Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ellenfelet mulligenelni a büdös életben nem láttam még az elmúlt fél év alatt amióta játszom
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.10. 12:59:40

bárki lát itt problémát? naugye

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.08. 18:10:50
még jó hogy APEX LEGENDS-el nyomjuk a haverokkal és nem kell ezzel a szarral agyvbetegséget kapnom
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.07. 23:04:57
Meg mentem pár bo3 rankedet Izzet Phoenix el 4 Phoneix meg 4 Ptreramander 5-1 eddig vele, midrangek ellen is jó, controll ellen is sideboard után, aggroval eddig szerencsére nem találkoztam.
Az a lényeg, hogy amint reagálnak a stacken lévő adanto vanguard indestructbléjére sebzéssel ami megölné, neked újra aktiválnod kell, hogy az adanto hamarabb kapja meg a sebezhetetlenséget, mint a sebzést amitől meghalna.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
-/- képességekkel meglehet ölni ekkor is pl moment of crawling ,de direkt sebzéssel nem.......ezért nem is értettem
Minden alkalommal, amikor elindítod a játékot arra szavazol, hogy a jelenlegi irány valahogy mégis megfelelő, hiszen így is játszol vele - még akkor is, ha felhúz. Az már nekik mindegy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.05. 18:05:48
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.05. 17:56:07
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.05. 13:18:02

IGEN! kitaláltátok, ma csak vesztek 😄
eddig 6 meccs 6 loss..........vagy nem ad spellt LOL vagy nem ad lényt vagy a földekkel szopat szét !
ilyen a világon nincs
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.05. 10:31:22
revitalize-al meg a heales földel lehet időt nyerni,de annyimindennek kell időben jönni,hogy burn ellen elég esélytelen sajnos

jó érzés a tudat,hogy 2 naponta a teljes agyfaszból a menyországba és vissza szopásba ugrál a karmám 😄
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.04. 13:02:34
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.04. 11:41:53
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megtaláltam a módját, hogy hogy tudom az én kis saját lapjaimat játszogatni meg tesztelgetni online😊
Rögtön be is pakoltam a pimpelt RDW-ket egymás ellen😄

csak föld van,nincs föld
csak föld van,nincs föld
csak föld van,nincs föld

amit kiraktam azonnal megölte vagy counterelte.....majd kitette Teferit ilyen a világon nincs hogy minden ellenfélnek minden kibaszott húzása top deck

ellenfél:
4 föld
vraska
vraska
sinister
sinister
sinsiter
disinform na ekkor mondtam hogy a KURVA ANYÁD
de érted az ellenfelem ugyailyen monored és tökéletes balanceban kapja a light up the stage risk factor kombókat....én ma még nem játszottam ki light of the stage-t 12 RDW meccsem alatt 😄 egyet se 😄
12 lap 8 föld 3 lény 1 spell 😄 😄 ezmiafaaaaaaaaaaasz
Mennyi föld kell egy draft deckbe? 30 a 40ből?
ha 25-26 földel játszom 20 lap alatt nem húzok fel 3-at 4et..............