Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó az event már 8 mythic raret hozott,de 2 meccs után MTGA restart mert lelassul diavetitésre
miért kell órákig gondolkoznia mindenkinek???????? kikészülök

két 1/1-es lény üti egymást és bazdmeg 2 perc mire resolválja a kurva combat sebzést
csináltam egy szedett vedett monoredet 5 win............ennyi lenne a magic? ezeknek az agyhalott pakliknak csak egymás ellen szabadna játszania 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.29. 17:01:04
erasmus4
3 event minimum 6 meccs és 1et nem sikerült nyerni még sideboard után sem? Lehet kicsit alakítani kellene a deckeden.

nyomtam 3 1000 aranyas competivet

0 land mulligan
0land mulligan
0land mulligan
3 land 1 lény
CONCEDE

aztán

0 land mulligan
0land mulligan
1 föld elkezdtem 5 lappal természetesen ellenfelemnek minden körben land és lény....vesztés

Kövi mecs

0 land mulligan
0land mulligan
1 land.....

1 föld mulligan
2 föld elkezdtem....ellenfélnek adanto adatno adanto benalia benalia vámpÍros sziget

3. game

ezt inkább illusztrálom,mert ezt 2x ugyanígy behúzta....ghittu,ghitti, viashino,shock shock, villám, steamkin ÉS MINDEN KÖRBEN EGY KIBASZOTT FÖLD!!!!!! NEKEM MEF SEMMI!!!! 3 KIKÚRT JÁTÉK ALATT -3000 GOLD ÉS NEM AD SE FÖLDET SE KOMBÓT SE SEMMIT!!!!!!!!!! minden egyes elbaszott alkalommal felhúzzák a kombót

erasmus4
ami competitive. Best of 3.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.29. 14:02:28

BO3 az melyik? 😄
ye ye végül is kb egálban vagyok,de ezek olyan idegesítő helyzetek amikor nem tudsz csinálni semmit, zavaró hogy nem te vagy a buta vagy a rosszabb egyszerűen a rendszer nem engedi hogy nyerj

erasmus4
Napi egyre azért szorítsd már le a monored és csak föld jött kommentjeidet, na jó legyen napi 1 rdw, és 1 föld 😄. Mindenki érti idegesítő, de más se spammeli tele ilyenekkel a topicot, ha néha néha kiírod a dühödet semmi gond, de naponta 4-5szö rmár kicsit sok.
Mással is ugyan ez van nem csak teveled kivételez a játék, és már mondtam menj bo3 ott kevesebb a monored. Bo1ben aggro meta van, még ha nem is a legjobb winrateje van, kevesebb győzelemmel is pozitívban tudsz lenni -> több eventet tudsz menni -> több lapot kapsz, mint egy állandó 6-7 wines controll deck. Idő/reward arányban jobban megéri, hogy ki mennyire élvezi közben az már más kérdés.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.29. 08:54:32

2 föld kurvajó 5 lap aztán 12 körön keresztül egy föld sem jött.................leszophatnak a programozók
DasIsFuck
Upkeep a laphúzás fázis előtt van.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nem a laphúzás a legelső? hmmm
még egy 9 lapos halál..........3 föld 9 lap b+ megoldotta,hogy közben még gyógyultam is 3-at.......
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.28. 20:49:59
DasIsFuck
Akkor veszít ha húznia kell lapot és nincs lap a paklijában.
Azt pl megtudja csinálni, hogy a laphúzás fázis előtt castolja el az instant spelljét, amivel megöl.

red player 9 lap 4föld -20 hp.........kettő percen belül

A KURVA ANYJUKAT de komolyan
BASZKI!

ellenfél piros kék ln blue white

el MILL-eltem az összes lapját passzoltam és nem halt meg és megölt 😄 tehát nem volt lapja mikor passzoltam a libraryban a páston volt 6 sima földje és guttersping Goblin ami sebez 2-t ha nyom egy spellt tehát semmi extra......és nem halt meg baszki! most írom az emailt a supportnak hogy találtam egy bugot
DasIsFuck
Sokkal jobb és érdekesebb rendszer az, hogy egy játékos visz 3-4 decket, ahol egymás ellen a játékosok bannolhatnak egyet és a maradékkal megküzdenek egymással.

erasmus4
Nem cska veled csinálja ezt, én ma csak kibaszott földeket húzok ilyen 6-7 körös sorozatokban, lényt azt se tudom mikor láttam utoljára.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.28. 17:40:44

DasIsFuck
Ilyen a magic, ezt nem lehet fixálni, pontosabban lehetne, de nem fogják soha.

kövi ellenfelem:

1 kör 2 perc.......és kitesz 1 földet
2. kör 2 perc kitesz 1 földet
3.kör 2 perc kitesz egy földet

utána pedig azt csinálja,hogy Time Out-ig vár hogy resolválja ha castolok egy spellt...... 10 perce megy a "küzdelem" a 4. köröm van..........pofám leszakad! ezeket a büdös gyökereket nem lehet reportolni? az kurvaélet,hogy direkt csinálják

nah végre 18 perc kellett hozzá hogy eltakarítsam, minden spellemre végigvárta a resolve-ot! mindre baszki
12 percen keresztül nekem meg az ellenfelemnek is csak föld jött......aztán behúzott 2 sárkányt én még +2 körig még mindig csak földet húztam úgyhogy concede!

nem akarják már ezt a K anyukájukba fixálni? hogy a picsába lehet ilyen elbaszott a mana system
fejtsd ki pls
DasIsFuck
Csak egy érdekesség jutott az eszembe. Az utóbbi időben nézegettem HS versenyeket és az ottani rendszer szerintem sokkal jobb, mint a magices.

Blokkolta a 1/4-es ellenfél lény a 3/2-es first strike-os lényem és megölte 😄 WTF???

1st strikeba én ütök 3-at marad 1 hp ja ő nem üt...
normal dmg deal be ő üt 1-et
mind a ketten életben maradunk...
helyette 2x ütött _D
aztaq😄
Dzsini
... zengene tőle a topic.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

erasmus4
Na és kaptál settle-t az arcodba 😄?

Kép
A Selesnya picit elszabadult <#eplus2>

Utoljára szerkesztette: vhooper, 2018.11.27. 19:07:38
DasIsFuck
Valószínű szopás lesz kis kollekcióval, de ez a reward struktúra eléggé megérős, bár singleton azért jobb.

Addig viszont valahogy vissza kellene rázódni magicbe, plusz egy kis goldot sem ártana addig tartalékolni.

már gyűjtök is rá bár az elmult napkban folyamatosan plusszban vagyok már 3000 goldom van meg jött egy rakat kártyalap

tegnap 1 Hp-n voltam a Thousand year stormomat bindingelte a srác,neki 35hp kint egy rakat lénye, encsant,planeswalker ,kutyafasza aztán behúztam egy Blink of an eyet,kezemben pedig volt egy radical idea....nos a többi már történelem 😄 annyira durva,hogy innen lehet vele nyerni egyetlen kör alatt 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.27. 13:28:12
erasmus4
Igen de 0-2 után 100 gold és 1 rare 1 uc a reward.

elég jónak tűnik,de ő azt mondja,higy 500 gold a beugró
erasmus4
Nox nagyon szereti a monoredet 😄, amúgy pont most hétvégén lesz Nox eventje.

Az előzőt a day9osat kihagytam mert úgy voltam vele, hogy nem kísérletezgetek meg nem is jó a goldreward, de belegondolva 5000 goldból draftolok egyet kapok jó esetben 5 rare-t talán meg pár játszható uc-t de azokat wildcardból is bármikor kiszedem ha kell.
Itt meg ha 0-2-t mész csak, kapsz 12 raret, 12 uc-t ugyan úgy 5000ért.

botyika
akinek beszart az mgt arena pro tracker (mint pl nekem) ez a megoldás rá:

If your tracker stopped updating after install

Make sure you've updated your app to v.1.5.2

Start app and press FULL RESET button (it will not affect you data stored online!)

Input your token and uploads should resume

DO NOT try to reinstall instead of using Full Reset button! Uninstall DOES NOT remove AppData files.

Also, this version loads data with some delay. It may take few minutes to get info from your logs. So give it some time. Progress Bar will show you how process goes.

a token-ed meg itt található ha belépsz:

https://mtgarena.pro/mtga-pro-tracker/
Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.11.25. 15:35:59
Minden paklinak meg van az ellenszere, Mono Red 8s nagyon könnyen counterelhető, én például selesnya token paklinak constructed-ben 4 meccset ellene játszottam, 4 win. Chainwhirler ami kemény dió tud lenni, de mivel March instant spell, jól tudsz vele időzíteni, és az ebből adódó HP gain sokszor megmentett. Frenzyt meg szinte mindig leszedem Knight of Autumn kártyával.
Miért is hagynák ott ekkor ezt a paklit? Gyors és nyer. Értem, hogy zavaró, ha mást akarsz játszani, ám ha ez hatékony és működik, akkor mindenki ezt tolja, sőt, aki nem ezt tolja az vagyy átáll vagy megszökik, így idővel mindenki egyforma paklit hoz majd.
nem akarnak a K anyukájukba eltakarodni a Mono redes elmebetegségek?

ellenfél kijátszott eddig 10 db lapot, van 5 HP-m kezében LB+exp frenzy páston 5 lénye és ő jön.................
11 körön keresztül húztam földet...kint volt 2db 2/4-es lényem azért nem haltam meg..........szétbasz az ideg ettől
erasmus4
Ez a free playes matchmaking akkor egy rakás szar hogy nem igaz, ki akarom próbálni a controll deckemet hogy mit tud aggro ellen de csak és kizárólag controllt ad ellenfélnek, 5ből 4 mirror meg 1 másfajta controll, hogy lehet így tesztelni a deckeket??

erasmus4
Játsz Grixis controllt, akivel összekerültem tönkrevert, igaz egyszer sem jött az experimental frenzy.

de hogy a faxba van az,hogy minden rohadt ellenfél aki monored-el játszik ugyanazt a rohadt lapjárást kapja 0/24-ben?? nekem is 4-4 lapok vannak mindenből

egy fél órája nzek egy streamert ő is csak szopik a MR-től...és ugyanazokat húzzák az ellenefelk neki is

shock shock vishino, fanatical, chain whirls, exp frenzy stb
leszedtem,felraktam újból az 1.52-t és most működik
erasmus4
Menj competitivet ott van sideboard meg valószínüleg keveseb monored.

A MTGA pro nekem sem működik
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.11.23. 17:17:09

bazdmeg 1 db lighting bolt és 1 db shockal megöl a mono red.....

vishino, chain whirlel ,gutterspine....9 db lap -21 hp..........pofám leszakad és 2 napja az összes nyomoréknak bejön és 9-12 lapból megölnek....mindenki monored mindenki
az MTGA tracker másnak is szarakszik? nekem 3 napja nem logolja a mecseimet! Megint volt update ,de most sem működik
monored elárasztotta a QC-t....

vishino fanatical shock shock lightn lighnt risk factor GG

3 földet húzol és már 15 hp-d hiányzik! a fasz kivan

minden meccs ugyanaz! leszophatnak
erasmus4
Három planeswalkeres deck jött szembe drafton, meg tele volt mindenféle rare-rel, ráadásul olyan lassan csinált mindent hogy eladludtam közben.... nekem meg 5 körig csak föld jött pedig lett volna esélyem.

i feel you bro 😞
DasIsFuck
Nekem a mai nap mérlege: 1-3, 1-3, 2-3 QC runok...