Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.03. 14:09:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
17
20
25 felhúzott lapból 0 land......2 ill. 3 földel kezdtem mindhárom meccs elején, aztán land stop
Arra vigyáznak, hogy ne legyen közöttük olyan broken, mint a régi JTMS, és azóta egyszer volt "gond" velük, Saheelivel, de az is csak egy kellemetlen interakció miatt, ami felett elsiklottak. Limitedben van, hogy nagyon jó (hogyne lenne, mythic), de amúgy nem nehéz elbánni velük.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3 Cast Down (DAR) 81
3 The Eldest Reborn (DAR) 90
2 Golden Demise (RIX) 73
2 Moment of Craving (RIX) 79
1 Nezahal, Primal Tide (RIX) 45
4 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Primal Amulet (XLN) 243
1 Search for Azcanta (XLN) 74
1 Drowned Catacomb (XLN) 253
6 Island (RIX) 193
7 Swamp (RIX) 194
3 Murder (M19) 110
3 Cinder Barrens (M19) 248
1 Detection Tower (M19) 249
3 Highland Lake (M19) 252
2 Chemister's Insight (GRN) 32
3 Devious Cover-Up (GRN) 35
3 Radical Idea (GRN) 52
1 Ritual of Soot (GRN) 84
2 Ral, Izzet Viceroy (GRN) 195
3 Discovery // Dispersal (GRN) 223
2 Dimir Guildgate (GRN) 245
4 Firemind's Research (GRN) 171
kövi körben megkapta 😄
Omni-->starex-->mirari-->mastermind és húztam egy húzzak 7 lapot 😛

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.02. 19:57:14
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.02. 19:45:39

1 Gaea's Blessing (DAR) 161
4 Grow from the Ashes (DAR) 164
3 Hinterland Harbor (DAR) 240
2 Jodah, Archmage Eternal (DAR) 198
1 Muldrotha, the Gravetide (DAR) 199
1 The Mirari Conjecture (DAR) 57
1 Foul Orchard (RIX) 188
2 Mastermind's Acquisition (RIX) 77
3 Star of Extinction (XLN) 161
2 Ixalan's Binding (XLN) 17
2 Overflowing Insight (XLN) 66
1 Drowned Catacomb (XLN) 253
1 Glacial Fortress (XLN) 255
1 Plains (DAR) 251
2 Island (DAR) 255
1 Swamp (DAR) 259
1 Mountain (DAR) 263
2 Forest (DAR) 267
2 Cleansing Nova (M19) 9
2 Omniscience (M19) 65
4 Gift of Paradise (M19) 184
2 Recollect (M19) 197
1 Chaos Wand (M19) 228
3 Deafening Clarion (GRN) 165
1 Niv-Mizzet, Parun (GRN) 192
2 Chromatic Lantern (GRN) 233
4 Gateway Plaza (GRN) 247
1 Overgrown Tomb (GRN) 253
2 Sacred Foundry (GRN) 254
2 Steam Vents (GRN) 257
2 Temple Garden (GRN) 258
1 Watery Grave (GRN) 259
2 Llanowar Elves (DAR) 168
1 Gaea's Blessing (DAR) 161
1 Teferi, Hero of Dominaria (DAR) 207
1 Negate (RIX) 44
1 Nezahal, Primal Tide (RIX) 45
1 The Immortal Sun (RIX) 180
1 Zacama, Primal Calamity (RIX) 174
1 Carnage Tyrant (XLN) 179
1 Duress (M19) 94
1 Banefire (M19) 130
1 Recollect (M19) 197
1 Chromium, the Mutable (M19) 214
1 Nexus of Fate (M19) 306
1 Deafening Clarion (GRN) 165
1 Thousand-Year Storm (GRN) 207
1 Truefire Captain (GRN) 209
A 3 Ravnica készlet (Guilds - Allegiance és az ismeretlen nevű harmadik) és a Core2020 pedig jövő őszig marad.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.01. 13:39:21
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha 1 deck érdekel akkor vegyél boostert, ha collectiont akarsz építeni, akkor 1 meta deck és mehet a QC, draftok.
Meg vannak ezek a spéci eventek mint pl nemsoká jön Pandemonium event (kijátsztol egylényt sebezhetsz egy enemy lényt a powerjével) , 500 gold belépő de garantált rare-t ad és 100 goldot vissza még 0-2nél is, szóval az ilyet érdemes agyba főbe nyomatni.
Nem veszem komolyan csak túl sok az ilyen mókolt meccs.....az elején nekem sem tűnt fel,de szerinted mekkora az esély arra,hogy január elsején hajnali 3/4 3 kor mikor te rányomsz a play-re egy másik országban Huanita pont szintén akkor nyom rá és véletlen pont a te paklid ellen optimalizált paklival játszik.....na ezek miatt vagyok kiakadva 😊
Nem minden player BOT ,de mondtam már bármibe fogadni merek,hogy igenis vannak botok !
HS-ben is voltak itt miért ne lehetnének?
Azt, meg hogy botok ellen játsszunk elég komolytalan megállapíts szerintem. A counter paklit még el is tudom fogadni, az lazán megoldható (értelme mennyi az már más kérdés) bár én ezekből semmit nem tapasztaltam még, vélhetően mert alacsony szinten játszom.
Szerintetek mely boosterekre érdemes a nehezen megszerzett aranyakat elkölteni?
Csináltam egy land destru pkalit /sztem kurvajó majd mutatom lent/ szóval van benne ugye pár kulcs lap
Immo sun, primal amu,fountain,és a crucible of worlds......első!!! ellenfelem 4 ixalan 4 conclave.......nincs olyan meta ami ennyi ilyen enchantal játszik....a white wheenieben van 2-3, selesnyaban sincs 8 stb stb......tehát elhiszi azt bárki is,hogy hazajöttem a buliból poénból csináltam egy ilyen paklit félbebaszcsizva január elsején mikor még mindenhol bulika van és az első ellenfelem épp a kibaszott counterral játszik egy olyan paklinak amilyen pakli nincs is játszva?? Na ne vicceljünk már ! Amúgy irigylem az MTGA programozóit,hogy ilyen faszán tudják elemezni a játékosok által épített paklikat és a valószínüségszámítást használva meg is csinálják a botjuknak a countert
akit érdekel a decklist, amúgy faszán műkszik ha rendes player az ellenfél /3 win 3 loss /
3 Cast Down (DAR) 81
3 Fight with Fire (DAR) 119
2 Gaea's Blessing (DAR) 161
4 Memorial to War (DAR) 246
3 Seismic Shift (DAR) 141
2 The Eldest Reborn (DAR) 90
1 Woodland Cemetery (DAR) 248
1 Evolving Wilds (RIX) 186
2 Moment of Craving (RIX) 79
2 The Immortal Sun (RIX) 180
2 Star of Extinction (XLN) 161
4 Vraska's Contempt (XLN) 129
2 Primal Amulet (XLN) 243
3 Rootbound Crag (XLN) 256
9 Swamp (RIX) 194
2 Mountain (RIX) 195
1 Forest (RIX) 196
3 Murder (M19) 110
2 Crucible of Worlds (M19) 229
3 Fountain of Renewal (M19) 235
1 Detection Tower (M19) 249
2 Ritual of Soot (GRN) 84
3 Lava Coil (GRN) 108
2 Status // Statue (GRN) 230
No meg csak egy szar föld, amit az aktuális standard ciklus alatt minden pakliba használni fogsz😄
Ettől függetlenül egyet értek😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
jaja 0-3 főleg úgy hogy előtte meg nyertél 6-ot...aztán Isteni közbeavatkozás és elfelejtesz játszani
az a baj,hogy túlbonyolítják a rigged belebaszkurálással,miért nem lehet csak játszani és kész? ezermillió százalék,hogy mesterségesen piszkálják a meccseket!
Mintha te lennél a világbajnok sportoló aztán a következő meccsen a selejtezőbe sem jutnál be, aztán megint VB első aztán megint a selejtezőbe se....mennyi a realitása ennek? Ekkora fokú ingadozás nincs csak ha mesterségesen ingatják 😛
Fura,hogy a papírlapos kártyaversenyeken nincs olyan ,hogy a bajnok folyamatosan kikap miután megnyerte az előző bajnokit,
na tényleg OFF mára ,mert buli van 😊
0 win
6 win
0 win
a mai összesített constructed

kékfekete föld
kék föld
SYNCHOPATE lényemnek GG
kékfekete föld
SYNHOPATE lényemnek GG
Kékfekete föld
Disinformation spellemnek GG
Black föld
Eldest reborn......lényemnek GG GOOD GAME egy perc sem volt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.31. 15:03:09
22 landes deckekkel konstans mana flood..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"