3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
  • nordan
    na jó még egy uccsót :p szegény gyerek 10 perce nézi a haláltusáját,de nem érti mi a fasz történik....szerintem azt hiszi nyerhet :P

itt épp egy quaddro unmored egot kapott uccsó döfésnek

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.25. 22:21:40
  • nordan
    nekem csak 4 mana kell olyan nagy kérés ez?
    végre 2 win, alszom is :P

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.25. 21:52:19
  • nordan
    healer hawk
    tajic
    aurelia

és az első spellt mikor kitudom játszani Tajicra hogy leszedjem 6 hp-n kinyom egy 1 manás indestru spellt.....

jó játék volt

csak azt nem értem,hogy mi a faszért adja nekem az összes ilyen 200 évente 1x bejön a kombó paklis balfaszt nekem ellenfélnek?
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.25. 21:35:25
  • nordan
    még egy játék most 28 lapból egyetlen board wipe..........és a vicc az,hogy mind a két meccset nyertem volna,mert single removalokkal is jól kihúztam.....és a slusszpoén,hogy mind a két pakli ilyen swarm pakli ergó swarm-board clear a két ellentet....hát most Mr random véletlen 2x úgy kevert,hogy basszon jönni....a mulatság az hogy mind a két meccsen 3-3 Anticapetet lőttem el amivel +5 lap mélyre mentem a paklimban mégse jött egyetlen board wipe spell a 9 ből............
  • nordan
    az túl lassú.....igaz kiég az agyam az olyan meccsektől amilyen pl ez is volt hogy 9 db board wipe spellem van ebből egyet sem láttam az előbb 32 felhúzott lapból..........
  • nordan
    ezerszer jobban járnának és az MTGA-nak is jót tenne ha hírtelenjében leprogramoznák az összes RL kártyát MTGA-ba! ezerszer élvezhetőbb egy meccs úgy mint kártyákkal videóról.....félreértés ne essék! Én is a konyhaasztal vagy a kártyaklub kártyázást imádom,de ha pénzt akarnak csinálni irány az Online felület ASAP
  • DasIsFuck
    Továbbra is tartom, hogy nem jó magicet nézni, mert rettenetesen unalmas nézni. Aki meg nem játssza rendszeresen arra mindez hatványozottan igaz.
  • Dzsini
    Igen, bár mostanában épp átalakulóban van az egyész tournament rendszer, úgyhogy még nem tudunk mindent. Ennek része, hogy jól átneveztek mindent, és ez volt az első Mythic Championship - és a Top8-ban olyan, akinek a tizedik, és úgy egyáltalán igen fontos nevek gyűltek össze, így komoly nézettséget produkált. Volt miért, nagyon szuper meccseket lehetett látni.

Általában a hall of fame-be kerülést (legek csarnoka, évente kb. 2 játékost iktatnak be) olyan 3-4 Pro Tour top8 után már rebesgetni szokták. Idén ezzel együtt lesz összesen 7 (ebből 3 az Arenán, ez az egyik nagy újdonság)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.25. 18:34:16
  • erasmus4
    Aha, Pro Tourról már hallottam (ugye ez a top-top verseny?) ez a Mythic volt új de értem már miért :).
    Belenéztem de nem bírtam sokáig, de azért twitchen elég szép számokat hozott 50k körül.
  • Dzsini
    Van, persze - de a Pro Tour (Mythic Championship az új nevén) mindig tartalmaz draft és constructed részt is az elmúlt 10 évben.

Normál Grand Prix szintű versenyek között van olyan, ami Limited only (első nap sealed, második nap draft), és van mindenféle szabályrendszer szerinti Constructed játék is (Standard, Modern, Legacy, egyéni és csoportos kiszerelésben)
  • erasmus4
    Igen, hogy itt a draft és standard eredmények együttesen játszanak, van olyan is hogy csak draft verseny vagy standard verseny?
  • Dzsini
    Piszok jó meccsek voltak a Top8-ben, meg előtte is néhány.

Első nap van 3 kör draft (8 fős pod) + 5 kör standard, és általában 4 vesztett meccs környékén van a vonalhúzás, mert az már esélytelen a top8-ra, nem is játszik második nap.
    Második nap újabb 3 kör draft + 5 kör standard, és onnan jut tovább a top8 (most 37 pont kellett hozzá, a nyert meccs 3 pont, döntetlen 1, tehát a 12-4-nél jobb eredmény kell)

Heten voltak amúgy 6-0 draftosok, ebből ketten jutottak a top8-ba. Egyetlen 10-0 eredményű standard deck volt, és az nem jutott be a top8-ba.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.25. 18:12:08
  • erasmus4
    Gondoltam megyek egy CE már rég mentem, az 2-2 vel nyitottam aztán utolsó 5 meccs monoblue ellen mind, ugye most volt a Mythic championship amiben top 8ban 3 monoblue volt az egyik meg is nyerte /no Sultai/, persze rdw ellen azért nem annyira jó, (mondjuk az hozzátartozik mind az 5 mecsen én kezdtem :), van ilyen).
    Mondjuk azt nem értem hogy top 8ba ugye, úgy jutnak be hogy draftról is visznek pontokat, szóval nem biztos hogy ezek a legjobb standard deckek, de azért nyílván ninsc nagy különbség.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.25. 18:02:42
  • erasmus4
    Felejtsd el a bo1 playt egy rakás szar, menj bo3-at, rankedet bármi mást, sokkal jobb.
  • nordan
    ellenfelem paklija

5 föld
    3 sirén
    6 counterspell
    =
    -20 hp
  • nordan
    tehát a gyereknek van egy darab azaz egy darab dinós planeswalkere....nekem van 4 vraska, 2 immortal sun 4 unmoored ego 3 gae blessing amivel letudom szedni......kirakja 4.körben feltickeli +9re használja az ultiját még élek 2 körig és 30 lapból egyetlen kurva említett spellt nem húztam be amivel megakadályoztam volna,hogy körönként rakja ki a hastes dinókat................reális, még egyszer mondom 1db planeswalkere volt nekem a paklim 1/4-e hatásos ellene...do the math
  • nordan
    elkezdtem egy Unmoored Ego-ra alapulo control paklit játszani

mondom mi történt:

az eddigi összes ellenefelem mindössze 1-2 lappal játszik egybizonyos spellből :D :D értitek gondolom ugye..........ha én 16 unmooreddel játszanék és körönként kitudnék egyet játszani akkor sem lenne esélyem

imádom azt a fejlesztőt akinek ennyi agya volt,hogy minden pakli ellenszerét megtalálja és berakja ellened ha véletlen elakarnál csúszni az előírt 50% winrate-ről
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 19:47:15
  • nordan
    5 föld 5 counter spell 1 teferi......

neeeee
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 19:36:12
  • nordan
    miért nem szopódik be 3 manával mint én? miért nem 3 anygal van a kezében amit csak turn 4-5 körül tud kijátszani? miért miért? miért mindig az van kézben ami kell és amit kitud játszani?

nekem meg a 2db 6 manás immo sun ??? faszért nem adja azokat turn 8-10 körül?és ki ragasztja össze az összes 5-6 manás spoellem egycsokorba? bezzeg amiből van 4 és 1-2 mana azt a büdös életben nem látom max amikor összeállítom a paklit
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 18:12:17
  • nordan
    most jövök egy condeleős dimirból...3. körben disinform azt még hagytam majd thought erasure.............ezeknek ki a faszom rajzolja kézbe minden kibaszott meccsen a kombót?

erről nem is beszélve: nézzétek meg baszki! dobott lap nélkül kézből nyer, tökéletes mana és lény arány KÉZBŐL!!!

• DasIsFuck
    Áprilisba lesz.
  • nordan
    megint 4 kibaszott manával szenvedek egy 10 manás gyerekkel.............ilyen nincs
  • nordan
    kezemben lapok 5-6 manás lapok
    ellenfél keze csak 1 és 2 manás lapok...........

mire egy board wipeot felhúztam 2 hp-m maradt majd a kövi körében kipakolta ugyanazokat a vámpírokat akiket legyalultam

MIÉRT?!? MIÉRT MIÉRT MIÉRT SZOPAT EZ A KIBASZOTT JÁTÉK?

a másik gyereknek 4 merfolk/jadelight 2 wildgrow walkerral...........

én nem láttam megint 8 meccsen keresztül azt a kibaszott lapot amiből 4 db van és arra épül a paklim /persze lehet vele máshogy is nyerni,de ha telebassza a kezem az 5-6 manás lapokkal az elején akkor mi az anyámat csináljak?

mindenkinek minden kibaszott meccsen tökéletes ütemben jönnek a lapok, kajak esélytelenül játszom az összes meccsemet,mert 5 lappal meg nem fogok meccset kezdeni

áveken keresztül jártunk kártyázgatni, soha a büdös életben nem szoptunk! néha volt 1-1 meccs ,de ilyen?? hogy játszol 10-et és nem látsz földet meg nem látod a kombódat 30 lapból egy 60 lapos pakliban? miafasz ez?
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 15:58:56
  • nordan
    kövi kieg? WTF? most volt kieg, máris lesz új?
  • erasmus4
    Mentem egy Greedy draftot, mivel az RNA-s és össze akarok szedni 4000 gem-et hogy az új kiegnél tudjak menni 2 sealed-et vagy 2,5 Tradicionális draftot :),nem számítottam sok jóra az utóbbi draft teljesítményeim után már 3-3nak örültem volna, erre mentem egy 7-2-t meg is lett a 4000gem. Azért az sokat elmond a formatról hogy 5ször kezdtem 5-0, 4szer 2.ként 2-2.
    Rare-t csak 2-t tudtam kiszedni ami nem volt meg szóval már nem igazán érdemes draftolnom.

Ti mikortól kezdtek gyűjteni a köv kiegre?

Illetve szerintetek amikor majd jön a rotáció, és ugye elvileg visszakerülnek a bétában már bent levő kaladesh/amonkhet setek és élesedik az Arena modern vagy mi azokat vajon ugyanúgy 1000 goldért árulják majd, esetleg az ICR-ekből is eshetnek.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.24. 14:15:06
  • nordan
    szegény Nox :D ugyanúgy szopik mint én :D és ilyen emberek ellen :D mikor kirakta a srác a legiós Lutit Nox facepalm :D 'what the fuck is happening" that is definatly not a fucking goblin :D

• nordan
    kifagy az ellenfél és nekem kell concedelnem hogy kitudjak jönni a menübe,mert aki kifagyott azt nem bassza ki a rendszer.......awesome
  • nordan
    vicces,hogy csinálok egy Font Of Agonies decket és 5 meccs alatt a 4 db 1 manás enchantból egyetlen darabot sem látok 20-30 felhúzott lapból,de minden ellenefelem hármasával húzza fel a lapokat amik tökéletesen beilleszkednek az adott meccsebe....ha kell három spell pierce ha kell 3 vraska ha kell 3 lanovar elf ha kell 3 gates ablaze ha kell három lightning bolt.......
  • nordan
    az 5 színnel játszó pakli 3 kör alatt kirakja az összes 5 színt..........nekem monoblack és nincs 3 db földem.................

ja és 3 plaguecrafater............mondanom sem kell mi lett a játék végkimenetele
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 12:00:25
  • nordan
    és akkor mondok egy mono blue kezdőt:

mist cloaked
    curious enchant+sirén
    dzsinn.........GG 10 ből 8x ez a menet

a jó játékot a Wizards lelkes fejlesztő csapata szponzorálta
  • nordan
    ez bezzeg 90% ban megtörténik.............

• nordan
    gyerekek valaki ezt elhiszi?! miért szopat ennyire ez a kibaszott játék minden áldó nap???

• nordan
    újabb erővel :D

• nordan
    1 földet kirakok ellenfelemnél már 5/4-es lény meg lanovar...............pofám leszakad
  • nordan
    ellenfelem hamarabb kirak egy 4 színű Bolast mint én egy monowhite lényt..............elmennek a K anyjukba egész nap szopok a földekkel és egész nap az összes ellenfelem tökéletesen kapta őket
  • nordan
    és akkor mutatom mi történt a végjátékban, ki nem találjátok!

IGEN! Land flood! 6 körön keresztül föld.........a szisztéma nagyon egyszerű, először nem kapsz földet azzal szopat,nem tudsz kijátszani semmit majd utána csak földet kapsz,hogy ismételten ne tudj semmit tenni..........fantasztikus

• nordan
    hogyan lehet ilyen büdös köcsög a játék,hogy állandóan ez van,hogy 5 kibaszott kör hátrányba vagyok már az ellenféllel szemben!

ráadásul olyan hülye mint a seggem az ellenfelem az összes kibaszott fázisában fázisomban STALL-olja a játékot...........gondolom van instantja a fasz program meg várja hogy kijátssza ,de ugye baszik kijátszani ellenben minden fázist végigvár,mert fogalma sincs se a lapjairól se a lapjaimról se arról,hogy mit akar csinálni......egy kör 2 perc és utána az én kibaszott körömet is szétlassítja! és ez a PÖCS fog nyerni......

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.23. 14:24:43
  • nordan
    és erre jütt egy 2. körös thought erasure dimir ami ugye default concede

kérdezem aki dimirrel játszik nem unja,hogy egy lapot játszik ki és az anyján kívül senki nem akar vele játszani?

mi jártunk kártyaklubba és volt egy hülyegyerek akinek a paklijába stealth és +bleed lapok voltak csak......aki ismeri a Vamire-t az tudja,hogy ez kb olyan mint a red amibe csak villámok lennének...annyi ész kell hozzá. Namost a gyerekkel senki nem játszott,mert mi jókat meccselni jártunk le, lapokat/paklikat tesztelni és szórakozni, mikor aztán senki nem játszott vele összerakott egy normális paklit....kár,hogy itt ilyen opció nincs :) szóval én részemről instant concedelek hátha majd egyszer rájönnek, redit-en van külön topikja :)
  • nordan
    imádnivaló az is,hogy pl az előző ellenfelem összerak egy paklit ami a piros 1 power lény attackos encsantra épül/cavalcade of calamity/ és bazdmeg ott van neki kézben mulligan nélkül és kirakja a 2. körben,mert 2 mana....

majd a következő ellenfelem mutatom....
    3.körben még egy ajanit rakott..........ilyen a világon nincs, két ennyire fantáziátlan fosszar pakli és bazdmeg megkapja kézbe a szaros kombóját két egymástkövető ember is.........vicc

mégha van is board wipeod már halott vagy mire kijátszhatod