Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erasmus4
De nem hiába ritkán találkozni ilyenekkel, amit ellened művelt azt a következő 99 meccsen nem tudja megcisnálni és tönkreverik kb.

Dzsini
A paklinak van egy minimum lapszáma. Ha az általad összerakott pakliban nincs összesen annyi lap, mint a minimum, akkor a maradék helyet automatán basic landekkel kipótolja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ryleh
Kerek egy (dilettansnak) magyarazatot az "auto land" fogalomra. Eyszinu paklit jatszok, mert tanulom a lapokat, stb. Køszønom 😊

Dzsini
Batlle of Wits says hi 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi, ez nem is tudtam.
DasIsFuck
60 a minimum követelmény, ha valaki 200 lapos paklikkal akar játszani, megteheti azt is.

De milyen jó már, hogy 270-es paklival játszva is ott van neki a tökéletes mill setup...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Üdv!
Az hogy lehet, hogy valaki több, mint 200 lappal játszik?
200 lapos pakli
A képet a játék végén csináltam, de már az elején vmi 270 lapja volt csak akkor még nem jutott eszembe csinálni egy screenshotot.
Utoljára szerkesztette: alacrity, 2019.01.10. 21:09:10
Dzsini

erasmus4
Ne használj wildcardot! 17 én jön a kiegészítő ott borulni fog egy csomó deck. Játszogassal, a merfolk kezdő pakli egész jó, fejlesztgesd a kezdő paklijaidat aztán majd mikor letisztult a meta osszeraksz egyet és mehet a contructed event, ha ezek nem érdekelnek akkor még draftolgass, collection építésre az egy jó mod

kapsz még 5-öt azthiszem, szóval csináld a napi questeket !

amiket ad a program elég erősek amúgy azok tökéletesek kezdőknek...használd azokat és nézegess twitchen/YT-on videókat milyen pakli tetszik ! Amikor kb belövöd milyen paklitipus tetszik azokra kell gyártani a wildcardjaid a ritkákat meg mythiceket pedig csak végképp arra craftold le ami nagyon bejön

white-al elég erős paklit lehet csinálni meg red-el,de azok szerintem nagyon egysíkuak és ezekbe is kell jópár rare meg mythic
DasIsFuck
Mill Colony!

Ryleh
Kernek linket kezdoknek javasolt pakliosszeallitasra/mixekre.
Az alap reward 5paklija van meg.koszonom.

ez kb a tegnapi Jeff Hoogland aránya csak fordítva 😄 neki 20 lapból 16 föld volt 😄

aki írja az RNG valószínűségszámítást a laphúzásra megérdemelne egy kiadós vizestörölközőzést az öltözőben 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.10. 13:57:11
nem tudom miért erőltetik ezeket a rigged match makingeket....megöli az ember életkedvét, mert nem zavarna ha csak néha kapnék ilyen ellenfeleket,de állandóan....kész üdítő színfolt lehetek a sok meta emberke között ha velem akadnak össze 😄
QC

3-4 wineket szoktam menni
erasmus4
Én most rankedezek kicsit amikor izzetel megyek csak és kizárólag boros/white weenie rdw aggork és izzet mirror, amikor váltok golgrai graveyardra, golgari mirror, controllok, és egyedül RDW ami közös, visszaváltok megint csak adott ellenfeleket kapom.

32 felhúzott lap 5 föld a 25 bpl...............hogy a K Isten nem bassza meg ,de komolyan, ellenfelemnek 12 földje van.................jó a játék
erasmus4
Nincs még egyelőre, ismerőssel lehet játszani kicsit körülményesen (Direct challenge-n keresztül)

Ryleh
Hali!
Kommunikacio, friends, stb ingame? Nem talaltam erre opciot, eddig.

Dzsini
Az előző Ravnica kártyák között (Gatecrash-ben) volt egy lap:

És ebbe a magices közösség lendületből beleszeretett, úgyhogy a Wizards azóta játszik vele 😊
Írtak egy novellát, amiben szerepel.
Lett plüss belőle:
, és a Ravnicás lapok között fel-felbukkan pár helyen:

és most a lenti kártyán.

erasmus4
Fblthp! ez mit jelent?

erasmus4
És ez mi sima play mód, ranked vagy QC?

erasmus4
Ezt néztem én is, kicsit drága de van elég ramp, ill. valami controllba jó lehet.

Dzsini
Fblthp!

Mellesleg jó móka lap 😊

jó a buli.....nem engedte a 8x castolt nexus már sok volt szegény ellenfélnek.......és az a durva ehez 5 színes mana kell jó lapjárással, szarral kicsit több, az elején csak földet húztam, aztán mikor kijött félig a combó ixalanozta az Omniescense-t, a Mirarit és Jodah-t is.... :S aztán feljött egy mastermind majd Zacama segített szétszedni az ixalanokat, utána a szemét lebontotta az encsantokat novával......majd ixalanozni akarta Zacama-t,de ugye őt nem tudod mert letöri mielőtt rákerül.....aztán jött egy recollect 😛 temetőből vissza Omniescense-t és a többi már történelem 😊

durva hogy ez a pakli 60% os winratet hoz annak ellenére,hogy brutál control,de nagyon gyors is ellenben 6. körös truefire captain+star of extinction is jön rendesen, bár a sideboardból olyan wincont választasz amit csak akarsz

Shep
Jó egy idióta event.

Kaptam egy Lyrat 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2019.01.09. 20:57:36

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nos

DasIsFuck
Amíg nem lesz draft addig én teljesen beállok majd booster vásárlós módba az új setből.

erasmus4
Én az új setre gyűjtök annyira nem akarom pocsékolni.
Most van 28k, veszek vagy 20 packot, a többit félreteszem a majdani quick draftra, az elején csak gem-es draft és sealed lesz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.09. 14:16:04

nyomja valaki az eventet úgy mint én? kifizetem az 500 goldod és már nyomom is a resign-t a lootért 😄

500 gold= 2 mythic vagy 2 rare egy csomószor 😛
Dzsini
innen egyszerűbb bármelyiket linkelni az újak közül (spoiler időszakban kb. mindent fél órán belül felpakolnak fordítással együtt, hogy megjelenik bárhol)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.08. 19:48:09

erasmus4
Mobilról nem nagyon megyawaken the erst...

erasmus4
Ez a lap nagyon nagy

erasmus4
Jaja ezt néztem én is

DasIsFuck

Ez érdekes lehet a Mono-U vagy Izzet Drake paklikba...

(Repül és Adapt 4(7U)-minden instant/sorcery a temetődbe csökkenti 1-el az aktiváló költségét)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.01.08. 11:37:41

Dzsini
Papíron marha nehéz, mert kéne hozzá az az említett 10k lény 😊
MTGO-n bármikor találsz Momir játszópajtást, onnantól meg egy rövid megbeszélés, hogy erre játszotok 😊
Itt van egy meccs, aminek a harmadik összecsapásnál sikerül - megbeszélés alapján az elejétől Phage lotteryt játszanak (ha minden jól megy a link pont a harmadik meccs elejére mutat)

erasmus4
De azt hogy? vagy MTGOn? papíron megnéznék egy ilyet 😄
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.07. 18:47:50

Dzsini
Rendes Momirben (amikor mind a közel 10 ezer benne van) sokan játszanak 7 manás Phage Lotteryt, vagy 5 manás Leveler vadászatot 😊
(mindkét játékos elmegy 5 vagy 7 manáig, aztán csak ezt pörgetik - aki kifogja, veszített 😊

erasmus4
Jaja még GRN előtt is volt ilyen, Belzenlok instant halál itt, meg 9 manánál Zacama vitt midennt, de most GRN-el azért már más, de elég unalmas ez a random izé, befejezem ezt amit elkezdtem és elég is volt beőle

😄DDDDDD

ellenfelem idézett egy 6 manás lényt: BELEZNOK demonlord 😛 exileolta az saját inventoryját mivel ugye nincs benne semmi csak föld és megpusztult a srác a kövi köre elején 😄DDDD
pont most mentem az első meccsem.....nincs benne pakli! ad a gép 60 földet randomra húzod őket és teljesen random lényeket kapsz......agybeteg faszság
erasmus4
2 percel a pandemonium event zárása előtt bejelentkeztem mégegyre ez volt a legkönnyebb 5-0 runom full kezdőpaklis ellenfelek ellen, meg is lett a jutalmam kb. 8. risk factor 😊.
Amikor véget ért ,meg látom már kezdődött is a Momir madness, Zacamamama még mindig uralja azt a játékmódot?

Dzsini

erasmus4
A heti packokból nekem is 3ból kettő 5. raret dobott, szerencsére már csak a jövő héten kapunk ebből a setből utána már az új jár majd.

DasIsFuck
Én egyet mentem, ki is nyitottam a 3. Ajanimat, nagyon örültem neki, közben kétszer nyitottam 5. copyt ravnicából úgy, hogy egy kurva golgari lapom nincs még a setből.

erasmus4
Dehogynem, hasonlóval megyek sarkhan dino finomságok, igazából a Kibler eventen használt paklival kezdtem el aztán kicsit változtattam rajta, pár ramp lap bele, meg kivégzésnek nagy dinók. Kaptam egy csomó duallandet, egy csomó vacak rare-t, meg jópár 5.et ...

nem mentél hétvégi eventet? én szétfarmoltam magam a sarkhan+hexproff lényes paklimmal párszor kaptam csak ki behúztam 15 rare/mythic lapot

még csak hasonló paklit sem láttam a hétvégén, furcsa,hogy nem vették észre mennyire erős az az enchant erre
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.07. 11:04:25
????