Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
hát igen,de ugye erre a magyarázat meg az imba 1 meg 2 manás dolgok.....egyszerűen olyan ütemben lehet kipakolni őket,hogy képtelenség ellene védekezni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.26. 13:33:52
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.25. 13:33:47
Kaptam egy emailt, ahol azt írták, kapok egy Liliana's Legion decket, ha twitch prime tag vagyok. Kérdés: ez egy fizetős tagság? Vagy free reges?
Archon of Sun's Grace (fosták a 2/2-es repülő lényeket vele), Daxos, Blessed by the Sun, Heliod, Sun-Crowned, Thassa, Deep-Dwelling.
Végén eluntam és begyalultam az ellenfeleket a szokásos vörös agróval a napi questhez (mivel a boros hikomat pakli amit összeraktam persze nem működött 24 földdel, föld hiány miatt).
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
csak aggró deckek vannak iszonyatosan imba 1 meg 2 manás lényekkel, spellekkel..........3. 4. körben halott vagy ha nincs 3-om removal-od....,de legyen encsant removal is meg PW removal is.....és ha nem te kezdesz 66% hogy veszítesz
van ez a stessan champion 3 manás lény, nem bírok kijátszani egy encsantot se mert a 4. körre már vagy halott vagy van 5-10hp-m,de inkább már halott maga a 3 manás lényem.....
undorító hányinger no brain játék a meta és olyan specifikus kéz kell hogy feltudd venni a versenyt,hogy kész
Meg a botok kihasználása, lásd előző szezonban a Merfolk secretkeeper ámokfutását, a botok nem pickelték midnenki 4-5 merfolkal játszott.
Amíg nem jön a 8 emberes draft addig ez ilyen lesz. De nem valami rigged matchmaking miatt hanem mert mindenki külön draftol botok ellen és ha valami szint azok alulpickelnek akkor sok ember fog aban a szinben ragadni.
https://www.twitch.tv/crokeyz
egy hete volt egy streamje: 8. volt....négy és fél órát játszott és amikor elköszönt a 8. volt...........no komment
tegnap csinált egy paklit amiben a frenzy volt a kulcslap, 10 meccset játszott mindössze 3x húzta fel és amikor felhúzta 3 illetve 4 körön keresztül föld volt a lap, pedig dupla föld kirakóval meg a transformos földel is játszott a pakliban,az ellenfelei pedig hármasával kapták a tökéletes counter lapokat osztókézbe..... egyszerűen blokkolja az algoritmus a játékot ha eléred a napi W/L arányod
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.22. 14:58:22
a lényeg:
az algoritmus vagy mirror vagy counter paklikkal rak össze ,hogy a WIN/LOOSE arányodat mesterségesen 50-50-en tartsa ezt el kell fogadni, tudom hogy nagyon bosszantó, jómagam is sokszor kilövöm emiatt a játékot
bár csak pletyka,DE ezer százalák,hogy akikkel játszol nem valódi személyek hanem botok a már említett mirror miatt!
A rendszert úgy lehet megfogni,hogy folyamatosan új paklikat építesz,DE ez is csak egy ideig működik, Tegnap kitaláltam egy white/black control paklit ami encsantokkal és pár olyan kombóval operál amit senki!! nem használ.....nyertem zsinórban 8-at.....mivel az algoritmus nem tudta hova tenni a paklim! Ma reggel belogoltam és 3 loss egymásután,de úgy,hogy az ellenfelemnek kézben az összes lapomra counter lap,de olyan lapok amiket szintén nem használ senki és csak azok a lapok ellen hasznosak amik az én paklimban voltak, na ez a három ellenfél bot volt, Mythic előtt vagyok 4 winre....
szóval ez van vagy elhiszed és elfogadod vagy uninstall 😄
A múltkor játszottam traditional draft-ot. Theros Beyond Death kiegből. Trikolor lett a paklim, fekete/zöld/kék. Se föld, se színhalálom nem volt. Ennek ellenére nulláztam... Az első ellenfél 75%ban ugyanazzal a paklival jött (hogy draftolhatta ki?, biztos nem azokból amiből én is válogattam), a második pedig egy zöld/kék paklidobatós, ahol a két kombó lény (merfolk+nimfa) elintézett. Leszedések után kézből leidézi ugyanazt a kettőst... Hihetetlen. Régen a kártyaboltban amikor játszottunk igazi élmény volt draftolni, változatos paklik, sikerek és kudarcok, összeségében jó móka. De online, az Arena-ban csak szenvedni lehet, szopni ha úgy tetszik..
(nordan lehet sokat beszél itt, de nagy igazságokat tapasztaltam meg az általa is említett algoritmusról például).
Ha ingyen akarsz játszani, szenvedj, talán ez a mottója a Wizardsnak? Fizessek be, vegyek ezt-azt és akkor minden megváltozik? Nem tudom... De az egész bandájukat exile-ba küldeném...
első nap 14 win 2 loss
másidk nap 17 win 3 loss.....
tegnap óta egyetlen egyszer sincs a kezemben a haitful,de dupla muligennél sincs sőt 10-12 lap felhúzásakkor sincs többet.........
tegnap 9 loss 1 win
ma pedig 8 loss 2 win
biztos nincs mahinálva a lapok priorítása......pont olyan véletlen ez mint amikor az előző kiegben a macska+sütő vagy a cavalcade encsant folyamatosan kézben volt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.19. 14:22:29
2 kör cavalcade enccsant
3 kör kis chandra
jó játékot kíván a Wizards csapata
és banyek ez még mindig életképes...ennyire elbaszott
3:00 től a lebukás......elmondja ugyanazt amit szajkózok egy éve.....,hogy a matcj making algoritmus még mindig mirrorokkal rak össze,de azt is sejteti,hogy ezek nem igazi emberek,mert nem hiszi,hogy abban az időben amikor játszik pont mindig van egy mirrorpakli/counterpakli....ergo fix botok lehetnek
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.18. 16:04:47
ELSŐ ELLENFELEM kirakja az UNDERREALM LICH-et a 4. körében.............
pont van egy ember aki egy olyan lappal játszik amivel SENKI AZ ÉG VILÁGON ami tönkrebassza a paklim kombóját, ezt ki hiszi el,hogy délelőtt 11 kor pont akkor nyom rá valaki a világban ugyanazon a rangon /platina 1/ elegem van a szemét BOTOKBÓL amik előre vannak programozva a paklid ellen!!!!!
uNDERREALM LICH BASZKI.....ilyen a világon nincs
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.01.08. 10:57:32
Most lementem a draftot és meglett az első 7-0-ám. Talán ez volt az első az aréna történelmembe😄
sból találták ezt ki
Utoljára szerkesztette: Shep, 2020.01.05. 13:04:05
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vicces,hogy ennek ellenére még 6 win a Mythic 😛
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.12.30. 13:53:01
turn 2 sütő.........jó játékot kíván a MTGA csapata és kellemes Karácsonyt és boldog új évet
Nekem nagyon bejön, itt normálisan le tudom játszani a daily wineket és van egy csomó deck opcióm.
cavalcade calamity
=
CONCEDE
anyukájával játszon az ilyen
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.12.15. 16:46:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ezt erősen cáfolnám. Nekem 4-el a pakliban olyan 30%-ra saccolom, hogy kezemben van induláskor 1 darab. Ezért is csináltam egy alter pirosat. Nincs benne az enchant. 1/1-ből is csak a chanpion és a szalamandra van benne. Elején nem is nyertem meg vele semmit se 😄 Viszont a Steamkinek 4/4-en embreclave-el egész viccesek tudnak lenni 😄 (Sajnos fókuszolják is őket rendesen...)