3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy minek baszakodnak bele a laphúzás randomba!

1:60 és CSÓKOLOM!
  • Malachit
    Fáj a szívem ellőni egy kísérleti paklira, mert utána meg, ha nem jött be, ott állok úgymond letolt gatyával, de fegyver nélkül :D Jelenleg van vild cardból 7 mity-em, 17 rere, 27 uc és 29 c. Ebből több is simán kijönne. Szerintem 1x felbaxom magam és ellövöm mind :D

Nordan: Tegnapelőtt nekem is ez ment. négyig kellett lekevernem, hogy 2 színű pakliba ne egy földet kapjak... Persze elvertek, mert piros ellen voltam a nagy semmivel.... Tegnap is halál vicc meccset mentem. Módosítottam a fekete/fehér passzív vámpírjaimon és ki akartam próbálni. Első kéz (mérgembe megtartottam) 3 fehér base land mellé 1 fehér ajani, 1 call to feast, 2 5 mannás epicdure blood vámpírt.
    Erre még kaptam a következőekben 3 fehér földet, egy vindictive vampire-t, egy Blood divinitaion-t és egy sanctum seekert ls egy . Ezekhez mind kellett volna fekete föld, amit persze csak a hetedik körben adott.
    Halál vicc, hogy az ellen is szenvedett nagyon a saját kék - fehér paklijával, mert elején csak 2 mannája volt. Ebből lerakott az elején 1 repülő izét, majd még mikor kapott 1 mannát lepakolt 2 PW-t (3 mannás Dovin) amit elhasznált védekezésre a jani ellen (1/1 toptereket gyártott). Így mire megkaptam az első fekete földet jól elvoltunk egymással a nagy semmibe.
    Az első fekete föld után persze húztam még 5 feketét meg 1 spellt (jó nem). Vámpírokkal nem mertem támadni jó sokáig mert mikor 4 már mannája volt mindig éber rettegtem a settletől (nem tudom mi volt a kezébe még, ilyen passzívan szívattuk egymást. Csinált toptert és gyógyult kicsit ütött rajtam én meg raktam le lényt, meg jani velcom-ot és passzívan kicsit sebeztem, meg gyógyultam)
    Majd a 15+ kör környékén mikor már neki is 5 mannája volt (nekem meg 8 lenn 1 a kézben) előtt hármat valamire. Válaszként beforgattam mindent és lesebeztem 14-ről a lény skillek miatt. Előtte már beírta vagy 4x hogy "good game" (én meg magamba hogy a FNÉT!!).
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2019.03.07. 08:15:15
  • nordan
    5 meccs 5x concede--> 2 db föld és no more 6-8 körig vártam minden meccsen 25 földes black/white pakli
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.06. 18:22:03
  • erasmus4
    Azért az első rare heavy decket annyira nem nehéz összehozni, min. napi 4 win, venni kell olyan paklit amiből eshetnek kellő dolgok a maradékot meg wcből lecraftolni. A gond a 2. 3. decknél kezdődik.
  • Malachit
    Ja építekgetek 1 borost is, de sose lesz olyan mint amim IRL van a laphiány miatt.
  • Malachit
    nordan jól teletoltad a fórumot :D Hétvégén nekem is így adta a kezet. Végén már 1-2 mannás zöld-kék merfolkot játszottam és azzal is tudtam színt halni :D Amúgy én csak gold-ig játszom. Se időm se paklim nincs jobbra. Elején próbáltam passzív vámpírokkal, de azok kifulladtak silver közepén. Utána minden félével, de semmi nem jött össze. Majd végül váltottam merfolkra, de most már azokat is lemossák folyamatosan. Lehet összedobok valami kék undormányt, úgy is van már hozzá elég szabad lapom :D
  • nordan
    29:40 BESIRTOK!!! :D :D :D és utána nézzétek meg a végéig :D :D :D :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.04. 22:17:41
  • nordan
    ááááá az a lap full cheat volt ebben az eventben...mentem még melóhelyen 4x5 meccset 3 meccset vesztettem összesen,elmebeteg
    cserébe elég szar rare-ket kaptam, lehet mókolva van az is
  • erasmus4
    Lavinia eléggé cheatcard ebben a módban, tegnap már én is olyannal mentem de vicces hogy kikaptam egy monoredtől amíg a sima lifegaines deckjeimmel tönrevertem mindet. Azért annyira nem érte meg kiszedtem kb 10 rare-t annak a fele 20 gem volt, a másik fele meg valami ixalanos sose láttam még játszani lap.
    Annyira nem erőltetik meg magukat azért ezekkel az eventekkel, ez ugyan az volt mint a Nox event csak nem promózták vele, nemrég volt ugye a Greedy draft anno az is valmi streamer event volt, majd biztos jön a lény sebez amint lekerült, meg a többi, amik még voltak.
  • nordan
    40-0 :D

• nordan
    aki akar pár kártyát gyorsban ez egy 2 loss 10 win-es pakli

4 Glacial Fortress (XLN) 255
    10 Plains (RIX) 192
    7 Island (RIX) 193
    4 Ajani's Pridemate (M19) 5
    4 Ajani's Welcome (M19) 6
    3 Leonin Vanguard (M19) 22
    4 Resplendent Angel (M19) 34
    4 Meandering River (M19) 253
    2 Venerated Loxodon (GRN) 30
    4 Deputy of Detention (RNA) 165
    3 Lavinia, Azorius Renegade (RNA) 189
    4 History of Benalia (DAR) 21
    2 Lyra Dawnbringer (DAR) 26
    2 Herald of Secret Streams (XLN) 59
    4 Ixalan's Binding (XLN) 17
  • nordan
    cascade in a nutshell...az ilyen játákosokat amúgy reportolni kellene és minimum 24 óra ban szándékos időhúzásért....végigvárta az összes kört

• nordan
    a második meccsemre talált valahonnan egy

2 rivers rebuke 2x disperse paklis gyereket :D

elmennek a halál faszára! de komolyan milyen mocskos csíter algoritmus az ami azt nézi,hogy milyen ellenszere van a paklidnak és olyan ellenfelet kapsz? de komolyan?
    hol vannak a mono blue a mono red a gate paklik? egész nap csak azok jönnek hetek óta.......érdekes módon most nem jön egyetlen egy sem
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.03. 19:03:13
  • nordan
    csináltam egy fun azor gateway paklit

első ellenfelem:
    ui: hát persze, mindenki legendary lényes, artifactes paklival nyomul......elbeszélgetnék a riggelt MMR-t leprogramozó emberrel.........

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.03. 18:35:44
  • nordan
    ez a tegnapi 8 win 7 loss

22 Swamp (RIX) 194
    4 Phylactery Lich (M19) 113
    1 Amulet of Safekeeping (M19) 226
    1 Chaos Wand (M19) 228
    3 Fountain of Renewal (M19) 235
    1 Sigiled Sword of Valeron (M19) 244
    4 Burglar Rat (GRN) 64
    2 Ritual of Soot (GRN) 84
    2 Cry of the Carnarium (RNA) 70
    2 Karn, Scion of Urza (DAR) 1
    2 Phyrexian Scriptures (DAR) 100
    2 Skittering Heartstopper (XLN) 122
    2 Sword-Point Diplomacy (XLN) 126
    2 Treasure Map (XLN) 250
    3 Vraska's Contempt (XLN) 129
    4 Walk the Plank (XLN) 130
    3 Heartless Pillage (XLN) 109

ez pedig a mai advanced változat

6 win 3 loss

2 Mark of the Vampire (XLN) 113
    4 Duress (XLN) 105
    23 Swamp (RIX) 194
    2 Doomed Dissenter (M19) 93
    4 Phylactery Lich (M19) 113
    4 Fountain of Renewal (M19) 235
    1 Skyscanner (M19) 245
    1 Midnight Reaper (GRN) 77
    1 Ritual of Soot (GRN) 84
    4 Cast Down (DAR) 81
    1 Helm of the Host (DAR) 217
    2 Karn, Scion of Urza (DAR) 1
    2 Mastermind's Acquisition (RIX) 77
    4 Treasure Map (XLN) 250
    1 Vraska's Contempt (XLN) 129
    4 Walk the Plank (XLN) 130

1 Demystify (XLN) 8
    1 Sigiled Sword of Valeron (M19) 244
    1 Dead Weight (GRN) 67
    1 Ritual of Soot (GRN) 84
    1 Awaken the Erstwhile (RNA) 61
    1 Cry of the Carnarium (RNA) 70
    1 Deface (RNA) 98
    1 Captive Audience (RNA) 160
    1 Ethereal Absolution (RNA) 170
    1 Revival // Revenge (RNA) 228
    1 On Serra's Wings (DAR) 28
    1 The Eldest Reborn (DAR) 90
    1 Dead Man's Chest (RIX) 66
    1 The Immortal Sun (RIX) 180
    1 Vraska's Contempt (XLN) 129
  • nordan
    hát srácok a monoblack full bugos,de azt nem értem hogyan lehet,hogy csak a fekete?!

a treasure map ma is ugyanazt csinálja mint tegnap, csak földet scryolsz és ha elrakod a pakli aljára akkor is csak földet húzol vele, most condeltem a mai első meccsem egy egészen más monoB vel mint tegnap azzal a hasonlósággal hogy van benne treasure map és szétfloodol swampokkal
  • Dzsini
    Van egy SG+ bővítmény, aminek van tiltólista funkciója (sok egyéb mellett).
  • vhooper
    Van valami módja némítani usereket sg fórumon? Elkepesztő ami itt megy.
  • nordan
    megint....4 spell kézben 3 föld /optimális/utána 6x földhúzás
  • nordan
    ááááááááá megint!!!!!!!!!!! bazdmeg mi ez??????

valaki próbálja ki pls
    de mono black-et állítsatok össze

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.02. 21:17:02
  • nordan
    3. játék minden treasure map scry-ra swamp a lap és ledobom az aljára és akkor is swampot húzok.....3. játék
  • nordan
    valami bugos vagy mi afasz a kövi játékban is 8 swamp egymás után egy 22 földes pakliból......treasure mappel scryolom a föpdeket a pakli aljára és azok után is földet húzok
  • nordan
    14 :D
  • erasmus4
    Traditional a bo3.
  • nordan
    most húztam fel 11 db földet egymás után :D /2 treasure map föld körönként /

összeraktam egy monoblack paklit és csak föld 0/24 ben
  • Shep
    Beszarás már megint a játék, 2 hétig nagyjából rendben volt, most meg elkezdte megint a vagy szarásig adom a földet de semmi mást, vagy a fordítottja. Jó értem én, hogy új szezon van de hát akkor is.

Valaki írta, hogy a Bo3 jobb, az milyen néven fut?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2019.03.02. 19:43:17
  • nordan
    25 földes pakli,kezdek 2 db földel 3x surveilek 2-t és nem ad földet.......elmennek a büdös picsába
  • nordan
    Mono Blue teljes agyhalál semmit nem tudsz csinálni ellene faszom
  • nordan
    hogy a faxba húzza fel az összes kékpiros drake pakli az összes kibaszott sárkányt 10 lapból?

3x annyi lényoustitó spellem van mint a kibaszott drakek és nem bírok velük mert minden körben kipakol egy faszom draket
  • nordan
    a faszért nem mulligenel soha az ellenfelem és soem szopik a földekkel!
  • nordan
    csináltam egy dobatós paklit

első ellenfelem kezéből 3 lapot dobattam el: na miket dobott? Archlight Phoenix................GG
  • nordan
    birom a srácot kb úgy játszik mint én :)

ő is szopja hogy 26 földel játszik és 2x kell mulligenelnie földért.......pathetic
  • nordan
    20:47 I hate mono blue so much. Am I the only one?

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.02. 16:09:46
  • nordan
    semmivel nem lehet játszani ebben a játékban csak mono blu, mono red vagy mono white aggróval.....minden más csak agyfelbaszás

hihetetlen amúgy,hogy emberek még mindig ezeket a fiszemfaszom aggró nulla IQ-s gyökérséget játszák fél éve
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.02. 14:37:08
  • nordan
    annyira kevés a reward hogy én nem fárasztom magam rajta......

most megint csöcsre szopat a játék, drake paklik felhúznak 10 lapból 4-5 draket én meg nem látok egyetlen Incubation druidot vagy lanovar elfet se......5 lapos kezekkel "kezdek",mert azt játsza a program hogy kék manát ad zöld lényekkel vagy zöld manát kék lényekkel.........

a mono blue pedig kikészít....egyetlen pirate-al vagy merfolkal szétvernek,mert csak counterspell a pakli

12 meccsből 8-at concedeltem még a kezdés előtt,mert olyan betegen kever,hogy csákánnyal basznám szét a monitort ( MTGA már nézi azt is,hogy concedeltél, tök jó feature )
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.02. 14:35:42
  • erasmus4
    Nekem eddig rendben működött.
    Ezt a Cascade eventtet próbáltátok fehér lifegainnal sorra 4-5 winek. Jönnek a monoredek hullanak mint a legyek. Nem agyaltam túl azért, van amikor valami vicces deckkel tönrevernek, de jól jönnek a rare-k
  • nordan
    LUL a Helm of Host is bugos ha adaptált lényre teszed......nem aktivizálódik a combat fázisban..istenem
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.02. 13:54:46
  • nordan
    őőőőő az adapt bugos? levonja a manát és nem kapja meg a ++ contereket a lény.....most épp ezért vesztettem egy Simic paklimmal
  • nordan
    ellenfelem:

counter
    counter
    deputy
    ixalan
    teferi

jó játékot
  • nordan
    ezt valaki elhiszi? hogyan lehet még jobban szopatni engem ennél?