3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    minden meccsen van egy kiválasztott aki általában NEM TE vagy,mert a real játékost mesterségesen 50% win-rate-en kell tartani,mert máskülönben nem vennének pénzért lapokat......én mondjuk kurvára nem veszek,de ne magunkból induljunk ki, tőlünk nyugatra veszik mint a cukrot! Szóval az algoritmusnak semmi dolga csak gecimódon osztani a lapokat és a büdös életben nem nyersz, hiába van tökéletes paklid, counterekkel illetve az ismert land szopatással szemben szart se tudsz tenni!

Baszott módon frusztráló egész nap nézned ahogy a gép tökéletes színleosztásban kapja a manát és a spelleket/lényeket te meg csak dísznek vagy a játékban a fos kezeddel
  • nordan
    nézd meg ezt a fasszopó játékot! Itt van a tökéletes meccs:

A, játékos perfect kombó leosztás
    B,játékos földel szétfloodolva..............konkrétan semmi mást nem húztam csak földet.........

jó játékot! Abban biztos lehetsz,hogy most egy órán keresztül nem fogok 3. földet látni......,de még lanovar elfet sem

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.03. 11:54:09
  • erasmus4
    sikerült Sapwn of maxyhemet pickelnem láttam egyszer is szerintetek , talán ha fizetek pluszban akkor ide is adja de lefogadom az összes jó lapomat a deck aljára pakolja ez a féreg rednszer.
  • erasmus4
    MEgint 0-3 mégis mi a faszért nem esek vissza bronz legalájára hogy legalább néha nyerjek de ezek a fasszopók még ezt sem teszik lehetővé ha 1szer nyersz bnazdmeg fetol goldba aztán meg játszol folyamatosan a kibaszot gp férgekkel. Nagyon elegem van ebből a kurva játékból hogy állandóan csak szivatja az embert, mi a faszért nincs matchmaking ha béna vagyok akkor bénák ellen menjek ,0-2 es deckek 8 mythices deck ellen megyek 0-2nél...........
  • erasmus4
    és 0-2 nél is olyan deckek jönnen szembe hogy nem ighaz , elhiszem hogy én vagyok a világon a legbéább draftolója de ne akkor mi a kurva isten faszáért kell mindig 7-0ás deckek ellen mennem, ja hogy én f2p-es vagyok basszam meg a kurva anáymat majd ha fizetek talán nyerek is.......
  • erasmus4
    Imádom hogy amit pickelek jó lapot azt sose látom, de mindig mindenki fossa ellenem a mythiceket.
  • nordan
    az anyukájába raknám vissza azt aki direkt mirrorokat ad be 0/24 és ezt is amit te írtál: csak föld vagy nincs föld ezt a kettőt osztogatja

a Teferi deckek pedig leszophatnak! az összes kiteszi az 5. körben azt a szájbabaszott Teferit és semmi nincs a kezében a görcsnek csak föld és counterspell
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.03. 02:50:53
  • erasmus4
    Én drafton idegesítem magam. az ellenflének minden körben föld én meg vagy beragadok vagy csak föld jön hogy rohadna meg amelyik ezt kitalálta.
  • nordan
    monoblue 13 lap 10 lény................3 counter 5 föld

ez a legújabb szopatás amit kitalált az RNG a paklim ellen....húzzunk fel több lényt mint a 20 lénnyel játszó ellenfél
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.02. 13:41:29
  • nordan
    8 lénnyel játszó ember 15 lapból felhúzza az összeset én meg 20 lényből egyet.............
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.01. 18:59:50
  • nordan
    és a legdühítőbb hogy látod,hogy BOT mert minden kibaszott körben ugyanazt csinálja: main fazeben stop és lapszámolás
  • nordan
    ma sem kapok földet....kurvajó

• nordan
    nem számít túlzottan MYthicen is segghülyék vannak
  • nordan
    következő meccs rögtön ezután....ugyanaz a pakli teljesen ugyanzok a lapok ugyanabban a sorrendben! mocskos felháborító ez a rengeteg bot

• erasmus4
    Ehhez a Allegiance drafthoz se kell sok ész, összeraktam egy tök jó kis Orzhov decket, 5-3 mentem csak Gate-es decktől kaptam ki semmi mástól, az utolsó meccsemen meg Bronozként jött szembe egy diamond modnom ok.....
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.01. 18:37:30
  • nordan
    apu kezdődik!

24 föld-el ezt adja
    monoredben 16-al játszom ott meg szétfloodol 12 lapból 5-6 föld.......

ui: felhívnám a figyelmet,hogy az ellenfélnek tökéletesen mind a három szín ahogy a nagykönyvben megvan írva

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.01. 18:37:09
  • nordan
    kis szünet után 2 manából 1 kör alatt -17 Hp az ellenfélről :D 3. körben win LOL
  • nordan
    reggeli napikveszt elbaszás...hamarabb kirak egy Teferit és egy Niv Mizzet-et mint hogy monoreddel kitudtam volna játszi kettő darab spellt

• nordan
    végre egy igazi ember, köszönt az elején, majd kicsit nagy arca volt,/good gamezett mikor pakolta ki a spelleket/ de amikor átfordult a kocka türelmesen végigvárta az előadást :)

• nordan
    jó játékot
    1 manás
    2 manás
    3 manás
    és jött a csupa is természetesen minden körben föld....

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.31. 16:44:26
  • nordan
    amúgy botok:
    mindig ugyanaz a kezdőjük és minden körben perfect leosztás

pl:
    blokkolhatatlan merfolk, curious obsession és spellpierce
    lanovar elf branchwalker wildgrow
    firebrand, viashino, light up the stage
    1/1 healer hawk, 2/2-es healre buffos macska

ÉS ha TE összerakod ezeket a paklikat a 10 meccsből 1x kapod a tuti kezet, érdekes módon nekem minden körben más a lapleosztásom,de minden egyes ellenfelem ugyanazzal a lapleosztással jön ha bot, szánalmas húzás le se szarják,hogy rendes random legyen, default kikapsz

mostanában ráköszönök az ellenfélre és ha nem köszön vissza lépek is ki a faszomba, játszon a botokkal az édes enyja annak aki belerakta a játékba
  • nordan
  • erasmus4
    1meccsre voltam a szintlépéstől visszaestem 0ra....
  • erasmus4
    Ez a faszom játék mindig addig kevergeti az ellenfeleket amíg rá nem jön mi ellen nincs esélyem és onnantól már csak azokat adja nevetséges, 10 meccs zsinórban a az új golgari ellen előtte a nyomorult nexust férgeket szivattam....
  • nordan
    Nox is most fakadt ki a mana screw-ra, szeretne játszani,de a játékai felében nem is játszik,most mondja....ráadásul egész hétvégén kártyázott rendes magic-el és érdekes módon sosem volt egyikőjüknek sem ilyen mana gondja,és amint MTGA-zik azonnal mana screw, teljesen depis lett
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 20:36:05
  • nordan
    vicces a játék, végre ad földet!!! a vicc csak annyi,hogy 16 lényem van /csak/ ebben a pakliban a srác pedig természetesen kézből kirakta ezt a szánalmas kombóját....ja van a paklimban 6 artifact/encsant removal is 7 körön keresztül adott földet míg végül meglett a 10 treasure a gyereknek, hát nem aranyos?

akkora elbaszortt botrányosan van beállítva az RNG,hogy sírni tudna az ember.....nem ad órákig földet akkor kiakad a LOG és elkezdi csak a földeket szórni....csak azt nem értem,hogy büdös picsába van az hogy az összes ellenfelemnek annyi földje van amennyi kell....sosincs mana starv vagy flood sosem

• nordan
    tegnap és a ma :D No comment, ennél pofátlanabb nem is lehetne a játék

• nordan
    amikor 4 lapra mulligenelek akkor van 2 föld :) addig 0 :D
  • nordan
    tudod miből lehet még látni? hogy pofátlanul minden meccsen ugyanaz történik eygszerűen semmi variáció

most monoblue botokat kapok

sirén
    blokkolhatatlan merfolk x2
    dzsinn x2
    counter spell
    és curious

3 monoblue és mind a háromszor ugyanaz.....kirakja a sirent majd kirakja merfolkot a curious-al lecountereli amit te kiraknál és vesztesz a 4. körben
  • erasmus4
    Én feladtam nem játszok már semmi junkal csak és kizárólag Burn-el mással nem lehet játszani mert direkt szivat, 80 meccs óta nem láttam 2nél több földet és folyamatosan metadeckek ellen megyek mindenféle junkal, Burnel meg lehet 2 manával is nyerni... És csodálkoznak hogy minenki ezzel a szarral játszik de hát ök kényszerítik rá az embereket.
  • erasmus4
    Na ezt majd kipróbálom
  • nordan
    -5 Hp ról :P Liccs mastery a páston ellenfélnek 7/4-es Dzsinn 2/2 merfolk meg két blokkolhatatlan 1/1

pont 7 lapom volt,hogy ne kelljen földet dobnom,kövi lap: Plaza of Harmony :D Zimm 3 heal 3 lap felhúz.....3 lapban a gyógyítós angyal +18 hp 24 lap felhúz :D Gates Ablaze takarítás és GG :D ellenfelem sztem kitért a hitéből :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 17:15:48
  • nordan
    LUL nyertem 3-at következp game....

• nordan
    nekem reggel csinálta ugyanezt

viszont egy apró trükk a mirror ellen!

tedd tele a sideboardot mindenféle random szar lappal :D eddig úgy tünik,hogy hatékony, nem kapok mirrort hiszen teljesen agybeteg lapok vannak a sideboardban, meghekkeltem a rendszert :P
  • erasmus4
    Én ettől a szartól vagyok kiakadva hogyha győzöl párszor akkor aznap már az életben nem nyersz egyet sem mert le kell muliganelned minden mecsen 4 lapra hogy normális kezet kapjál, meg hogy a gép mindig tudja milyen kibaszott ellenfelet akarok rankeden, rankeden mi a faszért van ilyen, retardáltak...., már 6 meccs óta nem kapok 2 földnél többet, mennyi földet rakjak bele 59et???...
  • nordan
    reddit:

I sent this to the Wizards of the Coast ([email protected]), please do the same ...

Hello, I think it is very bad to have to play with bots, this game is infested with bots, if it continues this way I will spread it to all the players I know that the most players are not real besides stop playing the brilliant game that is MTGA . Please, I want to play with real people.

At the beginning of the game try to talk to the player, try to be with your opponent until he says something like "your turn" otherwise it is a bot, during the game you will notice, keep your eyes open, I am not kidding !! ! Thank you!
  • nordan
    wow egy emoteoló nem tapogató, nem órákig gondoolkodó BOT és WIN ! eszem megáll
  • nordan
    következő: 11 lapból 3 phoenix az amelyik a GY-ból mászik ki és 2 crackling drake.......nekem megint 1 db lény

amugy ezek megint botok lesznek,mert minden körben végigpörög az összes lentlévő lapján a kurzor.....gondolom így működhet az addon,hogy folyamatosan pingeli a lapjait ami a kezében páston játékban van
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.30. 14:00:39
  • nordan
    következő majdnem ugyanez 2 Dzsinn -t 3 sirent 2 merfolkot huzott fel és 6 db counter spellt és 2 dive downt én nekem egy darab lény ,mégegyszer mondom egy darab
  • nordan
    ellenfelem: 8 lény 20 laból felhúzta mindent
    nekem 20 lényem 30 lapból 3 db............