3985
-
vhooper #2852 Concede azonnal :D S azért mert először második körben rakta ki 2 lényt, aztán a manadorkok után rakott ki még 3at, és ugye lelett így tappelve. -
nordan #2851 jáj :D az gondolom Concede lett.....,de miért nem támadott már korábban? -
vhooper #2850 A Traditional Contructed nem jobb ebből a szempontból? Ott már 2 winnél visszatérül az 1000 gold. Én abbahagytam a rankedezést, inkább itt játszom.
Itt már előre sajnáltam a srácot :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2849 Ez így teljességgel játszhatatlan tökmind1 mivel megy az ember tönkreverik, Qc-zni nem lehet mert csak veszteni lehet rajta draft nincs, marad ez a fos ranked. Legalább QC-ben lehetett bővíteni a lapkészleted de mostmár ez sincs. -
#2848 Hát igen elég idegesítő mikor próbálsz egy antimeta decket összerakni, de mivel már más deckel játszol ezért ami ellen összeraktad azt már nem kapsz ellenfélnek, ekkora egy retardáltságot.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.21. 13:09:58 -
nordan #2847 egyre több helyen kezdenek az emberek agyfaszt kapni ezektől a rigged bullshit lutri meccsektől....ha nem csavarják le ezt a hányás erőltetett MMR-t sokan abbafogják hagyni a játékot és megy az Artifact sorásra, szinte mindenki akivel beszéltem full idegbeteg a játék szánalmas húzásai miatt.....a streamerek meg a chat is csak erről beszél -
#2846 Pont most lettem platinum, bo1ben igazából akkora lutri az egész hogy nyersz vagy sem. De szerintem elég is volt, hurrá kapok 3 packot... bár most hogy szétnerfelték a QC-t más nem nagyon lehet tolni. -
nordan #2845 nagyon stresszes? Savjz egy hete ingázik Mythicen volt már 23. -
#2844 Egyébként mik a tapasztalatok QC-ban? Patch óta tolta valaki? Mivel milyen eredménnyel, mik jönnek szembe? -
#2843 Valakinek ki van a töke a controllal Fuck Teferi deck ezen jót nevettem. -
#2842 Irigylem a magadfajtákat akik képesek arra, hogy elmennek mythic közelségbe, én olyan gyorsan kiégek rankedből, amikor egy óra játék azzal telik, hogy gold 3 és gold 4 között ingázol és befejezed azon a ponton, ahonnan elkezdted.
Ilyenkor a világból is kiégek, nem, hogy a játékból:D -
vhooper #2841 Kezd nagyon stresszes lenni már a játék, 2 win-re voltam a Mythictől, visszaesek, aztán megint visszamászok, és tippeljetek mi történt? Megint visszaesek, holnap megpróbálom újra,hátha.. -
nordan #2840 2 Lich's Mastery (DAR) 98
3 The Mirari Conjecture (DAR) 57
2 Mastermind's Acquisition (RIX) 77
3 Revitalize (M19) 35
1 Amulet of Safekeeping (M19) 226
2 Guild Summit (GRN) 41
4 Circuitous Route (GRN) 125
2 Chance for Glory (GRN) 159
4 Discovery // Dispersal (GRN) 223
2 Boros Guildgate (GRN) 243
3 Dimir Guildgate (GRN) 245
4 Gateway Plaza (GRN) 247
3 Golgari Guildgate (GRN) 248
2 Selesnya Guildgate (GRN) 255
2 Archway Angel (RNA) 3
4 Gates Ablaze (RNA) 102
4 Gatebreaker Ram (RNA) 126
4 Growth Spiral (RNA) 178
1 Gruul Guildgate (RNA) 249
2 Orzhov Guildgate (RNA) 252
2 Plaza of Harmony (RNA) 254
2 Rakdos Guildgate (RNA) 255
3 Simic Guildgate (RNA) 257
1 In Bolas's Clutches (DAR) 54
1 Negate (RIX) 44
1 The Immortal Sun (RIX) 180
1 Zacama, Primal Calamity (RIX) 174
1 Star of Extinction (XLN) 161
1 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Cleansing Nova (M19) 9
1 Banefire (M19) 130
1 Recollect (M19) 197
1 Nexus of Fate (M19) 306
1 Ritual of Soot (GRN) 84
1 Unmoored Ego (GRN) 212
1 Cry of the Carnarium (RNA) 70
1 Ethereal Absolution (RNA) 170
1 Revival // Revenge (RNA) 228
-
#2839 Érdekes deck, 5 színű?Nem szoktál mannát halni?Milyen lapok vannak benne? -
nordan #2838 well, Oponent have left.......
-
nordan #2837 azért egyre betegebb lapok kerülnek elő: attacking pirates gets +3/+0.....nyád!! 12-15 öt vernek be 1/1 meg 2/2-es lények.............ha nincs board wipeod 3 manás akkor meszeltek......kicsit vastagon fogott a filctoll amikor ezeket a lapokat kitalálták -
nordan #2836 helló hülyegyerek :D várom,hogy a nyominak leessen mekkora balfasz
-
#2835 Mentem egy sealedet akkor egy okádék pool jött össze hogy hitetetlen, próbáltam egy UG-t white splaspelve két azourious úgy szétkapott mint a szart, akkor váltottam, csináltam inkább egy rakodos valamit, na azzal sikerült győznöm egyet aztán aztán szoros meccsen, 4 hp-n áll az enemy mindkettőnknek üres a keze 1 lényem van kint lehozza Rakdos magát, anyád. Csodás 1-3as run, mert egy életképes rare nem volt, nem hogy mythic, volt a két dualcolor spellre izguló artifact, csak dualcoloros spell alig adott volt volt még a Teysha, csak afterlifeos lényeim nem voltak, Unbreakable formation de fehér lényekből volt a legkevesebb csak amiatt meg a bonds miatt splaseltem az UGt, de semmit nem ért.
A rakdosal is csak az Il-goten inheritance miatt nyertem (orhadt jó lap) meg a második is meglett volna ha Rakdos papa nem lép fel a színpadra :D. -
nordan #2834 jaja :D :D -
#2833 Ez ugye lose lett?:D -
nordan #2832 és a minden aspektusában no comment meccsem
-
nordan #2831 három egymásutáni körben 3 blődség? ,de azt ismeri,hogy kill meg hogy dmg :D arra volt esze? :D -
#2830 Vagy csak simán nem ismeri még a lapokat, te is voltál kezdő. -
nordan #2829 jesus milyen emberek vannak constructedben és majdnem nyernek sőt sokszor nyernek:
kiteszek egy zacamat 5. körben :P hagyok zöld manát erre kissrác próbálja conclavezni......letöröm az encsantot
kövi körben ellövök egy chance for glory-t ugye Zacama indestru lesz letolom kövi körömet is amiben kiteszem a lIccs masteryt, kissrác rálő egy murdert Zcamara....indestru baszod
kövi körben kissrác 6-ot belelő az 5 hp-m-ba,de liccs mastery van bakki.......aztán mikor nem haltam meg -1 hp-n feladja.....komoly player
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.19. 11:07:42 -
#2828 Nagyon egyszerű, 1 deck 10 meccs aztán egy újat kreálni :P. -
#2827 Tudtommal nem nagyon szoktak bannolni ilyen hamar úgy hogy még versenyt se láttot :D, majd ha dominál végig egész szezonban köv kiegre bannolják addig meg kell barátkoznunk vele, de akik régebb óta tolják ezt biztos jobban tudják. -
#2826 A burn deckel gold4 aljáról felmentem gold1ig, szóval jelentős win többletem van vele, de mint említettem mirror meccsek tömkelegén vezetett az út pár izzet dragon, 1-2 weenie, meg jeskai jött még szembe semmi más. Szóval majd letisztul ez. -
#2825 Felraktam már én is ezt a trackert. A Red Burn-el 3:5-nél hagytam abba, RDW-vel jóval 50 felett maradtam, igaz azzal többet játszottam.
Én valahogy nem érzem a burn változatot, túl sok jó lénytől szabadulsz meg.
Most így néz ki az RDW-m.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4 Ghitu Lavarunner (DAR) 127
4 Goblin Chainwhirler (DAR) 129
4 Wizard's Lightning (DAR) 152
4 Fanatical Firebrand (RIX) 101
4 Lightning Strike (XLN) 149
21 Mountain (XLN) 273
4 Shock (M19) 156
2 Experimental Frenzy (GRN) 99
4 Legion Warboss (GRN) 109
2 Risk Factor (GRN) 113
4 Runaway Steam-Kin (GRN) 115
3 Skewer the Critics (RNA) 115 -
nordan #2824 1 hetet adok ennek a lapnak és kikukázzák
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nordan #2823 Wilderness Reclamation mennyire beteg már! 2x csavarod ki a manát a földekből körönként -
nordan #2822 olyan ez mint a brenchwalkerekkel összemágnesezett wildgrow walker -
nordan #2821 I told ya i told ya!
mindenki illuminatinak nézett miatta :P :)
szívesen elbeszélgetnék azzal aki kitalálta, miért nem lehet a kurva szerencsére bízni az ellenfeleket? nem értem ez kinek jó,mert mindenki emiatt panaszkodik,hogy nem a saját vagy hasonló deck ellen akarnak 0/24 játszani
és tudod mi a durva? hogy az algoritmus tanulja a lapjaidat és amikor csinálom a beteg agyament ötleteimtől vezérelt paklikat egy idő után megtanulja a rendszer mivel tud keresztbetenni, és egyből olyanokat kezdek kapni :D A meta deckekkel könyebb dolga van a rendszernek :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.18. 19:21:06 -
#2820 De komolyan ez MI MÁR???? megyek burn reddel 10 rankeden mindegyik mirror, csinálok egy white lifegaint ami csak a burn ellen jó, izzet, jeskai, amint visszaváltok burnre egyből mirror megint ez miez a faszság?????????????? -
#2819 Vissza olvasom a fórumot mert keresek valamit de az a rengeteg kép baromi idegesítő tegyétek már őket spoilerbe! -
#2818 Jaja azok taplandek, standarden nem biztos hogy akarok jásztani taplandet. -
#2817 Standardban volt egy kék-vörös Chasm Skulkerrel, de nem volt túl sikeres. Igazából nem is az volt a célja, de teljesen illik Notchhoz :)
Gate-nek az számít, amire rá van írva, hogy Land - Gate
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.18. 17:54:20 -
#2816 Ez a lap volt játszva :D?
Amúgy ugye Gate-nek csak a dual tap landek számítanak? -
#2815 Minden szín kaphatna ilyet, én Mining-nak nevezném, egy ilyen industrial-diesel-steampunk világba meg teljesen epic flavor lenne:D -
#2814 Igen, ami az amúgy is erős és kevés földet használó agresszív színnek adna egy plusz lehetőséget arra, hogy kipucolja a pakliból a már felesleges földeket, utána pedig (ha még mindig nincs vége a meccsnek, hiszen még sebzett is belőle) csak olyat húzzon, ami jó neki.
Azért ezt gondold át :)
Ilyen irány belefér, amit írtál - ráadásul egy színben - biztos, hogy nem. -
nordan #2813 én ki is próbálom ezeket :) minden szir szart kipróbálok :P de ez most nagyon adja, hiába control elég jól lehet vele reagálni aggróra is...csak adjon földet :D
a földes lap ötleted nagyon jó!!! valóban minden színhez jól jönne egy ilyen :P
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.18. 15:27:18