy mulliganeljen avagy sem. mindent begyorsítanák,
najólvan ma is szopóágra kerültem...........
ugye mondanom sem kell mire kitudtam volna játszani a Vraskát már lezabaáltak a 5/5 meg 6/6-os sárkányok a 3. 4. körben..........

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.15. 11:33:51
ne is gyártsd le az egy nagyon undorító deck 😄
DasIsFuck
Egészen kiakasztó, hogy mennyire nem lehet common wildcardokat szerezni ebbe a játékba.
A 7. ravnica packomat nyitom ki a héten és még minding nem tudtam legyártani azt a 2db electromancert ami kellene az izzet deckhez.

visszaszívom a 3. meccsen 13 lapból 10 föld.........megyek mára is felvágom az ereimet
hogy a fenébe leget két ilyen sarkalatos véglet állandóan! Az ellenfelem meg csak pakolja a lanovar elfeket meg a 3. körös 10/10-es lényeket
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.15. 10:46:52
reggeli KV mellé 2 meccs: 2 föld és utána egy darab sem egészen 5 körig amikorra vesztettem..........MIÉRT CSINÁLJA EZT A JÁTÉK? MIÉRT?
Dzsini
Nem volt, múlt szeptemberben jött ki a zárt alfa, az akkori rotáció után, úgyhogy Kaladesh és Amonkhet a legrégebbi leprogramozott készlet.
Az eldrazik még a Duels végén voltak, az frissült utoljára az Amonkhettel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.15. 09:31:57

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

erasmus4
Fejlemény 5. kártya ügyben!
https://www.reddit.com/r/MagicArena/comments/9x3s51/chris_clay_speaks_on_the_5th_card_problem/ -a hivalatos fórum iszonyat lassan tölt be

Tömören: majd valamikor 2019 első negyedében jön. Duplikáció védelmen dolgoznak amiből van 4 abból nem esik még1. A vaultot kiszedik, de még sok a kérdés meg tesztelik a dolgokat.

Pluszban megemlíti hogy jön valami ladder féleség hamarosan.

DasIsFuck
De ha jól tudom még korábbi setek is bekerültek annó. Eldritch Moon biztos volt még.

Dzsini
Érdekes részlet, a hozzászólásokból: " a comment about rotation. Cards stay, and there will be a new format, tentatively named "Arena Eternal" that they will be playable in, separate from standard."

Amire számítani lehetett, kap egy saját eternal jellegű formátumot a játék, amibe (később visszamenőleg a már kiforgatott Kaladesh - Amonkhet blokk is) bekerül és játszható lesz az összes leprogramozott lap.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.15. 08:47:30

DasIsFuck

botyika
na pont ezért nem lenne jó ha még könnyebben lehetne kártyákat szerezni. és méginkább remélem hogy az arena is megmarad az adapt and survive or die flozófiánál. sajna ma már minden játéknak ami jó ki kell halasztania a bázisából a 12-16 éves idiótának felnevelkedett korosztályt (tisztelet a kivételnek), akiknek semmi türelmük csak (jelen esetben) találjon egy jó netdecket és sokat nyerjen, különben szidja minden fórumon hogy szar a játék. (ezért jó az eve online, az egy hét alatt kiszűri az összes ilyet 😄 ).
az hogy van-e niga a lapokon meg mennyi százalék a nő, nekem őszintén szólva nem tűnt fel eddig, vagyis sose figyeltem, pedig egyik fajtát se szeretem 😄