Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen kicsik a lényeim az övéihez képest, alig látom már őket😊 Mennyire várom, hogy arénázhassak mobilon!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
a legjobb,hogy lassan 50%-os a winratem lifetime 8% ot toltam rajta egy hét alatt és még mindig Bronz 2 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 20:16:58
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.07. 19:56:56
A P mana olyan amit te írsz (átalakítva meg már egy másik - nemPmana - mechanika lenne, amivel tök jól össze lehet zavarni bárkit, aki egyszerre mindkettővel találkozik - lásd vanishing és fading, és hasonló mókák), az infectnél megoldható, hogy megfelelő színekbe teszik, jól helyezik el a hozzájuk kapcsolható boostokat, stb...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A P mana szerintem működne, ha lenne egy olyan kikötés, hogy rendelkezned kell egy megegyező színű föld-el ahhoz, hogy élettel fizethess.
nagyon polarizáló mechanika (az emberek inkább imádják vagy utálják, kevés a semleges nézet), viszont könnyebben fejleszthető, kordában tartható, és nem borítja fel az alapvető szabályokat (ne játssz dolgokat a saját színeiden kívül gyakorlatilag büntetés nélkül) - amit a P mana igen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk itt a Phyrexiai jelenlét lehet sokkal jobban gátolja a dolgot, mint a mechanika maga😄
(Én speciel az Infectet egy sokkal rosszabb dolognak tartom a phyrexiás csomagból)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.07. 16:20:42
Hozzá kell tenni, hogy a Madness ugyanezen a szinten volt, mégis sikerült visszahozni, egész jól sikerült. Tehát nem kizárt, de sok együttállás kell hozzá. Plusz New Phyrexia, vagy egy másik letámadott plane (ami azt jelenti, hogy valamilyen módon kiszabadulnak).
Szerintem ezeket(vagy hasonló) a mechanikákat meglehetne csinálni standardba normálisabb formában izgalmasra, maximum nem látnának play-t eternal formátumokba.
írjátok be 3 booster pack
Igen, lehet újabb kártyákat készíteni P-vel, de mivel megvan a korábbi példa, így nagyon nehéz lenne izgalmasra megcsinálni, mert azokhoz lennének hasonlítva. Ez a baj a Stormmal, a Dredge-el, meg a többi ilyen elsőre csúnyán elméretezett mechanikával. Nagyon olyan környezet kellene hozzá, előtte-utána a Standardban megvédve - nagyon el fognak gondolkodni, hogy érdemes-e 3 évet rááldozni.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.12.07. 15:43:36
azonnal írjátok be: PlayRavnica
3 Ravnica booster pack!!
De nem is arról van szó, hanem, hogy a mono feketének jó lenne egy kis payoff.
Na most ahhoz az ilyen lapok azért jók, mert jobban ösztönözhet, hogy egyszínűbe tartsd a decked, nyilván nem ez a lap nem játszhatatlan splashbe sem, de jóval inkonzisztensebb.
Ettől van egyébként egy sokkal jobb lap, ugyan ezen az elven, csak az a büdös életben nem fog standardot látni még egyszer.
Mondjuk szerintem Ravnicába nem fog jönni semmi ilyesmi a Mono-B-hez.
ezt a redeemet honnan szerváltad? 3 lap pont kellett is 😛 meg a többinek is örülök,jól megtolta a vaultot
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 13:28:19

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg is telt a vault.
van egy cso,ó lap aminek prioritása van hogy a paklid melyik harmadában legyen a leosztásban ez ezer százalék

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.01. 12:47:54
Nekem egy ilyen kifordított Landfall eventem lenne, minden land kapna egy ETB képességet, amit te a kezedben lévő lapokból választanál ki.
Vagy a másik, hogy minden spell kapna Madness keywördöt😊
Én 4-et mentem, elsőnek bementem a merfolkal, másodjára egy ilyen fekete-kék controlos dologgal, harmadjára egy RG ramp-el, negyedjére pedig egy ilyen csináld magad burn-el.
2 winig jutottam minden esetben.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.01. 09:40:56