Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4. PRO gamer US regionals TOP 3 helyezet Magic bajnok , ma eddig ő a leggyorsabb

jönnek a counter counter draw draw counter TEFERI counter Nexus hülygyerekek haza........zsínórban a 3.
wildernessel ellenfelem körönként 70 manából játszik 😄

természetesen kiléptem a faszomba,mert rossz nézni ahogy egy síkhülye retard megnézett 2 YT videót lecraftolta a lapot és nem képes előre gondolkodni,de még azt se tudja mi a francra akarja használni a manát....,de ne aggódjatok a Nexus ott van a kezében termászetesen, komolyan szánalmas ahogyan számolgatja a manát meg klikkelget gyök kettővel,mert fingja nincs a "saját" paklijáról
DasIsFuck
Egyszer kaptam, mondjuk többször nem is nagyon szarakodtam a 15 winnel.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nagyon ritkán ad rare-t
erasmus4
Nektek upgradelt egyszer is az ICR? napi 15 win mindig megvan patch óta és 1szer kaptam rare-t, CE-t meg nyomtam vagy 5öt a a garantáltan kívül 1sem. Streamen meg ha nézek folyamatosan kapják....

most egy 260 lapos Deck ellen játszik ami minden körben TOp deckel 😄
másik ugyanez.....van 8 hp-m 5 öt tud sebezni, nemtudom blokkolni....és szintén 2 perc mire kijátsza a +3 attackot adó lapot....

Nox szerint is Draft botok vannak ilyen 10 évvel ezelőtti AI-val.......éppen ő is agyfaszt kap a percegig gondolkozó ellenfelekkel, pedig ő MYthicen nyomja
Draft: nincs manám van egy lényem ellenfélnek 6 lénye van 8 hp-m mi az isten kínján gondolkodik a gyökér minden körben 3 percet????
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.29. 16:46:05
DasIsFuck
Simic erős még az adapt miatt, meg az ill gotten inheritence volt ilyen all star.

erasmus4
Amúgy lassan itt a Allegiance draft, néztetek streameket, vagy mentetek BO3 draftot? Mik a meglátások szerintetek mik tűnnek erősnek?
Én csak párat néztem még az elején de ott az Azourious elég jól teljesített.

Dzsini
Már egy ideje nézegetik ezt, de (egyelőre) nem találtak rá jól működő, hatásos paklit, igazából a High alert miatt 3+ szín és túl sok lap a kombó, nagyon könnyű megtörni - ha már lenne, megjelent volna valamelyik SCG-n vagy GP-n, de egyelőre nem látszik ilyesmi.

... és Marwyn nem 50 cent lenne ugyanúgy, mint az elmúlt hónapokban 😊

Ellenben jó kis Johnny szórakoztatás 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

erasmus4
Ok, megvan, csak automatikusan csinálta magától és nem kellett a playernek aktiválni a képességét, ezért nem tűnt fel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.29. 09:26:33

erasmus4
Most én vagyok hülye vagy ez bugos és exploitol. 2WU mana az untap creature képesség, Marwin meg csak zöld manát ad.

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.29. 09:19:57

ezt nézzétek 😄 unlimited mana 2 föld-el 😄

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.29. 09:06:15
emotolgató monored péniszre húzva,fázisai 😄 8 Hp ról jöttem 😊 annyit a védelmében elmondhatok,hogy végigvárta becsülettel 😛

indul a buli :

helló

és a büntetés 😄
az nekem is tetszik és van is 2db priestem 😊
annyira nem pedig

6 gyakori
21 nemgyakori
7 ritka
3 Mythic

ez a 61 lapos alap és a sideboardban 7 ritka 4 mythic de 1-1 darabok egyáltalán nem nagy kaland 1-2 hónap alatt ennyi lapot összeszedsz
erasmus4
Persze mivel ahogy nézem "drágább" a decked mint egy tier1 deck 😄.
Péntekig még kibírom aztán mehet a draft ezzerrel aztán meg egy csomó finomságot kipróbálok, eddig a Forgotten priestes paklik tetszenek a legjobban.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.01.28. 18:22:34

mennyivel nehezebb egy ilyet összehozni mint egy Teferis agyfaszt 😄

nagyképüség nélkül mondom ez a 2 deck amit most favorizálok, szanaszét szopatja a controllt és az aggrót is.....ráadásul még hasonló nincs ellenfélnek, szóval lövetük nincs mi a winconom és mire kell,hogy figyeljenek 😊 ma egész nap alázom a merfolkokat, fekete/pirost /Mardu? talán?/ és ezeket a nyomi Teferiket is minimum keményen megizzasztom és fele-fele a win
megnézném egy profi mit menne a paklimmal
DasIsFuck
Aréna teljesen más, ott mindenki ezt meg a mono red-et játssza.
RDW legalább gyorsan eldönti, hogy nyert-e vagy vesztett.

Dzsini
A hétvégi SCG Indianapolis Open eseményen a top32-ben egy Nexusos deck volt, és nem jutott tovább a top16-ba. Ami az igazán érdekes, hogy bár nagyon az elején vagyunk a metának, csak 1 aggro deck jutott a top8-ba.

A Classicban volt egy top8-as UWg Nexus.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.28. 17:12:59

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

persze eddig is volt,de rengeteg új spell/lény encsant most dobott a hatékonyságán...ennyien még nem használták mint most
Dzsini
Nyár óta létezik a Nexusos pakli, és versenyeken ritkán ért el komoly eredményt, jelenleg a metában 4% alatt van, top8-akba néha becsúszik egy-egy. A Reclamation nem fogja átlökni a veszélyes oldalra, még a control paklik között is vannak sokkal hatékonyabbak. Nagyon messze van attól, hogy bármire menjen belőle a banhammer (nézd meg a KCI mit csinált modernben, ez sehol nincs ahhoz).

Az meg, hogy az Aréna képtelen rendesen kezelni ezt a fajta működést, az az Aréna baja, a játékosok meg majd túllépnek rajta. Pár idióta meg mindig lesz, akinek az a célja, hogy mások ne szórakozzanak jól.

DasIsFuck
Teferi, Nexus és Wildernes-nek nem szabadna léteznie standardba.

az 5. kör óta játszik a srác.............4.-ben kirakta a wildernesst majd az 5. végén alpakolta a manát az end stepben és jött a nexus.....GG
most léptem ki

sürgősen felül kéne vizsgálniuk a Nexust,Teferit és azt a Green enchantot.....nehogymár 3x4x csavarja ki a földeket az end stepben, ezek a lapok nagyon el lettek baszva ezzel a kieggel

már monoreddel nem is játszik senki! Minek? ez a sakk/matt pakli

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 14:20:49
erasmus4
Vraskával legalább tud nyerni, már előrébb vagyunk 😊.

erasmus4
"While we did implement a max turn duration (and other timer tweaks) with the August Update, Nexus of Fate circumvents many of these fail safes because the looping is occurring over multiple turns. We're aware this is an issue, and we're looking into it."

Ez tavaly augusztusra vonatkozik, gondolom, hátnem nagyon sikerült megoldaniuk.

20 counter spell 😄
4 teferi
4 Nexus
1 emergency power
3 Mortify
3 vraska
24 föld............

ez a paklija a gyökérnek, a vicc,hogy 3 teferit tettem Exile-ba,de visszakeverte a graveyardot a kezébe és utána már szarul jöttek a spellek....kirakott egy uccsó teferit és GG
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 14:09:07
amugy a nexust kikéne baszni ilyen formában ajátékból és keud elegem lenni,hogy minden nyomi telebassza a pakliját nexus-al....lövete nincs a játékról csak pakolja.......most éppen egy mákos gyökérrel vagyok játékban aki a 7. körben bemákolta a nexust 5 hp-n......azóta minden egyes körben visszatudta húzni és már 20 földje van,de semmit nem csinált csak számolgatja a manáját, és kb 10 kör óta ő játszik...........

kurvára kéne a nexusra egy graveyard after casted vagy exile after casted

ui: kiléptem ez hülye b+ nincs is teferije mi a faszommal akar nyerrni????? se direkt spellje ,se semmije nincs, játszon anyukájával nekem ennyit nem ér
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 13:42:42
ohh ez pazar válasz volt, köszönöm! Akkor lehet a gép dobta ki és nem ő lépett ki.....

ui: akkor reportolom, a logfile megvan
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.28. 13:09:42
Dzsini
Csak hogy egyértelmű legyen, mert rengeteg itt a félreértés.

Egy loop sokszori lefutása úgy működik, hogy demonstrálod a lefutást, és utána mondasz egy számot, hogy azt mennyiszer futtatod le (a végtelen nem szám).
Emellett versenyen van egy óra, ami alatt le kell játszani a meccseket. Ez ha letelik, akkor onnantól 5 kör van hátra, ami alatt a játékosoknak dűlőre kell jutniuk, különben döntetlen a meccs eredménye.
MTGO-n egy sakkóra jellegű dolog van, ami mindig az aktív játékosnál számol lefele. Akinek elfogy, veszített.
A Nexus loop emellett természetéből adódóan nem végtelen, hiszen bármikor választhatja azt a játékos, hogy nem süti el, ezzel előremozgatja a játék helyzetét (igen, veszít, de ez van).

Arenán szintén az aktív játékosnak van valamennyi ideje cselekedni, de csak egy-egy körön belül, ha az elfogyott, befejeződik a köre. Mivel a Nexus ezt megkerüli, hiszen egy-egy kör nem tart túl sokáig, és körökön átívelő óra nincs, így ezzel valóban el lehet tolni tetszés szerinti ideig a játékot.

Az első két esetben a Nexusos játékosnak produkálnia kell valamilyen wincont, különben veszít - versenykörnyezetben még slow playt kap, mert csak húzza az időt, és nem mozdíja előre a játék állapotát. Ezért van Teferi és Karn a pakliban. Ha azokból kifogyott, akkor már tudnia kell, hogy a játék előremozdítására egy lehetősége van - nem süti el a Nexust.

Az Arena esetén viszont lehet az ellenfél türelmére játszani, mert a rendszer nem kezel ilyen jellegű végtelen loopokat. Ezért a WoTC azt kérte, hogy akik ilyen jellegű paklival játszanak, azokat jelentsék az ellenfelek, mert ez nem igazán az illedelmes játék része:
"If you believe a player is purposefully abusing Nexus of Fate without a win condition, please report them to Customer Service.

While we did implement a max turn duration (and other timer tweaks) with the August Update, Nexus of Fate circumvents many of these fail safes because the looping is occurring over multiple turns. We're aware this is an issue, and we're looking into it."

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.28. 13:16:20

elvileg bezárja magát egy végtelenített időloop-ba ahonnan ő nem tud kijönni és én sem tudok bemenni 😛 😊 döntetlen , én jófej vagyok elsimerem a döntetlent
erasmus4
Ráborítod az asztalt 😄! Amúgy bírót hívsz, és az megoldja elvileg. De akár ha nagyon ráérsz akkor legyőzheted a saját játékában, egy ezer oldalas könyvet, egy bögre forró teát bekészíteni, hajra nyomjad a nexust.

oké,de ugye azt is mondhatja hogy végtelen 😛 akkor mi van ? 😊
erasmus4
Tudtommal (ahogy redditen is olvasgattam hasonlókat) vesztett mert ha csak loopol és semmi mást akkor megkérdezni tőle hányszor akarod ezt csinálni , egybe letudja és te jössz.

Őőőőő ilyenkor elvileg ki nyer? /én nyertem ,mert amíg a screenshottal bíbeblődtem meg KV-tam ben léptem ki a srác elpukkantotta magát/ megöltem az összes Teferijét és minden wincon-ját, millelni akart,de 2 gaeas blessing miatt kb 5x keverte vissza a graveyardomat 😄 aztán leszedtem az encsantjait, Teferit, mindent szétcountereltem amíg eljutottunk ide,hogy már csak a 4db nexusa lett....elvileg ugye végtelen loop-ot tudott csinálni, de nekem van Hp-m van kártyám a library-ban és megtudnám őlni........mi a szabály erre pl egy versenyen?

40-50% winrate volt mindig is, csak sok volt a negatív hullám
erasmus4
Na de legalább nem az van mint régebben hogy csak vesztesz 😉.

10 win 9 loss :S csak,hogy maradjunk a hagyományoknál....biztos ez is véletlen mint a többi 83db paklim esetében 😄
szegény srác végig azt hitte nyerhet 😄 2 körrel később felhúztam az explosion/expansion-t és adtam neki pár kártyalapot 😛

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.27. 17:20:57
3 Cast Down (DAR) 81
3 Fight with Fire (DAR) 119
2 Gaea's Blessing (DAR) 161
2 The Mirari Conjecture (DAR) 57
4 Vraska's Contempt (XLN) 129
2 Primal Amulet (XLN) 243
2 Cleansing Nova (M19) 9
2 Revitalize (M19) 35
1 Banefire (M19) 130
2 Fountain of Renewal (M19) 235
3 Guild Summit (GRN) 41
2 Discovery // Dispersal (GRN) 223
1 Expansion // Explosion (GRN) 224
4 Boros Guildgate (GRN) 243
4 Dimir Guildgate (GRN) 245
4 Gateway Plaza (GRN) 247
4 Izzet Guildgate (GRN) 251
2 Shimmer of Possibility (RNA) 51
1 Electrodominance (RNA) 99
4 Gates Ablaze (RNA) 102
2 Mortify (RNA) 192
2 Orzhov Guildgate (RNA) 252
3 Plaza of Harmony (RNA) 254
2 Rakdos Guildgate (RNA) 255
new fav pakli 😊

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.01.27. 16:13:10
13 win 11 loss....keep on the fifty cent sry percent 😄
most valami hasonló rákos szösszenettel találkoztam,gyereknek kézből mind9ssze 4 manából

5/5
2/4
4/4
4/4

da fuck! kurvára hasraütve születtek meg ezek a lények
9 win 8 loss
eeeeehhhhhh minden paklival 50% geccó 😄 behalok
nem bírják a kiképzést 😄 a kis kecseg 3 sabotage-al meg 2 devious-al szopatott az elején, utána meg 0/24 blöffölt,hogy van a kezében counter spell,de kb leszarom 😄 tegnap 11 spellem counterelte egy Teferi pakli mégis én nyertem 😄 mindent visszaveszek no worry 😊

és kis szönet és megint WIN-ek....elfelejtettem kijátszani a chance for gloryt én barom,de végül is már olyan mindegy volt 😄 Kis ellenfelem meg azt hitte majd Viviennel lebontja a Mirarit 😄 olyan aranyos volt 😛 nyomott egy oops-t aztán kileavelt

3. meccs óta nem ad földet, most hogy nyertem kettőt az előbb 😄 gecó annyira pofátlan ez az algoritmus,hogy legszivesebben azonnal elégetném a CD-t amin van a játék 😄