3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    amugy a nexust kikéne baszni ilyen formában ajátékból és keud elegem lenni,hogy minden nyomi telebassza a pakliját nexus-al....lövete nincs a játékról csak pakolja.......most éppen egy mákos gyökérrel vagyok játékban aki a 7. körben bemákolta a nexust 5 hp-n......azóta minden egyes körben visszatudta húzni és már 20 földje van,de semmit nem csinált csak számolgatja a manáját, és kb 10 kör óta ő játszik...........

kurvára kéne a nexusra egy graveyard after casted vagy exile after casted

ui: kiléptem ez hülye b+ nincs is teferije mi a faszommal akar nyerrni????? se direkt spellje ,se semmije nincs, játszon anyukájával nekem ennyit nem ér
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 13:42:42
  • nordan
    ohh ez pazar válasz volt, köszönöm! Akkor lehet a gép dobta ki és nem ő lépett ki.....

ui: akkor reportolom, a logfile megvan
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 13:09:42
  • Dzsini
    Csak hogy egyértelmű legyen, mert rengeteg itt a félreértés.

Egy loop sokszori lefutása úgy működik, hogy demonstrálod a lefutást, és utána mondasz egy számot, hogy azt mennyiszer futtatod le (a végtelen nem szám).
    Emellett versenyen van egy óra, ami alatt le kell játszani a meccseket. Ez ha letelik, akkor onnantól 5 kör van hátra, ami alatt a játékosoknak dűlőre kell jutniuk, különben döntetlen a meccs eredménye.
    MTGO-n egy sakkóra jellegű dolog van, ami mindig az aktív játékosnál számol lefele. Akinek elfogy, veszített.
    A Nexus loop emellett természetéből adódóan nem végtelen, hiszen bármikor választhatja azt a játékos, hogy nem süti el, ezzel előremozgatja a játék helyzetét (igen, veszít, de ez van).

Arenán szintén az aktív játékosnak van valamennyi ideje cselekedni, de csak egy-egy körön belül, ha az elfogyott, befejeződik a köre. Mivel a Nexus ezt megkerüli, hiszen egy-egy kör nem tart túl sokáig, és körökön átívelő óra nincs, így ezzel valóban el lehet tolni tetszés szerinti ideig a játékot.

Az első két esetben a Nexusos játékosnak produkálnia kell valamilyen wincont, különben veszít - versenykörnyezetben még slow playt kap, mert csak húzza az időt, és nem mozdíja előre a játék állapotát. Ezért van Teferi és Karn a pakliban. Ha azokból kifogyott, akkor már tudnia kell, hogy a játék előremozdítására egy lehetősége van - nem süti el a Nexust.

Az Arena esetén viszont lehet az ellenfél türelmére játszani, mert a rendszer nem kezel ilyen jellegű végtelen loopokat. Ezért a WoTC azt kérte, hogy akik ilyen jellegű paklival játszanak, azokat jelentsék az ellenfelek, mert ez nem igazán az illedelmes játék része:
    "If you believe a player is purposefully abusing Nexus of Fate without a win condition, please report them to Customer Service.

While we did implement a max turn duration (and other timer tweaks) with the August Update, Nexus of Fate circumvents many of these fail safes because the looping is occurring over multiple turns. We're aware this is an issue, and we're looking into it."

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.28. 13:16:20
  • nordan
    elvileg bezárja magát egy végtelenített időloop-ba ahonnan ő nem tud kijönni és én sem tudok bemenni :P :) döntetlen , én jófej vagyok elsimerem a döntetlent
  • erasmus4
    Ráborítod az asztalt :D! Amúgy bírót hívsz, és az megoldja elvileg. De akár ha nagyon ráérsz akkor legyőzheted a saját játékában, egy ezer oldalas könyvet, egy bögre forró teát bekészíteni, hajra nyomjad a nexust.
  • nordan
    oké,de ugye azt is mondhatja hogy végtelen :P akkor mi van ? :)
  • erasmus4
    Tudtommal (ahogy redditen is olvasgattam hasonlókat) vesztett mert ha csak loopol és semmi mást akkor megkérdezni tőle hányszor akarod ezt csinálni , egybe letudja és te jössz.
  • nordan
    Őőőőő ilyenkor elvileg ki nyer? /én nyertem ,mert amíg a screenshottal bíbeblődtem meg KV-tam ben léptem ki a srác elpukkantotta magát/ megöltem az összes Teferijét és minden wincon-ját, millelni akart,de 2 gaeas blessing miatt kb 5x keverte vissza a graveyardomat :D aztán leszedtem az encsantjait, Teferit, mindent szétcountereltem amíg eljutottunk ide,hogy már csak a 4db nexusa lett....elvileg ugye végtelen loop-ot tudott csinálni, de nekem van Hp-m van kártyám a library-ban és megtudnám őlni........mi a szabály erre pl egy versenyen?

• nordan
    40-50% winrate volt mindig is, csak sok volt a negatív hullám
  • erasmus4
    Na de legalább nem az van mint régebben hogy csak vesztesz ;).
  • nordan
    10 win 9 loss :S csak,hogy maradjunk a hagyományoknál....biztos ez is véletlen mint a többi 83db paklim esetében :D
  • nordan
    szegény srác végig azt hitte nyerhet :D 2 körrel később felhúztam az explosion/expansion-t és adtam neki pár kártyalapot :P

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.27. 17:20:57
  • nordan
    3 Cast Down (DAR) 81
    3 Fight with Fire (DAR) 119
    2 Gaea's Blessing (DAR) 161
    2 The Mirari Conjecture (DAR) 57
    4 Vraska's Contempt (XLN) 129
    2 Primal Amulet (XLN) 243
    2 Cleansing Nova (M19) 9
    2 Revitalize (M19) 35
    1 Banefire (M19) 130
    2 Fountain of Renewal (M19) 235
    3 Guild Summit (GRN) 41
    2 Discovery // Dispersal (GRN) 223
    1 Expansion // Explosion (GRN) 224
    4 Boros Guildgate (GRN) 243
    4 Dimir Guildgate (GRN) 245
    4 Gateway Plaza (GRN) 247
    4 Izzet Guildgate (GRN) 251
    2 Shimmer of Possibility (RNA) 51
    1 Electrodominance (RNA) 99
    4 Gates Ablaze (RNA) 102
    2 Mortify (RNA) 192
    2 Orzhov Guildgate (RNA) 252
    3 Plaza of Harmony (RNA) 254
    2 Rakdos Guildgate (RNA) 255
  • nordan
    new fav pakli :)

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.27. 16:13:10
  • nordan
    13 win 11 loss....keep on the fifty cent sry percent :D
  • nordan
    most valami hasonló rákos szösszenettel találkoztam,gyereknek kézből mind9ssze 4 manából

5/5
    2/4
    4/4
    4/4

da fuck! kurvára hasraütve születtek meg ezek a lények
  • nordan
    9 win 8 loss
    eeeeehhhhhh minden paklival 50% geccó :D behalok
  • nordan
    nem bírják a kiképzést :D a kis kecseg 3 sabotage-al meg 2 devious-al szopatott az elején, utána meg 0/24 blöffölt,hogy van a kezében counter spell,de kb leszarom :D tegnap 11 spellem counterelte egy Teferi pakli mégis én nyertem :D mindent visszaveszek no worry :)

• nordan
    és kis szönet és megint WIN-ek....elfelejtettem kijátszani a chance for gloryt én barom,de végül is már olyan mindegy volt :D Kis ellenfelem meg azt hitte majd Viviennel lebontja a Mirarit :D olyan aranyos volt :P nyomott egy oops-t aztán kileavelt

• nordan
    3. meccs óta nem ad földet, most hogy nyertem kettőt az előbb :D gecó annyira pofátlan ez az algoritmus,hogy legszivesebben azonnal elégetném a CD-t amin van a játék :D
  • nordan
    büntetésből kaptam egy ilyet kövi ellenfélnek :D a Riot is egy jól átgondolt képesség.....3. körben 3/3 4/4 2/2 1/1.......ezeket semmivel nem tudod leszedni max a 3. körben ugye -2/-2 vagy sooth ,de az meg 2 fekete manás spell......még ha a kezedben is lenne akkor is meghalsz mert a 4. körre meghalsz.......kurvára átgondolatlan lapok vannak a játékban kb. nulla tesztel rakták be

• DasIsFuck
    Egyébként is meghozták volna, de az 5. kártya védelem egy jó indok volt számukra, amit egyébként ők maguk kreáltak.
    A kommuniti egy része meg úgyis ünnepli a wotc minden tettét, mint ezt is. F2P játékosok rinyája meg a világéletben sem fogja érdekelni őket.

Megírtam már redditen is, hogy egy sokkalta kedvezőbb economyval is sikeres lenne ez a játék pusztán abból kifolyólag, hogy MTG-nek hívják. Azok a játékosok akik eddig is befizetik a 100-200 dollárokat, akkor is befizetnék, mert nem akarnak heteket várni, hogy összerakják a paklikat az új lapokkal.
  • nordan
    mi scusi a 6. kör után elszaladt velem a ló :P és az ellenfélnek nagyon tetszett így kihoztam amit így hírtelen tudtam :D mikor a 7. körben kitettem a Lich mastery-t már vége volt a game-nek az ellenfélnek,de úgy éreztem ki kell adnom a sok frusztrációt :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.26. 14:22:46
  • nordan
    azt meg sem említem,hogy 10 meccsből 8x nézem ahogy az ellenfelem minden körben kitesz földet 6-8 körig én meg pislogok 2 vagy neadjIsten 3 földel,mert már 4 re Mulligenelem a kezem akkor is baszik adni földet és minden 3. meccset már a mulligennel nyeri az ellenfelem.,...igaz néha felforrt agyvízzel és 1 manával belépek,hátha..és akkor ott a teljes ellentét, most pl 16 földel játszom monored-et és 3. meccsemen húzok fel 8-10 földet 12 lapból....elmennek a picsába
  • nordan
    örülök neki,hogy a peccs óta kb semmit nem tudtam a gyűjteményemhez rakni....tényleg szétbaszta a free játékot ez a spúr reward rendszer!
    de a kibaszott mókólt összepárosításokra volt eszük meg a,hogy szétfloodolva vagy vagy a másik véglet,hogy semmiből próbálsz játszani!

kettő darab 20 gemes rewardot gyűjtöttem peccs óta :D
  • erasmus4
    Igen, a 5. kártya védelem érdekében (ami legjobban a fizetősöket zavarta), szétnerfeltek mindent amiből a ftp-esek haladhattak volna a collection építéssel, mentél naponta ki lehtett szedni 2-3 rare/mythicet (ami totál random vacak volt a legtöbbször, de legalább érezted a haladást), most meg vagy veszel paklit naponta 1et JUHHÚ 1 rare/nap, vagy eldraftolgatod persze csak akkor ha majd valamikor jövőre méltóztatnak a ftp-esek számára is elérhetővé tenni a draftot.
    Lassan már a play módot is fizetőssé teszik.
  • nordan
    nincs föld
    csak föld van
    nincs spell
    nincs lény
    csak spell van
    csak lény van

ezek váltakoznak.....agyhalál megint
  • DasIsFuck
    Na, felmentem platinum 4-be, iszonyat rewardokat fogok ezért kapni, plusz 1 pack, élet-halál!

Komolyan, RDW-vel ahányszor egy winre jutottam, hogy feljussak, mindig jöttek a 4-re mulliganelve is szar kezed van.
    Most váltottam a már majdnem kész golgari deckemre és meglett vele a plat.

Láttátok a hétvégi eventet?
    Azt is mennyire megéri majd játszani ezentúl...:)
  • DasIsFuck
    Nexust nagyon sürgősen bannolni kellene standardból.
  • nordan
    gyerek paklija

26 föld
    4 guild summit
    4 nexus
    4 circous route
    4 guild ablaze
    4 zöld földvisszafordítós encsant
    4 az a kigyó amivel húzol X lapot és X damja lesz

és ezzel nyersz b+
  • nordan
    jó a buli! 69!!! a nyerős szám

• DasIsFuck
    Nekem tegnap előtt/tegnap kiesett 2 Flame of Keld, alig hittem a szememnek, hogy értelmes lapot dob az ICR.
  • erasmus4
    Patch óta kiesett az első rare ICR-em a napiból, 20 gem :), pedig a 15 win ált. megcsinálom...
  • DasIsFuck
    Don't see anything wrong here....

• nordan
    kell lennie mert pl. pont ma néztem streamert aki 2 wilderness mellett nem tudta kicastolni a marchot,,mert elfogyott az ideje a klikkelgetésekben
  • erasmus4
    Van valami makro turbo foghoz? Olyan gyorsan csinálja nem hiszem el hogy valódi ember, szerintem írtak rá egy botot, amint megvan minden Tefo wilderness, nexus csak bekapcsolja botot és csinál mást.
  • nordan
    ^nyád

• vhooper
    Próbából mentem egy kört CE-ben Red Burn-nel, hát ez valami vicc volt, legtöbbször 3. vagy 4.körre kivégeztem az ellent, közben még gondolkodnom se kellett. 6-3-at mentem vele megerőltetés nélkül. Nem tudom ebben mi az élvezet játszani, max azokat tudom megérteni, akiknek másra nincs erőforrásunk.
  • nordan
    " rdw is the gateway to mtg for new and ex HS players"
  • nordan
    most kereng egy olyan rumour hogy 23 földet kell berakni meg egy artifactet ami manát ad....mert 23 alatt super mana starv 23 felett meg super flooded leszel