3985
-
nordan #3012 ohh shit :( -
#3011 Taktikát váltottam megyek egy CE aztán veszek packot, most egy ilyen big red szerűséggel megyek. 4-2nél látom esper az enemy na akkor arcba a lighning bolt hogy pumpoljam gyorsan a steamkint meg a lavarunnert erre kiderült esper midrange volt. Basilica bellhauntokkal, azzal a BW 4/3 as angyallal, jól megszivatott :). Ilyennel eddig nem találkoztam.
Meg mentem pár bo3 rankedet Izzet Phoenix el 4 Phoneix meg 4 Ptreramander 5-1 eddig vele, midrangek ellen is jó, controll ellen is sideboard után, aggroval eddig szerencsére nem találkoztam. -
#3010 A 4 élet csak az ára annak a képességnek amit ki kell fizetned, hogy aktiváld. Ugye minden triggered képesség a stackre pakolódik magicbe, ami úgy működik, hogy legfelső effekt fog aktiválódni először.
Az a lényeg, hogy amint reagálnak a stacken lévő adanto vanguard indestructbléjére sebzéssel ami megölné, neked újra aktiválnod kell, hogy az adanto hamarabb kapja meg a sebezhetetlenséget, mint a sebzést amitől meghalna. -
nordan #3009 ehh??? de már levolt vonva a 4 HP ergo indestrunak kellett volna lennie -
#3008 Az hogy elköltöd a 4 hp-t még nem aktiválódik a képesség az csak a cost utánna az ellenfélnek még van lehetősége instantot játszani. -
nordan #3007 már miért kéne? indestruct-al nem tudod sebezni.......elköltöm és elpusztíthatatlan lesz, ennyi !
-/- képességekkel meglehet ölni ekkor is pl moment of crawling ,de direkt sebzéssel nem.......ezért nem is értettem -
#3006 Ha on the stack shockolja, akkor újra ki kell fizetned a 4 hp-t, de biztos elnézett valamit. -
nordan #3005 Adanto Vanguardod le shokkolta az ellenfél miután elköltöttem 4 Hp-t hogy indestru legyen....wtf -
#3004 Ha nem tetszik, nagyon egyszerűen lehet jelezni nekik: Nem indítod el.
Minden alkalommal, amikor elindítod a játékot arra szavazol, hogy a jelenlegi irány valahogy mégis megfelelő, hiszen így is játszol vele - még akkor is, ha felhúz. Az már nekik mindegy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.05. 18:05:48 -
#3003 komolyan mondom megbaszhatják a kurva anyjukat 4 benália egymás után. köv meccs 1 föld mulligan, 0 föld mulligan 2 föld 3 lény 12 felső lapoból 8 föld....
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.05. 17:56:07 -
nordan #3002 láthatod nekem is milyen "változatos" ellenfelek jöttek :D -
#3001 Érdekes hogy az orzhov deckemmel most csak Gate-el találkozom ami ellen nincs esélyem, de amikor én mentem gate-el 10ből 9 szer mono red jött szembe. -
nordan #3000 hát igen és a legszörnyűbb hogy nézem a statjaimat vagy ugye MTGAPro-n lehet látni az ellenfél mikez játszott ki és sírok b+,hogy folyamatosan perfect leosztás
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.05. 13:18:02 -
#2999 Én azt imádom hogy az ellenségnek mindig álom keze van, sose kell mulliegenelnie, nekem egész nap nem adott olyan kezet hogy ne kellett volna mulligenelni azok meg folyamat álomkezek... -
nordan #2998 8 loss.....csak monoredtől, ilyenek vannak,hogy behúzza az összes villámot 5 lapból, egyszerűen belevan rajzolva a kezükbe a kártyalap........csak a vicc kedvéért a tegnapi 13 winből 9 volt monored és az összeset elvertem............aki azt mondja,hogy ez nincs bundázva az bolond! A hülye is látja hogy 50-50 win rate van beállítva és ha belegebedsz is ez lesz az átlagod, csak kell neki pár meccs amíg "megtanulja" a paklid és a legjobb countert tudja berakni ellenfélnek, ezért van az,hogy vagy csak nyersz vagy csak veszítesz legtöbbször
-
nordan #2997 támad az ellenfél, blokkolom majd kinyom egy lightningot erre én egy dive downt majd kinyom még egy lightningot és megöli a 4 életerős lényem úgy,hogy a dive down se nem ad hexproofot se nem adja a +3 hpt......mind a két spellje előbb ment be, pedig tudomásom szerint egyidőben vannak ezek és ugye a 2. sebzést a dive downom után castolta ki.......lényem meghal, spellemnek annyi, játékot buktam....ez mi a fene? -
nordan #2996 ki nem találjátok mi történik ma ugyanazzal a paklival amivel tegnap 90%-os!!/13 win 2 loss/ winratem volt
IGEN! kitaláltátok, ma csak vesztek :D
eddig 6 meccs 6 loss..........vagy nem ad spellt LOL vagy nem ad lényt vagy a földekkel szopat szét !
ilyen a világon nincs
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.05. 10:31:22 -
nordan #2995 gate nagyon necces és ha nincs blaze a 3. körben akkor GG a 4. körben pedig must have a +2 föld kereső sorcery különben nem tudod kirakni az angyalt
revitalize-al meg a heales földel lehet időt nyerni,de annyimindennek kell időben jönni,hogy burn ellen elég esélytelen sajnos -
#2994 Összeraktam ezt a gate-s decket monored 10 meccsen keresztül 3 körre halott vagyok 1-9 rankeden, mert más nincs rankeden csak monored de ha váltaknák lifegainra sose jönne szembe a burn deck. -
nordan #2993 mindezt mono blue paklival ami annyira geci,hogy egyetlen counterrel tönkrebaszod az egész meccsét az ellenfélnek és iszonyat gyorsan szétdarlálod a meccseket
-
nordan #2992 vicces a gamma 2 nap szopás után 0.875-ös win rate a mai napon..........majdnem 90%......pofám leszakad
jó érzés a tudat,hogy 2 naponta a teljes agyfaszból a menyországba és vissza szopásba ugrál a karmám :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.04. 13:02:34 -
#2991 Ha kell rules engine is, akkor Forge, a lapok 99.37%-a benne van és működik. A standard 100%, a modernből 8 lap hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.04. 11:41:53 -
#2990 A Cockactrice program segítségével, ami egy ingyenes magic program. Minden lap benne van ami valaha létezett magicben, bármilyen formátumba csinálhatsz decket, használhatsz más játékosok vagy akár saját magad által készített lapokat. Annyi, hogy rules engine nincs a programba, tehát olyan, mintha papír magiceznél valakivel. Van online része is, ahol játszhatsz mások ellen, de tesztelhetsz akár egymagadban is paklikat és kimondottan átlátható és könnyen kezelhető. -
nordan #2989 a lényeget kihagytad,hogy hogyan? :P -
#2988 Picit off lesz, de végre!
Megtaláltam a módját, hogy hogy tudom az én kis saját lapjaimat játszogatni meg tesztelgetni online:)
Rögtön be is pakoltam a pimpelt RDW-ket egymás ellen:D -
nordan #2987 ellenfél keze
-
nordan #2986 csak föld van,nincs föld
csak föld van,nincs föld
csak föld van,nincs föld
csak föld van,nincs föld
-
nordan #2985 összeraktam ugyanezt mutatom az első meccsem,tehát csak föld 1db moment of craving :D és 2 Teferi :D
-
nordan #2984 következő:
amit kiraktam azonnal megölte vagy counterelte.....majd kitette Teferit ilyen a világon nincs hogy minden ellenfélnek minden kibaszott húzása top deck
-
nordan #2983 lefekvés előtt mondom még 1 game...
ellenfél:
4 föld
vraska
vraska
sinister
sinister
sinsiter
disinform na ekkor mondtam hogy a KURVA ANYÁD -
nordan #2982 csináltam mono whiteot...3 win majd kapcsolt az algoritmus és 6 loss.....mind a 6 green ramp 3. körben 10/10 meg 12-es monsterekkel tele a pást :D -
nordan #2981 2 -2 -2 és 2 föld gyorsban 8 perc alatt :D kivágom a faszba ezt a játékot -
nordan #2980 most ugyanez csak 2 föld és 3 manás lapok :D
de érted az ellenfelem ugyailyen monored és tökéletes balanceban kapja a light up the stage risk factor kombókat....én ma még nem játszottam ki light of the stage-t 12 RDW meccsem alatt :D egyet se :D -
nordan #2979 Monored paklimban 16! föld
12 lap 8 föld 3 lény 1 spell :D :D ezmiafaaaaaaaaaaasz -
nordan #2978 azért vagyok szomorú,mert nézd meg belőled is egy ilyen ideges arcot csinált egy olyan játék amit imádok, te is imádod és más is imádja,de a szándékos belekotnyeleskedés teljesen szétbassza a játékélményt :=( sajnálom bro -
#2977 És megint 0-3 mert nem enged játszani kurva könnyű úgy legyőzni valakit hogy nm tud kijátszani lapot mert 2 földnél nincs több, te persz az összes féreg álomkezet kap, remélem a pokolban rohad meg az összes fejlesztő amelyik ezt az algoritmust kitatlálta. -
#2976 Ezt nem hiszem el 10. meccs zsinórban hogy nem tudok 3. körben 3. földet játszani, elmennek a retkes kurva anyjukba mindig emiatt bukom a drafot játszon ezzel a szarrandomfosgenerátorral akinek két anyja van. -
#2975 MEgint 8. körben kapom a 4. manámat....... -
#2974 18 földet rakok direkt abba a kurva draft deckbe plusz locketet és nem tudom kijátszani a lényeimet mert 3 földnél nem kapok soha többet.... Elmennek ezek az édesanyjukba, az ellenség meg fossa a 2-3 manás lényeket úgy hogy közbe már 10 földje van.
Mennyi föld kell egy draft deckbe? 30 a 40ből? -
nordan #2973 16 föld van ebben a pakliban...........
ha 25-26 földel játszom 20 lap alatt nem húzok fel 3-at 4et..............