3985
-
#2732 Mai top gamer, rankedban behozot 225 lapot!!!!!!.....ezust rankban. Eddig egy 86lapos tagra hittem hogy a top. Ezexerint tokmindegy, csak fel fel a rewardert?... Atraditional play ben erdemesebb, ha tanullni szeretnek balanszalt jatekban? -
#2731 Itt az arénában 2 módod van collection építésre, napik teljesítésén kívül.
1. Draftolsz 5000 gold, de elég sok lapot ad és te választod ki, a végén garantáltan kapsz még 1 paklit ha mákod van 2-t és gem-et amit pénzköltésen kívül csak itt tudsz szerezni, nem könnyű, ennek a módját is meg kell tanulni, ha érdekel utánaolvason neten egy csomó minden elérhető a főbb draftolási taktikákról.
2. Contructed eventet mész. 500 gold belépési díj, min 100at visszakapsz 3 uncommont amik egyenként 15% eséllyel lesznek rare-k.
Rengeteg meta deckel lehet találkozni, ez a legjobb idő/reward befektetés ha van egy jó decked.
Mint írtad igen gold költés nélkül csak a ranked van, igazából reward szempontjából érdektelen az a +2/3 pakli, Gold rankot mindenki el tudja érni mert addig 1 győzelem 2-t ad a vereség 1et vesz le, onnantól +1/-1.
Döntsd el mit szeretnél inkább Draftolni vagy constructed eventet menni, de mindkettővel várj egykicsit, most jön az új set elég kemény lapok lesznek benne, ha azokból sokat össze tudsz szedni már jó leszel, a régebbi setekből meg később is ráérsz gyűtögetni, Construdteden meg úgyis random kapod a lapokat.
Most van egy a hülye momir event random az egész, de garantált rare-t ad ha gondolod menj egy két kört, hátha kieseik valami jó.
A direct challenge azt sos hozták be hogy barátaiddal tudj játszani, mindkettőtöknek egyszerre azon keresztül rájoinolnia a másikra és egymás ellen mentek, majd jön rendes frienlist és meccs is ez csak egy olyan vészmegoldás.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.12. 13:18:52 -
#2730 Rankedben pl siman johet vki akar 73lappal is, a direkt challenge inaktiv.
Nem panaszkodas, mert krvra jo,csak kisse elveszve vagyok a sok randomban. Forumtarsak jatszanak egymassal, vagy magyar discord, ts, stb letezik mtg ben? Jo jatekot! -
#2729 Nehany dolog fura.
A napi quest, stb utan van a ranked, abbolnis csak constructed elerheto free ben. Itt random a matchmaking, azaz vicc,... Up down, up down.
Tulkeppen, mert vel beta meg, max virtual feluleten jatszhatok, elorehaladas mint user nem erzekelheto? Vagy csak en nem latom az erdot a fatol? -
#2728 Itt van a flankelő zombi:)
-
nordan #2727 4 Benalish Marshal (DAR) 6
2 Dub (DAR) 15
4 History of Benalia (DAR) 21
2 Knight of Grace (DAR) 23
2 Pride of Conquerors (RIX) 17
2 Skymarcher Aspirant (RIX) 21
2 Snubhorn Sentry (RIX) 23
2 Squire's Devotion (RIX) 25
2 Legion's Landing (XLN) 22
3 Adanto Vanguard (XLN) 1
24 Plains (RIX) 192
2 Ajani, Adversary of Tyrants (M19) 3
2 Rustwing Falcon (M19) 36
2 Healer's Hawk (GRN) 14
2 Hunted Witness (GRN) 15
3 Sunhome Stalwart (GRN) 26
2 Venerated Loxodon (GRN) 30
12 win 1 loss.....mi van ma az Istenekkel ? :D -
nordan #2726 a mostani eventnél azt érdemes,hogy bejelentkezel 500 ért és nyomsz egy reclaimet így nem kell játszani és fixre kapsz egy rare lapot ,de sokszor kettőt vagy még Mythicet is...az event egy baromság és 500 goldból 100-at visszaad a 0 győzelemre és ugye a lapok...
általában a legjobban a hétvégi 500 aranyas eventek a leghasznosabbak lapokat gyűjteni vagy a sima 500-as constructed bár ezutóbbihoz erős paklik kellenek -
#2725 Meg 1xsem koltottem gold rewardbol, mire erdemes gyujteni, vagy venni? -
nordan #2723 DA FUCK? :D -
#2722 Bármilyen versenykörnyezetben a 41. (draft) vagy 61. (constructed) lap jelentős csökkenést jelent egy-egy lap felbukkanási esélyein Hacsak nincs valami nagyon különleges indok rá (lásd a Battle of Wits), akkor ezek mókázni jók lehetnek, egyéb célra nem.
Lehet a lenti játékos tényleg játszik, és marhára nem érdekli a nyerési aránya - viszont ha egyszer bejön a kombója, akkor buli van (tipikus Jenny/Johnny) :) Mindenki maga tudja, hogy számára mi a fontos a játékban.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.11. 09:35:38 -
#2721 De nem hiába ritkán találkozni ilyenekkel, amit ellened művelt azt a következő 99 meccsen nem tudja megcisnálni és tönkreverik kb. -
#2719 A paklinak van egy minimum lapszáma. Ha az általad összerakott pakliban nincs összesen annyi lap, mint a minimum, akkor a maradék helyet automatán basic landekkel kipótolja. -
#2718 Kerek egy (dilettansnak) magyarazatot az "auto land" fogalomra. Eyszinu paklit jatszok, mert tanulom a lapokat, stb. Køszønom :) -
#2717 Batlle of Wits says hi :)
-
alacrity #2716 Köszi, ez nem is tudtam. -
#2715 60 a minimum követelmény, ha valaki 200 lapos paklikkal akar játszani, megteheti azt is.
De milyen jó már, hogy 270-es paklival játszva is ott van neki a tökéletes mill setup... -
alacrity #2714 Üdv!
Az hogy lehet, hogy valaki több, mint 200 lappal játszik?
200 lapos pakli
A képet a játék végén csináltam, de már az elején vmi 270 lapja volt csak akkor még nem jutott eszembe csinálni egy screenshotot.
Utoljára szerkesztette: alacrity, 2019.01.10. 21:09:10 -
#2713 -
#2712 Ne használj wildcardot! 17 én jön a kiegészítő ott borulni fog egy csomó deck. Játszogassal, a merfolk kezdő pakli egész jó, fejlesztgesd a kezdő paklijaidat aztán majd mikor letisztult a meta osszeraksz egyet és mehet a contructed event, ha ezek nem érdekelnek akkor még draftolgass, collection építésre az egy jó mod -
nordan #2711 kapsz még 5-öt azthiszem, szóval csináld a napi questeket !
amiket ad a program elég erősek amúgy azok tökéletesek kezdőknek...használd azokat és nézegess twitchen/YT-on videókat milyen pakli tetszik ! Amikor kb belövöd milyen paklitipus tetszik azokra kell gyártani a wildcardjaid a ritkákat meg mythiceket pedig csak végképp arra craftold le ami nagyon bejön
white-al elég erős paklit lehet csinálni meg red-el,de azok szerintem nagyon egysíkuak és ezekbe is kell jópár rare meg mythic -
#2710 Mill Colony!
-
#2709 Kernek linket kezdoknek javasolt pakliosszeallitasra/mixekre.
Az alap reward 5paklija van meg.koszonom. -
nordan #2708 ez kb a tegnapi Jeff Hoogland aránya csak fordítva :D neki 20 lapból 16 föld volt :D
aki írja az RNG valószínűségszámítást a laphúzásra megérdemelne egy kiadós vizestörölközőzést az öltözőben :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.10. 13:57:11 -
nordan #2707 nem tudom miért erőltetik ezeket a rigged match makingeket....megöli az ember életkedvét, mert nem zavarna ha csak néha kapnék ilyen ellenfeleket,de állandóan....kész üdítő színfolt lehetek a sok meta emberke között ha velem akadnak össze :D -
nordan #2706 QC
3-4 wineket szoktam menni -
#2705 Én most rankedezek kicsit amikor izzetel megyek csak és kizárólag boros/white weenie rdw aggork és izzet mirror, amikor váltok golgrai graveyardra, golgari mirror, controllok, és egyedül RDW ami közös, visszaváltok megint csak adott ellenfeleket kapom. -
nordan #2704 32 felhúzott lap 5 föld a 25 bpl...............hogy a K Isten nem bassza meg ,de komolyan, ellenfelemnek 12 földje van.................jó a játék -
#2703 Nincs még egyelőre, ismerőssel lehet játszani kicsit körülményesen (Direct challenge-n keresztül) -
#2702 Hali!
Kommunikacio, friends, stb ingame? Nem talaltam erre opciot, eddig. -
#2701 Az előző Ravnica kártyák között (Gatecrash-ben) volt egy lap:
És ebbe a magices közösség lendületből beleszeretett, úgyhogy a Wizards azóta játszik vele :)
Írtak egy novellát, amiben szerepel.
Lett plüss belőle:
, és a Ravnicás lapok között fel-felbukkan pár helyen:
és most a lenti kártyán. -
#2700 Fblthp! ez mit jelent? -
#2699 És ez mi sima play mód, ranked vagy QC? -
#2698 Ezt néztem én is, kicsit drága de van elég ramp, ill. valami controllba jó lehet. -
#2697 Fblthp!
Mellesleg jó móka lap :) -
nordan #2696 jó a buli.....nem engedte a 8x castolt nexus már sok volt szegény ellenfélnek.......és az a durva ehez 5 színes mana kell jó lapjárással, szarral kicsit több, az elején csak földet húztam, aztán mikor kijött félig a combó ixalanozta az Omniescense-t, a Mirarit és Jodah-t is.... :S aztán feljött egy mastermind majd Zacama segített szétszedni az ixalanokat, utána a szemét lebontotta az encsantokat novával......majd ixalanozni akarta Zacama-t,de ugye őt nem tudod mert letöri mielőtt rákerül.....aztán jött egy recollect :P temetőből vissza Omniescense-t és a többi már történelem :)
durva hogy ez a pakli 60% os winratet hoz annak ellenére,hogy brutál control,de nagyon gyors is ellenben 6. körös truefire captain+star of extinction is jön rendesen, bár a sideboardból olyan wincont választasz amit csak akarsz
-
#2695 Jó egy idióta event.
Kaptam egy Lyrat :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2019.01.09. 20:57:36 -
nordan #2694 nos
-
#2693 Amíg nem lesz draft addig én teljesen beállok majd booster vásárlós módba az új setből. -
#2692 Én az új setre gyűjtök annyira nem akarom pocsékolni.
Most van 28k, veszek vagy 20 packot, a többit félreteszem a majdani quick draftra, az elején csak gem-es draft és sealed lesz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.09. 14:16:04 -
nordan #2691 nyomja valaki az eventet úgy mint én? kifizetem az 500 goldod és már nyomom is a resign-t a lootért :D
500 gold= 2 mythic vagy 2 rare egy csomószor :P