Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a patch egy parasztvakítás
alig fél óra volt elbaszni 1500 aranyat
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 15:20:42
2xGithu mage 3 wiz lightn 1 shock
1:27 másodperces WIN, ezt überelni tudja valaki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

köszönjük......azt hozzáteszem,hogy tökéletes leosztásban jöttek a földek neki: első kör fungal , utána kékfeketével thought ersaure legjobb lapom GG aztán 2 cast down, és a 4. körben már meg is volt a vraskához a manája, majd egy Chupacarbra és a végén egy sooth.....0 lény 0 lap......ennek is rajzolták a kezébe a lapokat! Akármibe lefogadom,hogy az algoritmus az elején választ győztest, a tegnapi randomra összeállított senki nem játszik csak Artifact lényekkel deckem után/piros removalok randomra és 12 db artifact lény/ mikor kitette a srác a makeshift municiót és 3 lényem lopta át akkor olyan foku mérget éreztem mint játékban soha! Játszott 3 hónap alatt sztem 3-4000 meccset toltam le és egyetlen egyszer egyetlen ellenfél sem játszott makeshift munitionnal erre csinálsz egy FUN fecket és az első ellenfeled egy tökéletes counter? szerintem nem is játékosok hanem botok ellen játszunk legtöbbször és a te deckedre ellenszer lapokat rak össze! Ennyire lehetetlen nincs a világon!
Szerintem nem mondok hülyeséget kajakra botok ellen játszunk folyamatosan
próbáljátok ki valami beteg paklit rakjatok össze és játszatok 2-3 meccset,de ilyen full agyatlan paklikat
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 14:35:09
meg a 48 naponta 2-3 boosterpakli "nagylelküség"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.14. 14:02:18

Én(Izzet Drake) vs Ellenfél(Mono-U tempo)
Lent van a táblán 1 Merfolk Trickster és kettő Sirén kalóz, nálam egy 2/4-es Crackling Drake.
Kezembe ott van egy Maximize Velocity és még egy Crackling Drake+landek(Iszonyat floodokban voltam amúgy). Én 13-ban élek, ő 16-ba.
A draket nem akarom counterbe játszani, ezért megpróbáltam a Velocityvel kibételni. Nem a legjobb bait, de hát nem volt más. Ő counterelt. Mondom ok, de én ezt Jump-Startolom ha nem baj, van-e még egy counter? És volt neki még egy.
Fura döntés volt 2 counterjét eldobni egy Maximize Velocity-ért, bár mondjuk később sem húzta be a Djint...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
MTG Arena
@MTG_Arena
Following Following @MTG_Arena
More
Today's update has been delayed to address player concerns on Competitive Event reward changes. Thank you for your feedback. We will have a new update and more details soon!
https://twitter.com/MTG_Arena/status/1073247778413965314
2 Githu mage egy vishino egy shock és egy Riscdactor volt kézben +2 föld majd húztam még 6 földet és még így is 3 HP? LOL 90% volt 6 körön keresztül ,hogy spellt húzok amivel kivégzem, de ennek ellenére ekkora esélynél nem adott spellt, ez kurvára hacked! Jó sokára jön ki az a patch
két dolog is feltünik ebben a szösszenetben:
A: mindössze 2 spellel leviszed az ellenfelet 3 HP ra? ez vicc
B: akármibe fogadni mernék,hogy már akkor leossza az RNG hogy ki fog nyerni amikor összesorsol
Csak azt nem értem ha ez ennyire kurvajó akkor hogy az anyámba van hogy a versenyeken nem ezzel játszik mindenki?
Biztos mindenki gyorsban farmolja Contructeden a lapokat csak mi vagyunk hülyék ,hogy nem monoredezünk
Biztos ez is Illuminati,de észrevettem,hogy midgameben egész héten én is ilyen 8-12 földeket kapok,teljesen belassít!
Kedvem meg nincs monoreddel elmebajoskodni akik 2 de max 3 manából megölnek mint a szar vagy az összemégnesezett healer hawk+ajani pridemane
az ilyen hányinger aggró dekkeknek külön hely kéne ahol játszahtnak egyméssal ,hogy kinek jön fel előbb 3 villám meg 2 shock aztán ,de le is szarom ha néha lenne ilyen ellenfél,de baszki mindig ezekkel az észnélküli aggró fosokkal rak össze
tegnap volt egy jó felvetés,hogy FIXen kellene kapni a manát és ezzel meg is lenne oldva a negatív vagy a túlzott flood
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.13. 15:17:01
pedig kiboritó a sok hülyegyerek aki minden körben 69-x tapogatja végig a földjeit számolgatja a semmit és time out-ig delayeli minden lépésed
Inkább lesz egy csomó lelépő akik amúgy vesznek boostert párat ,de mivel elkergették őket így még annyi sem lesz
Kiváncsi vagyok meddig marad így,mert ez epik fail lesz, tegnap izzot az MTG-s twitch chat emiatt, Merchant, Noxius,Kibler stb
erre már csak az lenne a hab a tortán ha a daily rewardokat is lecsökkentenék, meg a heti 3 pakkos 15 winest, de erről szerencsére nem olvastam.
Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.12.13. 13:53:23
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bo1: We trade away ~384 uncommons, ~104 rares, and ~52 mythics for 16.27 packs.
Bo3: We trade away ~280 uncommons, ~173 rares, and ~87 mythics for 24.96 packs.
Így még durvább a nerf ha belegondolunk 90% rewardot elvettek kb.
képek spoiler! OK vettem sry
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.13. 11:14:39
Kiveszik az ICR rewardot minimális goldnövelésért. Komoly nerf, eddig 4 winnél kaptál 1 rare-t 2 unc-t (ami lényegében egy pack /common kit érdekel) most kapsz +200 goldot.
A problémás pont:
Constructed Event/Traditional Constructed Event (bo1/bo3)
Entry: 600 gold, or 120 gems
Event Ends: 6 wins or 3 losses, whichever comes first
Rewards:
6 wins: 1300 gold
5 wins: 1000 gold
4 wins: 800 gold
3 wins: 600 gold
2 wins: 400 gold
1 win: 300 gold
0 wins: 100 gold
A ranking reward sem tűnik túl acélosnak, mondjuk ketté van szedve a constructed és limited rank tehát duplán kapod havonta, csak limiteden azért nehéz kifarmolni a magas rankot, nem tudsz annyit játszani ott a magas belépő díj miatt.
Ui:@nordan a képeket igazán spoilerbe tehetnéd.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.13. 10:21:47
szuperfun deck!!! így nyomom akit érdekel
4 Fight with Fire (DAR) 119
2 Haphazard Bombardment (DAR) 131
4 Howling Golem (DAR) 218
2 Karn, Scion of Urza (DAR) 1
4 Memorial to War (DAR) 246
1 Azor's Gateway (RIX) 176
2 Evolving Wilds (RIX) 186
1 Pirate's Pillage (RIX) 109
2 Star of Extinction (XLN) 161
1 Thaumatic Compass (XLN) 249
3 Treasure Map (XLN) 250
1 Trove of Temptation (XLN) 171
1 Vance's Blasting Cannons (XLN) 173
1 Primal Amulet (XLN) 243
2 Field of Ruin (XLN) 254
4 Fiery Cannonade (XLN) 143
14 Mountain (RIX) 195
1 Banefire (M19) 130
2 Tormenting Voice (M19) 164
1 Crucible of Worlds (M19) 229
3 Meteor Golem (M19) 241
2 Electrostatic Field (GRN) 97
4 Lava Coil (GRN) 108
és ezt tudja

innen bukta is, kövi lap sunbird volt.....phew 😊 annyi ,hogy előző körben ledurantottam a benaliat/ebben proccolt volna neki/ így reméltem,hogy gyorsan kiakar végezni és mindenkivel támad 😛 bejött 😊
ellenfél Epire Dino volt az eleje meredek volt az első nováig, A DAmpening pedig amennyit segített az elején annyira annoying volt a végjátékban

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 19:15:16
milyen érdekes,hogy ha nem floodol szarrá a RNG 4 manából is lehet nagyot menni

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 18:11:48
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 17:58:46
végre egy szép győzelem bár annyira nem szép,mert én körönként kettőt húztam, 5 manáig egál volt szóval szép most ez a pást,de izzadtam érte

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 17:38:57

természetesen mindig az ellenfél kezd
healer hawk
ajani pridemane
kirakom gyorsan a pirosfekete földem van kezemben lava coil is fight with fire mondom király,mire ajani 4-es lesz simán leszedem semmi probléma
erre mi történik? kap egy kibaszott +2+2 lifelink encsant buffot/AMIT SENKI NEM HASZNÁL!/ amitől felugrik 5/5-re
beütnek a sólyommal és már 7/7-es hiányzik 11 Hp-m és van 3 manám........3 manából nem tudom már megölni hiába az 5-ös sebzés kéne még 2 hogy lava coil meg fight with fire elvigye....Vraskára még esélyem nincs ugye...ez is GAME OVER
...10 lap tökéletes leosztásban és game over 2 firebooter+1 sprite mit tudsz csinálni? ő kezdett esélyem nem volt leszedni
pedig volt a kezemben 2 shivan fire húztam egy lava coilt is végre 3 föld kézben egy lantern teljesen fasza leosztás,de az ellenfélnek megint mintha csak rajzolták volna kérésre

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 17:03:57
Ha valami sikerül az természetes ha nem jól jön ki a lépés az felnagyítódik hogy mindig ez van milyen peches vagyok.
Ez egy kompetitív játék győzelemre játszanak, amikor Junk deckekkel, vagy rosszul összerakott deckekkel állsz a startvonalra akkor bizony 10ből 7szer elhúznak melletted, ez van. Lehet szeretni nem szeretni de széllel szemben nem érdemes hugyozni, ha csak nem bánod pisis leszel 😄.
Ha mindig mana problémád van ajánlom ezt a cikket.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.12. 12:44:28
Olyan mintha beakadt volna az RNG , 4-e óta blődületes szopóroller tényleg elvicceskeditek,de ha kell beteszek egy 3 órás videót amiben látszik,hogy 7 lap osztásnál 0 föld vagy mondjuk 1 aztán mulligan megint ugyanez aztán mulligan megint, kínomban elindulok 2 földel és nem húzok egy darabot se és ez nem egyedi eset hanem egy hete lassan folyamatosan, bízom a peccsben,hogy valamit javít
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 12:12:02
Az első körös vanguard követve egy második körös prödemate-el már önmagában besza-behu kategória, de a harmadik körös Talján harcos már túlvilági szintet jelent.
Alsó hangon is ezüst kettő szint minimum!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.12.12. 09:46:20
lássuk a tényeket: 10 lap 4 kör -5 HP! ezmiakurvaistenfasza?
másik kérdésem aki ekkora faszagyerek pakliépítő az mi a rákos francot keres a legszarabb rangon a legszarabb rangu ellenfelekkel szemben!
Tényleg érdekel ti mit gondoltok erről

itt még volt 6 hp-m.........kezemben 3 dragon és 2 föld...........