Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
KÉP
Milyen kicsik a lényeim az övéihez képest, alig látom már őket😊 Mennyire várom, hogy arénázhassak mobilon!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

egész héten botrányos a földhúzás a múlt hét teljesen vállalható volt, valamit eltekertek rajta

a legjobb,hogy lassan 50%-os a winratem lifetime 8% ot toltam rajta egy hét alatt és még mindig Bronz 2 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 20:16:58
erasmus4
Nem cska neked, 4 laphúzás volt a draft deckemben de csak föld jön, az ellen meg fossa a lényeket.... csodás 1-3
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.07. 19:56:56

38 lapból 5 föld és majdnem nyertem mono blue MILL paklival.....5 lapja maradt az ellenfelemnek....kapjabe az MTG
új rekord 13 körön keresztül land............még jó ,hogy lich masterym kint volt....elmennek a búsba,hogy nem találnak ki valamit a flood ellen
Dzsini
Fejlesztés: power level beállítása, játszható környezet létrehozása (development, újabb nevén Play Design). Infecttel ez megoldható.
A P mana olyan amit te írsz (átalakítva meg már egy másik - nemPmana - mechanika lenne, amivel tök jól össze lehet zavarni bárkit, aki egyszerre mindkettővel találkozik - lásd vanishing és fading, és hasonló mókák), az infectnél megoldható, hogy megfelelő színekbe teszik, jól helyezik el a hozzájuk kapcsolható boostokat, stb...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DasIsFuck
De hova fejleszted az infectet? Szerintem két véglete van, mind a kettő borzasztóan unalmas, egyik végleten broken, másikon pedig senki nem játssza.
A P mana szerintem működne, ha lenne egy olyan kikötés, hogy rendelkezned kell egy megegyező színű föld-el ahhoz, hogy élettel fizethess.

Dzsini
pedig jobban áll 😊
nagyon polarizáló mechanika (az emberek inkább imádják vagy utálják, kevés a semleges nézet), viszont könnyebben fejleszthető, kordában tartható, és nem borítja fel az alapvető szabályokat (ne játssz dolgokat a saját színeiden kívül gyakorlatilag büntetés nélkül) - amit a P mana igen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DasIsFuck
Hát de a modern se sokkal lassabb😄

Mondjuk itt a Phyrexiai jelenlét lehet sokkal jobban gátolja a dolgot, mint a mechanika maga😄
(Én speciel az Infectet egy sokkal rosszabb dolognak tartom a phyrexiás csomagból)

Dzsini
22 hozzászólással később írtál ide.

akkor még nem is játszottam 😊
NOX paklikat meg kódokat osztogat

https://www.twitch.tv/professornoxlive
Dzsini
#1877 - csak olvasni is kell hozzá a topicot folyamatos írás helyett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.07. 16:20:42

akkor mindenki bekaphatja,hogy nem osztották meg 😛
Dzsini
A Misstep és a Birthing Pod modern bant is kapott - és tényleg úgy vannak vele, hogy nagyon olyan környezet kellene hozzá, hogy meg tudják indokolni az újra próbálkozást vele (ha olvasgatod maro tumblr-ét, ott többször rákérdeztek)

Hozzá kell tenni, hogy a Madness ugyanezen a szinten volt, mégis sikerült visszahozni, egész jól sikerült. Tehát nem kizárt, de sok együttállás kell hozzá. Plusz New Phyrexia, vagy egy másik letámadott plane (ami azt jelenti, hogy valamilyen módon kiszabadulnak).

DasIsFuck
Itt már valószínű mindenki beírta ezt😊

DasIsFuck
Mondjuk ez is becsapós, mert legacy meg eleve egy irreálisan gyors formátum. A két említett lap szerintem messze nem lenne prémium kategória semmilyen standard formátumba.
Szerintem ezeket(vagy hasonló) a mechanikákat meglehetne csinálni standardba normálisabb formában izgalmasra, maximum nem látnának play-t eternal formátumokba.

PlayRavnica

írjátok be 3 booster pack
Dzsini
Csak hát ott a Mental Misstep, a Gitaxian Probe... azért ha valami eljut a legacy ban listára - ráadásul többszörösen, azzal valami alapvető gond van.
Igen, lehet újabb kártyákat készíteni P-vel, de mivel megvan a korábbi példa, így nagyon nehéz lenne izgalmasra megcsinálni, mert azokhoz lennének hasonlítva. Ez a baj a Stormmal, a Dredge-el, meg a többi ilyen elsőre csúnyán elméretezett mechanikával. Nagyon olyan környezet kellene hozzá, előtte-utána a Standardban megvédve - nagyon el fognak gondolkodni, hogy érdemes-e 3 évet rááldozni.

DasIsFuck
Nekem nagyon tetszett a phyrexia manás dolog, fekete,kék,zöld színekbe még illene is, ha máshogy nem aktiválható képességek terén. Vagy limitálni kellene, hogy ha X színbe vagy akkor fizethetsz élettel mana helyett.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.12.07. 15:43:36

rágoogliztam a promo kódra!!!

azonnal írjátok be: PlayRavnica

3 Ravnica booster pack!!
Dzsini
Hát, a P-manával nem kicsit megégették magukat 😊 az ötlet jó volt pedig...

DasIsFuck
Se a saproling, se a goblin nem T1 deck.
De nem is arról van szó, hanem, hogy a mono feketének jó lenne egy kis payoff.
Na most ahhoz az ilyen lapok azért jók, mert jobban ösztönözhet, hogy egyszínűbe tartsd a decked, nyilván nem ez a lap nem játszhatatlan splashbe sem, de jóval inkonzisztensebb.

Ettől van egyébként egy sokkal jobb lap, ugyan ezen az elven, csak az a büdös életben nem fog standardot látni még egyszer.

ez fölösleges.....10 emberből 5 monored 😄 4 swarm mindenféle szirszar lénnyel és 1 értelmes pakli van....cseszheted a -4-4-ed ha kiraknak 8-10 saprolinget vagy 6 goblint
DasIsFuck
Mondjuk az sokat segítene, ha újranyomnák a:

DasIsFuck
Bárcsak a Domináriás mono cycle-ben ne lenne a fekete retekszar...

Mondjuk szerintem Ravnicába nem fog jönni semmi ilyesmi a Mono-B-hez.

Uhh ez de durva!

ezt a redeemet honnan szerváltad? 3 lap pont kellett is 😛 meg a többinek is örülök,jól megtolta a vaultot
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 13:28:19
erasmus4
A Cabal stronghol mellé kellene valami jó fekete manasink, remélem jön majd az új kiegben, a Torment of hailfire-t imádtam.

62 percig húzta az az időt ez a féreg! kb 6-8 perc alatt sakk/matt szituációba raktam és minden egyes körben, minden egyes spellt, fázist, amit csak tudott végig Time Out-ig várta....,szóval 50 percen keresztül szopatott szándékosan, a logot és a storyt reportoltam bízom benne hogy valamit csavarnak ezen a gondolkodási időn,mert ez így hihetetlen mód gusztustalan és egy ilyen játékost azonnal banolni kéne / na jó 1 figyelmeztetés után/

OMG! nagyon köszi!
erasmus4
Redeemelni lehet: GAMEAWARDS ezeket adja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg is telt a vault.

azért a programozók kezdhetnének valamit a játék engine-jével,mert vicc hogy 4-5 meccs teleszemeteli a memóriát és játszhatatlanná válik a játék egy olyan gépen is amivel Star Citizent játszok 60+ FPS-el
de a kibaxott lanovar elfek is manipulálva vannak hogy 95% hogy kézben van első leosztásban ami ugyanannyira szánalmas mint a manipulált MM

van egy cso,ó lap aminek prioritása van hogy a paklid melyik harmadában legyen a leosztásban ez ezer százalék
én már az első héten megmondtam,hogy maniőulálva van a MM........ami szerintem is gusztustalan! Pont az lenne benne a szép,hogy bárki jöhet ellenfélnek ,de az hogy még a paklid mechanizmusát is figyeli az mocsok pofátlan
erasmus4
annyira nevetséges ez a manipulált matchmaking, amikor healelőssel megyek sose kkapok burn enemy amikor mással csak burnt kapok....

26 win mára befejeztem 😄
full bugos vagy ennyire rendesek ? 😊

kissé unbalancedre sikerült ez az event

jó mondjuk nem nagy cucc a reward ,mert nem ad sokat és ha mindet nyered akkor is csak +100 ,de pl akinek nincs még sok lapja megérheti, és tényleg nagyon dobálja a piros lapokat nekem
a merfolk nem az igazi erre,de néha bejöhet
DasIsFuck
Sokan úgy vannak, hogy csak bejönnek a deckel amivel amúgy is játszanak, mert lehet nincs lapjuk vagy nem érdekli őket a rewardon kívül más.

DasIsFuck
Úgy nőnek mint a gomba😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez nagyon gyors,megjegyzem egy csomó embernek nem tiszta mit is ad a a buff....tök retard paklikkal jönnek, és mégegyszer jótanács! lőjj spellt az ellenfél körében is! 😊

az a trükk,hogy az ellenfél körében is lőjj spellt
Mono reddel szanaszét farmolom és sztem bugos a reward osztás,mert kb csak mythic rare jön
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.01. 12:47:54
DasIsFuck
Amúgy egy kis fun, ha ti híres MTGA stremerek lennétek, nektek milyen lenne az eventetek😄?

Nekem egy ilyen kifordított Landfall eventem lenne, minden land kapna egy ETB képességet, amit te a kezedben lévő lapokból választanál ki.
Vagy a másik, hogy minden spell kapna Madness keywördöt😊

DasIsFuck
Ide talán egy burn-re techelt RDW jobb is, mint a normál.

Én 4-et mentem, elsőnek bementem a merfolkal, másodjára egy ilyen fekete-kék controlos dologgal, harmadjára egy RG ramp-el, negyedjére pedig egy ilyen csináld magad burn-el.
2 winig jutottam minden esetben.

erasmus4
Legnagyobb meccsem Merfolkal RDW ellen baordstall, tele a board minkét oldalon enemynek 4 steamkin + frenzyje is, amije csak volt kiapkolta de szerencsére a spellekbe nem nagyon húzott bele, steamkinekből végtelen mana... csak mikor mindkét frenzyjét fel kellett robbantania akkor vége lett a mesének. Tap all enemy gg 😊.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.01. 09:40:56

erasmus4
Bementem az eventbe monoreddel elsőnek 4-2 aztán na vegyük komolyan cisnáltam egy healelős Selesnyát, 3-2, 0-2, az RDW-ket simán vertem minden más elpáholt 😄. Most mentem egy merfolkot 6-0 nagyon beteg mikor lent van a 2 tokenkreáló enchantment körönként 4 token 😄.