3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    nem mulligenelt :D

kezdődik a kézbe rajzolós kombó nap

• nordan
    :D nyigu már melózom a héten nem látsz :D
  • erasmus4
    Túl sok a szabadidőd.
  • nordan
    51 loss 17 win ma
  • nordan
    15 lapból

• nordan
    megyek öngyilkolom magam............. a 3. gatebreaker ram a páston van.....valaki mondjon már erre egy valószinüségszámolást?

14%-ot romlott az összesített winratem 3 nap alatt már csak 39%

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.27. 00:21:17
  • nordan
    najó még egy............piros kék gyerek 6 db draket húzott fel 14 lapból.............csak 4-et tudtam megölni.........elmegy a picsába az RNG

• nordan
    csináltam egy paklit amiben az artifatcok dominálnak az első ellenfelem 3 artifatct romboló elfet és 2 deputy menegert rakott ki az 5 lényből amit húzptt.....mindenem szétrombolta

mára befejeztem,mert felvágom az ereimet
  • nordan
    valaki árulja el,hogy ez hogyan lehetséges hogy egész nap minden egyes ellenfelem 3-4 kör alatt tökéletes TOP deck-el elver
  • nordan
    még 1 win kézből

3 kör alatt

• nordan
    még 2 meccs no kommentár

KÖNYÖRGÖM valaki mondja már el,hogy ez mi az Isten már? de most komolyan? az összes ellenfelem kézből megver 7-9 lapból! mi ez?

• nordan
    most csináltam egy MTGJeff-es paklit: kurvajó lapjaim voltak,de a mono blue gyerek egyetlen szirénnel 1 curioussal 6 db spellem counterelte és közben lezabált 0-ra....az egész meccs alatt semmit nem tudtam kijátszani semmit............
  • nordan
    nézzétek meg ilyen van??????????

1 mana lap
    2 mana lap
    3 mana lap

és win! KÉZBŐL! minden, az egész meccsen topdeck

nincs is dobott lapja!

de ezek miért csak GOLD-ok? ha ennyire kibaszottul ügyesek?

• nordan
    8 loss 2 win azzal a paklival amivel Hoogland 7-0 kát megy....,de nézem streamen berajzolják a lapokat a kezébe, egy az egyben ugyanazzal játszom nekem se mana vagy szétfloodol az elején a nagylényekkel és nem tudok kijátszani semmit...hooglandnek jönnek a monent of cravingok, lava coil ok, 3. körös planeswalekerek és persze a mana olyan színben ami kell
  • nordan
    3 mana embernek kézből -20 HP..............fehér pakli............a 4. manámat raktam ki mivel lett vola egy ritual of sooth-om board wipera....hát nem lett
  • nordan
    könyörgöm 26 földel játszom és 3x kell munigenelnem,hogy legyen 3 föld a kezdő kezemben ne 1????
  • nordan
    3 nap konstants szopás.....előtte 3 napig nyertem

• nordan
    bazdmeg a Monoblue ellen nem lehet játszani!

egyetlen 1/1-es lénnyel megnyeri a játékot! pofám leszakad

ofc szarásig van counter spellel, nem tudsz kijátszani semmi és lezabál

2 napja vagyok Gold alján
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.26. 21:39:12
  • nordan
    csináltam egy Grixsis dfragons-t jeff Hooglandtől

2 meccs alatt 5 db föld....26 földes pakli
  • nordan
    cserébe az algoritmus észlelte a LOGból a hibát ki is javítiotta a Floodot a kövi meccsemre
    Hot Line kéne a Wizards programozójával..........

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.26. 20:30:06
  • nordan
    menjek a konyhába inni?

16 lap 11 föld.....no comment
    ne legyek ideges??? minden meccsem egy kibaszott agyfasz, ilyen peches játékos mint én a világon nincs
  • nordan
    hogyan kell így keverni,hogy kézből nyerj mulligan nélkül?

1 mana 2 mana 3 manás lény sorban ahogy kell tökéletes leosztásban

ő azután a kék deck után jött aki kirakta a blockolhatatlan merfolkot baszott rá 2 curioust és várta hogy kijátszok valamit amit counterelt.....a pofátlan fasz a 2. körtől spemmelte a good gamet

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.26. 20:16:48
  • erasmus4
    Nekem nem gond L(e)iliana (ha valami rögzül, rosszul is már nehezen korrigálja magát az ember:D) a kedvenc planeswalkerem /igazán csak Origin óta követem szóval a nem igazán sokból amit ismerek :D/ és Bolas is szimaptikus :P.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.26. 18:44:11
  • erasmus4
    Most mentem egy akkora sultai mirrort, első kört hozta ,2. kört én, 3. meccsen pakoltuk a lényeket irtogattuk őket, mindeketten pakoltuk a Krasisokat mintha nem lenne holnap hoztuk vissza a temetőből, planesvalkerek, Vraskák, Vivienek hullottak rendesen, aztán egy CarnageTrex, fedezékében fel tudta pumpolni a kicsi vraskát, így aktiválta a nagy képességét, köv körben nekem Vivien volt a boardon, 1 körre az ultijától, de szerencsére voltak lényeim így nem tudott volna sebezni, plusz előző körben Krasisből feljött egy nagy Vraska meg Thief of Sanity kitettem mindkettőt Vrsakával leszedtem a Krasisát, így tudtam tartani magam, aztán köv körben kitett egy Midnight Reaper és egy újabb Krasist, a Krasist instant leszedtem egy leszedéssel akkor látom már cska 6 lapja van, na mondom addig kell kitartanom. Ütök a Thief of Sanityvel mit lopok től Find/finalitit, az kivettem 2 másik ment a temetőbe, 3 lénye volt 4 hp alatt, így pont meglett :D.
  • Dzsini
    Liliana, de igen ő (nem Dragon Age :) ). Bolas feje fölött az Immortal Sun, mögötte a Planar Bridge, körben az Amonkheten kitermelt eternalokból álló hadsereg.

Ez vár Ravnicára 2 hónap múlva.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.26. 18:41:59
  • erasmus4
    Elég vacak felbontású a kép így nem tudom eldönteni az ott Leliana lenne Bolas alatt?
  • Dzsini
  • nordan
    oké jogos! pl ezt biztos értékelnék,mert aki kiszámolja nekem,hogy ez a balfasz hányszor nyer ezzel a paklival az kap ajándékot tőlem :D

ezt elhiszed b+? ilyen van?

• erasmus4
    Honnan tudod, lehet hogy érdekelné őket :D!
  • nordan
    ok,de a családdal nem beszélhetem meg :P :)
  • erasmus4
    Az utolsó 16 hsz a tied, ezek közül kb. 3-4 tett hozzá valamit a topichoz.
    - Nem kell minden meccset kommentálni, mindenkivel történnek ilyenek, ha valami egyedi akkor ok.
    - Ellennek mindig tökéletes keze van, csak földet húzok/nem húzok! - Tudjuk, már leírtad nem kell 100adjára is. Igen van hogy nekem is elszáll az agyam kiírom magamból 1 posztban és kész nem floodolom tele a topicot de mostmár igyekszem nem tenni, kimegyek a konyhába iszok valamit, mire visszaérek már nincs is kedvem vele foglalkozni, jobb lesz tőle bármi is, változni fog bármi is? nem.
  • nordan
    még 2 bukó meccs 3 föld 0 spell............ellenfelemnek 9 mana..............leszophat ez a játék,de komolyan és ez ranked
  • nordan
    csináltam egyet nyertem 3-at....valamit egy perc alatt

és csodák csodájára ezekután kaptam 2 gate paklit mind a kettő 9 lapból 2-2 gates ablazet játszott ki :D ugye van nekik 4 db...nekem egyetlen counter spell a 20 ból egyik játékban sem :D :D szétszemetelte a kezem a lényeimmel
  • nordan
    gyerekek ez a Mono blue ez elbaszott broken: nem kell hozzá SEMMI! egy darab Dzsin vagy Sirén vagy Pteramadder+ curious obsession és ugye vagy 20 db counterspell a pakliban.....nem tudszsemmit tenni ellene! elmebeteg

épp most darált be egy gyerek
    3. körben dzsinn
    4. körben leszedném--counter és kap egy curioust
    5. körben leszedném counter
    6. körben leszedném counter game over......és még lassú volt és még szerencsém is volt,mert volt leszedőm.....,mert ha szirént húz vagy pterát nem élem meg a 6 kört sem............durvább mint a monored
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.26. 11:18:44
  • nordan
    most nincs lénye egy darab sem...eddig volt esélye most lassan lecsipgetem
  • nordan
    kint van 4 lénye nekem 2 és kijátszik egy ritual of soothot amivel mindet a sajátjait is megölte....WTF....
  • nordan
    2. main fazeben is ezt csinálta...........
  • nordan
    megint egy ember aki a first main phazeben azon gondolkozik hogy melyik föld legyen az első amit kirak............takarodjanak az ilyen emberek
  • nordan
    hogyan lehet az,hogy a gate paklival játszók soisem mulligenelnek és a 4 db gates of blaze mindig kézben van 60 lapból
  • nordan
    ma reggel az összes direkt lassan játszó balfaszt sikerül megkapnom ellenfélnek...1 manán "gondolkozik"= dirrekt húzza az időt minden kurva körben,nem resolvál semmit, direkt várat, nem kezd combatba csak az utólsó pillanatban

de mi a faszon gondolkozik? 3 manám van neki 8 van 2 repülő lénye én nekem nincs.....takarodjon a picsába az ilyen fasszopó,
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.26. 10:21:14